Χθες ο λαός του ΠΑΟΚ προσέθεσε άλλο ένα λιθαράκι στον μύθο του. Όποιος βρέθηκε χθες στην Τούμπα ξαναένιωσε το μεγαλείο του να είναι οπαδός αυτής της ομάδας. Δεν γίνονται αυτά ρε στην Ελλάδα! Όσο για τον αριθμό;
Έξι παρά είκοσι επικοινωνώ με τον arwstos και του λέω πως είμαστε καμιά 5.000 μέσα, γιατί ακόμα υπήρχαν κενά στις άκρες και πάνω-πάνω. Μια χαρά το θεωρούσα ο ανυποψίαστος! Πάντως εξακολουθούσαν να μπαίνουν συνεχώς. Σε λίγη ώρα είμαστε ο ένας πάνω στον άλλον σε όλη την κερκίδα κάτω από τη λαμαρίνα (Θ 1,2,3). Μιλάμε όμως για απίστευτη κατάσταση! Τα σκαλοπάτια γεμάτα, οι κάτω διάδρομοι γεμάτοι. Λέει κάποιος διπλανός μου ότι μαλακία κάνανε και δεν ανοίξαν και την 8 και συμφωνώ γιατί είχαμε αρχίσει να πιεζόμαστε πολύ. Αλλά δεν ξέραμε τι γινόταν έξω!
Μόλις άνοιξε η 8 και άρχισαν να μπαίνουν, να μπαίνουν, να μπαίνουν, να μπαίνουν, να μπαίνουν...
Όταν διαλύθηκε ο καπνός από τα καπνογόνα και ξανακοιτάξαμε είχε μπει τόσος κόσμος. Κι εξακολουθούσε να μπαίνει. Μόλις κοπάζει το ντου

από την 8 αρχίζουν να μπαίνουν κι από την 5! Όλων τα πρόσωπα έλαμπαν! Όποιος δεν είχε νιώσει πριν το "Κλείσε μέσα σου τον ΠΑΟΚ και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο" χθες το κατάλαβε.
Πω πω ΓΚΑΒΛΑ!!!! Ευχαριστώ όλα τ' αδέρφια για τη χθεσινή

Δεν ξέρω ρε παιδιά πως σας φάνηκε το "αλλά και μάγκα πρόεδρο", αλλά είδα πολλούς, κι εγώ ανάμεσα, που πάγωσαν χθες στο πρώτο άκουσμα, γιατί ακουστικά μοιάζει πολύ με το μαλάκα πρόεδρο. Νομίζω πως πρέπει να φύγει το "αλλά" που φέρνει συνειρμούς και τα πολλά άλφα. Να γίνει ας πούμε "... και Ζαγοράκη πρόεδρο".
Εσείς πως το ακούσατε χθες;