Author Topic: Ομόνοια Λευκωσίας  (Read 1963 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
Απ: Ομόνοια Λευκωσίας
« Reply #60 on: August 17, 2007, 01:40:32 »
o ka8ena exi ta pisteuo tou kai tin gnomi tou....stin kipro i omonoia den 8eli tin ellada dikeomatis.....omos ite to 8eloun ite oxi ine ELLINES!!!!!!

kospatras

• Guest
« Reply #61 on: August 17, 2007, 03:18:11 »
as pisteuei o kathenas oti thelei kai as exei tin apopsi tou peri politikis,peri thriskeias,peri kuprou......ktl.na xerete omws ena pragma.otan eimaste mesa ston'' NAO'' i opoudipote telospantwn agonizontai ta 4 IERA GRAMMATA ola auta prepei anagkastika na xehniountai gia to kalo tou PAOK mas kai na eimaste oloi mia grothia.opoios mesa sto gipedo mlekei tin politiki (fapes fasistes-anarxikoi ktl-simvainei sixna..) kai afinei ton paok se deuteri moira thelw pragmatika na tous spasw ta moutra gia na min pw tpt allo.                                                                                                                                                                                              peri tou thematos:theorw kai tha theorw tin KUPRO ELLINIKH oso ki an mas misoun kapoioi apo autous i to antitheto.i mallon pio sosta:I KUPROS ITAN EINAI KAI THA EINAI ELLINIKH.gamw tin omonoia-gamw to apoel starxidia mou oloi.den me agizoun kan.thewrw arxidies osa lene i ekfrazoun kai oi men kai oi de.den eimai oute fasistas alla oute oute simfwnw oti oli i gh mia patrida kai tetoies papatzes.an einai dinaton na ksegrapsoume tin istoria mas.ante giati teleutaia exoun polu spasei ta neura mou me auta pou ginontai me to vivlio tis istorias tou dimotikou.sinelthete re.kai gia na kleisw:gamiountai oi politikoi-gamw to pok(gavrobazeloxanoumia) pou zei kai vasileuei.(P.A.O.K.-KOMMA,PATRIDA-THRISKEIA-OIKOGENEIA)...oloi TOUMPA tin kiriaki me kaliari,OLOI DIARKEIAS

SCALAFAN

• Guest
« Reply #62 on: August 17, 2007, 11:39:27 »
Ολοι οι ανθρωποι ειναι ιδιοι σε ολο τον κοσμο. Οι νοοτροπιες τους ειναι διαφορετικες. Το ιδιο συμβαινει και με τους κυπραιους. Σιγουρα με τα λεφτα που βγηκανε σε μικρο χρονικο διαστημα εχουνε νοοτροπια νεοπλουτισμου. Οσο για τον front εχει μεινει 10 χρονια και η αποψη του μετραει σαφως παραπανω απο την δικη μου....Αλλα παντου σε ολο τον κοσμο βρισκεις ανθρωπους εξαιρετικους, ικανους, καλοπροαιρετους, κακοπροαιρετους, καθικια, βλακες,ευγενεις,αγενεις κτλ..Ακομα και στην Τουρκια ετσι δεν ειναι scalafan?.....Ας ειναι εγω κυπραιους γνωρισα λιγους και αυτους στην Ελλαδα. Και ειδα διαφορετικους ανθρωπους και χαρακτηρες. Αλλα σιγουρα δεν τους γνωρισα στην πατριδα τους που οσο να ειναι αισθανονται πιο ανετα οσν αφορα το πως συμπεριφερονται  στους Ελλαδιτες. Κατι παραπανω θα ξερει ο front..........

ΣΩΣΤΑ . ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΛΙΓΟ ΕΙΡΩΝΙΚΑ?
  ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΣΩΣΤΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ
      ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΨΕΣ ΜΕΣ ΤΗΝ CSKA
ΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΤΑΛΟ - ΘΥΡΑ 9
 http://www.omonoia.com.cy/index.php?option=com_content&task=view&id=568&Item=
ΤΟ ΠΑΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ
 http://www.omonia.net/index.php?option=com_content&task=view&id=40&Itemid=
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΘΥΡΑ 9
ΤΑ ΔΥΟ ΜΙΚΡΟΠΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

http://www.ultrasupport.gr/forum/viewtopic.php?t=174&start=75

greg

• Guest
« Reply #63 on: August 27, 2007, 11:59:46 »
Nαι Λευκωσια εζησα,για 4 χρονια με νοικι στη περιοχη Ακροπολης και μετα αγορασα διαμερισμα στροβολο κοντα στο περιπτερο οκταγωνο αν ξερεις την περιοχη.
Δυστυχως εχω πολλυ ασχημες εντυπωσεις απο εσας.
Καταρχας βαρεθηκα να ακουω καθε μαλακα να λεει το μακρυ και το κοντο του για την ελλαδα.
Βαρεθηκα να ακουω να με φωναζουν καλαμαρα και πουστοκαλαμαρα
Βαρεθηκα να ανεχομαι ρατσιστικη συμπεριφορα επειδη ειμαι ελληνας
Για να παρω ενα κωλοδιαμερισμα επρεπε να εξασφαλισω δεκαδες χαρτια λες και ημουν παρανομος μεταναστης και ακομα αν το δεχθω αυτο δεν δεχομαι την συμπεριφορα των κρατικων σας υπαλληλων απεναντι μου που εκαναν λες και ηρθα να ζητιανεψω.
Δεν δεχομαι τους γειτονες μου να λενε στη αστυνομια 'καμετε μια ερευνα στο διαμερισμα τουντου του καλαμαρα,τουτοι εν που κλεφκουσι' οταν εγινε διαρρηξη σε διαμερισμα της πολυκατοικιας μου.
Δεν δεχομαι να βλεπω φανταρους της ΕΛΔΥΚ να μην τους επιτρεπουν να καθησουν στα καφε της μακαριου μπας και χαλασουν το χαικλασατικο image των νεοπλουτων και κατα φαντασια νεοπλουτων κυπραιων.
Δεν δεχομαι να θεωρουν τις ελληνιδες ως ευκολες και εν δυναμη πορνες την στιγμη που οι πιο πολλες και πιο λυσσασμενες για πουτσο πελλατισες στα νυκτερινα μαγαζια που δουλεψα ηταν παντρεμενες.
Δεν δεχομαι να μου μιλανε οι κυπραιοι περι ηθικης οταν τα καμπαρε και οι πουτανομπυραριες(κωλαδικα που τα λεμε εμεις) στη Λευκωσια των 200,000 κατοικων ειναι πιο πολλα απο αυτα στη Θεσσαλονικη του 1 εκατομμυριου(οταν λεω περισσοτερα μιλαω σε απολυτους αριθμους και οχι αναλογικα!!!)
Δεν δεχομαι την καθε κλωσσα νεοπλουτη που ζει στη π.χ Λακαταμια και Δαλι να αποκαλει χωριο τη Σαλονικη επειδη αυτη παει 5 φορες το χρονο Αθηνα και θεωρει τον εαυτο της βερα Κολωνακιοτισα!!!
Δεν δεχομαι την ασχετοσυνη σας ρε κουμπαρε στο φιναλε.
Που εχετε για ολα αποψη και δεν εχετε για τιποτα ουσιαστικες γνωσεις.
Δεν δεχομαι να πηγαινω σε κουρειο για κουρεμα και να ακουω πελατη να λεει 'για ολα φταισι τουτοι οι καλαμαραες'!
Δεν δεχομαι να αποκαλουν πραξικοπιματια την στιγμη που οταν εγινε το πραξικοπημα κατα του Μακαριου το 74 εγω ημουν βρεφος!
Δεν δεχομαι να αρνουνται να με σερβιρουν σε σουβλατζιδικο επειδη ειμαι ελληνας.
Δεν δεχομαι να απειλει ο μπατσος οτι θα με στειλει πακετο στη χωρα μου επειδη δεν φορουσα ζωνη ασφαλειας
Δεν δεχομαι να μας μιμιστε στα παντα και απο πανω να μας θεωρητε κατωτερους σας.
Δεν δεχομαι να σπουδαζετε στα πανεπιστημια μας(που λειτουργουν με φορους που εμεις οι μαλακες οι καλαμαραες πληρωνουμε) και απο πανω να τα αποκαλειτε μπουρδελα(ειναι δεν λεω αλλα οποιος θελει ερχεται να σπουδασει συμφωνεις;)
Δεν δεχομαι να βλεπω ολους τους κυπραιους να γινονται ελληναρες μολις η ελλαδα πηρε το euro το 2004 και με τα πρωτα στραπατσα αρχισαν τα ειρωνικα σχολια για τους 'καλαμαραες που εν εχουν υποθεση'
Δεν δεχομαι να ακουω ειρωνικα σχολια για τους ολυμπιακους αγωνες(οι καλαμαραες εννα γινουσι ρεζιλι χαχαχαχα) και μετα που δεν γιναμε ρεζιλι οι κυπραιο να αισθανονται περηφανοι για τους ολυμπιακους αγωνες του ελληνισμου!!!
Θα μου πεις σαν σαλονικιος και σαν παοκτσης τι σε ενοιαζε για τους ολυμπιακους;
Δεν με ενοιαζε αλλα με την εδινε αφανταστα η νοοτροπια σας.
Δεν μπορουσα να ακουω τα αισχη που ακουστηκαν ειτε μεσω των media ειτε απο στομα σε στομα με αφορμη την αεροπορικη τραγωδια του helios.
-Το εριξαν οι καλαμαραδες
-Μαζευτηκαν απο τα γυρω χωρια και εκλεβαν τους νεκρους!!!
-Συγγενεις να ωρυωνται μπροστα στις καμερες 'οι πουστοκαλαμαραδες μας σκοτωσαν τα παιδια'
Ειναι παρα πολλα φιλαρακι που με ενοχλησαν τοσο πολυ και τελικα τα μαζεψα και γυρισα σαλονικα.

υπαρχουν κατι τετοιες περιπτωσεις αλλα οχι τοσο χαλια κατασταση...εχει καποιους που δεν γουσταρουν τους Ελληνες αλλα δεν ειναι ολοι ετσι...ειμαι σιγουρος οτι πολυ λιγοι ξερουν τι σημαινει καλαμαρας και πολλοι νομιζουν οτι ειναι βρισια...οπως πχ λεμε την φραση "χαρτι και καλαμαρι" ετσι λενε τους ελληνες για εξυπνους και μορφωμενους!!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #64 on: August 31, 2007, 11:38:27 »
Ç éóôïñßá ôïõ ïëéåìðéáêïý üðùò ôçí ãñÜöåéò åäþ ìÝóá! Ý÷åé êÜðïéåò áíáêñßâåéåò. Ôï PAOKWORLD áíôéêåéìåíéêü êáé ößëáèëï üðùò ðÜíôá, Ýêáíå Ýñåõíá êáé óïõ ðáñïõóéÜæåé ôçí ðñáãìáôéêÞ éóôïñßá, äéáóôáõñùìÝíç áðü ðáíôïý, ÷ùñßò êåíÜ êáé ðáñáëåßøåéò.

''Ï Ðåéñáéáò ôïõ 1925.Êáìéíáäåò åñãïóôáóéùí ,åñãáôéá,åìðïñéêá ìáãáæéá, ìðïõñäÝëá.Ôï ëéìáíé ðïëõâïõï. Ìåôáíáóôåõóç,åðáñ÷éùôåò, ðåñéìåíïõí óôçí ïõñá ãéá íá ãáìÞóïõí.
Ðñïóöõãåò ,ðåñçöáíïé áíèñùðïé ôçò Éùíéáò ðïõ çñèáí óôïí Ðåéñáéá ãéá íá ãëéôùóïõí áðï ôá ãáìÞóéá óôï ÷ùñéü ôïõò. Áôåëåéùôï áíèñùðïìáíé íá øá÷íåé ãéá Ýíá ðïýôóï.ÌÅÓÁ ÓÅ ÔÅÔÏÉÅÓ ÓÕÍÈÇÊÅÓ ÃÅÍÍÉÅÔÁÉ ï ïëéåìðéáêüò. Ï áñ÷éðïýóôçò ôïõ Ðåéñáéá ðïõ åãéíå áñ÷éðïýóôçò êáé ïëïêëçñçò ôçò Åëëáäáò.
Ç áðáíôçóç ôïõ gay Ðåéñáéá áðåíáíôé óôïí gay ôçò áèçíáò, ç áðáíôçóç ôùí ôñáâåóôß óôïõò êõñéëåäåò óõíïäïýò êõñßùí.
Ï gay ôùí êáôáãùãéùí ôçò ôñïýìðáò, áðåíáíôé óôïõò öñåóêïîõñéóìåíïõò êþëïõò ôùí èáìþíùí ôùí êáöå-óáíôáí.
Ïé äçìéïõñãïé ôïõ ïëéåìðéáêïý ,áõôïäçìéïõñãçôïé íôáâáôæÞäåò êáé ôóáôóÜäåò. Åìðïñïé áíèñþðéíçò óÜñêáò ïé ÁÍÄÑÉÁÍÏÐÏÕËÁÉÏÉ,âéïìç÷áíïò ôáéíéþí ðïñíü ï ÌÁÍÏÕÓÊÏÓ , ãíùóôüò gay ôçò åðï÷Þò ï ÊÁÌÐÅÑÏÓ.Ôï ïíïìá ôï äéíåé ï êáèõóôåñçìÝíïò Êìðåñïò, Áõôïò åéíáé ç íïíÜ '.
åéíáé ôïóï áðëï....
    ïëéåìðéáêüò äåí åßìáé ìéá ïìÜäá… ãåíéêþò. Åßíáé ÔÏ ìðïõñäÝëï, ç ôñïýìðá, ôï ôóéöôåôÝëé, ôï íÜæé   ç ðïõóôéÜ. ÁõôÜ äåí åßíáé êáëü íá åêëåßøïõí êé ï ïëéåìðéáêüò íá åßíáé áðëÜ ìéá ïìÜäá åíüò ðïëý áðáôåþíá êáé êëÝöôç ðñïÝäñïõ, ðïõ êÜíåé ðßðåò. ÌåãÜëç ìáò áãÜðç åßíáé ôï ðÝíáëôé, áëëÜ ïôéäÞðïôå åñõèñüëåõêï, ôï âëÝðïõìå êáé ìáò ðÝöôïõí ôá ãüíáôá ãéá íá óöõñßîåé ï äéáéôçôÞò, ìÝ÷ñé êáé óôï âüëåú. Ï ïëéåìðéáêüò åßíáé ðïëý ìåãÜëç ðßðá êáé äåí åßíáé ìüíï ðéóùêïëëçôÜ. ¼ôáí Ý÷åéò ôç ÍôÜíá éíôåñíÜóéïíáë, íá êñáôÜåé ôá öùôïãñáößá ôïõ ïëéåìðéáêïý, ôá ðáéäéÜ ìå ôá êáõëéÜ, áõôü ôï ðñÜãìá ìðïñåß íá âãåé ðñïò ôá Ýîù. Ïé ìðïõñäåëïãåéôïíéÝò, ôï ëéìÜíé, ç ðéÜôóá, ôï ôóéöôåôÝëé, Ýíá óùñü áðü ðñÜãìáôá, ðïõ Üëëåò ïìÜäåò äåí Ý÷ïõí ôçí ôý÷ç íá ôá Ý÷ïõí. Áõôü, ëïéðüí, ôåßíåé íá îå÷áóôåß êáé åßðáìå åìåßò ãëõêÜ - ãëõêÜ, ÷ùñßò… ôõìðáíïêñïõóßåò, íá ôï èõìßóïõìå, ãéá íá ðñïóåëêýóïõìå êáé êáëýôåñïõò ðåëÜôåò. Äåí ìðïñþ íá ðù üôé åßìáé åõ÷áñéóôçìÝíïò áðü ìéá ìéêñÞ ìåñßäá ôùí ðåëáôþí ìáò, ðïõ ôïí ïëéåìðéáêü ôïí åêìåôáëëåýïíôáé ìå ôçí Ýííïéá ôïõ îåóêßóìáôïò. ÄçëáäÞ åßìáé ìå ôçí ïìÜäá ðïõ ãáìéÝôáé êáé ìüíï. Áõôü äåí åßíáé áãÜðç, åßíáé ðñïóðÜèåéá íá êáëýøåéò ôï êþëï óïõ. ¼ôé, äçëáäÞ, åßìáé äõíáôüò êáé óáò ðáßñíù üëïõò. ¼ìùò áõôü äåí åßíáé ïëéåìðéáêüò! Ç ïìÜäá áõôÞ åßíáé ëáôñåßá ãéá ôï ðïýôóï êáé ãé’ áõôü âëÝðåéò áíèñþðïõò 70 êáé 80 ÷ñïíþí íá ôï ðáßñíïõí áêüìá.  Áðï óõíÝíôåõîç ×åéëïõäÜêç.

Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

ÁÍÏÑÈÙÓÉÓ ÐÁÏÊ

• Guest
« Reply #65 on: February 12, 2008, 18:00:00 »

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #66 on: January 10, 2009, 20:38:23 »
ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΛΑ,
Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

Ναι εντάξει οκ θα μου πούνε κάποιοι αλλά εχω την εντύπωση οτι στην Κύπρο έχω ξαναδει παρόμοια δανεισμένα συνθήματα..

Φυσικά και δεν αναφέρομαι σε ΣΥΝΘΗΜΑ απο ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ή κάποιο ΠΑΝΟ κλπ αλλα το είδα σε γνωστο φόρουμ περί προ εβολούσιον οχι οτι έχει σημασία τα @@ μας κουνιούνται αλλα εντάξει για μένα ΑΥΤΟ ΤΟ QUOTE έχει σημασία οταν το βλέπω στο γήπεδο γιατι με εκφράζει πάρα πολύ γιατι στην τελική στην ζωή μου αλλάξανε πολλά στους φίλους μου στις σχέσεις μου με αυτούς στις πίκρες μου στην οικογένεια μου ΑΛΛΑ ο ΠΑΟΚ είναι αυτό που σκέφτομαι απο το πρωί που ξυπνάω μέχρι πριν να κοιμηθώ.

Τεσπα μαλακία που το έγραψα αλλά μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι γιατι έχω ακούσει απο ομάδες τις Κύπρου μέχρι και δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας. Και δεν το γενικεύω περι Κύπρου αλλά ειλικρίνα δεν γνωρίζω και πολλά απο ομάδες εκεί. Ανορθωσις Αελ κλπ.

ΛΟΓΚ Αουτ θα κάνω.. :cwm23:

MetroStar

• Guest
« Reply #67 on: August 24, 2009, 17:40:35 »
έτσι έτσι.....
« Last Edit: August 24, 2009, 18:02:01 by BillYpoglwssioS »

DimNaoussa

• Guest
« Reply #68 on: August 24, 2009, 17:45:37 »
ετσι.....

MetroStar

• Guest
« Reply #69 on: August 24, 2009, 17:47:15 »
Γενικά είναι σαν εμάς στην ειρωνία αλλά λίγο πιο extreme. Έχουν και πανό Έλληνες είστε και φαίνεστε πάντως.

zan

• Guest
« Reply #70 on: November 29, 2009, 23:40:17 »

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #71 on: December 09, 2013, 00:35:18 »