Author Topic: Ðñïûðïëïãéóìüò íÝáò ÷ñïíéÜò(2006-07=4,5åêáô€ , 2007-08=3,5åêáô.€) , ×ïñçãéåò , Åóïäá , Ôçëåïðôéêá êëð êëð  (Read 12228 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
gia enoikio den kserw poso plironei alla logika to enoikio tha to pairnei o erasitexnis afou ekei anikei kai to gipedo !
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Poet

• Guest
Asxeto kai sxetiko mazi.....

Poso enoikio plironei o Arvanitidis gia to SP ston NAO?

Poios eispraptei ayta ta xrimata?
Δεν εισπράττει κανείς μία. Τα λεφτά τα παίρνει ο Μπακατσέλος αν θυμάμαι καλά, γιατί αυτός πλήρωση την ανακαίνιση του γηπέδου και αυτή ήταν η συμφωνία.

Offline agraf

• Αλλαγή
Στη φετινή ΔΕΘ, επισκέφθηκα το λεωφορείο του ΠΑΟΚ και παρήγγειλα την ΠΑΟΚ-Mastercard, τζάμπα ήταν και ο ΠΑΟΚ παίρνει για κάθε παραγγελία 30 ευρώ. Σκέφτηκα να ανοίξω και έναν λογαριασμό στη Citibank, ώστε να χρησιμοποιώ την κάρτα (ούτως ή άλλως μερικές φορές χρησιμοποιώ πιστωτική) γιατί έτσι κερδίζει και ο ΠΑΟΚ για κάθε αγορά με την κάρτα.
Εκεί έπαθα σοκ: η τράπεζα χρεώνει 15 ευρώ το μήνα σαν έξοδα λογαριασμού. Δηλαδή 15χ12=180 το χρόνο νταβατζηλίκι.
Το πρόβλημα είναι ότι με την τράπεζα που συνεργάζεται ο ΠΑΟΚ χάνει η ομάδα γιατί ποιός θα πληρώσει αυτά τα λεφτά? Μήπως θα έπρεπε να συνεργαστούμε με κάποια άλλη που χρεώνει ελάχιστα? Απορώ με ποιά κριτήρια διαλέξαμε ίσως την πιο ακριβή τράπεζα στη Ελλάδα. Κρίμα γιατί χρειαζόμαστε κάθε ευρώ.

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
egw eixa kanei perysi aitisi gia PAOK mastercard stin mpoutik prin apo ena mats..kai akoma me tin stelnoune ;D ;D
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

BIANCONERO

• Guest
Στη φετινή ΔΕΘ, επισκέφθηκα το λεωφορείο του ΠΑΟΚ και παρήγγειλα την ΠΑΟΚ-Mastercard, τζάμπα ήταν και ο ΠΑΟΚ παίρνει για κάθε παραγγελία 30 ευρώ. Σκέφτηκα να ανοίξω και έναν λογαριασμό στη Citibank, ώστε να χρησιμοποιώ την κάρτα (ούτως ή άλλως μερικές φορές χρησιμοποιώ πιστωτική) γιατί έτσι κερδίζει και ο ΠΑΟΚ για κάθε αγορά με την κάρτα.
Εκεί έπαθα σοκ: η τράπεζα χρεώνει 15 ευρώ το μήνα σαν έξοδα λογαριασμού. Δηλαδή 15χ12=180 το χρόνο νταβατζηλίκι.
Το πρόβλημα είναι ότι με την τράπεζα που συνεργάζεται ο ΠΑΟΚ χάνει η ομάδα γιατί ποιός θα πληρώσει αυτά τα λεφτά? Μήπως θα έπρεπε να συνεργαστούμε με κάποια άλλη που χρεώνει ελάχιστα? Απορώ με ποιά κριτήρια διαλέξαμε ίσως την πιο ακριβή τράπεζα στη Ελλάδα. Κρίμα γιατί χρειαζόμαστε κάθε ευρώ.

ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΛΙΓΟ....

Τι εννοεις 15 ευρω το μηνα για εξοδα λογαριασμου;
Εγω εχω ΠΑΟΚ-ΜΑΣΤΕΡΚΑΡΝΤ.. ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ εφ ορου ζωης..και δεν εχω καμμια μηνιαια εισφορα!
Αν παλι εννοεις οτι η εισφορα ειναι για χρηση του Τραπεζικου σου λογαριασμου, αυτο δεν το ξερω....αλλα δεν υποχρεωνεσαι να ανοιξεις ΚΑΙ λογαριασμο στη σιτιμπανκ για να κανεις χρηση της πιστωτικης. Εγω ας πουμε δεν εχω λογαριασμο στη citybank παρα μονο πιστωτικη! Και μια χαρα τις κανω τις συναλλαγες μου! Και απο τη στιγμη που κερδιζει ΚΑΙ ο ΠΑΟΚ 30 ευρω οπως λετε θα επρεπε να βγαλουν οσοι μπορουν. Εμενα παντως καθολου δε με χαλασε που πηρα το διαρκειας μου φερος και θα το ξεπληρωνω ΑΤΟΚΑ (μονο με paok-mastercard ισχυει) μεχρι να μπει το επομενο καλοκαιρι. Ετσι δεν μπορει και κανεις να λεει οτι δεν εχει κ λεφτα για διαρκειας το καλοκαιρι! 15 ευρω το μηνα ειναι η δοση του εισητηριου διαρκειας για την θ4, 25 ευρω για τη θ5 που εχω εγω!
Αλλα αν θες εξηγησε μου τι εννοεις μηπως δεν καταλαβα κατι καλα εγω!!

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20071123123659773

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας χορηγίας με την εταιρία «Skoda Γιαννίρης», η οποία αφορά στην ανάδειξη της εταιρείας σε «Χορηγό» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2007-2008.
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline bannon

• Αποστολή
  • **
Πολύ κοντά στην τελική συμφωνία για τη διαφήμιση στο κεντρικό μέρος της φανέλας βρίσκονται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Το θέμα της βασικής χορηγίας που καίει τον Θόδωρο Ζαγοράκη και τους συνεργάτες του στην διοίκηση, δεν αποκλείεται να έχει θετική κατάληξη ακόμα και σήμερα, αφού χθες τα μέλη της διοίκησης βρισκόταν σε συνεχή επαφή με κυβερνητικά στελέχη.
Άλλωστε το θέμα είχε ραγδαία εξέλιξη από την πρωτοβουλία του Νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη και την ενεργοποίηση του ενδιαφέροντος από τους Χρήστο Φώλια και Σταύρο Καλαφάτη, υπουργό και υφυπουργό Ανάπτυξης αντίστοιχα. Σύμφωνα μάλιστα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο Θοδωρής Ζαγοράκης μετέβη χθες το απόγευμα στην Αθήνα για να έχει τις τελικές συζητήσεις σχετικά με την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Υπενθυμίζουμε ότι το πιθανότερο είναι να πρόκειται για διαφήμιση είτε των ελληνικών πετρελαίων, είτε της ΔΕΠΑ εταιρείας που διαχειρίζεται το φυσικό αέριο στην Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πολύ σύντομα (δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα) η διοίκηση θα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη χορηγία στο κεντρικό μέρος της φανέλας, εξέλιξη που θα δώσει και μεγάλη οικονομική ανάσα στην ΠΑΕ.

http://www.extrasport.gr/articles/article.asp?code=5115
το θέμα είναι πολιτικό - ιδεολογικό

manos4

• Guest
Πολύ κοντά στην τελική συμφωνία για τη διαφήμιση στο κεντρικό μέρος της φανέλας βρίσκονται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Το θέμα της βασικής χορηγίας που καίει τον Θόδωρο Ζαγοράκη και τους συνεργάτες του στην διοίκηση, δεν αποκλείεται να έχει θετική κατάληξη ακόμα και σήμερα, αφού χθες τα μέλη της διοίκησης βρισκόταν σε συνεχή επαφή με κυβερνητικά στελέχη.
Άλλωστε το θέμα είχε ραγδαία εξέλιξη από την πρωτοβουλία του Νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη και την ενεργοποίηση του ενδιαφέροντος από τους Χρήστο Φώλια και Σταύρο Καλαφάτη, υπουργό και υφυπουργό Ανάπτυξης αντίστοιχα. Σύμφωνα μάλιστα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο Θοδωρής Ζαγοράκης μετέβη χθες το απόγευμα στην Αθήνα για να έχει τις τελικές συζητήσεις σχετικά με την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Υπενθυμίζουμε ότι το πιθανότερο είναι να πρόκειται για διαφήμιση είτε των ελληνικών πετρελαίων, είτε της ΔΕΠΑ εταιρείας που διαχειρίζεται το φυσικό αέριο στην Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πολύ σύντομα (δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα) η διοίκηση θα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη χορηγία στο κεντρικό μέρος της φανέλας, εξέλιξη που θα δώσει και μεγάλη οικονομική ανάσα στην ΠΑΕ.

http://www.extrasport.gr/articles/article.asp?code=5115

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ ..........................ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΧΟΡΗΓΙΑ.......................ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΠΩΣ
ΔΩΣΑΤΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..........................

kostas4

• Guest
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας χορηγίας με την εταιρεία «Skoda Γιαννίρης», η οποία αφορά στην ανάδειξη της εταιρείας σε «Χορηγό» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2007-2008.

Παρουσίαση Εταιρείας
Ο όμιλος Γιαννίρη έχοντας 35 χρόνια πείρας στο χώρο του αυτοκινήτου, με ιδρυτή τον κ. Ιωάννη Γιαννίρη και πρώτο του κατάστημα της Citroen επί της Μοναστηρίου, ανέλαβε το 2006 την αντιπροσώπευση της Skoda, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη κάθετη μονάδα πανελλαδικώς.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο 9ο χλμ Θεσσαλονίκης- Μουδανιών καλύπτουν ένα χώρο έκτασης 4.000 τμ, όπου ο πελάτης μπορεί να δει όλα τα νέα μοντέλα της Sκoda, επιλεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα όλων των τύπων, ολοκληρωμένο service, τμήμα ανταλλακτικών, φανοποιείο και βαφείο.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=0203715EA4159474AE07C9DC938187A1?newsCode=20071123123659773

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
σκυλιαζουνε να μας δωσουνε ενα ξεροκοματο τα λαμογια 2 μερες πριν το συλλαλητηριο

να μας δωσουνε το αυτονοητο, αυτο που δικαιουμαστε και που παιρνει καθε ομαδα στην αρχη της χρονιας

ρε δεν ντρεπεστε? δεν τσιμπαμε ρε

οτι και να γινει θα μας τρελανετε περισσοτερο

CLUB LARISA

• Guest
σκυλιαζουνε να μας δωσουνε ενα ξεροκοματο τα λαμογια 2 μερες πριν το συλλαλητηριο

να μας δωσουνε το αυτονοητο, αυτο που δικαιουμαστε και που παιρνει καθε ομαδα στην αρχη της χρονιας

ρε δεν ντρεπεστε? δεν τσιμπαμε ρε

οτι και να γινει θα μας τρελανετε περισσοτερο

Αδερφέ ούτε αυτό δε κάνουν. Πρόκειται για άλλη μια χορηγία ΙΔΙΩΤΙΚΗ. Το κράτος δεν έχει καμία σχέση.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ΓΙΑ τα ελληνικα πετρελαια λεω και τα αλλα γιατι εμαθα οτι χτες και σημερα ο Ζαγορ και γενικα η διοιηκηση ειναι σε συναντησεις και τετοια..

CLUB LARISA

• Guest
ΓΙΑ τα ελληνικα πετρελαια λεω και τα αλλα γιατι εμαθα οτι χτες και σημερα ο Ζαγορ και γενικα η διοιηκηση ειναι σε συναντησεις και τετοια..

Sorry Bruv. Παρολο αυτά ποιά ελληνικά πετρέλαια?ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ. Οι εταιρίες αυτές λειτουργούν με ιδιωτικοικονομικά κριτήρια. Μη μας ζαλίζετε τον έρωτα ρε γατιά. Ή δώστε μας Ό,ΤΙ μας ανήκει ή θα σας δώσουμε εμείς ό,τι σας αξίζει...

Offline bozik

• Αλλαγή
το εξτρασπορ στην υπηρεσια του κρατους....βγαλε και ενα πρωτοσελιδο αυριο για κρατικες χορηγειες και αβαντα στους υπουργαδες...σημερα ησασταν αλλου υπνοτιστες...αλλα ο κοσμος χορτασε-.....θα ερθει και οι σειρα σας να θυμιθουμε τις δουλειες που κανατε με τους κλεφτες....για ολους εχει.....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Για να σπασουμε λιγο την πικρα μας οσον αφορα το θεμα της φανελας και γενικα επειδη Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΕΣ ΙΔΕΕΣ παραθετω τα παρακατω που ακουσα και μερικα δικα μου

ΘΕΜΑ ΦΑΝΕΛΑΣ

-ΠΑΟΚ ΡΕΤΣΙΝΑ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

-<<ΚΩΣΤΑΚΗ ΑΡΓΗΣΕΣ!>.

-<<ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ!>>

-ΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ <<ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ...@@ΜΑΣ!>>,  Η <<ΣΤ@@ ΜΑΣ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ>>

ΘΕΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΜΠΟΥΤΙΚ

-ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΠΑΟΚ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΔΙΚΕΦΑΛΟΙ!

-ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟΣ ΠΑΟΚ.ΚΑΠΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ!!

-ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΣΟΥΛΑ, ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ, ΣΚΟΡΔΑ, Η ΕΣΤΩ ΜΟΥΜΙΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ;D

περιμενω κι αλλα!

ο στελλας λεει οτι ο ΠΑΟΚ ασχολειται και εχει συναντησεις με ΜΑΡΦΙΝ

Ο βιολιδης το διεψευσε
« Last Edit: December 02, 2007, 10:35:13 by ÄÁÓÊÁËÏÓ-4 »

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
Για να σπασουμε λιγο την πικρα μας οσον αφορα το θεμα της φανελας και γενικα επειδη Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΕΣ ΙΔΕΕΣ παραθετω τα παρακατω που ακουσα και μερικα δικα μου

ΘΕΜΑ ΦΑΝΕΛΑΣ

-ΠΑΟΚ ΡΕΤΣΙΝΑ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

-<<ΚΩΣΤΑΚΗ ΑΡΓΗΣΕΣ!>.

-<<ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ!>>

-ΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ <<ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ...@@ΜΑΣ!>>,  Η <<ΣΤ@@ ΜΑΣ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ>>

ΘΕΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΜΠΟΥΤΙΚ

-ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΠΑΟΚ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΔΙΚΕΦΑΛΟΙ!

-ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟΣ ΠΑΟΚ.ΚΑΠΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ!!

-ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΣΟΥΛΑ, ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ, ΣΚΟΡΔΑ, Η ΕΣΤΩ ΜΟΥΜΙΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ;D

περιμενω κι αλλα!

ο στελλας λεει οτι ο ΠΑΟΚ ασχολειται και εχει συναντησεις με ΜΑΡΦΙΝ

Ο βιολιδης το διεψευσε

egrapse.xaxaxaxaxa
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

jmjyiannis

• Guest
Eρχονται οι χορηγίες...

Σε όλα αυτά, μόνο σαν θετική έρχεται η πληροφορία που θέλει να λήγει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το θέμα της μεγάλες χορηγίας ως το τέλος της εβδομάδας. Kάτι σαν χριστουγεννιάτικος μποναμάς δηλαδή, εάν αληθεύει η πληροφορία για συμφωνία, που θα είναι για ενάμισι ή δυόμισι χρόνια και θα αποφέρει αρκετά εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της ΠAE.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7833&pubid=656504

kserei kapoios kati parapano i kapno apo xorto mirizo ??? ??? ???

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
οχι χορτο...κερακια και λιβανι μυριζει
σαν εκκλησια ενα πραμα..

BLaCK-WHiTe

• Guest
Τώρα που έφυγε η μισή χρονιά έρχεται ? ...  Γ@μώ το κολοκράτος σας !!!

polaret

• Guest
Σιγουρα θα ειναι κρατικη?