ante mia apo ta idia kai pali fetos.....
makari na mporusame r xrhsto (an htan isws akoma o tasaras edw) na ekanes ena copy paste ta persyna (akrivws tetoia epoxh) post paoktzhdwn sto patriarxeio tu paok.de....
mia apo ta idia....kwlopaido, alhth, pulhmene, na spaseis ta kuladia su, na kaneis ta @@ su, se perimenume, se kanume se aytonume kai oti allo vazei kai den vazei ena an8rwpino myallo....
ena myallo omws pu einai 8olwmeno apo ola ayta ta ar8ra twn skatofylladwn...pragmatika 8a kanw aithma sta dervisia-moderators tu paokworld na stamathsun ta copy-paste apo alla sites....kai eidika ayta twn kollwfylladwn (supersport, contra kai ola ta ypoloipa mpurdela ths a8hnas!!!, opws kai ayto to kitrino kwlomagazo tu metrosport)...entaxei ta diavazume mia fora thn hmera (osoi 8ellun na vlepun exwfylla) den einai dynaton na ta trwme sth mapa kai edw mesa....
kai xanagyrizume sto okka....ta idia pantelakh mu ta idia pantelh mu kai fetos....persy 8ymamai sto paok. de eixame ftasei na malwnume kai na vrizume akoma kai olh th kypro...tus vrizame olus en xoro...okka, jiasemakh, eggwmith...
KAI OSO FYGAN AYTOI FETOS ALLO TOSO EFYGE KAI O BATMAN!!!
dhladh efoson ton vrizete, protimate oloi sas na deite ton okka me th kokkinh fanela....ayto dld pu prospa8un na perasun oi efhmerides (edw kai ena mhna oi dyo fyllades tu gavru), telika to kataferan...mesa sas va8ia to exete parei hdh apofash...kai poia einai h epomenh kinhsh?? to mpineliki!!!
E LOIPON OXI R MAGGES DEN SYMFWNW ME OSA GRAFETE....EGW DEN GUSTARW NA TON DW POTE ME TH KOKKINH FANELA kai epeidh den mporw na kanw quote mias kai den grafei pleon edw mesa, sas ta grafw etsi xera kai xyma (opws panta milaei) opws akrivws mu ta eipe prin kana dyo meres o TASOS:
"
giannakh 8es na pareis metagrafh gia to gavro??? 8A FEREIS TOSA LEFTA OSA XREIAZONTE GIA NA XORTASUN OI EPI 3 XRONIA SYMPAIXTES SU....
giannakh 8es na paixeis me to p.a.o.k.?oriste mpeka mesa kai ftyse aima..paixe kalytera kai apo persy kai apo propersy...
den 8elleis?? sth kerkida giannakh, sth kerkida me forma aspromavrh kai to dikefalo sto sth8os kai oxi me politika...
sth kerkida kai malista konta sth tessera oxi stus epishmus...ekei sto tsimento na vlepeis ta paokakia mesa sto ghpedo na paizun mpalla kai na ma8aineis oxi mpalla alla to ti 8a pei psyxh kai kakala...
ekei giannakh pu den 8es na paixeis me to paok...ekei sto tsimento (kareklakia pleon) kai to deltio su kremasmeno sth porta twn apodythriwn na paradeigmatizonte oloi oi ypoloipoi...
kai an kaneis kai tpt koxes ute kan sta tsimenta (kai h tumpa poly su einai allwste) STO SPITI SU "GIANNAKH"!! spitaki su 8a se plhrwnume kai kammia kainuria kartswna na kaneis oti kanun kai alloi patriwtes su!!!
PEISMA ESY?? PEISMA KAI EMEIS!!!
NA DUME POIOS 8A VGALEI GUSTA!!!etsi einai adelfia...pote den asxolh8hkame me tus paixtes (palius, nyn kai mellontikus) tu pustara me to stefani....giati na to kanume twra??? epeidh mas to epivallun ta kanalia kai o typos???
allwste mexri kai twra pu milame (grafume) o okkas einai dikos mas paixths...opote ola ayta ta kosmhtika epi8eta einai peritta...eimaste aspida stus paixtes mas...otan fygun tote nai kai tuvla kai roxala kai oti allo gustarete...
eidika apo emas pu ston epanalhptiko me to gavro sto kypello to 30% twn fanelwn mesa sth tumpa htan aytes me to onoma tu okka!!!
P.S.:elpizw na mhn parexhgh8ei o tasos gia to daneismo twn lexewn tu alla etsi einai ta pragmata...kalytera den ginetai na ta perigrapseis...
LISTENING TO: ta ryallia ryallia

(ax!! r paokara kai tumpa...katantia!!)