Author Topic: Ορκωτος Λογιστής Δ.Ζυγγερίδης (Ενέργειες του,σχολιασμός)  (Read 326 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SALPARADISE

• Guest
Γιατί πιστεύεις οτι θα το πληρώσουνε αυτοί οι 2  ??? ???

Τώρα που το φάγαμε στη μάπα, τέλειωσε το θέμα.

Λάθος κίνηση που όταν έγινε θέλω να πιστεύω οτι δεν έγινε σκόπιμα αλλά λόγω κακής εκτίμησης...

gate4

• Guest
οκ δεκτον. κακη εκτιμηση. ο ΠΑΟΚ χρεωνεται με 5.5 εκατ. ευρω και η ζωη συνεχιζεται. μια χαρα.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
εγω ο μαλακας μπορω να ρωτησω κατι αλλο?
τα +5.5 εκατ. ευρω του προστιμου απο το σδοε γιατι δεν τα πληρωνει ο ζιγγεριδης μαζι με τον κατσαρη που ειχαν αυτη την καταπληκτικη ιδεα?
γιατι οπως σωστα και πρωτα απο ολους σημειωσε ο φιλος ποετ, τα προστιμα θεωρουνται πρωτογενες χρεος.
αλλωστε δεν ζηταμε να πληρωσουν ολοι οσοι μας χρεωσαν? δεν μιλαμε για 5.5 ευρω. μιλαμε για 5.5 εκατ. ευρω. αλλα δεν πειραζει, η κινηση εγινε για να βαλουμε φυλακη το γουμενο, ετσι δεν ειναι? κι υστερα ξυπνησαμε ολοι μαζι.

File @gate4, filika kai sta isia:
EINAI LA8OS POY STREFEIS TON KOSMO ENTION TOY ZIGGERIDH.

A)AMA EINAI ETSI VAL'TA KAI ENANTION TOY MOKKA POY STHRIKSE NOMIKA AYTHN THN PRAKSH. TA VAZEIS KAI MAZI TOY? MESA APO TO METOPO LAIKHS VASHS TON SYMVOYLEPSATE NA MHN TO KANEI?

B)THN ANAMEISKH TOY SDOE THN ZHTOYSE POLYS KOSMOS. EGO GIATI NA PISTEPSO AYTO POY MOLIS TIS PROALLES MAS EIPES OTI DHLADH 8A EPREPE NA ZHTH8EI EREYNA APO KAPOIOYS LOGISTES KAI OXI APO TO KRATOS? POTE H 8YRA 4 EIXE EKFRASEI AYTHN THN APOPSH? EGO POTE DEN THN EMA8A (para mono apo sena thn akoysa prin kammia dekaria meres) KAI 8ELO SE PARAKALO NA ME ENHMEROSEIS.

C)h apopsh toy filoy @poet OTI TA PROSTIMA TOY SDOE 8EOROYNTAI PROTOGENH XREH DEN EINAI SIGOYRO. DIOTI EMENA ATOMO POY HTAN ELEGTHS STO SDOE MOY EIPE TO ANTI8ETO. EKTOS AN  DEN HKSERE KALA TA PRAGMATA.EPOMENOS EGO PISTEYO OTI MPOROYN NA MPOYN STHN EPERXOMENH (NA DOYME POTE) RY8MISH.

D) to idio atomo moy eipe oti sthn praksh : a)to porisma toy SDOE einai diavlhto, dhladh mporei na prosvlh8ei me diaforoys tropoys, px me deyterh ereyna kai "epanadiatyposh" toy porismatos. Pragma to opoio mporei na allaksei ta pragmata ardhn. b)Epishs oti GENIKA STO SDOE, xoraei na pesei "paremvash"c) Kai sto finale ginontai symvivasmoi kai symfonies eite eksodikastikoi eite dikastikoi.

E)DIAFONO MAZI SOY ME AYTO POY KANEIS(STO KSANALEO KSEKA8ARA), DHLADH NA EPIMENEIS NA STREFEIS TA FOTA ENANTION TOY ZIGGERIDH, LES KAI AYTOS HTAN H PHGH TOY KAKOY. ayto mas eleipe tora na xoristoyme kai se stratopeda Ziggeridikon kai anti-ziggeridikon.ALLOS ENAS DIXASMOS, ANOYSIOS. KAI NAI, SOYVLATZIDIKO DEN EINAI H PAE PAOK (TO PIASA TO YPONOOYMENO) ALLA EINAI MIA ETAIRIA ANAMESA SE SOYVLATZHDIKA.  OI PARASPONDIES EINAI MONO FAINOMENO TOY PAOK? TO ELLHNIKO PODOSFAIRO EINAI KA8ARO, O PAOK EINAI KA8AROS KAI AYTOKTONHSAME ZHTONTAS ELEGXO APO TO SDOE? OXI FILE, DEN PAEI ETS. NOMIZO OTI ETSI XANOYME THN OYSIA. PANTA KATA TH GNOMH MOY VEVAIA.

ps: To kratos travhkse to ayti ths aek gia mh apodosh FPA toys teleytaioys 10 mhnes. Pragma poy den ekane afhnontas ton xontro na alwnizei gia 3 xronia. To kratos meso EEA soytare ton Xoylh ths grias, ksetinazontas ton. Pragma poy den ekane afhnontas ton diko mas na falhrizei tis etaireies toy thn mia meta thn allh, klevontas toys pantes kai to idio to kratos.
ps2: ekana edit se merika apo ta parapano pros apofygh parkeshghseon dioti merikes fores o graptos logos den epodidei akrivos ayta poy 8a eleges proforika
« Last Edit: March 14, 2007, 16:25:39 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline toy

• Αλλαγή
Για 123456 η φορά θα πώ ότι είναι μόνο θέμα πολιτικής βούλησης ούτε θύρας 4-14 ή 24 ούτε ζιγκερίδη μόκκα κόκα κλπ
Αδικο να ρίχνουμε ο ένας στον άλλον λάσπη ή να φορτώνουμε ενοχές την στιγμή που έτσι ή αλλιώς φταίχτης υπάρχει, και με τον νέο νόμο πέρι ξεπλύματος μαύρου χρήματος του οποίου προσχέδιο είχα δημοσιεύσει πρό πενταμήνου σε κάποιο topicεδώ, με συνοπτικές διαδικασίες μπένει φυλακή ο υπαίτιος και αυτοβούλως διαγράφεται η οφειλή από το νομικό πρόσωπο και η διαγραφή μπορεί να συμπαρασύρει και λοιπά παρόμοια χρέη.
Για τον θάνατο δεν ευθύνεται κανείς από τους παραπάνω τώρα αν κάποιος οφελείται, άλλο καπέλο ...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Poet

• Guest
Για να αποκαταστήσω και μιά λανθασμένη εντύπωση που μπορεί να υπάρχει ... ο Ζιγγερίδης είναι αξιόλογο άτομο, αγαπάει τον ΠΑΟΚ αλλά είναι εξαιρετικά φιλόδοξος (δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό, πολλοί είμαστε φιλόδοξοι), αλλά ενίοτε η φιλοδοξία του τον κάνει παρορμητικό και όντας παρορμητικός κάνεις μ@λακίες. Δεν είναι κακό επίσης το να κάνεις μ@λακίες, όλοι κάνουμε ... το κακό του είναι ότι είναι εγωϊστής και δεν το παραδέχεται και δεν πρόκειται να το παραδεχτεί!!! Το καλοκαίρι, ήταν αξιέπαινο απο τη μιά ότι συνέταξε την επιστολή για να σταλεί εξώδικο στον Γούμενο, απο την άλλη όταν διάβασα την επιστολή και μας είχε ζητηθεί να την υπογράψουμε ... είχα πει ... θα τους πάρει ο Γούμενος και τα σώβρακα με αυτά που γράφει μέσα!!! Λίγες μέρες μετά έστειλε ο Γούμενος εξώδικο απάντηση ... και την μάζεψαν την εξώδικο του Ζιγγερίδη άρον άρον. Εντυπωσιακό!!!! Μόνο αυτόν έχουν; Είναι να απορείς!!! Ολόκληρη οικογένεια του ΠΑΟΚ να μην έχει έναν έγκριτο οικονομολόγο;; Περίεργα πράγματα!!

gate4

• Guest
απανταω σε χομο.

απλα μια παρατηρηση στον φιλο toy. δεν καταλαβαινω τα περι λασπης. συμφωνω οτι αλλοι ειναι οι ενοχοι και εμεις καθομαστε και τρωγομαστε μεταξυ μας. αλλα πουθενα δεν ειδα τα περι λασπης. προς την μερια μου ή της 4 επεφτε αβερτα και ολοι κανανε τους κινεζους. δεν βλεπω να ριχνω λασπη σε κανεναν. εκτος κι αν το να ρωτας για πραγματα θεωρειται λασπη. παω πασο τοτε.

το προβλημα μου γιατι μιλαω και γραφω πολυ καλα τα ελληνικα ηταν, ειναι και θα ειναι το εξης: οτι οταν νομιζουμε απο μονοι μας οτι ξερουμε τα παντα και το τραγικοτερο οταν παμε κιολας να τα εφαρμοσουμε, χωρις σοβαροτητα, χωρις (το βασικοτερο) καμια νομιμοποιηση, μπορουμε να εχουμε καταστροφικες συνεπειες στην ιδια την ομαδα μας.

εγραψα ξεκαθαρα οτι δεν κρινω τις προθεσεις. κρινω το αποτελεσμα. το καλοκαιρι επικρατησε επι 2μηνο+ μια κωμικη κατασταση στον ΠΑΟΚ. χειροτερη απο τωρα, γιατι τωρα εχεις και καπου να ριξεις τις ευθυνες. το καλοκαιρι λοιπον ο κυριος ζιγγεριδης εμφανιζεται και αναλαμβανει μια σειρα πρωτοβουλιων. χωρις απολυτως καμια νομιμοποιηση. και δεκτον, μεχρι ενος σημειου, του ερευνητικου, καλα εκανε. απλα διαφωνουσα και διαφωνω με το να βγαινεις και να μιλας για 40 και 50 εκατ ευρω χρεη, τρομοκρατωντας τον κοσμο, οταν υπαρχει μια σειρα απο εκκρεμοτητες. αλλα αυτο ειναι ασημαντο σαν διαφωνια. δεν εχω προβλημα με αυτα.

το προβλημα ξεκιναει οταν απο την ερευνα περνας και στις πραξεις. ολοι γνωριζουν οτι η ερευνα του σδοε ηταν καθαρα δικη του πρωτοβουλια και απλα ο κατσαρης τον αναψε το πρασινο φως. οπως επισης μαζι με τον ορφανο ριξανε την ιδεα της πολυμετοχικοτητας. την οποια μεχρι και την προηγουμενη πεμπτη διαφημισε με δηλωσεις του στον αγγελιοφορο. απλα λεει, χρειαζεται μια αλλη διοικηση. προφανως με αυτον μεσα.

τα αποτελεσματα λοιπον του πορισματος, ειναι αυτα που ειναι. δεν ειμαι οικονομολογος. διαβαζω οτι η παε ΠΑΟΚ και οχι ο γουμενος τιμωρουνται με 5.5 εκατ. προστιμο και αρκετοι λενε οτι ειναι δυσκολο να τα γλιτωσεις. εδω μεσα γινεται της πουτανας αν ο ΠΑΟΚ τιμωρηθει με 10000 ευρω προστιμο απο καποιο πυρσο, για τα 25000 του πια και παει λεγοντας. δηλαδη για τα 5.5 εκατ. περα βρεχει? ολα καλα?

δηλαδη η πρακτικη σας βρισκει συμφωνους? με το προσχημα οτι θελω να σωσω τον ΠΑΟΚ, μπορει ο καθενας μας να κανει οτι γουσταρει? και μετα να λεει και εχει η ζωή. ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ? εκτος κι αν ειναι νομιμοποιηση η ευχη του γιγαντα σαββα. παω πασο τοτε. γελανε κι οι τυφλοι.

που ηταν ο κυριος τον Ιουνιο στις εκλογες του ΑΣ ΠΑΟΚ? αν ειναι τοσο πολυπραγμονας, αν θελει να γινει διοικηση "ελατε στη δικη μας διοικηση πρωτοδικειου", γιατι δεν βγηκε να μας πει δυο πραγματα? οτι ρε παιδια, αυτο σκεφτομαι και σας λεω να κανουμε αυτο κι αυτο για να πετυχουμε αυτα κι αυτα. να ξερουμε τι μας περιμενει.

ο πολυς κοσμος ζητουσε να ψαξει το κρατος τον γουμενο και τον παγωνη. οχι κατοπιν εορτης να την πληρωσουμε εμεις. και στο φιναλε γι αυτο υπαρχουν θεσμοι στον ΠΑΟΚ. και θεωρητικα υπαρχουν και καποιοι που πρεπει να τα ψαχνουν προσεκτικα ολα. αν ειναι ετσι να κανουμε οτι κατεβαινει στο κεφαλι του καθενος.

και λυπαμαι πολυ φιλε χομο γιατι και το σχετικο λινκ σε εστειλα και αν το θες τοσο πολυ εχω και 50 μαρτυρες για το τι ειπε η θ4 στον κατσαρη το καλοκαιρι. μπροστα σε ολους του συνδεσμους. λυπαμαι πολυ.

υγ. ευχαριστω τον φιλο ποετ για τις διαφωτιστικες παρεμβασεις του.
« Last Edit: March 14, 2007, 17:24:49 by gate4 »

gate4

• Guest
και μην φοβαστε να το πειτε. αν θελετε αποκαταστηση των δικαιων μας στο 100% πρεπει να χτυπησουμε στα ισια απο βενιζελο μεχρι κοκκαλη. αν αυτο θα το πετυχουν τα ακροβατικα του καθενος που ονειρευεται να γινει διοικηση απο την πισω πορτα, καλη σας νυχτα. εγω δεν παιζω. δεν μπορω να κοροιδευω κανεναν. δεν μπορω να κοροιδευω τον εαυτο μου.

ας τα δουνε αυτα αυτοι που κοροιδευουν τον κοσμο οτι θα κλεισουν το γουμενο φυλακη. εξαφανιστηκε ενα τρις δραχμες στο χαα και δεν την πληρωσε κανενας. και θα κλεισουμε φυλακη το γουμενο με ενα πορισμα του σδοε, οταν ο χοντρος σφουγγαριζε τα βασικα ανοιγματα του "παρατηρητη". καληνυχτα σε λατρευω αυριο παλι. και καλα παλαμακια στον κατσαρη.
« Last Edit: March 14, 2007, 17:09:34 by gate4 »

Offline bozik

• Αλλαγή
ναι αδερφε μου θα τον κλεισουμε....αμα ημαστε ενεργοι και μπροστα στα γεγονοτα....αμα καθομαστε στα σπιτια μας  και τα λεμε απο τα ραδιοφωνα και δεν πιεζουμε κανενα απο κοντα για να ακουει την ανασα μας...δεν θα γινει τιποτα.... ουτε εγω πιστευω στη δικαιωσυνη γι αυτο οτι γινεται-γινεται με τραμπουκο και κατω απο το τη φως θα πεσει απο τα μ.μ.ε και απο την πιεση της κοινης γνωμης ....και μια ερωτηση, ονοματα δεν εχουν αυτη που χτυπουσαν παλαμακια η δεν τους ξερεις...για να ξερει ο κοσμος και να μην πηγαινει η λασπη (που ειπε και ο toy) παντου.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline toy

• Αλλαγή
αδερφέ μου gate 4 η λάσπη "προς την μερια μου ή της 4 επεφτε αβερτα "  ;) αυτό ενούσα, απλά ήθελα να πώ ότι αλλού είναι το δάσος και το ξέρεις καλά αφού το 'χεις ήδη αναφέρει, και να υπογραμμίσω πως πλέον πολύ περισσότερο από ποτέ οι ενοχές θα πρέπει να περιοριστούν σε εκτός του λαού μας πρόσωπα και καταστάσεις.
με φοβίζει μόνο ένα πράγμα το να μην είμαστε ενωμένοι και δυστηχώς το βλέπω να έρχεται  >:(
Και αφού συμφωνήσω σε όλα με το φίλο poet, να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου ή του αγγέλου, τα έχω μπερδέψει μάλλον του δεμονισμένου άγγελου.
Η απόφαση του σδόε χωρά αμφισβήτησης και δεν θεωρείται τελεσίδικη καθώς μπορείς να την προσβάλεις στα δικαστήρια ,στην "πιάτσα μας" (τυγχάνει να είμαι λογιστής) το ξέρουν και οι πέτρες ότι μετά από το 2002-3 περίπου μετά την υποβάθμιση του σδόε ,που στην ουσία ήταν προϊον σκανδάλων του ΧΑΑ, η εν λόγω υπηρεσία θεωρείτε στελεχωμένη με το χειρότερο προσωπικό εμπειρικά και ελεγκτικά.
Ο έλεγχος που διενεργεί το σδόε είναι στη βούληση των ελεγτών να ασκήσει διαχειριστικό και να μην παραμείνει στον φορολογικό πράγμα που και τελικά έγινε, τους λόγους ψαχτείτε μεγάλα παιδιά είστε θα τους καταλάβεται, οπότε ο σωστός και βάσιμος είναι αυτή τη στιγμή του πορίσματος των ορκωτών ελεγτών και αν ο ένας έγινε για να αποκαλυφθεί το χρέος αυτό που προκύπτει και που πρέπει να κρατήσουμε όλοι είναι αυτό που διαφένεται πίσω από την κουρτίνα.
Το έγκλημα είναι μεγάλο και δυστηχώς για μια ακόμα φορά αποδικνείεται ότι η πολιτεία ουκ έχει την βούληση...
« Last Edit: March 14, 2007, 19:51:37 by toy »
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

polaret

• Guest
File @gate4, filika kai sta isia:
EINAI LA8OS POY STREFEIS TON KOSMO ENTION TOY ZIGGERIDH.

A)AMA EINAI ETSI VAL'TA KAI ENANTION TOY MOKKA POY STHRIKSE NOMIKA AYTHN THN PRAKSH. TA VAZEIS KAI MAZI TOY? MESA APO TO METOPO LAIKHS VASHS TON SYMVOYLEPSATE NA MHN TO KANEI?

B)THN ANAMEISKH TOY SDOE THN ZHTOYSE POLYS KOSMOS. EGO GIATI NA PISTEPSO AYTO POY MOLIS TIS PROALLES MAS EIPES OTI DHLADH 8A EPREPE NA ZHTH8EI EREYNA APO KAPOIOYS LOGISTES KAI OXI APO TO KRATOS? POTE H 8YRA 4 EIXE EKFRASEI AYTHN THN APOPSH? EGO POTE DEN THN EMA8A (para mono apo sena thn akoysa prin kammia dekaria meres) KAI 8ELO SE PARAKALO NA ME ENHMEROSEIS.

C)h apopsh toy filoy @poet OTI TA PROSTIMA TOY SDOE 8EOROYNTAI PROTOGENH XREH DEN EINAI SIGOYRO. DIOTI EMENA ATOMO POY HTAN ELEGTHS STO SDOE MOY EIPE TO ANTI8ETO. EKTOS AN  DEN HKSERE KALA TA PRAGMATA.EPOMENOS EGO PISTEYO OTI MPOROYN NA MPOYN STHN EPERXOMENH (NA DOYME POTE) RY8MISH.

D) to idio atomo moy eipe oti sthn praksh : a)to porisma toy SDOE einai diavlhto, dhladh mporei na prosvlh8ei me diaforoys tropoys, px me deyterh ereyna kai "epanadiatyposh" toy porismatos. Pragma to opoio mporei na allaksei ta pragmata ardhn. b)Epishs oti GENIKA STO SDOE, xoraei na pesei "paremvash"c) Kai sto finale ginontai symvivasmoi kai symfonies eite eksodikastikoi eite dikastikoi.

E)DIAFONO MAZI SOY ME AYTO POY KANEIS(STO KSANALEO KSEKA8ARA), DHLADH NA EPIMENEIS NA STREFEIS TA FOTA ENANTION TOY ZIGGERIDH, LES KAI AYTOS HTAN H PHGH TOY KAKOY. ayto mas eleipe tora na xoristoyme kai se stratopeda Ziggeridikon kai anti-ziggeridikon.ALLOS ENAS DIXASMOS, ANOYSIOS. KAI NAI, SOYVLATZIDIKO DEN EINAI H PAE PAOK (TO PIASA TO YPONOOYMENO) ALLA EINAI MIA ETAIRIA ANAMESA SE SOYVLATZHDIKA.  OI PARASPONDIES EINAI MONO FAINOMENO TOY PAOK? TO ELLHNIKO PODOSFAIRO EINAI KA8ARO, O PAOK EINAI KA8AROS KAI AYTOKTONHSAME ZHTONTAS ELEGXO APO TO SDOE? OXI FILE, DEN PAEI ETS. NOMIZO OTI ETSI XANOYME THN OYSIA. PANTA KATA TH GNOMH MOY VEVAIA.

Φιλε homo καλο ειναι να λεμε  τα πραγματα οπως ειναι και να μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας στοχος δεν ειναι ο Ζιγγεριδης στοχος τους ειναι οι δυτικες συνοικιες , ενω η 4 ηταν εξαφανισμενη ολο το καλοκαιρι τωρα βγαινει και μας λεει οτι ξεραμε ολοι οτι θα φυγει ο γουμενος το δεκεμβριο βγαινει και μας λεει επισης γιατι κανατε (οτι νομιζατε σωστο)στηριξη του γουμενου το καλοκαιρι και βοηθησατε τον ΠΑΟΚ να μην διαλυσει ? ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΙΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
Θελετε να διοικησετε  θελετε γραφειο και τηλεφωνο θελετε να κανετε κουμαντο 
εγω παντως αλλους βλεπω να θελουν να διοικησουν αυτους που προσπαθουν να διαιρεσουν τον κοσμο και να τον διχασουν ξανα, που θελουν τον ΠΑΟΚ στη Δ χωρις μετοχες χωρις τιποτα
Και για να συνενοουμαστε με οσους υποστηριζουν οτι δεν επρεπε να μπει το σδοε επρεπε να μπει και να γινουν γνωστα τα παντα να καταλαβουν ολοι ποιο ειναι το θεμα του ΠΑΟΚ να καταλαβουν τι συμβαινει
Και αν εχετε βγαλει ειδη ΕΣΕΙΣ οι ΕΙΔΙΚΟΙ το πορισμα οτι δεν θα σβηστουν ειναι   προστιμα οχι ειναι προσαυξησεις οχι ειναι της μανας τους το μουνι ,αν υπαρξει πιεση και συσπειρωση τοτε θα μεινουν μονο τα 10.8  και δεν θα πληρωθει τιποτα απο αυτα αλλα αν ειδη ΕΣΕΙΣ βγαζετε το πορισμα εδω και στα ραδια οτι φυσιολογικα θα πρεπει να πληρωθει κανανε μαλακιες αυτοι φταινε τοτε θα στο χρεωσουν και τελος

Στάλθηκε από: Poet

Εισαγωγή παράθεσης
Λοιπόν ... ακούστε μάγκες τί γίνεται και τί πρόκειται να γίνει με το ΣΔΟΕ ... και πρώτα ο Θεός, εδώ θα είμαστε και τα ξαναλέμε.

Το ΣΔΟΕ λοιπόν έκανε την έκθεση ελέγχου του. Αν την επέδωσε νόμιμα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τότε η ΠΑΕ έχει περιθώριο, αναλόγως των παραβάσεων που αναφέρονται στο πόρισμα να κάνει ένσταση κατα του πορίσματος εντός 60 ημερών. Κάνοντας ένσταση η ΠΑΕ, ο έλεγχος θεωρείται προσωρινός μέχρι να τελεσιδικήσει στα φορολογικά δικαστήρια. Μέχρι να τελεσιδικήσει, επιδέχεται "διοικητική επίλυση της διαφοράς" δηλαδή συμβιβασμό ή ρύθμιση. Ξαναλέω, απαραίτητη προϋπόθεση, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να κάνει προσφυγή κατά της έκθεσης ελέγχου που της επιδόθηκε εντός 60 ημερών (ενίοτε οι ημέρες μπορεί να πέσουν και στις 30 ανάλογα της φύσης των παραβάσεων που διαπιστώνονται).

Το ερώτημα είναι ... το ξέρει αυτό κανείς απο την ΠΑΕ ... ή θα την αφήσουν να περάσει έτσι και αυτή η ημερομηνία και θα τελεσιδικήσει το πόρισμα του ΣΔΟΕ;

Το δεύτερο ερώτημα είναι ... ακόμα και να το ξέρουν, μπορούν ή θέλουν να κάνουν προσφυγή ή θα το αφήσουν στην τύχη του;

Προσωπική μου εκτίμηση ... υπάρχει και ανικανότητα ... δηλαδή δεν ξέρουν ... υπάρχει και απάθεια ... δηλαδή θα το αφήσουν να περάσει έτσι!!!! Δικιά μου εκτίμηση είναι, μακάρι να είμαι λάθος!!!

Δεν μου λες ρε φιλαρακι στη σουηδια νομιζεις οτι εισαι και μας παραθετεις τι συμβαινει βαση νομου, στην ΕΛΛΑΔΑ παντως που οι δικηγοροι του δημοσιου χανουν το δρομο για τα δικαστηρια για την αεκ(100+μυρια ευρω) το μονο που μετραει ειναι ποσο θα τους ζορισεις και ποσο τρελα θα τους πουλησεις  θα το παρετε χαμπαρι ποτε

Offline bozik

• Αλλαγή

Και αν εχετε βγαλει ειδη ΕΣΕΙΣ οι ΕΙΔΙΚΟΙ το πορισμα οτι δεν θα σβηστουν ειναι   προστιμα οχι ειναι προσαυξησεις οχι ειναι της μανας τους το μουνι ,αν υπαρξει πιεση και συσπειρωση τοτε θα μεινουν μονο τα 10.8  και δεν θα πληρωθει τιποτα απο αυτα αλλα αν ειδη ΕΣΕΙΣ βγαζετε το πορισμα εδω και στα ραδια οτι φυσιολογικα θα πρεπει να πληρωθει κανανε μαλακιες αυτοι φταινε τοτε θα στο χρεωσουν και τελος

Δεν μου λες ρε φιλαρακι στη σουηδια νομιζεις οτι εισαι και μας παραθετεις τι συμβαινει βαση νομου, στην ΕΛΛΑΔΑ παντως που οι δικηγοροι του δημοσιου χανουν το δρομο για τα δικαστηρια για την αεκ(100+μυρια ευρω) το μονο που μετραει ειναι ποσο θα τους ζορισεις και ποσο τρελα θα τους πουλησεις  θα το παρετε χαμπαρι ποτε
         ετσι..... και  http://www.thisispaok.com/ar8ra/d_ar8ra20041106pustepse.htm
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Poet

• Guest

Επέτρεψέ μου να έχω διαφορετική άποψη. Συν Αθηνά και χείρα κίνει ... δηλαδή πρέπει εμείς να κάνουμε τις σωστές κινήσεις και μετά να ζητήσουμε και τη συνδρομή της πολιτείας. Πάρε παράδειγμα την ΑΕΚ, τον Άρη και τον ΟΦΗ. Δεν τους είπε η πολιτεία κάντε αυτό κάντε εκείνο, κάντε το άλλο ... έκαναν μόνοι τους κινήσεις για να μπουν στο άρθρο 44 και στη συζήτηση στο Πρωτοδικείο, τους βοήθησε η πολιτεία!!! Άλλο παράδειγμα; Ο Πανιώνιος που έγινε Νέος Πανιώνιος. Μαγκιά του Μπέου ήταν ... κάθισε με κάποιους συνεργάτες του, βρήκε τα παράθυρα του νόμου, τα εκμεταλλεύτηκε και μετά βγήκε ο Βενιζέλος και άλλαξε τον νόμο και έκλεισε το παράθυρο!!! Μα και το άρθρο 44 πλέον έχει κλείσει το παράθυρο ... έχει πάψει να ισχύει για Αθλητικές Εταιρείες ... έκλεισε κι'αυτό το παράθυρο!! Τί σημαίνουν αυτά; Ότι εσύ, με τους συνεργάτες σου, τους τεχνοκράτες σου, πρέπει να βρείς μιά λύση ... για να την κάνεις.

Μπορεί να έχουμε αυτόν τον τσαμπουκά ... ΠΑΟΚ είσαι ρε ... και τέτοια, αλλά η πολιτεία πρέπει να κρατάει και τα προσχήματα ... όλο είναι ένα θέατρο προσχημάτων. Έτσι λοιπόν, ξέρουμε ότι η πολιτεία θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ ... όχι όμως στα ίσια ... στα ίσια θα κάνει μιά ρύθμιση για όλες τις ομάδες ... στην πλάγια οδό, πρέπει να ενεργήσεις εσύ απο μόνος σου ... να την κάνεις ... να σου κάνει πλάτες η πολιτεία ... για να έχουν άλλοθι οι πολιτικοί στους υπόλοιπους να λένε ... να δεν ξέραμε ... να δεν κάναμε ... μόνοι τους το έκαναν και τέτοια!!! Είναι πολύ απλά τα πράγματα .... ζούμε πάνω σε μιά σκηνή που όλοι παίζουν θέατρο προσχημάτων ... πρέπει να αποδεχθούμε τον ρόλο μας, να τον παίξουμε όσο καλά γίνεται, για να κάνουμε τη δουλειά μας!!!

Offline bozik

• Αλλαγή
τα προσχηματα ???ποια προσχηματα ρε αδερφε  εχουν κρατησει...... ???     ελεος

Offline bane

• Αλλαγή
ο πανιωνιος ειναι εξαιρετικη περιπτωση ειναι κατι διαφορετικο , φιλε ποετ και επετρεψε μου να σου πω οτι γνωριζω προσωοικα αυτο που το εκανε και ξεφτιλισε νομους και δικηγορους. και μαγκια του που το εκανε και ειναι και φιλοπαοκτσης και προτεινε να βοηθησει πριν 2 χρονια τον ΠΑΟΚ σε αυτο και τα σαινια τα δικα μας ουτε καν του απαντησαν (ειχαν αλλες βλεψεις βλεπεις )
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=82510

Äåí èÝëïõí íá ôïí… áèùþóïõí

ÌåãÜëï ðñüâëçìá áíôéìåôùðßæåé ç ðñïóùñéíÞ äéïßêçóç ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ óôï èÝìá ðïõ Ý÷åé íá êÜíåé ìå ôï ðñüóôéìï ðïõ åðéâëÞèçêå óôï «äéêÝöáëï» ìå âÜóç ôï ðüñéóìá ôïõ ÓÄÏÅ. Óýìöùíá ìå áõôü, ç ÐÁÅ êáëåßôáé íá ðëçñþóåé Ýíá ðñüóôéìï 5.600.000 åõñþ ãéá 2.800.000 åõñþ ðïõ üðùò ðñïÝêõøå áðü ôï ðüñéóìá Ý÷ïõí äéáêéíçèåß ÷ùñßò ðáñáóôáôéêÜ áðü ôçí ðñïçãïýìåíç äéïßêçóç. Óýìöùíá ìå ôçí ðïéíÞ ðïõ Ý÷åé Þäç åðéâëçèåß, ç äéïßêçóç ôïõ «äéêåöÜëïõ» Ý÷åé ðåñéèþñéï ìÝ÷ñé êáé 60 çìÝñåò áðü ôç ó÷åôéêÞ áðüöáóç ãéá íá ðñïóöýãåé åíáíôßïí ôçò. Êáé åäþ åßíáé ôï æÞôçìá ùò ðñïò ôé èá ðñÜîïõí ïé Üíèñùðïé ôïõ «äéêåöÜëïõ». Áí ðñïóöýãïõí êáôÜ ôçò áðüöáóçò êáé áìöéóâçôÞóïõí ôï ðüñéóìá, ïõóéáóôéêÜ èá áèùþíïõí ôïí ÃéÜííç Ãïýìåíï, áöïý èá áðïäÝ÷ïíôáé ôïõò éó÷õñéóìïýò ôïõ üôé ôá ÷ñÞìáôá áõôÜ êÜëõøáí ëåéôïõñãéêÝò áíÜãêåò ôçò ÐÁÅ. Áí ôï áðïäå÷èïýí, ôüôå ôá ÷ñÞìáôá ôïõ ðñïóôßìïõ, ôá 5,6 åêáô. åõñþ, èá ðñïóôåèïýí óôï êåöÜëáéï ìå ôá ÷ñÝç ôïõ «äéêåöÜëïõ» óôï Äçìüóéï. Åíäå÷ïìÝíùò ôá ÷ñÞìáôá áõôÜ èá ìðïõí óôçí ñýèìéóç ðïõ áíáìÝíåôáé íá øçöéóôåß áðü ôç ÂïõëÞ, áëëÜ èá ðñÝðåé êÜðïéá óôéãìÞ íá ðëçñùèïýí. Ôï èÝìá áõôü áðáó÷üëçóå ÷èåò ôïõò ÂåæõñôæÞ êáé Ïéêïíïìßäç ðïõ æÞôçóáí ôçí Üðïøç ôïõ ïñêùôïý ëïãéóôÞ ÄçìÞôñç Æõãêåñßäç. Óýìöùíá ìå üóá óõæçôÞèçêáí, ðéï ðéèáíÞ èåùñåßôáé ìéá ìÝóç ëýóç. Íá ëýóïõí äéïéêçôéêÜ ôï èÝìá êáôáèÝôïíôáò ðñïóöõãÞ óôçí ïðïßá èá áíáöÝñïõí ôïõò éó÷õñéóìïýò ôïõ ðñþçí ìåãáëïìåôü÷ïõ, ðáñÜëëçëá üìùò íá åðéóðåýóïõí ôç ìçíõôÞñéá áíáöïñÜ åíáíôßïí ôïõ.
¢ëëùóôå õðÜñ÷åé ç äçìüóéá äÝóìåõóç, ïìüöùíç ìÜëéóôá, ôùí ìåëþí ôçò ðñïóùñéíÞò äéïßêçóçò üôé ç ìçíõôÞñéá áíáöïñÜ ðïõ èá áíáæçôÜ åõèýíåò ãéá ôç ìáýñç ôñýðá óôá ïéêïíïìéêÜ ôçò ÐÁÅ èá êáôáôåèåß. Êáé áõôÞ ç äçìüóéá äÝóìåõóç áðïôåëåß êáé ôçí áéôßá ðïõ ïé äéïéêïýíôåò ôïí ÐÁÏÊ Ý÷ïõí ðáñáäþóåé ôçí õðüèåóç óå íïìéêïýò êáé äåí èÝëçóáí íá ôç óõíäõÜóïõí ìå ôçí Ýñåõíá ðïõ äéåîÜãåôáé Þäç áðü ôéò äéêáóôéêÝò áñ÷Ýò ìå âÜóç ôï ðüñéóìá ôïõ ÓÄÏÅ.

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline cure

• Αλλαγή
η ΠΑΕ καλείται να πληρώσει ένα πρόστιμο 5.600.000 ευρώ για 2.800.000 ευρώ που όπως προέκυψε από το πόρισμα έχουν διακινηθεί χωρίς παραστατικά από την προηγούμενη διοίκηση.
Το θέμα αυτό απασχόλησε χθες τους Βεζυρτζή και Οικονομίδη που ζήτησαν την άποψη του ορκωτού λογιστή Δημήτρη Ζυγκερίδη.
O0   :extralaugh: :lol: :lol: :lol: :lol:
 :a1006: :a1006:
Από τα καλύτερα ανέκδοτα που άκουσα τελευταία. Ωχ δεν αντέχω άλλο... Δάκρυσα απ' τα γέλια  :smiley4:
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
kalo e?
Omws adikeis to upoloipo keimeno pou einai kai auto mia omorfia..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
η ΠΑΕ καλείται να πληρώσει ένα πρόστιμο 5.600.000 ευρώ για 2.800.000 ευρώ που όπως προέκυψε από το πόρισμα έχουν διακινηθεί χωρίς παραστατικά από την προηγούμενη διοίκηση.
Το θέμα αυτό απασχόλησε χθες τους Βεζυρτζή και Οικονομίδη που ζήτησαν την άποψη του ορκωτού λογιστή Δημήτρη Ζυγκερίδη.
O0   :extralaugh: :lol: :lol: :lol: :lol:
 :a1006: :a1006:
Από τα καλύτερα ανέκδοτα που άκουσα τελευταία. Ωχ δεν αντέχω άλλο... Δάκρυσα απ' τα γέλια  :smiley4:

Giati?
O Danihlidhs vghke ston aera me Zygeridh kai to epeivevaiose. Ti paizei edo?

(ksero oti o Zygeridhs einai "orkismenos" ex8ros toy vez)

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Iskander

• Guest
Κανείς δεν είναι "ορκισμένος" εχθρός κανενός, ..σε παρασκυνιακό περιβάλλον παίζονται άλλα.. Σου παραθέτω απόσπασμα απο ρεπορτάζ επι τελικών ημερών Γούμενου και βάζω μια ερώτηση στο τέλος..και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Σήμερα ανακοινώθηκαν και τα ονόματα των παραγόντων που θα ασχοληθούν με τη λύση του πρωτοδικείου. Αυτοί είναι οι: Μαμιδάκης, Μανδρινός, Δημήτρης Παπαδόπουλος από τον ερασιτέχνη, Βιολίδης, Μιλιορίδης, Κούλης Αποστολίδης, Ησαϊάδης, Σταθάς, Ζυγκερίδης, Γιάννης Δημόπουλος, Ν. Τρυπάνης, Μποζατσίδης, Μπιτσιάνης και Ζουράρις. πηγή: Sportdog

Ζυγκερίδης... ζυγκίρης...βεζυγκίρης...βεζύρης...Βεζυρτζής...

Με τιμή,

fcpaok.gr ADMIN

gate4

• Guest
suggnwmi, mporoume na asxoli8oume kai ligo me to dasos kai oxi me ta dentra?

Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζει η προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο θέμα που έχει να κάνει με το πρόστιμο που επιβλήθηκε στο «δικέφαλο» με βάση το πόρισμα του ΣΔΟΕ. Σύμφωνα με αυτό, η ΠΑΕ καλείται να πληρώσει ένα πρόστιμο 5.600.000 ευρώ για 2.800.000 ευρώ που όπως προέκυψε από το πόρισμα έχουν διακινηθεί χωρίς παραστατικά από την προηγούμενη διοίκηση. Σύμφωνα με την ποινή που έχει ήδη επιβληθεί, η διοίκηση του «δικεφάλου» έχει περιθώριο μέχρι και 60 ημέρες από τη σχετική απόφαση για να προσφύγει εναντίον της. Και εδώ είναι το ζήτημα ως προς τι θα πράξουν οι άνθρωποι του «δικεφάλου».

opws gnwrizoun kai oi tufloi, to ntou tou sdoe to pariggeile o zigkeridis me to prasino fws tou katsari kai tou kwsta orfanou. epi twn 8liberwn kalokairinwn minwn. epeidi den eimai oute orkwtos oute aorkistos kai apla dia8etw tin koini logiki, diabazw oti ta apotelesmata twn empneusewn tou kuriou zigkeridi kai twn xeirokrotitwn tou einai:

Αν προσφύγουν κατά της απόφασης και αμφισβητήσουν το πόρισμα, ουσιαστικά θα αθωώνουν τον Γιάννη Γούμενο, αφού θα αποδέχονται τους ισχυρισμούς του ότι τα χρήματα αυτά κάλυψαν λειτουργικές ανάγκες της ΠΑΕ.
or
Αν το αποδεχθούν, τότε τα χρήματα του προστίμου, τα 5,6 εκατ. ευρώ, θα προστεθούν στο κεφάλαιο με τα χρέη του «δικεφάλου» στο Δημόσιο.

o autoklitos swtiras kurios zigkeridis, exei na kanei kanena episimo sxolio? oi xeirokrotites tou, mipws?  8a ta plirwsoun autoi ta 5.6M euro?
den nomizw. o logariasmos kataligei panta stous MALAKES. kai kserete kalutera apo mena pioi einai autoi.

kai kati akoma. poios ston loutso einai o kurios zigkeridis? me poia nomimopoiisi ekane kai kanei oti kanei?
« Last Edit: April 19, 2007, 14:14:14 by gate4 »