Author Topic: www.fatgames.gr (Ν.Τζατζαράς-Σ.Κόλκας)  (Read 1489 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline babis36

• Αλλαγή
Απ: www.fatgames.gr (Ν.Τζατζαράς-Σ.Κόλκας)
« Reply #40 on: December 18, 2007, 21:54:11 »
Τα παρεξηγησες τα πραγματα Homo.Κανεις δεν ειπε οτι ειναι ιεροκυρηκας (αν και οταν εισαι εκτος Θεσσαλονικης σου λειπει η ενημερωση για την ομαδα και αυτο ωφειλεις να το καταλαβεις) ουτε οτι τον ακολουθει κανενας τυφλα.Στο κατω κατω αυτος βγαζει απο τον ΠΑΟΚ εγω χανω.Γνωστο και δεν το ξεχναει κανενας. Απλα να μην φτασουμε να τον λεμε και εχθρο η δεν ξερω τι αλλο. Φιλους χρειαζομαστε μια και ειδικα σε επιπεδο ενημερωσης και δημοσιογραφων ειμαστε μεχρι στιγμης αδυναμοι εως ανυπαρκτοι.Τετοιους δεν εχουμε και καλοι ειναι και αυτοι έστω και μισοι. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα υποκεινται σε κριτικη.Αλιμονο
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
« Reply #41 on: December 19, 2007, 01:41:59 »

Παρενθεση :(Παντως πως γινεται ολα τα θεματα προς διαφωνια στο Φορουμ να ξεκιναν απο ατομα που μολις εχουν μπει και στελνουν τα πρωτα τους μηνυματα ρε....χωρις να υπονοω απαραιτητα οτι δεν ειναι ΠΑΟΚτσηδες, ισως απλα να εχουν αλλα μυαλα...τσπ, θα αλλαξουν εδω μεσα!)

Μεσα σ ενα site μυαλα δεν αλλαζεις.Φανταζομαι τι μυαλο εχεις εσυ για να υποστηριζεις αυτον τον ανθρωπο.Αν θες να εχουμε ολοι τα ιδια μυαλα και τις ιδιες αποψεις τοτε η εισαι φασιστας η εισαι κολλημενος.Αν θελετε να μπαινετε στο τριπακι των ραδιοφωνων και ν αυτοικανοποιειστε ακουγοντας τον καθε καραγκιοζη να ''απαντα'' στα σκουληκια τοτε μου φαινεται οτι υποστηριζουμε αλλη ομαδα.Γιατι εγω μεγαλωσα χωρις να δινω αξια σε ψευτοκοντρες της πολης.Οταν λεμε για κριτικη δεν εννοω αποκλειστικα το κραξιμο αλλα και την καλοπροαιρετη κριτικη.Αυτα περι ''ο Κολκας ειναι παοκσακι",ο "Κολκας εχει παει εκδρομες"' κλπ για μενα δεν εχουν καμια αξια την στιγμη που και γω εχω παει εκδρομες και γω εχω ματωσει οικονομικα για τον ΠΑΟΚ κι ολα τα συναφη.Αυτη την στιγμη ειναι ενας δημοσιογραφος που κοιτα μονο το καλο της τσεπης του.Κι αμα σας παιρνει τολμηστε να προβαλλετε μια διαφορετικη αποψη στην εκπομπη του.Θα κοπειτε χθες!ΠΑΟΚ ***********************

edit tsakalaki

στο έφτιαξα αλλά όχι ειρωνεία προς τα άλλα μέλη του φόρουμ
« Last Edit: December 19, 2007, 02:00:47 by tsakalaki »
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #42 on: December 19, 2007, 11:44:57 »
Αυτη την στιγμη ειναι ενας δημοσιογραφος που κοιτα μονο το καλο της τσεπης του.Κι αμα σας παιρνει τολμηστε να προβαλλετε μια διαφορετικη αποψη στην εκπομπη του.
[/quote]
mi ta isopedwneis ola aderfe kai oi dimosiografoi prosferoun stin koinwnia.ergazomenoi anthrwpoi einai.alla pragmati i suntriptiki pleiopsifia tous einai dieftharmeni kai kanei kako.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #43 on: December 19, 2007, 13:22:29 »
ο συγκεκριμενος κοιταει μονο την τσεπη του νικο..δεν μπορω να τον βλεπω στο νουβο με συγκεκριμενους παιχτες που εκθειαζει στην εκπομπη του....καλα σου κανε καποτε ο αναστασιαδης κολκα!!! ετσι μονο βαζεις μυαλο

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #44 on: December 19, 2007, 15:38:33 »
Εννοεις με συγκεκριμμενους παιχτες συνεχεια; Μπορεις να μας πεις κατι παραπανω για να το δουμε "ιδιοις ομασι";
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #45 on: December 19, 2007, 17:57:19 »
αδερφε μου αν και εγω συμπαθω τον κολκα γιατι ειναι οτι καλυτερο υπαρχει απο παοκτση δημοσιογραφο δεν σου εχει προκαλεσει εντυπωση που λεει καλα λογια συνεχεια για τον χαραλαμπους π.χ. που εγω θεωρω πως ειναι μετριοτητα;

ΥΓ:ζαγορα απο τον ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΖΙΠΑΚΙ

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

giannis80

• Guest
« Reply #46 on: December 19, 2007, 18:14:03 »
Εντάξει ρε μάγκες,στο συγκεκριμένο μαγαζί στην αριστοτέλους συχνάζει και ο καλύτερος μας παίκτης,δεν πάνε μόνο τα λιμά της 11άδας.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #47 on: December 19, 2007, 18:15:25 »
τωρα τη θα γινει...θα βγαινει και θα λεει ο καθενας απο ενα ονομα...η μιση Θεσσαλονικη παει στο νουβο,η περιμενετε ενας ρεπορτερ ΠΑΟΚ που βλεπει καθε μερα τους παικτες και τους μιλαει και εχει τα τηλεφωνα τους...το νουβο περιμενει για να αναπτυξη προσωπικες σχεσεις με ενα παικτη? ασε που αυτο ειναι για μενα θεμα της πλακας γιατι εχουμε ματια και βλεπουμε ποιος ειναι καλος και ποιος οχι...δηλ.αμα ειναι κολλητος με τον τοχου και μας λεει οτι ειναι τερματοφυλακαρα, τη να λεει......
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #48 on: December 19, 2007, 18:30:49 »
Φιλε μποζικ οταν εισαι 15-16 χρονων μπορει να σου διαμορφωσει αποψη..τεσπα δεν εχει κ πολυ σημασια..μακαρι να ηταν μονο τα προβληματα μας οτι πινει το ομορφοπαιδο ο κολκας καφε με παιχτες μας στο νουβο..Μαλακια κ που το ανεφερα..απλα επειδη μιλαμε μερικοι για παοκτσακη κολκα που υπερασπιζεται τον ΠΑΟΚ στον σταθμο της μιζας, του μουσατου κ του οδοντιατρου...Στειλτε του κανα μηνυμα για τον μουσατο η τον λιμπερο να δειτε πως θα απαντησει χωρις καν να διαβαστει το μηνυμα σας

BIANCONERO

• Guest
« Reply #49 on: December 19, 2007, 19:55:20 »
Ο οπαδός είναι ιδεολόγος άφθαρτος και πνεύμα ανύσηχο.
Βασική προϋπόθεση για να ισχύουν τα παραπάνω είναι να μην έχει καμία μα καμία σχέση το χρήμα με αυτό που αγαπάς πιστεύεις και πρεσβεύεις.
Ο κόλκας είναι ένας επαγγελματίας δημοσιογράφος που κάποτε ήταν οπαδός του ΠΑΟΚ.

Ειμαι διατεθημενος να δεχτω τον ορισμο αυτο για τους δημοσιογραφους! Απαραιτητη προυποθεση ομως για να γινει αυτο θα ειναι να μην ξαναδω εδω μεσα ξανα ατακα του στυλ...    " Ακουτε τι λεει ο  *Χελακης - Καρπετοπουλος - Πανουτσος - Σακελαροπουλος - Μπραουδακης - Λεανης  ρε;  Αυτος ειναι αρρωστος * Γαυρος - Βαζελος - Αεκτζης - Σκουλικι * !!" Αν ισχυει για τους δικους μας αυτο τοτε θα ισχυει και για ολους, ετσι δεν ειναι;
Απο εδω και περα θα θελα λοιπον να δω τον Χρυσανθο Τσαλτιδη  τον Γιαννη Δασκαλου αλλα και τον συμπαρουσιαστη του Κολκα (μου διαφευγει) στην εκπομπη τους - πορωμενα σκουλικια ολοι τους - να αντιμετωπιζονται ως ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ και οχι ως ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ !!! Βασει ορισμου παντα!! που απαγορευει να εισαι οπαδος και δημοσιογραφος ταυτοχρονα!!

Alla ayto einai ptaisma mprosta sto teleytaio "den me noiazei o PAOK an 8a vgei UEFA". Opinion maker soy leei meta...

Να παρουμε ενα υποθετικο σεναριο Πανο;  Ο Π.Α.Ο.Κ. το Μαιο ΔΕΝ βγαινει ΟΥΕΦΑ (χτυπα ξυλο!) .... Ποιος κανει μεγαλυτερη ζημια τοτε; Εγω που εγραψα καπου στο φορουμ χθες οτι ειναι απαραιτητο να βγουμε ουεφα, ή ο Κολκας που βαζει αυτο το θεμα σε δευτερη μοιρα; Να σου πω εγω; ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ!!!!  Γιατι εγω λεγοντας αριστερα - δεξια οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΥΕΦΑ ρισκαρω να δημιουργησω προσδοκιες που αν δεν υλοποιηθουν θα ξεσηκωσουν πολυ κοσμο (ειδικα τους ραδιοφωνικους ΠΑΟΚτσηδες) που θα αρχισουν τη γκρινια κατα της διοικησης! Αντιθετα ο Κολκας μ' αυτο που λεει μειωνει τα προβληματα στην περιπτωση που γινει κατι τετοιο! Σκεφτηκες οτι ισως να το λεει και για εναν τετοιο λογο; Για να προστατεψει τη διοικηση; Οπως και οποιοι λεν οτι "ΔΕΝ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ" οτι μπορει και αυτοι να αποσκοπουν εκει; Αντιθετα με οσους δημιουργουν μεγαλες μεταγραφικες προσδοκιες ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚΤΣΗ ΜΕΤΑ; Ο γεωργιου ηταν που μιλουσε το καλοκαιρι για ΝΕΤΒΕΝΤ (!!!!) , μην το ξεχνας αυτο. Και ειχε το σκοπο του που φυσικα δεν ηταν να πορωσει τους ΠΑΟΚτσηδες που τον ακουγαν αλλα ακριβως το αντιθετο! Να τους απογοητευσει οταν ΔΕΝ θα συνεβαινε αυτο. Υπαρχουν πολλοι δημοσιογραφοι που τωρα κανουν ακριβως αυτο...δημιουργουν ψηλες προσδοκιες στον ΠΑΟΚτση με την ελπιδα αυτος να πικραθει και να ξεσπασει εκει που θελουν αυτοι!

Α. Μεσα σ ενα site μυαλα δεν αλλαζεις.
Β. Φανταζομαι τι μυαλο εχεις εσυ για να υποστηριζεις αυτον τον ανθρωπο.Αν θες να εχουμε ολοι τα ιδια μυαλα και τις ιδιες αποψεις τοτε η εισαι φασιστας η εισαι κολλημενος.
Γ. Αν θελετε να μπαινετε στο τριπακι των ραδιοφωνων και ν αυτοικανοποιειστε ακουγοντας τον καθε καραγκιοζη να ''απαντα'' στα σκουληκια τοτε μου φαινεται οτι υποστηριζουμε αλλη ομαδα.Γιατι εγω μεγαλωσα χωρις να δινω αξια σε ψευτοκοντρες της πολης.Οταν λεμε για κριτικη δεν εννοω αποκλειστικα το κραξιμο αλλα και την καλοπροαιρετη κριτικη.
Δ. Αυτα περι ''ο Κολκας ειναι παοκσακι",ο "Κολκας εχει παει εκδρομες"' κλπ για μενα δεν εχουν καμια αξια την στιγμη που και γω εχω παει εκδρομες και γω εχω ματωσει οικονομικα για τον ΠΑΟΚ κι ολα τα συναφη.
Ε. Αυτη την στιγμη ειναι ενας δημοσιογραφος που κοιτα μονο το καλο της τσεπης του.
ΣΤ. Κι αμα σας παιρνει τολμηστε να προβαλλετε μια διαφορετικη αποψη στην εκπομπη του.Θα κοπειτε χθες!ΠΑΟΚ ***********************

Α.  Μεσα Σ' ΑΥΤΟ το σαιτ μυαλα αλλαζεις.Και στο λεω φιλικα γιατι κι εγω ΑΛΛΑΞΑ. Γιατι δεν ειναι σαν τα αλλα σαιτ που γραφει ο καθενας το μακρυ και το κοντο του. Και θα ταν καλο πρωτα-πρωτα να αλλαξεις τον τροπο που μιλας με εναν αδερφο σου.
Β. Μπορεις να φανταζεσαι οτι θες...αυτο δε σημαινει οτι ξερεις κιολας.
Γ. Συμφωνω απολυτα μαζι σου.
Δ. Και γιατι υποτιμας ΚΑΙ το δικο σου εαυτο; Φυσικα και σημαινει πολλα οτι ΚΑΙ εσυ εχεις ματωσει για τον Π.Α.Ο.Κ.  Και φυσικα και σου δινει αυτο το δικαιωμα να εχεις περισσοτερο αποψη απο τον οποιονδηποτε περιστασιακο ΠΑΟΚτση. Το ιδιο φυσικα δικαιωμα μπορει να εχει και αυτος οπως και ο οποιοσδηποτε!
Ε. Αυτο δεν το ξερεις ομως! ΚΑΙ εδω απλα υποθετεις οτι κοιτα την τσεπη του!
Και θα ξαναγραψω οτι αν και εσυ πιστευεις οτι δημοσιογραφος και οπαδος ειναι εννοιες αντιθετες, τοτε να γενικευσεις αυτο το συμπερασμα σου και για τους σκωλικο-δημοσιογραφους της πολης!! Θα το εκανες αυτο; Πιστευεις οτι ειναι ΜΟΝΟ δημοσιογραφοι; Γιατι εγω ειτε ακουω τον Τσαλτιδη ειτε τον Σκορδα η τον Σαουριδη ειναι το ιδιο και το αυτο!
ΣΤ. Αυτο ομως δεν τον κανει και στημμενο. Δεν ειπα οτι ειναι ο καλυτερος δημοσιογραφος. Ουτε οτι ειναι ο καλυτερος στην παρεα. Το αν δεν μπορει να ανεχτει μια αντιθετη αποψη πιθανον να ειναι και ελλατωμα του. Το ιδιο ομως δεν εκανες κι εσυ με εμενα? Που αμεσως με αποκαλεσες φασιστα-κομπλεξικο και εγω δεν ξερω τι αλλο βρισκοταν κατω απο τα αστερακια του edit !!
Αυτο ομως δε σημαινει ουτε οτι τα παιρνει απο τον καθε Γουμενο ουτε απο τον καθε ποδοσφαιριστη που επειδη γνωριζει απο το ρεπορταζ πινουν καφφε μαζι στο Νουβο.

(Διευκρινηση:) Και οσο για αυτα που σου εγραψα και σε ενοχλησαν, οφειλεται στο γεγονος οτι πολλοι "περιεργοι" εχουν μπει τον τελευταιο καιρο εδω μεσα σπερνοντας ζιζανια! Και αυτο που εγραψες οτι "περιμενετε σοβαρη κριτικη στο Βιολιδη αφου πινει καφε στο μαγαζι του;"  μπορει να το εννοουσες αθωα αλλα θα μπορουσε να ερμηνευτει και πολυ πονηρα! Με εκανες να νιωσω οτι μιλουσες για το Γουμενο αντι για το Βιολιδη  σε καποια στιγμη!!

apostolos

• Guest
« Reply #50 on: December 19, 2007, 20:48:21 »
Egw gia ton Kolka ena exw na pw. Pote den katalava giati exei kathgorhthei toso poly gia to perivohto mplouzaki thelw Sikabala?
Ws ti dhladh kathgorhthhke? Ws tsiraki tou Goumenou? Giati? Oti na ntemek sthrizei ton alhth? Ma an htan etsi to 80% gia na mhn pw kai parapanw tou kosmou tou PAOK pou fwnaze mathe sto Rivaldo ligh mpalla kai prwtathlhma kai kupello me arxhgo (oxi proedro) ton teo gia to idio pragma eprepe na kathgorhthei. Olos o kosmos ki o ntounias eixe faei papa ekeino to amartwlo kalokairi pou o xontros agriniwths epaikse to teleutaio tou xarti....Kai mh vgei kanenas kai pei oxi emeis den ton fagame, toulaxiston edw mesa ta grapta menoun elaxistoi (metrhmenoi sta daxtula tou enos xeriou) htan autoi pou vghkan na poun egw den enthousiazomai na pane na gamhthoun oi metagrafes. Kai na thelan isws kapoioi den tolmagan kiolas. Eixe faei olos o kosmos papa, polu aplo.
Etsi loipon ki o Kolkas mesa ston geniko panzourlismo eixe valei to mplouzaki. Poioi einai autoi loipon pou ton krazoun twra? Autoi pou trexan sta aerodromia? H autoi pou phran exontas faei ton papa 8 xiliades diarkeias? Otan krinoume tous pantes na krinoume kai ta dika mas pou kai pou, den kanei kako....