Author Topic: Κυπελλο Ελλαδος τελικος 2006-2007(χωρις ΠΑΟΚ δεν λεει τελικος αλλα....?!)  (Read 507 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BLACK DOG

• Guest
ημιχρονο στο κυπελλο   σκορ 1-1   και ο βασαρας το κανε το μαγικο του και σημερα.
πεναλντι καθαρο ο μπαρμπαγιαννης γκουμας στο 0-1    σταρχιδια του τουμπεκι  ο αρχων του αγωνα και οι αρχιδοspeaker της νετ κουβεντα. :smack: :tikitaka:
σ ταρχιδια ετσι κι αλλιως αλλα το δικιο να λεγεται.αν γινοταν το 0-2 υπερ της τυρολαρισας χαιρετισματα ΜΟΥΝΙοθ :jimmykick:

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
μπράβο στη Λάρισα που απλά έκανε το αυτονόητο.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline sabbath

• Αλλαγή
καλα να παθουν οι βρωμοβαζελοι....μπραβο στη λαρισα...

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΖΙΟ....ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΞΕΚΑΡΔΑΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΔΟΔΣΦΑΙΡΟΥ!!!!
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Suicidal

• Βασικός
Paei k to ouefa...

giati re pasaka mou?
o panionios den 8a kerdisei ta xanoumia,emeis 8a kerdisoume ton ofi,
kai ly8ikan ta problhmata mas kapaki....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline toubaliban

• Αποστολή
  • **
ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΜΕ ΛΑΡΙΣΑ.
ΠΑΕΙ ΤΟ ΟΥΕΦΑ. ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ. Από αυτό μικραίνουμε σαν ομάδα; Η Λάρισα όπου να 'ναι μας φτάνει σε τίτλους.
Ας πέσουμε Δ να ηρεμήσουμε. Βαρέθηκα να τσιμπουκώνω υπουργούς. ΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΡΕ ΖΩΑ.
ΠΑΟΚ και στην Αθήνα
Πιστεύω στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
  pragmatika auth h fash tou mantziou einai apisteuth... m'aresei pou plasarei kai sto xalaro! mono me ton PAOK mporei na paizei autos o paikths? ti skata? tespa, h larisa dikaia to phre apo to vazelo, to poly kako gia emas einai omws oti para poly dyskola 8a vgoume UEFA, mono me nikh apenanti ston OFH kai prepei na mhn kerdisei o paniwnios thn adiaforh aek sto ghpedo tou
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Poio daneio kai pies xorigies...

Tin megalyteri xorigia mas tin ekane i Larissa !

Oute eggyitikes oute mlk...

Offline Suicidal

• Βασικός
Gamwtooooooooo.........
kai fetos 8a xasoume ekdromh stis poutanes ?
ftou!

3exasa na to grapsw prin: sta @@ mou poios phre to kypello....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

BLACK DOG

• Guest
ο βαζελος των πολλων μεταγραφων εχασε απο το τυρι που κοντευει να πεσει!
α ρε δημητρακη κοντοπουτανε σε μεγαλη ομαδα πηγες!
ο μπισκαν και ο ρομερο εχασαν το κυπελλο απο των φωτακη και το γκαλιτσιο ?????
???μαγεια η μαλακια??????ηδου το μεγα ερωτημα μετα το σημερινο τελικο.
μεγαλη ξεφτιλα τα βαζελα σημερα εχασαν μεχρι και τη μαχη της καρκιδας απο τα τραγογιδα ουαχαχαχαχα.
αιντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ μου ουτε φετος σε βλεπω uefa.ας φτιαξω τα οικονομικα μου σε μια σειρα και στην πουτσα μου το uefa.
anyway an kai me kria kardia mprabo sth larisa

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
oxi min me pareksigeis. DN EIMOUN ME TON BAZELO!! dropi! profanws me ti larissa imoun os to mikrotero twn 2 kakwn. K sta @@ mou to ouefa. Edw leme gia D to ouefa mas marane. Mpravo pantws sti larisa. Kai ston mantzio.
Dimitraki atitlos kai fetos kai ouefaki ????? Re sigoura pires metagrafi???? xaxaaxaaxxaxa

Offline sabbath

• Αλλαγή
εμενα πιο πολυ με χαλασε που αντι για εμας ηταν τα βαζελια στο τελικο....ακομα και στη κατασταση που ειμαστε τον τελικο θα τον επαιρνε χαλαρα ο λαος αν πηγαιναμε.....

στα παπαρια μου το Uefa..
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

BLACK DOG

• Guest
παντως το στιγμιοτυπο με καρατζαφερη/μητσου/γκαγκατση με φουσκωμενα μαγουλα
απο το αγχος (σαν το gilespi me thn trompeta!) ηταν ολα τα λεφτα.χαχαχα

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
εμενα πιο πολυ με χαλασε που αντι για εμας ηταν τα βαζελια στο τελικο....ακομα και στη κατασταση που ειμαστε τον τελικο θα τον επαιρνε χαλαρα ο λαος αν πηγαιναμε.....

me kalypses apolyta file sabbath...
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

BLACK DOG

• Guest

me kalypses apolyta file sabbath...
μορε κι εγω συμφωνω αν παιζαν οι οπαδοι στο γηπεδο θα ειμασταν οι αιωνιοι πρωταθλητες με το ετσι θελω....

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
Epeidi akouga to mats mesw net, se kapoia fasi me ta synthimata pou akougontan lalisa ligaki, nomiza oti paizei i PAOKara! Valte fwtia, kapste kala... Sikwse to, to gamimeno... ktl. Tes pa oti kai na'gine st'@@ mas!

trelos sporos

• Guest
eytyxws pou xathike to uefaki giati ki allo rezilema de to antexa. anyway imouna sto cosmos tin ora tou match kai ekei pou ligoreyomoun ena laptopaki sto public akouw ena maziko OXI RE! girnaw rotaw enan ti egine re file mou leei -koita ti exase o malakas deixnontas miou ti malakia tou mantziou kai oloi na travoun ta mallia tous . e oxi re pousti de to perimena tosa polla vazelia na fonazoun kai na oriontai kai oloi oi ypoloipoi toumpeki (mazi kai go).

Offline diegito4

• Αλλαγή
poia vazelia re spore?dikoi mas itan pou fonazan gia to xameno sout..

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Paei k to ouefa...

giati re pasaka mou?
o panionios den 8a kerdisei ta xanoumia,emeis 8a kerdisoume ton ofi,
kai ly8ikan ta problhmata mas kapaki....

Φίλε εγω μίλησα με χανούμι και μου είπε οτι η ΑΕΚ κατεβαίνει μιση και αδιάφορη... ο ενας ειναι εδώ ο άλλος αλλού, έχει τελιώσει η χρονιά για αυτούς, ασε που και ο Πανιώνιος έχει καλή ομάδα... οπότε χλομό το βλέπω.

Offline toubaliban

• Αποστολή
  • **
Μην ασχολείστε ρε με το Πανιώνιος-ΑΕΚ.
Ξέρω τον Αραμπατζή της ΑΕΚ (3ος τερματοφύλακας), και μου πε ότι θα παίξει βασικός. Βόλτα θα κάνουν οι πάνθηρες.
Αδιάφορο ματς με ΟΦΗ. Ας κοιτάμε να δούμε πως θα σωθούμε και αφήστε το uefa. Αν και πιστεύω πως οι 99 στους 100 το έχουν ήδη κάνει.
ΠΑΟΚ και στην Αθήνα
Πιστεύω στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ