Author Topic: γαύρος - ΠΑΟΚ 1998 - 99 στο ΟΑΚΑ και μαχαιρωμένος ΠΑΟΚτσής  (Read 147 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

McChariz

• Guest
Μαγκες θυμηθηκα μια ωραια ιστορια που νομιζω οτι χωραει να μπει σε αυτην την ενοτητα.
Ετος 1998-1999 (δεν ειμαι σιγουρος) παιζουμε με τον gay vro ΟΑΚΑ και τα γνωστα πουστρακια μαχαιρωνουν ενα Παοκτσακι που το βρηκαν μονο του.Την αλλη μερα πηγα με ενα φιλαρακι απο την Λεσχη στο νοσοκομειο να τον δουμε και φυσικα να ρωτησουμε αν χρειαζεται κατι.Στο διπλα κρεβατι ειναι ενας θειος ετων 55 περιπου με την γυναικα του και ενω συζηταμε με τον αδελφο για το πεσιμο  πεταγεται η θειά και λεει στο μαχαιρωμενο Παοκι με ενα ελαφρυ χμογελο!!!  ¨Ο γιος μου ειναι 20 χρονων και φανατικος ολυμπιακος και του ειπα για σενα.Μου ειπε να σε ρωτησω αν μετα απο αυτο που σου συνεβη θα ξαναπας ποτε ναδεις ολυμπιακος ΠΑΟΚ;
Απαντηση μαχαιρωμενου ΠΑΟΚΤΣΗ απο το κρεβατι  ΄΄ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ΄΄ :o :o :o :o :o :o

IronEagle

• Guest
 :proskino:
File pes tou "MAXAIROMENOU PAOKSTH" oti pleon egine ena apo ta indalmata mou (asxetos an einai (isos) kai pio mikros apo mena) !!!!
Pragmatika me kateplikse i apantisi kai poli kala tis eipe !!!  ......tis skrofas !!!!

Offline savage republic

• Βασικός
Ακου να δεις η πουτάνα! Έτσι είναι, όλες πρώην τρουμπιώτισσες, γι' αυτό και η πουτανιά της! Σκρόφα! Γαμώ τον Πειραιά, γαμώ τον Πειραιά, γαμώ τον Πειραιά, λαλαλά λαλαλα ΠΑΟΚάρα, λαλαά λαλαλα ομαδάρα!!!