Author Topic: Κυριάκος "φούρναρης" Καλπάκης  (Read 1217 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

rounos

• Guest
Απ: Κυριάκος "φούρναρης" Καλπάκης
« Reply #60 on: February 06, 2008, 14:32:46 »
Oχι.Βγηκε να τα πει οπως νιωθει ο ιδιος.Αλλωστε δε ανεφερε τιποτα για συμφωνη γνωμη των Δυτικων.
Προσωπικα δε μου αρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ που μιλησε ετσι και ιδιαιτερα στον μουσατο.

Poet

• Guest
« Reply #61 on: February 06, 2008, 15:07:11 »
Μήπως, λέω μήπως, έφτασε ο καιρός να καταλάβουμε ότι δεν χρειάζεται τέτοια προσωπολατρεία σε ανθρώπους ονόματα, σημαίες, σύμβολα, και πάνω απ' όλα αυτό που μετράει είναι η δικιά μας ελεύθερη και ανεξάρτητη βούληση;

Μήπως πρέπει να σταματήσει η μυθοπλασία προσώπων, του Κυριάκου, του Μανάβη, του Καναράκη, του άλφα, του βήτα, ακόμα και του Ζαγοράκη;

Μήπως να καταλάβουμε ότι όλοι είμαστε άνθρωποι και όλοι κάνουμε τα λάθη μας και τα ατοπήματά μας;

Άλλη φορά απο υπερβολικό ζήλο, άλλη φορά απο υπερβολική αγάπη, άλλη φορά γιατί την είδαμε στραβά, άλλη φορά γιατί είμαστε υπερβολικά ευκολόπιστοι, άλλη φορά γιατί είμαστε υπερβολικά δύσπιστοι!!!

Μήπως λοιπόν έφτασε η ώρα να ωριμάσουμε, να διώξουμε τους εγωϊσμούς μας και να αρχίσουμε να παραδεχόμαστε τα λάθη μας, και να γίνουμε πιό δεκτικοί με τα λάθη των άλλων;

Η αγάπη έλεγε ο Σαίξπηρ, με έναν τρόπο μονάχα μετριέται ... με ότι απαρνιέται κανείς γι'αυτήν.

Το πόσο αγαπάει ο καθένας τον ΠΑΟΚ και τί απαρνιέται ο καθένας για τον ΠΑΟΚ, το γνωρίζουμε μονάχα εμείς προσωπικά και κανείς άλλος.

Γι'αυτό, ας πετάξουμε τα ΠΑΟΚόμετρα. Αποδεικνύονται κινέζικα. Είναι μούφα. Είναι χαλασμένες συσκευές.

Δεν θέλω να απαξιώνουμε κανέναν, δεν θέλω και να θεοποιούμε κανέναν. Ας έρθει η σύνεση στο μυαλό μας.

Οι δηλώσεις του Κυριάκου ήταν τραβηγμένες ναί, ήταν και άκαιρες, ναί, περιείχαν και μομφή για τον Ζαγοράκη, ναί. Δεν πιστεύω όμως ότι τις έκανε επειδή είναι λαμόγιο του Γούμενου, μην τρελλαθούμε. Ακόμα και όταν διατηρόύσε σχέσεις με τον Γούμενο δεν το πίστευα, όχι γιατί δεν ήθελα να το πιστέψω, αλλά επειδή ξέρω καλά ότι ένας απατεώνας, ο μικρότερος απατεώνας του κόσμου (όχι ο Γούμενος που είναι μεγαλοαπατεώνας), είναι ικανός να εκμεταλλευτεί το συναίσθημα του οποιουδήποτε. Εξ' άλλου γι'αυτό και λέγεται απατεώνας, γιατί εξαπατάει, δίνει υποσχέσεις στο συναίσθημα τις οποίες δεν τηρεί για το συμφέρον!!

Να καταλάβουμε λοιπόν και το γεγονός ότι είμαστε άνθρωποι και σφάλουμε, όσο και το γεγονός ότι έχουμε απέναντί μας μιά πληθώρα απατεώνων που επι δεκαετίες έχουν κάνει φωλιά στον ΠΑΟΚ.

Να καταλάβουμε, ότι μόνοι μας, με την αγάπη μας, είμαστε λίγοι απέναντι στους απατεώνες. Όλοι μαζί όμως, μπορούμε να τους κάνουμε να τρέμουν. Απόδειξη, η στήριξη στον Ζαγοράκη. Πετυχαίνονται ακατόρθωτα πράγματα, με εντιμότητα, απλότητα, διαφάνεια και πάρα πολύ αγάπη, πετυχαίνονται θαύματα.

Αυτό ήθελα να πώ, μην κακίζουμε κανένα.

Για τον ΠΑΟΚ όλοι ένα είμαστε, με κοινά συναισθήματα, κοινά όνειρα, κοινές προσδοκίες.

polaret

• Guest
« Reply #62 on: February 06, 2008, 17:12:35 »
Εγω ρε παλικαρια δεν τον ακουσα, αλλα απο οτι καταλαβαινω εκραξε  τη διοικηση  γιατι δεν αντιδρα που μας γαμαν οι διαιτητες, δεν θα κρινω αν εχει δικιο σε αυτα που λεει, η οχι αλλα θα τον κατακρινω γιατι βγηκε στον συγκεκριμενο σταθμο  και στον συγκεκριμενο πουστη να τα πει .
Αυτα λεγονται ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ (αλλα λεγονται)
Τωρα για εσας που κατευθειαν βγηκατε και κραζετε, τουλαχιστον πεστε και σε εμας που δεν ξερουμε γιατι ειναι λαμογιο  γιατι ειναι κουφαλα και ρουφιανος του γουμενου  για να μαθαινουμε και εμεις που δεν τα ξερουμε τοσο καλα τα πραγματα

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #63 on: February 06, 2008, 17:33:51 »
γιατι ετσι.....το λενε ολοι http://www.youtube.com/watch?v=MBTjrlyFRTE
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #64 on: February 06, 2008, 18:24:59 »
Eiste poli ligoi orismenoi na bgainete na krazete etsi enan an8rwpo pou edwse-dinei k tin psyxi tou gia ton PAOK..
Ton an8rwpo ton kserw proswpika kai sas pliroforw oti me PAOK ksypnaei kai me PAOK koimatai kai oi energeies pou ekane se diskoles epoxes exoun ginei apo an8rwpous metrimenous sta daxtyla tou enos xeriou..
Kai stin teliki aftos re bgainei me onomatepwnymo kai ta leei..
Bgeite ki eseis re an exete ta antera me onomatepwnymo k krakste ton mprosta tou..

manos4

• Guest
« Reply #65 on: February 06, 2008, 18:40:53 »
re παιδια κανενας δεν ειπε οτι ειναι λαμογιο..........απλα ηταν ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ αυτα ειναι δικα μας
οικογενειακα δινουμε τροφη τωρα σε καθε πουστη να μας δημιουργει προβληματα.........
εγω πιστευω οτι επειδη ειναι αυθορμητος επεσε στην παγιδα του ζαγορα...........ετρεξε και αυτος
πολυ για να ερθει ο ΠΑΟΚ διοικητικα στην κατασταση που ειναι τωρα...............μην βγαζουμε
τα ματια μας μονοι μας...........

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #66 on: February 06, 2008, 18:41:55 »
εχει δικιο ο αδερφος Gewlogos...ο φουρναρης εχει παιδι που ειναι διπλα μας σε καθε ματς στην 4 και με πολλους στην ιδια ηλικια....ειναι κριμα χωρις να ειμαστε σιγουροι για κατι και χωρις να ξερουμε γιατι εγινε κατι, να τον λεμε λαμογιο και φιλο του γουμενου ::)-καλα αυτο παλι-μακαρι να εχουμε ολη την τρελα του στα 50,να παρουμε αλλους 20 και να παμε να κανουμε καταληψη στην παε ΠΑΟΚ αν δουμε οτι την κλεβουνε-ακομη κλεφτες ρε παιδια θα ειχαμε,αλλα αυτο ειναι ο καθενας οπως το βλεπει-τα λαμογια και αυτα λιγο να μαζεψουμε...βαλτε τον εαυτο σας στη θεση του παιδιου του...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #67 on: February 06, 2008, 18:46:26 »
Exei sxesh me ton Kalpakh ton venzina sthn Pylaia...opou o yios tou epeze mpasket ston PAOK?

Poet

• Guest
« Reply #68 on: February 06, 2008, 18:47:59 »
Νομίζω δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε τα ίδια και τα ίδια. Τέτοια θέματα να τα θάβουμε δίχως να ποστάρουμε. Δεν έχει νόημα. Αφού όλοι είμαστε χαμπαριασμένοι, ας αφήσουμε το topic να κυλήσει στο χρονοντούλαπο ....

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #69 on: March 10, 2015, 22:38:09 »

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #70 on: March 11, 2015, 04:13:13 »
Μολις εχασα 23 λεπτα απ τη ζωη μου.. ειδικα στο μυθικο, ο ΠΑΟΚ εφαγε 4 γκολ απο τον παναθηναικο.. ε και ο παναθηναικος εφαγε 3 ρε συ νικολα τι να κανουμε τωρα και αν ειχες 2 στοπερ και εναν κεντρικο παιχτη να βγαζει 2 μπαλιες ο ΠΑΟΚ αυτον τον παναθηναικο θα τον ειχε βαλει 3 γκολ, παρεδωσα πνευμα :'( :'(

Δεν στηριζουμε κανεναν Αναστασιαδη :'( :'(

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #71 on: March 11, 2015, 10:48:51 »
ΦΑ ΚΑΤΕ  :'(  :'(  :'(  :'(

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #72 on: March 11, 2015, 11:50:25 »

1. Είναι πουτάνα τού (Νικόλα) Πετρουλάκη η μάνα.
2. Βρε, τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ.
« Last Edit: March 11, 2015, 11:55:37 by PRAKTORINOS »

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #73 on: March 11, 2015, 15:14:36 »
nikola mou :'( :'(
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #74 on: March 11, 2015, 19:30:32 »
Νικολα μου... Ρε θα τρελαθουμε

1. Είναι πουτάνα τού (Νικόλα) Πετρουλάκη η μάνα.
2. Βρε, τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ.

Τι ακουμε εν ετη 2015 ρε ..αν ειναι ετσι οι λιγοι αμολυντοι και ψυχαρες, οι μολυσμενοι πως ειναι?
ΠΑΟΚ G4Α