Author Topic: Miroslaw Sznaucner  (Read 13244 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Miroslaw Sznaucner
« on: July 12, 2007, 22:27:33 »
Παίκτης του ΠΑΟΚ θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Μίροσλαβ Σνάουτσερ, ο οποίος συμφώνησε σήμερα με την διοίκηση της ΠΑΕ, ενώ βρέθηκε στα γραφεία της Τούμπας όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Αμέσως μετά πήγε κατευθείαν στην προπόνηση του ΠΑΟΚ.

«Ο πρόεδρος, ο Θοδωρής Ζαγοράκης με καλωσόρισε στον ΠΑΟΚ και μου ευχήθηκε καλή επιτυχία. Αυτό που μου ζήτησε είναι να δώσω το 100% του εαυτού μου στον ΠΑΟΚ και του είπα να είναι σίγουρος ότι αυτό θα το κάνω. Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στον ΠΑΟΚ, σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό... Ξέρω αρκετούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Η ομάδα κάθε χρόνο είναι μεταξύ των καλύτερων στην Ελλάδα και πιστεύω ότι μπορώ να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Δε μίλησα με το Γιώργο Παράσχο, αλλά ξέρω ότι με ήθελε στην ομάδα. Στα τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα και τον Ηρακλή, δύο σεζόν ήμουν αριστερό μπακ και άλλες δύο δεξί μπακ! Μπορώ να παίξω όπου θέλει ο κόουτς! Ακουσα ότι την περασμένη Δευτέρα υπήρχαν 15.000 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στην πρώτη προπόνηση και η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική. Έχω παίξει τέσσερις φορές αντίπαλος στην έδρα του ΠΑΟΚ και ξέρω ότι ο κόσμος δημιουργεί πάντα μία φανταστική ατμόσφαιρα. Θέλω να παίξω γι αυτόν τον κόσμο!», τόνισε αναφερόμενος στον ΠΑΟΚ.

Όσο για την πρώην -πλέον...- ομάδα του, τον Ηρακλή;

«Ο Ηρακλής αποτελεί παρελθόν για μένα. Η αποχώρηση του Σπανουδάκη είναι καλή για την ομάδα, η οποία είχε δύο καταστροφικά χρόνια από οικονομική άποψη. Ακουσα ότι μόνο έξι παίκτες έχουν μείνει από αυτούς που έπαιζαν τα προηγούμενα χρόνια, οπότε θα χρειαστεί καινούριους παίκτες, όμως δεν είναι εύκολο να τους βρεις...».

Από εκεί και πέρα, αγωνιστικά, σίγουρα ο Σνάουτσνερ θα βοηθήσει αρκετά τον ΠΑΟΚ με την εμπειρία που διαθέτει, ενώ θα αποτελέσει στα χέρια του Γιώργου Παράσχου ένα πολύτιμο εργαλείο, καθώς μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία τόσο αριστερό και δεξί μπακ, όσο και κεντρικός αμυντικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας για δύο χρόνια με τον 28χρονο Πολωνό ποδοσφαιριστή Miroslaw Sznaucner.»

Links:
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20070712181425406
http://www.metrosport.gr/modules.php?name=BetPageNews&func=viewsimple&varid=87530
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=93129

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Απ: Miroslaw Sznaucner
« Reply #1 on: July 12, 2007, 23:01:55 »
H kaliteri fetini metagrafi. para para poli kali . PARA POLY KALH. elpizo na min mas diapseusei olous k na deiksei auto pou kserei. einai sta kalitera back haf tis elladas pou fisika pote den pire auto pou aksize giati epaize ston irakli. paidia xarika para poly, vasika gia emena einai h kaliteri metagrafi
Oson afora to an kaname tripima ston irakli den nomizo, afou ton pirame san elefthero k OXI me prosfigi.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

legones

• Guest
« Reply #2 on: July 12, 2007, 23:10:38 »
Οντως και εγω τον πιστεύω πολύ.. .. Πολύ καλή μεταγραφη..*

sabri

• Guest
« Reply #3 on: July 12, 2007, 23:19:46 »
EIMAI KALA...EIMAI PAAAAAAAAAAAAARA POLY KALA...
EIMAI PPPAAAAAAAARRRRAAAAAA POLY EUXARISTIMENOS....
DEN TO PERIMENAAAA...A RE PROEDRE...THA MAS TRELANEIS TELEIOS???
DEN LEO TIPOTA ALLO...

AAAAAAANNNNNTTTEEEEEEEEEE   PAOKARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

theoole

• Guest
« Reply #4 on: July 12, 2007, 23:26:24 »
ontos poly kali metagrafi!! TEO fere kai ton erera!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #5 on: July 12, 2007, 23:33:23 »
den thelo k 2o paikti apo ton irakli gia logous "deontologias"
apo erera k snaucher protimo auton pou pirame.
kleisame apo irakli, pame allou

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #6 on: July 12, 2007, 23:40:35 »
kali metagrafi, oso nane edese i amina mas.......

DIMITRITCI

• Guest
« Reply #7 on: July 12, 2007, 23:59:06 »
XILIES FORES KALHTEROS APO TON FYSSA POU 8ELAME NA PAROUME

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #8 on: July 13, 2007, 00:20:36 »
οχι εμεις... οι δημοσιογραφοι
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

eptalofitis

• Guest
« Reply #9 on: July 13, 2007, 01:18:39 »
Nomizw oti o Zagorakis tou ekane protasi alla zitouse 500 xiliarika to xrono.. tespa den einai auto to thema mas. As elpisoume na mas vgei kali metagrafi.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #10 on: July 13, 2007, 01:28:05 »
paikths polyergaleio gia thn amyna, apeleu8erwnei svoura kai arampatzh
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
« Reply #11 on: July 13, 2007, 02:23:23 »
XILIES FORES KALHTEROS APO TON FYSSA POU 8ELAME NA PAROUME

Symfwnw k epauksanw...poly kalos ..bebaia 8a to doume k auton mesa sto xortari
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

North_pole

• Guest
« Reply #12 on: July 13, 2007, 09:06:14 »
Κι εγώ θα πώ αυτό που λένε όλοι. Η μεταγραφή Σνάουτσνερ είναι πάρα πολύ καλή. Εκτός όμως από καλός παίκτης όλοι λένε ότι είναι και πάρα πολύ καλός χαρακτήρας. Υγεία να έχει το παλλικάρι να παίξει μπάλα στην ομάδα μας.

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #13 on: July 13, 2007, 09:09:18 »
Oyf!!!! twra to eida kai xeagxothika me thn idea na erxotan na kanei arpakti o vlakas o fyssas....!
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
« Reply #14 on: July 13, 2007, 09:49:48 »
Ας αφησουμε τον Φυσσα και ας ασχοληθουμε παραπανω με τον παιχτη της ομαδας μας πλεον....Και γω νομιζω πως περα απο την σταθεροτητα που δειχνει στην αμυνα..Θα μπορεσει και ο Αραμπατζης ή ο Σβουρας να παιξουν πιο μπροστα.Ιδιως ο Σβουρας νομιζω θα ειναι πολυ καλυτερος σαν αριστερο χαφ-εξτρεμ απ οτι σαν μπακ που χαραμιζοταν και εδιωχνε τη μπαλα στο Θεο για να γλιτωσει.Περα απο το οτι πολλα γκολ τα ειχαμε φαει απο την πλευρα του Σβουρα.
Μιροσλαβ υγεια να εχεις....Αντε να παρουμε και σεντερ φορ τον αλλο Μιροσλαβ(Κλοζε) :D ;D :lalalalala:
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

Ãßíå_ÌÝëïò

• Guest
« Reply #15 on: July 13, 2007, 10:35:28 »
Ορισμένοι ηρακληδείς ,
αλλά ΚΥΡΙΩΣ οπαδοί του κιτρινιάρικου ασανσέρ επιχειρούν να εντάξουν τη μεταγραφή Σνάουτσνερ στο αορίστου χρόνου προγράμμα "Η προπαγάνδα στην αυγή του 21ου αιώνα"  .

Με άλλα λόγια οι κίτρινοι ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ προσπαθούν να  ψήσουν τους ηρακληδείς .

γειά σου ρε τάκη φύσσα ,
θυμάμαι το καλοκαίρι του '98 πρέπει να ήταν ,
όταν σε μεσημεριανή ραδιο-φονική εκπομπή είπες ΕΠΙ ΛΕΞΗ :
"Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του άρη της ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ομάδας της Βόρειας Ελλάδας " .

χμμμμμ , ακόμη δεν είχες υπογράψει , σε έβαλαν στο νόημα της προπαγάνδας οι τότε νεοφώτιστοι (καλοκαίρι 98) !!!!!!

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #16 on: July 13, 2007, 10:50:18 »
swsta as afisoume auton ton ilithio, pantws o kostantinidis panta htan o anthropos epithetiko extrem kai xanotan ekei pou epaize kai einai kai 31 sta 32 ara 3 xronakia akoma tha paixei kali balla an EPITELOUS paixei sth thesi tou.
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #17 on: July 13, 2007, 10:52:40 »
Πολυ καλη μεταγραφη και χρησιμοτατη καθως δεν ειχαμε τιποτα εκει πισω. Μπραβο ρε ΤΕΟ εισαι αρχηγος. Μουνια δωστε τις μετοχες στον ΤΕΟ γαμω το σπιτι σας >:( >:(
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #18 on: July 13, 2007, 11:32:19 »
apo ta 500 pou i8ele o fussas sta 120 pou 8a parei o polonos sin mponous
sigoura einai kali metagrafi pano apo ola noikokirema gia fetos kai oxi polles spatales

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #19 on: July 13, 2007, 15:07:26 »
filos mou paiktis tou irakli (mallon prohn paiktis pleon vasika) mou eipe oti an theloume ena back haf pou na einai kapos amintikogenis, pirame ton kalitero tis elladas. an theloume na proothite omos isterei ligo. emena sta @@ mou na proothite, thelo epitelous ena kalo BACK haf k ase mprosta ton gonzalez k ton laki na trexoun (nai nai gonzalez :PP )