Author Topic: UEFA Intertoto Cup ( Όλα τα σχετικά εδώ )  (Read 5418 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Απ: UEFA Intertoto Cup ( Όλα τα σχετικά εδώ )
« Reply #220 on: October 05, 2007, 12:56:25 »
RE FILE THA MAS TSITWSEIS PRWI PRWI?.....me tetoia nootropia, an to metro sygrishs sou einai o roulis,niwnios+ael tote kalhnyxta...
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #221 on: October 05, 2007, 13:00:11 »
E NAI POIOS THA EINAI TO METRO SIGRISIS?H REAL?
ftase prwta aftoys poy se pernane kai pezoyn evrwpi kai meta sizitame kai gia ton messi

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #222 on: October 05, 2007, 13:03:19 »
Δεν μασάμε ρε! Ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ είναι περήφανος! Σε όλους τους αλλόθρησκους πουλάμε τρέλλα! Και θα συνεχίσουμε, διότι ΠΑΟΚ είσαι, και είσαι ενάντια σε όλους! Εμείς ΔΕΝ ντρεπόμαστε για τίποτα!

Αυτοί που πρέπει είναι οι γουμενο-παγωνο-νικο-λακης και οι της πολιτείας άρχοντες που τόσο παραμύθι μας έχουν πουλήσει ΤΟΣΑ μα ΤΟΣΑ χρόνια!

Αυτοί που ενώ η ομάδα έβγαινε για 9 συνεχή χρόνια στο uefa, την χαντάκωσαν για μη-αγωνιστικούς λόγους!
Αυτοί που δεν θέλησαν να παίξει η ομάδα ιντερτοτο!
Αυτοί που έπαιζες προκριματικά CL και σου πήραν σκαρμούτσο, ανδράλα και λουκά!
Αυτοί που δεν σου έδωσαν πίσω τα κλεμμένα!
Αυτοί που ήσουν 13 πόντους μπροστά από τα λιμά κια τελικά δεν βγήκες uefa!
Αυτοί που δεν χάνουν γάμο για γάμο, βάφτιση για βάφτιση, αλλά δηλώνουν οπαδοί του ερπετού, και χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για σένα!
Αυτοί που είναι καθηγητές της αλητείας!

Αυτοί όλοι και άλλοι πολλοί ΝΑ ΝΤΡΑΠΟΥΝ!

Ο ΛΑΟΣ δεν έχει να ντραπεί σε τίποτα, είναι παλήκαρος λεβέντης,
 και τιμά τα παληκάρια του την Κυριακή στα ΤΕΜΠΗ!

ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΥΡΙΣΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΔΕΜΕΝΑ ΚΟΜΠΟ!

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #223 on: October 05, 2007, 13:06:09 »
kai kati fresko poli eggiro xwris onomata.kai poli ypsila proswpa stenaxwrethikan exthes...

Offline toubaliban

• Αποστολή
  • **
« Reply #224 on: October 05, 2007, 13:07:43 »
Ο ρούλης χθες φίλε έκανε κάτι απίστευτο. Πέταξε ο Νεμπεγλέρας έξω τον Αγιάλα, τον Αιμάρ, τον Μιλίτο, τον Νταλεσάντρο και πολλούς άλλους.
Αν το είχαμε κάνει εμείς αυτό, εγώ θα ήμουν ακόμα Ισπανία και θα πανηγύριζα σαν τον Σάββα στην διαφήμιση της νόβα.
Δεν σημαίνει αυτό ότι θα τα βάψω μαύρα, ούτε ότι είναι μεγαλύτερη ομάδα από μας. Εγώ συγκρίνομαι μόνο με τους 3 του ΠΟΚ.
Απλά με εκνευρίζει φίλε πολύ να παίζουν οι πλατείες Ευρώπη, να διακρίνονται εύκολα και ο ΠΑΟΚ που είναι η μισή Ελλάδα να κινδυνεύει να
ξεχάσει τι είναι Ευρώπη και εκδρομές. Και τρελαίνομαι επειδή όπως αποδείχτηκε "μόνοι μας" διαλέξαμε αυτόν τον δρόμο.
Και έχουν το θράσος αυτοί οι άνθρωποι να μιλάνε με Ζαγοράκη και τον κοιτάνε στα μάτια. Επίσης πολλούς τους χάλαγε το Ιντερτότο. Και αυτό με τρελαίνει. Εδώ και 3 μέρες είμαι πολύ τσιτωμένος και θέλω να το μοιραστώ με αδέρφια μου, γιατί δεν καταλαβαίνει κανείς άλλος τον πόνο μου.
Όλοι στηρίζουμε τη νέα προσπάθεια αλλά ο κίνδυνος να χαθεί το τρένο είναι ορατός. Τα λέμε Τούμπα.
« Last Edit: October 05, 2007, 13:10:05 by toubaliban »
ΠΑΟΚ και στην Αθήνα
Πιστεύω στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ

The_Cure

• Guest
« Reply #225 on: October 05, 2007, 13:12:39 »
loipon oloi toubeka simera e?petame xartaeto.e nai ti na kaneis edw sthn polh den boroyme na kikloforisoyme apo thn droph.mallon omws tha itan megaliterh droph na pexei o paok sto intertoto kirie bezirtzh aiwnie deftere toy erpetoy!!!!!!!bravo mas loipon.

Να σαι καλά Γούμενε και Βεζυρτζή. Να στε καλά ρε μάγκες... :tikitaka:

Σας ευχαριστουμε ρε λαμογια..... :emetos:

Το μπατζετ δεν εφτανε,ε??!??
Και γιατι να ταλαιπωρηθει κι η ομαδα,ε??!??
Κι η ιστορια μας,δεν συμβαδιζει με την συμμετοχη στο Intertoto,ε??!??

Αληθεια,τωρα που βλεπετε,οπως κι ολοι εμεις,τους υπολοιπους να συνεχιζουν στους ομιλους του Ueffa,πως νιωθετε??  :smack:
Μήπως δικαιωμενοι για την επιλογη σας??  ::)
Κοιμαστε ηρεμα τα βραδυα εχοντας καθαρη την συνειδηση σας??  :13:
Αλλά τι ψαχνω με την παρτη σας....Εδω φερατε ψευδοκωλυμματα για να μεταβιβασετε τις μετοχες στον Τεό!!?!?!  :12:
Αι στα σκατα ρε αρχηγολαμογια...
Δειτε τα ματς στην T.V. των αλλόθρησκων και μην ξεχασετε τις πιτσες να τις..πληρωσετε απο την τσεπη σας και μην τις χρεωσετε στον Σύλλογο μας!!!

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #226 on: October 05, 2007, 13:15:40 »
Σε τέτοιες στιγμές θέλει συστράτευση, συντονισμό και εγρήγορση ΟΛΩΝ μα ΟΛΩΝ των ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ. Εγώ πουλάω τρέλλα από το πρωϊ......."όλα ήταν στημένα από τους book"! ΈΤΣΙ ΔΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΜΑΣ?

Πρώτα από όλα όμως να γεμίσουμε την Τούμπα το Σάββατο, και να νικήσουμε φυσικά!
Και την Κυριακή στα Τέμπη καμμιά πεντάρα χιλιάδες μπορούμε?

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #227 on: October 05, 2007, 14:38:41 »
Ο ρούλης χθες φίλε έκανε κάτι απίστευτο. Πέταξε ο Νεμπεγλέρας έξω τον Αγιάλα, τον Αιμάρ, τον Μιλίτο, τον Νταλεσάντρο και πολλούς άλλους.
Αν το είχαμε κάνει εμείς αυτό, εγώ θα ήμουν ακόμα Ισπανία και θα πανηγύριζα σαν τον Σάββα στην διαφήμιση της νόβα.
Δεν σημαίνει αυτό ότι θα τα βάψω μαύρα, ούτε ότι είναι μεγαλύτερη ομάδα από μας. Εγώ συγκρίνομαι μόνο με τους 3 του ΠΟΚ.
Απλά με εκνευρίζει φίλε πολύ να παίζουν οι πλατείες Ευρώπη, να διακρίνονται εύκολα και ο ΠΑΟΚ που είναι η μισή Ελλάδα να κινδυνεύει να
ξεχάσει τι είναι Ευρώπη και εκδρομές. Και τρελαίνομαι επειδή όπως αποδείχτηκε "μόνοι μας" διαλέξαμε αυτόν τον δρόμο.
Και έχουν το θράσος αυτοί οι άνθρωποι να μιλάνε με Ζαγοράκη και τον κοιτάνε στα μάτια. Επίσης πολλούς τους χάλαγε το Ιντερτότο. Και αυτό με τρελαίνει. Εδώ και 3 μέρες είμαι πολύ τσιτωμένος και θέλω να το μοιραστώ με αδέρφια μου, γιατί δεν καταλαβαίνει κανείς άλλος τον πόνο μου.
Όλοι στηρίζουμε τη νέα προσπάθεια αλλά ο κίνδυνος να χαθεί το τρένο είναι ορατός. Τα λέμε Τούμπα.

Se noio8o plhrws aderfe moy etsi ais8anomai kai go. Exo saltarei teleiws! H Eyroph dinei prestiz kai kapoioi dikoi mas to ksepoylhsan me dikaiologies toy kwloy.Mas kseftylisan kai oi goymenoi kai oi epomenoi...

Apo thn allh omos den  mporoyme na meinoyme edw. Na doyme ton eyato mas, na doylepsoyme me afosiosh sto pleyro toy Teo, na ksnakanoyme ton PAOK megalo. Ta pragmata exoyn mpei se seira, ALLA XREIAZETAI SYNEXEIA H VOH8EIA MAS. O agwnas synexizetai...kai vevaia panw apo ola ENOTHTA.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
« Reply #228 on: October 05, 2007, 14:40:54 »

Se noio8o plhrws aderfe moy etsi ais8anomai kai go. Exo saltarei teleiws! H Eyroph dinei prestiz kai kapoioi dikoi mas to ksepoylhsan me dikaiologies toy kwloy.Mas kseftylisan kai oi goymenoi kai oi epomenoi...

Apo thn allh omos den  mporoyme na meinoyme edw. Na doyme ton eyato mas, na doylepsoyme me afosiosh sto pleyro toy Teo, na ksnakanoyme ton PAOK megalo. Ta pragmata exoyn mpei se seira, ALLA XREIAZETAI SYNEXEIA H VOH8EIA MAS. O agwnas synexizetai...kai vevaia panw apo ola ENOTHTA.

:thumbok: :thumbok:
P.A.O.K

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #229 on: October 05, 2007, 15:15:22 »
Oloi stenaxwre8hkame x8es xwris ton PAOK alla h klapsa den voh8aei.

AN 8ELOUME NA KANOUME OMWS KATI OUSIASTIKO AS STHRIKSOUME
ME OLES MAS TIS DYNAMEIS TOUS AN8RWPOUS POU EXOUME STO TIMONI
ARXHS GENOMENHS APO THN KURIAKH. AN DEN HTAN AUTOI AKOMH 8A HMASTAN
ME TOUS GOUMENOPAGWNHDONIKOLAKHDES NA PERIMENOUME ELEHMOSYNH EKSW
APO TO GRAFEIO KAPOIOU IDIAITEROU ENOS YFYPOURGOU MHPWS KAI MAS EGRINOUN
KANENA DANEIAKI GIA NA VGALOUME TO MHNA

POU 8A PAEI OMWS .......... TO KARAVI 8A VGEI APO TON VOURKO KAI TOTE OLOI AYTOI
POU PARISTANOUN TOUS SPOUDAIOUS 8A PNIGOUN STA APONERA TOU
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #230 on: October 05, 2007, 16:14:24 »
αν ανατρεξουμε σε πιο πισω σελιδες οι πιο πολλοι κραζατε οσους θελανε ιντερτοτο. δεν κραξαμε περυσι με την ιστορια με τον ατρομητο, δεν κραξαμε φετος που στο κολπο ητανε ολοι μεχρι και ο παρασχος για να μην βγουμε αγωνιστικα ευρωπη .μετα; στο ιντερτοτο λεγατε ελα μωρε κλπ ριχαμε την ευκαιρια να βγουμε και απο εκει ειδικα με την ομαδα που επαιξε ο οφη. τωρα λουστειτε το.
αντιπαλοι μας δεν ειναι οι 3 του ποκ τωρα . για φετος ειναι ο ρουλης ο νιονιος και τα τυρια. ας τους περασουμε πρωτα βαθμολογικα και μετα τα λεμε .γιατι εδω και κατι μηνες μας εχουν αφησει πισω. καλη η ειρωνεια αλλα ζουμε σε εικονικη πραγματικοτητα. κια οταν θα βλεπουμε οτι εχουν και κανα 2 εκατ. στο ταμειο εμεις θα ψαχνουμε την δοση των 120.000
εδω στην αθηνα γινεται ψιλοχαμος. δεν θελω να φανταστω τι γινεται επανω.
και θα πω και την κακια μου. ουτε ο τεο ηθελε ευρωπη φετος.
και κατι που θα πειραξει ολους μας. ναι, να πανε καλα ολοι τους,και να μαζεψουν βαθμους,
 γιατι πολυ πιθανο να μην βγουμε και φετος ευρωπη και να εχουμε και ζορια τα μετεπειτα χρονια. και θα μπαινω σε ομιλο αδυνατων και θα εχουμε αλλα ζορια προκρισης με πιο δυσκολους αντιπαλους. και θα πρεπει ο προγραμματισμος να ξεκιναει απο τον ιουνιο και τον ιουλιο οταν θα μπαινεις στον γ΄προικριματικο και θα δινεις 8 αγωνες μεχρι να μπαινεις σε ομιλο. και αν τυχει και πρωταθλημα να παρω ,λεμε τωρα ,θα ξεκιναμε απο τον ιουλιο σε προκριματικα ch.l .οποτε τιποτε δεν ειναι σιγουρο. και το κυριωτερο εχει πεσει η βαθμολογια μας αυτα τα χρονια που δεν παιζαμε αλλα και αυτα που παιζαμε δεν πηγαιναμε καλα. τα βρισκουμε μπροστα μας τελικα
πηγανε τον ΠΑΟΚ 30 χρονια πισω οι πουσταραδες
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

SALPARADISE

• Guest
« Reply #231 on: October 05, 2007, 16:32:07 »
Μάγκες, μην πήζετε. ΕΝΑ είναι που θα πρέπει να στοχεύουμε.

Π-Ρ-Ω-Τ-Α-Θ-Λ-Η-Μ-Α

Αν οχι του χρόνου, σε 2 χρόνια.

Με γεμάτη Τούμπα και λίγο καλύτερο ροστερ, θα γ@αμάμε μέσα κι έξω!

Καλό Σ.Κ. σε όλους!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #232 on: October 05, 2007, 16:55:11 »
Quote from: bane link=topic=7190.msg140750#msg140750 date=1191590064
και θα πω και την κακια μου. ουτε ο τεο ηθελε ευρωπη φετος.
[/quote

Auto apo pou prokuptei?
« Last Edit: October 05, 2007, 17:24:14 by Capricorn »

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #233 on: October 05, 2007, 17:15:05 »
ego pantos xero oti o vezirtzis kai h alli h misorixia den vgalan tin omada tote sto uefa
afta einai ta lamogia pou prepei na tous ta xonoume opou kai an tous vlepoume

p.s. kai fisika ftaiei kai o parasxos, pou ixere ti paizotan tote. h sinentefxi ston protathliti ton marane kai afton, eftixos pou se katharise kai esena o teo oso itan noris
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
« Reply #234 on: October 05, 2007, 17:18:22 »
pou einai twra oi iperaspistes tou prestige tis omadas pou dn mporei na paiksei se eurwpaiki diorganwsi me...xazo onoma. akou intertoto. dioti mono auto ton logo mporw na skeftw gia na ipostirizeis ti logiki na min peksei o paok eurwpi. vgeite twra pou eidate ta tiria kai ton arouli na panigirizoun k peite ta idia.
k tou xronou pou tha vgoume uefa kai tha maste se kana omilo adinatwn k tha prepei na kerdizoume tin Tottenham gia na mpoume stous omilous na dw ti tha lete...

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #235 on: October 05, 2007, 17:28:16 »
εγω πιστευω τελικα καλυτερα που δεν βγηκαμε ευρωπη μεσο ιντερτοτο,γιατι αυτοι(νικολακης) δεν θα πληρωναν τα χρεοι τους στην εφορια(απο το δανειο) που δημιουργησαν και δυσκολα θα εφευγαν...η φωνες που ελεγαν να πεσουμε δ εθνικη που ειναι...εδω δεν παιζουμε ευρωπη και τρελενεστε...φαντασου δ  ::) οσο για τους αλλους(τυρι-ρουλης-νιονιος) και τις πορειες τους εγω δεν χαλαστηκα καθολου...πρωτα απο ολα γιατι δεν μπορω αυτες τις ομαδες να τις δω σαν αντιπαλους μου...και δευτερον ξερω οτι αμα κανω λιγο καλη ομαδα ειμαι τεταρτος..και τριτον σκουληκι με 2 πτωσεις στη β- δυσκολα θα μου την πει....απο εκει και περα πρεπει να ειναι το θεμα μας το πως θα μπουμε σφηνα στο ποκ και οχι μια νικη και  3, 4 παιχνιδια στην ευρωπη....ο δρομος που εχουμε παρει παντως,ξερω οτι αργα η γρηγορα θα μας βγαλει νικητες...το ποταμι δεν γυριζει πισω...δεν μασαω....ολοι με ΟΦΗ-ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #236 on: October 05, 2007, 17:51:40 »
αυτο που λεει ο bozik πρεπει να ειναι το μοτο μας. ο δρομος που εχουμε παρει δεν εχει γυρισμο. .το μονο που με απασχολει σε αυτο ειναι το αν εχουμε την υπομονη .γιατι μαλλον θα αργησουμε λιγο.
capricorn το εχω ξαναγραψει απο που προκυπτει. ο τεο εφαγε χαζη καρτα σε ματς στην τουμπα και επελεξε να ειναι απων στα 2 εκτος παιχνιδια στην αθηνα με νινιο περιστερι. στην τουμπα ευκολα η δυσκολα θα τα παιρναμε τα ματς οπως και εγινε. στα εκτος χρειαζοτανε. δευτερον το αν δεν θελανε να βγουνε αγωνιστικα στην ευρωπη ,οπως φανηκε ,θα το ηξερε και ο ιδιος ή θα το μυριζοτανε τσπ. θα μπορουσε να τους δωσει με μια απλη δηλωση . θα μπορουσε να επιβαλλει την γνωμη του μετα στους νικολακηδες για το ιντερτοτο..ουτε αυτο εγινε. ισως γιατι δεν ηξερε τι γινοτανε με τα χρεη. συμφωνω,αλλα ειναι και η μονη διαιολογια. 2 χρονιες ειναι πολλες για τον ΠΑΟΚ εκτος ευρωπης
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #237 on: October 05, 2007, 18:02:05 »
Ας είναι η τελευταία
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #238 on: October 05, 2007, 18:18:27 »
Ας είναι η τελευταία

makari file...fetos eykairia na meinoume konta stous prwtous mexri ton a gyro giati oloi tous tha exoun eyrwpaika mats...e tha eimaste aparadektoi+malakes an den ekmetaleytoume tis geles pou tha exoun standar sto ellhniko prwtathlima...den mporei na paizoun kai eyrwph+ellada to idio kala,siga tis omades sto katw katw...kai B gyro exoume ola ta derby TOUMPA...LOIPON AS KSYPNAME....STOXOS TOU PAOK TO KYPELLO KAI TO SPASIMO THS PRWTHS TRIADAS...efikto einai arkei na to pistepsoun oi paixtes mas...ola ta exoun me to meros tous
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #239 on: October 05, 2007, 18:29:16 »
@bane: Epeidh den 8ymamai thn xazh karta sthn opoia anaferesai den mporw na krinw an htan kai o Teo sto kolpo h oxi. Pantws gegonos einai oti h omada an kai agwnistika parepaie, 8a mporouse na vgei eurwph. To na to exei akousei h antilhf8ei oti kapoioi 8eloun thn omada ektos den shmainei kata thn gnwmh mou oti ferei eu8unh kai gia to idio to gegonos. Gia to intertoto 8a eixe eu8unh mono an htan apo tote etoimos na analavei exontas gnwsh ths katastashs kai exontas parei tis apofaseis tou. Htan arage?
En telei asxeta me thn metepeita parousia tou Teo den aksizei na tou xrewnoume meros ths eu8unhs gia thn mh eksodo sto uefa.Allwste den exei kai nohma authn thn stigmh.

Dyo xronia ektos einai sigoura polla. Oxi alla