Μπηκα στο φορουμ πριν λιγη ωρα και προτου παω για υπνο. Ημουν με το ενα βλεφαρο ανοικτο και τωρα ειμαι σαν βρυκολακας
ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΟΣ. ΦΡΙΚΑΡΙΣΑ. Βλεπω την ημερομηνια, λεω θα ειναι πριν τρεις-τεσσερεις εβδομαδες και ομως βλεπω οτι ειναι Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ!
Την στιγμη που ο λαος φαινεται ενωμενος; Ειναι καταλληλη στιγμη για να αποκαλουμαι τα αδεφια μας ΜΑΛΑΚΕΣ; Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να αποκαλεις τον αδερφο σου ΜΑΛΑΚΑ με την κακη εννοια και την στιγμη που φαινεται οτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εγινε η αρχη για συσπειρωμα.
Εγω που ειμαι μακρυα και δεν ξερω τι εχει παιξει, επαθα πλακα με τους χαρακτηρισμους.
Ρε σεις δεν το εχετε καταλαβει οτι ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ! Και εσεις ασχολειστε με τα πανια, που ολοι ξερουμε οτι σε ενα πολεμο θα εχεις και απωλειες; Φως φαναρι ειναι οτι υπαρχουν δυναμεις, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΚΑΤΕΣΤΗΝΕΝΟ που δεν θελουν να ορθωποδησει ο ΠΑΟΚ.
Ηδη τα σκουληκια και οι ΔΙΑΦΟΡΟΙ δορυφοροι, εχουν βγει για να σπειρουν την διχονοια. Το μαθημα το εχουν μαθει καλα.
ΚΡΙΜΑ, ΚΡΙΜΑ, ΚΡΙΜΑ!
ΠΑΙΔΙΑ ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ, ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ.
ΤΑΖ-ΤΡΙΚΑΛΑ, ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΔΕΡΦΕ. ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥς <ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΣΟΥ>.