Author Topic: UEFA Intertoto Cup ( Όλα τα σχετικά εδώ )  (Read 5647 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nik.81

• Αποστολή
  • **
Απ: UEFA Intertoto Cup ( Όλα τα σχετικά εδώ )
« Reply #240 on: October 05, 2007, 18:36:52 »
Συμφωνώ και εγώ εννοείται με όλους όσους λένε ότι είναι η υπέρτατη ξεφτίλα να βλέπεις τα χωριά και τις πλατείες να παίζουν στην Ευρώπη και τον ΠΑΟΚ πουθενά. Συμφωνώ και με όσους λένε ότι μικρύναμε παααααααααααααααρα πολύ τα τελευταία χρόνια και σε ποδόσφαιρο αλλά και σε μπάσκετ. Για αυτό εύχομαι σε όλους όσους ακόμα κοιμούνται όρθιοι να ξυπνήσουν γιατί κάποιοι γελωτοποιοί ............ αποδοκιμάζανε όσους κράζανε τον Γούμενο στη Θ4, κάποιοι μας μιλούσανε για λαικές βάσεις και ιδιωτικές στέγες όταν ο ΠΑΟΚ ξεφτιλιζότανε με 3αρες μέσα και έξω και χρεωνότανε κάτι δεκάδες εκ ευρώ απο τον χωριάταρο και κάποιοι παρακαλούσανε τους Νίκο Λάκη να κάτσουν στη θέση τους γιατι αν φεύγανε ποιος θα ερχότανε. Για να μην πω για τους δημοσιογράφους της Θεσ/νίκης. Οι μεγαλύτεροι ρουφιάνοι που κάνανε τον ΠΑΟΚ ομαδούλα. Και όπως είπε και ο μπόζικ τι έγινε ρε παιδιά εσείς και οι ζουραροπαπαρολόγοι που θέλατε να πέσουμε Δ;;;; Εδώ δεν παίζουμε Ευρώπη 2 χρόνια και ζαλιζόμαστε ποιος θα άντεχε 4 χρόνια στα χωράφια, τις στάνες και στη μιζέρια; Κάθαρση εδώ και τώρα και το σύνθημα είναι ένα. Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.   

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #241 on: October 05, 2007, 23:07:14 »
Ego den dexomai me tipota oti o Teo htan enhmeros klp, ayto isodynamei me sthsimo. de nomizo oti exei deiksei pote o skylos tetoia deigmata. Ws ek toytoy oxi mono diafwnw KA8ETA me ton filo bane, alla nomizo tetoies 8ewries einai epikindynes kai oxi mono gia prosopa opos o Teo alla genikotera gia to Syllogo.
Oyte gia kanenan allo paixth mas vevaia yio8etw tetoies momfes.Oyte gia ton Parasxo.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Argonath4

• Guest
« Reply #242 on: October 06, 2007, 03:11:56 »
Oti ksenerwsame arketoi apo emas me ta apotelesmata olwn twn ellhnikwn omadwn einai gegonos...alla sta @@ mou stin teliki...

Den epaikse kapoios mazi sou gia na to thewrisw kseftila. Pare to matsaki me to erpeto, me ton gauro ki ekei na deis kazoura. Paikse ligo mpalitsa fetos kai vges sto uefa... Sto telos tha doume poios tha gelaei kalytera.

H mpala einai san tin zwh, kyklos pou gyrnaei...tha gyrisei kai gia emas...

O gaybros i kalyteri poutana tis eurwpis edw kai 10 xronia ti na me pei...?

To erpeto me 2 xronies stin B' ethniki kai uefa 3 fores sta 25+ xronia ti na me pei...?

O kata ta alla sympathis paniwnios kai to anyparkto tyri ti na me pei...?

Tosa xronia trwgan tin mia karpazia meta tin alli... Kapote tha gyrnouse kai gia autous o troxos...etsi einai i zwh.

Esy san PAOK exeis perasei sta telutaia 5-6 xronia tin xeiroteri periodo tis istoria sou... H teleutaia megali sou xara itan to kypelo tou 2003.
Erxetai syntoma kai i diki mas seira... einai nomos tis fysis ;)

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #243 on: October 06, 2007, 04:14:07 »
homo δεν ειναι θεωρια. τα γεγονοτα ετσι οπως εκτυλιχθηκαν ,αυτο απεδειξαν σε ολους μας,ετσι νομιζω και ετσι φαινεται. δεν αφηνω μομφη στον τεο,αλλα απο ολα αυτα που εγιναν δεν εβλεπε τιποτε ,ή δεν ηθελε να συμμετασχει ? εγω αυτο καταλαβα
τωρα το αν ο συλλογος μας ειναι καθαρος ,τσι θελω να πιστευω ,ετσι πρεπει να ειναι , αλλα τουαλχιστον η πορεια των τελευταιων 10 ετων εχει καποιες σκιες. δεν πρεπει να το ανλυσω για πολλους λογους .σε αυτη την χωρα παντα εχουμε ενδειξεις μα ποτε αποδειξεις.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #244 on: October 06, 2007, 04:42:28 »
Sorry mages alla oi perisoteroi eiste OFF.
Ti nootropia einai auth re?
Ego den xalasthka katholou pou prokrothikan...e kai?
Diladh epeidh emeis hmaste yia ta sourmena prepei na einai kai oi alloi?
Ti sas epiase olous yia to intertoto?
Ean peftane psolies exthes kaneis den tha to thimotane.
Kai min eiste toso sigouroi oti tha prokrinomastan...m'autous pou exoume oute sto 5X5 den prokrinomaste kai as pezoume emeis me 11.
Prosgeiotheite. Pame yia oikonomikh-organotiki anasthlosh fetos kai geniko kseskartarima pexton tou xronou.
Den mas endiaferei ti kanoun oi alloi.
Mas endiaferi to "EMEIS". As kanoume kalh omada emeis...kai me tetoious trelous sta tsimenta tou NAOU den fovase tipota.
Kai ase tous allous na panigirizoune thn 1 epitixia stou 32 agones h' thn mia prokrish sta 32 xronia.
Siga min xalasto me tis epitixies ton allon. Pane auta perasane. Allh nootopia prepei tora.
As ksekolisoume apo ton vourko....kai as min trexoume sta aerodromia otan kerdizoume ton gay ektos les kai eimaste h kalamaria...as min leme megala logia meta apo niki ENTOS me thn gria.
As paroume to protathlima kai meta.
Den mas endiaferi to peripou h' to etsi kai etsi h' to metrio.
H PROTH THESH MONO YIATI AUTO MONO AKSIZOUME KAI PAEI POLY KAIROS APO TOTE POU THN EIXAME.

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #245 on: October 06, 2007, 05:08:24 »
Εχεις δικαιο ρε Μαεστρο σε αυτα που γραφεις, αλλα εγω προσωπικα χαλαστικα πολυ, δεν μπορω να το κρυψω, ανθρωποι ειμαστε με τα μιση και τα παθη μας, την ζηλεια μας. Ναι εγω ζηλεψα με φθονο κιολας.

Εριξα καταρες να μην περασει κανεις, αλλα πρεπει να ειμαι καλος ανθρωπος γιατι δεν επιασαν :o :o :o

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #246 on: October 06, 2007, 06:08:14 »
Matador, tote mallon oloi mas kaloi eimaste, kai O KALYTEROS OLWN O PAOKCURE!!!!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

apostolos

• Guest
« Reply #247 on: October 06, 2007, 06:24:22 »
Egw eidika gia Larisa den xalasthka katholou, mou thn exoun spasei polles fores me ayta pou lene, me ta dekades sumplegmata tous, kai ws Voliwths tha eprepe na tous katariemai....Omws sto mats Blackburn Larisa siga mhn uposthriksw ton Savage kai ton Dunn tous ksanthobaboures kai ton Roque Santa Cruz to lelo......

Kai xarhka kai pou eida kai 700 blaxous na kanoun samata ekei mesa.....Oxi kai na euxomai na perasei h Blackburn kai oxi o vlaxos...

To an zhlepsa kai an thymithika ta dika mas ta palia eurwpaika katorthwmata kai to pou eimaste twra, einai mia allh istoria.....

Alla oxi epeidh den vghkame emeis na katarastw th Larisa...Sto katw katw to bazelo gamhsane kai phrane Kupello....

peja_4

• Guest
« Reply #248 on: October 06, 2007, 08:44:00 »
ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΝΑΜΕ "ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ".
ΚΛΑΨΑ ΚΑΙ ΜΙΡΛΑ
ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ
ΟΥΤΕ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΙΕΣ
ή ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!
ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΝ
ΑΡΗ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ.
ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #249 on: October 06, 2007, 11:57:32 »
homo δεν ειναι θεωρια. τα γεγονοτα ετσι οπως εκτυλιχθηκαν ,αυτο απεδειξαν σε ολους μας,ετσι νομιζω και ετσι φαινεται. δεν αφηνω μομφη στον τεο,αλλα απο ολα αυτα που εγιναν δεν εβλεπε τιποτε ,ή δεν ηθελε να συμμετασχει ? εγω αυτο καταλαβα
τωρα το αν ο συλλογος μας ειναι καθαρος ,τσι θελω να πιστευω ,ετσι πρεπει να ειναι , αλλα τουαλχιστον η πορεια των τελευταιων 10 ετων εχει καποιες σκιες. δεν πρεπει να το ανλυσω για πολλους λογους .σε αυτη την χωρα παντα εχουμε ενδειξεις μα ποτε αποδειξεις.

@bane, με την ίδια λογική θα μπορούσαμε να πούμε και για όλους τους παικτες μας. Λες για τις κάρτες του Ζαγορ. Αντε να πω και εγω για τα γκολ που έφαγε ο Φερναντες με Πανιώνιο. Αντε να πει και κάποιος άλλος για κάποιον άλλο. Δεν είναι λογική αυτή.

Θα πω ένα χειροπιαστό που ισχύει και ας τους κάνω ρόμπες. Δεν με νοιάζει καθόλου, πλέον για δαύτους.
Θυμάστε που έπρεπε να πληρώσουμε ένα ποσό στην SuperLeague για να μην τιμωρηθούμε με -3 πόντους?
Ε, τα τσακάλια μας στην Διοίκηση (Βεζυρτζής-Οικονομίδης) δεν ήθελαν να το πληρώσουν και υποστήριζαν ότι τα χρήματα αυτά μπορεί να τα εισπράξει η SuperLeague από τα χρήματα που θα έπαιρνε στο τέλος της σεζόν η ΠΑΕ από το μερίδιο που της αναλογούσε.
Τα χρήματα αυτά έπρεπε να πληρωθούν Δευτέρα. Το Σάββατο το βράδυ, παίρνει τηλέφωνο ο Ορφανός (τέως υπουργός) στον Κατσαρή και του ζητάει να βρεθούν επειγόντως. Γίνετε η συνάντηση σε ένα ξενοδοχείο το βράδυ. Εκεί του εξηγεί ο Ορφανός του Κατσαρή ότι αν δεν δωθούν τα χρήματα μέχρι την Δευτέρα, η ομάδα τρώει -3 βαθμούς και κινδυνεύει να χάσει το Ουέφα. Την άλλη ημέρα επικοινωνεί ο Κατσαρής με τους Νικο-Λάκη και τους ρωτάει τι γίνεται με το πρόστιμο. Αυτοί του απαντούν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και τα χρήματα θα παρακρατηθούν από τα έσοδα που έχει να παίρνει η ΠΑΕ στο τέλος της χρονιάς. Ο Κατσαρής ρωτάει αν έχουν έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση της SuperLeague και έχει δώσει τη σύμφωνη γνώμη της. Οι Νικο-Λάκης απαντούν θετικά.
Ο Κατσαρής επικοινωνεί με άτομο μέσα στην SuperLeague και τον ρωτάει για το ίδιο θέμα. Του απαντά ότι δεν υπάρχει αυτή η συμφωνία και αν τα χρήματα δεν κατατεθούν μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τιμωρείται με -3 βαθμούς.
Αποτέλεσμα: Ο Κατσαρής πληρώνει το πρόστιμο με προσωπική του επιταγή. Την Τρίτη το πρωί, δέχεται τηλέφωνο από τους Νικο-Λάκη. Περιεχόμενο της κουβέντας:
Ν-Λ: "Καλά για ποιόν λόγο πλήρωσες το πρόστιμο"?
Κ: "Αφού θα τρώγαμε τιμωρία -3 βαθμών και θα χάναμε την Ευρώπη"
Ν-Λ: "Και ποιός σου είπε εσένα ότι εμείς θέλουμε να βγούμε στην Ευρώπη?"
Κ: "????"
Ν-Λ: "Εμείς θέλαμε να τιμωρηθούμε για να μπορέσουμε να συσπειρώσουμε τον κόσμο από πίσω μας στην αδικία που θα γινόταν. Θέλουμε να έχουμε την υποστήριξη του κόσμου γιατί υπάρχουν σημαντικά ζητήματα και ήταν μια καλή ευκαιρία να το πετύχουμε αυτό, αν δεν ανακατευόσουν"

Αυτά. Τα παραπάνω, δεν μπορούν να αμφισβητηθούν με τίποτα, αλλά δεν τα είδατε και πουθενά γραμμένα, ούτε πρόκειτε να τα δείτε.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #250 on: October 06, 2007, 12:58:00 »
αδερφε μου Alamana85...για να πιστεψω αυτα που μου λες πρεπει να ηταν μπροστα και αλλα ατομα στην συνομιλια...εαν δεν ηταν ομως μπροστα και τα μετεφερε αυτα ο κατσαρης...δεν ειναι και τοσο αξιοπιστος....κατα τα αλλα...
ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΝΑΜΕ "ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ".
ΚΛΑΨΑ ΚΑΙ ΜΙΡΛΑ
ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ
ΟΥΤΕ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΙΕΣ
ή ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!
ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΝ
ΑΡΗ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ.
ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #251 on: October 06, 2007, 13:15:56 »
αδερφε μου Alamana85...για να πιστεψω αυτα που μου λες πρεπει να ηταν μπροστα και αλλα ατομα στην συνομιλια...εαν δεν ηταν ομως μπροστα και τα μετεφερε αυτα ο κατσαρης...δεν ειναι και τοσο αξιοπιστος....κατα τα αλλα...

Καραδιασταυρωμένο είναι από πολλές πηγές.
gdaou
"γάβροι=κότες"

giannis80

• Guest
« Reply #252 on: October 06, 2007, 14:08:21 »
Νομίζω είναι πολύ χαζό να ζηλεύει ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ για τις υπόλοιπες ομάδες που προκρίθηκαν.Αλοίμονο,έχουμε ζήσει μεγάλες ευρωπαϊκες βραδιές και προκρίσεις που δεν χρειάζεται να ζηλεύουμε κωλόφαρδες ομαδούλες( για να βάλει παίκτης του ΠΑΟΚ το γκολ που έβαλε ο χαβίτο πρέπει να γίνει όχι η Δευτέρα αλλά η Τετάρτη Παρουσία).Και στην τελική, να μπορούσε αγωνιστικά η ομάδα να έπαιρνε ένα χικάκι είτε στον αδιάφορο ατρόμητο είτε στον πανιώνιο και να έβγαινε ευρώπη.Αλλά και αγωνιστικά να έβγαινε,πάλι δεν θα παίζαμε λόγω των οικονομικών θεμάτων.Το ότι δεν είχαμε παρουσία στην ευρώπη για 2 χρόνια, μπορούμε άνετα να το αναπληρώσουμε τα επόμενα.Αυτό που μου την δίνει εμένα περισσότερο που δεν παίζουμε είναι ότι πέφτουμε περισσότερο στην κατάταξη κι έκει που είχαμε χτίσει μια καλή εικόνα τα προηγούμενα χρόνια και μας βοηθούσε τουλάχιστον στους 2 πρώτους γύρους με το παλιό σύστημα να κληρωνόμαστε με λιμά (διναμό τιφλίδας, πριμπραμ,κερντεν,λεισόες,λιν κτλ), τώρα φοβάμαι μην είμαστε σε τίποτα ανίσχυρους και με την πρώτη κλήρωση πέσουμε σε καμιά κάλη ομάδα και αποκλειστούμε.Αλλά αυτά είναι πολύ μακρινά ακόμα για να τα συζητάμε.Το θέμα είναι οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ να κλαψουρίζει και να ζηλεύει που προκρίθηκαν οι υπόλοιποι.Ούτε με ενδιαφέρει τι έκαναν οι άλλοι, ούτε θα στενοχωρηθώ ή θα χαρώ ότι κι αν κάνουν.

demis-g4

• Guest
« Reply #253 on: October 06, 2007, 15:20:26 »
Shmfwnw...Giannh.Sta arxidia mas ti kanoun oi alloi sthn eurwpoi.Emeis prepei na asxoloumaste to ti kanoume emeis.Sto dromo pou exoume parei prepei na koitaksoume mprosta.Kai an pane ola kala den uparxei perhptwsh na paleuoume na bgoume eurwph.H eurwph 8a einai dedomenh.To 8ema einai otan er8ei h stigmh se ena se duo xronia na eimaste etoimh.Na exoume mia omada pou na paizei opws epeze ekeinh h omada akribos prin deka xronia.Na koitaei sta matia omades opws ekeinh thn Arsenal kai ekeinh thn Atletico.Kai oxi mia omada pou an klhrw8ei me kamia az h' kamia ebraikh omada na einai outsider.Stiriksh sthn dioikhsh kai ston Santos...kai ola 8a pane kala..

Ãßíå_ÌÝëïò

• Guest
« Reply #254 on: October 07, 2007, 14:41:18 »

[....] κάποιοι μας μιλούσανε για λαικές βάσεις και ιδιωτικές στέγες όταν ο ΠΑΟΚ ξεφτιλιζότανε με 3αρες μέσα και έξω και χρεωνότανε κάτι δεκάδες εκ ευρώ απο τον χωριάταρο 
[...]Και όπως είπε και ο μπόζικ τι έγινε ρε παιδιά εσείς και οι ζουραροπαπαρολόγοι που θέλατε να πέσουμε Δ;;;; Εδώ δεν παίζουμε Ευρώπη 2 χρόνια και ζαλιζόμαστε ποιος θα άντεχε 4 χρόνια στα χωράφια, τις στάνες και στη μιζέρια; Κάθαρση εδώ και τώρα και το σύνθημα είναι ένα.

Αυτοί που σου μιλούσαν για Λα'ι'κή Βάση έπαιζαν μπάλλα στον Π.Α.Ο.Κ. , και τους ζητάς εξηγήσεις για τις 3άρες ;;

Αυτοί που σου μιλούσαν για Λα'ι'κή Βάση , ήσαν διοίκηση της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. , και τους ζητάς εξηγήσεις για τα 10άδες εκατομμύρια ευρώ των χρεών ;;

Άκουσες τότε από κανέναν άλλον απ το ΜΛΒ να έχει την ίδια άποψη (για πτώση στη Δ' Εθνική ως ...λύση για τα χρέη) ;;;; Εγώ ειλικρινά δεν θυμάμαι . Αν θυμάσαι εσύ πες μας .
Eίδες τότε καμμία ανακοίνωση / θέση γραπτή του ΜΛΒ για πτώση στη Δ΄Εθνική ;;

Δεν είμαι δικηγόρος του ούτε ανήκω σήμερα στο ΜΛΒ , δεν με αφορά τι γίνεται εκεί . Αναφέρομαι στη τότε εποχή επειδή αναφέρθηκες εσύ . 

Σήμερα , τι <πολίτευμα> έχουμε στο ποδοσφαιρικό Π.Α.Ο.Κ. ;;

Μήπως έχουμε ένα << είδος >>  Λα'ι'κής Βάσης ;;;;;;
Ο Π.Α.Ο.Κ. ΑΝΤΛΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ , ΑΠ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΒΑΣΗ-ζεται στο ΛΑΟ του και όχι στον σωτήρα μπατατούδη ή τον εξυγειαντή γούμενο .

Αναφέρομαι μόνο στη ΓΕΝΙΚΗ αυτή ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ , γιατί το θέμα <ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ σε ποδοσφαιρικούς συλλόγους > , είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ και έχει πολλές παραμέτρους ,
και δεν συζητιέται με 1 ή 10 σχόλια .

Μακάρι να τα καταφέρει ο Ζαγοράκης και να φανεί αντάξιος των προσδοκιών μας, και αυτό γιατί ο Π.Α.Ο.Κ. έχει ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ (ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ Ή ΠΕΛΑΤΕΙΑ όπως θέλεις πες το) ΚΑΙ πέρα απ αυτό έχει ο Π.Α.Ο.Κ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ , η οποία ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ για πάντα ,

αρκεί : NA ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑ .

Και τι μπορούμε να κάνουμε εμείς οι φίλαθλοι γι αυτό ΜΕ ΕΡΓΑ και όχι με παχιά λόγια ;;

Να γίνουμε μέλη στον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. , για να συμμετέχουμε στις αποφάσεις που αφορούν την αξιοποίηση της ακίνητης ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ .

« Last Edit: October 07, 2007, 14:46:31 by Ãßíå_ÌÝëïò »

Offline nik.81

• Αποστολή
  • **
« Reply #255 on: October 07, 2007, 20:58:31 »
Άκου φίλε μου. Όταν στον ΠΑΟΚ υπάρχει ένας καταραμένος άνθρωπος τύπου Γούμενου που χρεώνει την ομάδα 10αδες εκ, που αναγκάζει την ομάδα με τα παλτά που φέρνει να βγαίνει 6η-7η και να τρώει 3αρες, και λέει ότι μπήκε μέσα π.χ. ακόμα και απο το Ουέφα, τότε εγώ δεν μπορώ να μιλάω για λαικές βάσεις. Πρέπει να κοιτάξω να τον διώξω και να τον στείλω σπίτι του ή στο νοσοκομίο και όχι να μιλάω για κάτι που ακούγεται μεν ευχάριστο αλλά είναι και τοοοοοσο πολύ μακρινό. Εγώ ξέρω ότι για 10 χρόνια θα δίνει η ΠΑΕ 120 χιλιάρικα το μήνα γαμησιάτικα για τη ρύθμιση, και ξέρω ότι χρωστάμε σε όποιον μιλάει ελληνικά. Επίσης ξέρω ότι εκρεμεί η αύξηση των 9 εκ για αυτό σου λέω όποιος θέλει να γίνει λαική βάση, ας βάλει τα λεφτά και ας το κάνει να τελειώνουμε. Παστρικές δουλειές και ρεαλιστικές. όχι "όταν γίνουμε 30 χιλιάδες μέλη και όταν κάνει ο Ορφανός (που πήγε σπίτι του) το νόμο, βλέπουμε". Και για το άλλο που λες ναι η δύναμη του ΠΑΟΚ οικονομικά ήταν απο πάντα ο λαός του, όχι μόνο φέτος. Όσο για το ποιός έλεγε για δ εθνική σε απαντώ. Ο επικεφαλής και ηγέτης του ψηφοδελτίου της λαικής βάσης.

Ãßíå_ÌÝëïò

• Guest
« Reply #256 on: October 08, 2007, 02:23:03 »
Σε άλλα συμφωνούμε , σε άλλα διαφωνούμε , Νικ .
Έχω απαντήσεις σε όλα όσα ρωτάς ή απορείς ή εκνευρίζεσαι .
Η συζήτηση για το θέμα αυτό έχει πολύ μακρύ δρόμο .

Άλλα έχουμε τώρα μπροστά μας .

Σε ένα σύλλογο που δεν έχει μεγιστάνες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ , αντίθετα έχει ανεπαρκείς διοικούντες για το μέγεθος του Π.Α.Ο.Κ. , ή και κλεφτόπουλα , αμαρτωλούς και κλέφτες , 
πολλές φορές λοιπόν ο Ερασιτέχνης καλείται (ή πρέπει να καλείται) -ως κάτοχος του 10% των μετοχών- να πάρει πρωτοβουλίες .

Με τις φωνές δεν γίνεται τίποτα , ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας συμμετέχοντας στα κοινά του Π.Α.Ο.Κ. μέσω του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. , το απευθύνω σε όλους τους φίλους Π.Α.Ο.Κ.τσήδες  .

« Last Edit: October 08, 2007, 02:31:01 by Ãßíå_ÌÝëïò »

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #257 on: January 14, 2008, 09:01:52 »
den 3erw gia sas, alla egw 8a goustara mia eyrwpaikh ekdromoula
merikes xiliades afiniasmenous se kapoio xwrio tou anatolikou block,
h' se kamia kamia islandia katakalokairo mesa me telh Iouliou !

EKEI NA DEITE GOUSTA ....  ;D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #258 on: January 14, 2008, 09:09:09 »
για οσους δεν ειναι παντρεμενοι... :D

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #259 on: January 14, 2008, 09:12:23 »
Προς τα κει πάει το πράμα... :( :(!
αλλά έστω κ έτσι είναι απαραίτητο να βγούμε ουεφάκι
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ