Ela re "cool"arete ligaki !!! Den exo parei pote meros se poltiki sizitisi, alla "kreino" ta grafomena pollon edo mesa, kai ta "diafora" avatar pou epitreponte kata kapoion parakseno tropo, ta opoia DEN dilonou PAOK alla kati allo
....kyrie @HomoP. !!!!
(...)
opoios einai kati allo alla einai kai PAOK,
opoios ekane kataxrhsh ths eley8erias se ayto to forum,
opoios vrhke ayto to forum os eykairia na kanei diafhshh ths politikhs/kommatikhs toy ideologias
(...)
Oso gia sena re @Billy ti na po, exeis mia tasi na katastrofologeis, kai na krineis les kai eisai, ......
"afentiko se ergostasio, kai milas me tous ergates sou" !!! (Sou esteila kai pm tis proalles gia
"xara stin ypomoni sas", alla mou fainete tin xasate kai aytin tora teleytaia !!!)
(...)
paw logoff giati 8a spasw kamia o8onh.....
ante na "kleisei to gamimeno to forum" na broume ligo thn hsyxeia mas.....
e den paei allo ! ! ! !
COOLarete ligo oloi sas !!! An den to antexete, kante kati allo kai afiste tin douleia sas se kapoin allon, DEN xreiazete na "kleisei" !!!
8elete omos na kleisete to forum ? ? ? ....Me geia sas kai xara sas, alloste diko sas einai !!!!
8elete na to exete gia na kanoume sizitiseis se 8emata pou mono eseis exete endiaferon ? ? ? .....Peite to na to kseroume !!!!
Arakste ligo, den xreiazete na kanete oute "Edit" se post melon, oute "quote", oute na kleidonete topic, ...
exoume kai emeis ligo myaloudaki (esto ayto to elaxisto pou mas exei apomeinei), o
ste na kreinoume ta grafomena tou ka8enos kai den xreiazomaste tin ka8odigi kanenos !!!
An ego gamisa ena topic kata tin gnomi sou, 8a to krinei o kosmos , .....min trelenese,
8a me poune kai grafiko, kai oramatisti me tin kaki ennoia (pou me exoun pei alloste) kai 8a krei8o ego apo tous ypoloipous !!!
An o allos exei mia politiki pepi8isi (anti8eti me aytin pou ekfrazei to melos pou anoigei to topic), 8a tin ekfrasei kai 8a kri8ei apo ta ypoloipa meloi kai o men kai o de !!!
De xreiazomaste tous astinomikous

admin, pou prepei na prolabenoun ta panta, opos les !!!
monoi mas krinomaste (alla KAI krinoume), kai monoi mas ekti8omaste !!!
Den xreiazomaste BAROUXES !!!!
OPOTE ligo pio cool .....pls. !!!Y.G.: Oso gia to "8ee mou" sto ena topic, to "eksigeis" se allo topic, kai ayto me ena poli eygeniko tropo......
(...)
den ypoferese pia....... mou zhtas kai smilies meta, sta alla topic
gia na katalabeis ti ennow otan lew 8ee mou ....
(...)
Alla telos panton "......oudeis pio allan8astos ..... !!!" (.......de ksero tin sinexeia

)