Author Topic: seira s1NgLEs sto MEGA  (Read 1041 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Απ: seira s1NgLEs sto MEGA
« Reply #20 on: April 21, 2007, 00:40:42 »
Ε ναι ρε παιδιά, αφού το είπε και ένας πιτσιρικάς σε ένα γαμοσίριαλ τότε είναι σίγουρο οτι η Θεσσαλονίκη μας ανήκει. Μετά κάποιοι κλαίγονται οτι μας θεωρούν γραφικούς. ....
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

strANGER-4

• Guest
« Reply #21 on: April 21, 2007, 06:01:29 »
xaxaxa ela re pws kanete etsi orismenoi? egw pantws ,opws kai polloi alloi, goustarw na akougetai o PAOK pantou...kai eidika mesa sthn koloathina...akoma kai apo ena pitsiriki se ena sirial....
allwste perisoterh aksia exei na vlepeis ena pitsiriki (thn nea genia) apo thn athina na leei me thaumasmo gia ton paok ,para enan megalo...kai auto giati o paok einai se anupolhpsia ta teleutaia xronia dustuxws me olous autous pou mpleksame...

to oti h thessalonikh einai tautoshmh me ton paok, sto mualo olwn twn ellhnwn mikrwn/megalwn (ektos twn anuparktwn erpetwn) htan einai kai tha einai gegonos...kai oxi mono h thessalonikh...olh h voreia ellada...

« Last Edit: April 21, 2007, 06:06:36 by strANGER-4 »

Offline mixos

• Αποστολή
  • **
« Reply #22 on: April 21, 2007, 08:03:42 »
ante paokaraaaaaaaaaaaaaaaa re

IronEagle

• Guest
« Reply #23 on: April 21, 2007, 15:59:50 »
@file tou arwstou, @b.y., @azazel kai loipoi "fostires" tou forum, dianooumenoi, sas perase apo to myalo oti isos to senario gia logous tile8easis 8a mporouse na balei ton pitsirika na pei :

"...8essaloniki, nai tin ksero, ekei yparxeri o Leykos Pirgos !!!"

Alla 8a mou peite tora oloi sas,
........Poios Leykos Pirgos more tora,     PAOK vre !!!!

Y.G.: Emena mou anebase perissotero to i8iko o pitsirikas, para o titlos pou panigirisate eseis os prota8lima, se aniprakto a8lima stin Ellada, pou stin teliki apodeixtike oti itan ena aplo tournoua !!!
« Last Edit: April 21, 2007, 16:05:07 by IronEagle »

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #24 on: April 21, 2007, 19:33:05 »
  me stenaxwrei to oti orismenoi apo sas to paraphgate makrya to 8ema. epeidh anoixa to topic, auto den shmainei oti prepei kai na apologh8w se orismenous pou diafwneite me to oti egw opws kai oi perissoteroi xarhka otan akousa auto to pragma sthn thleorash. den mporw na exhghsw, loipon, giati sas peirazei olo auto kai nomizete oti ypovoskei amfivolia g thn kyriarxia kai den xerw gw ti allo. nomizei kaneis apo sas oti th stigmh p eida ton pitsirika na leei gia th 8essalonikh kai ton PAOK skefthka : "a ti wraia de leei gia ton arh!"  ? pio poly me stenaxwroun ta diafora misologa tou typou

Στάλθηκε από: BillYpoglwssioS
    "Apo xtes phga na grapsw kati paromoio alla KAI den ebriska ta swsta logia KAI eipa "ase kalytera m'ayta pou ginonte teleytaia sto forum 8a anoi3oume allous askous pali....
Pali kala pou me plhsiase melos tou forum mesw PM kai eipame ton pono mas apo 'kei!"

dn fovamai na pw oti me peirazei pou legontai tetoia pragmata apla kai mono epeidh ta leei enas moderator. mporei na diafwneis me auto pou lew alla prepei na dexesai to dikaiwma mou na to lew giati oute evrisa, oute prosevalla kanenan oute parevhka kapoion kanona. to stamatw edw gt dn 8ewrw oti prepei na ginei 8ema, an dn 8elete na ginetai anafora sto topic, kleidwste to
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

IronEagle

• Guest
« Reply #25 on: April 21, 2007, 19:58:03 »
Ela re si file @Dani !!!
To post tou @Billy, den exei na kanei mazi sou, alla an prosekseis tis apantiseis tou se ola ta topic opou exo pro'i'gi8ei ego grafei akribos ta anti8eto mono kai mono gia na dimiourgisei (arnitikes) entiposeis eis baros mou !!!
Ean gia paradeigma egrafa ego "ouououofff  ti malakia egrapses, fisika kai 8a elege PAOK o pitsirikas", o @Billys 8a apantouse oti einai to megaleio tou PAOK auto kai opoios den mporei na to katalabein einai aksios tis moiras tou kai loipa !!! Den yparxei oute ena topic pou na exoume simfonisei   (....parakseno ? ? ?)  !!!

Opote min trelenese kai toso me ta grafomena tou ka8enos edo mesa, pou grafei ti grafei, kai afou kleisei tin o8oni tou paei kai koimate me "elafria tin kardia", asxetos an exei eironeutei, prosbalei 'H kai tapeinosi melos tou forum (pou na sou po tin ali8eia xestika gia to melos tou forum), alla pan'apo ola ena sinopado tou !!!! Dioti (distixos) oloi PAOK eimaste (nomizo) !!!!

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #26 on: April 21, 2007, 21:16:02 »
@dani-4- , aderfe mhn trellenese.

oute pou koita3a kan poios 3ekinise to topic, oute tipota. oute se sena prosopika anafer8ika, oute se eirwneyome oute se prosbalw oute se tapeinwnw,kai oute 8a paw na koimh8w me elafra kardia giati ekana ola ta parapano. Kai sthn telikh aporw giati ekanes emena mono quote,
alla asto, mhn se apasxolei kai toso poly.

Den se eipe kanenas na mhn les thn gnwmh sou, kai nai exeis dikio, oute evrises oute proseballes kai oute parebikes kapoion kanona.
Apla emena san PAOKtsh kai oxi san mod. den m'arese to topic , DEN exei kamia apolytws sxesh me sena.

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #27 on: April 22, 2007, 00:50:01 »
 @bill synonomate, auto to dexomai. o ka8enas ehei apla to dikaiwma na tou aresei h oxi kati kai se hpio tono na ekdhlwsei thn anti8esh tou. apo oti fainetai, mallon parexhghsa gt eida oti kapoia mynhmata vgalane arnhtismo... la8os mou
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #28 on: April 22, 2007, 13:11:10 »
Ki ego na symfonhso me ta paidia kai na po pos ego apo thh sygkekrimenh fash vlepo ena pitsiriki na exei gennh8ei stnn xavoyza, 512 km apo to nao, anamesa se alo8rhskoys kai se plysh egkefaloy apo ta MME.
Olh h Galatia vrisketai ypo thn PAX KOKKALISTANA. Olh? OXIIII...Ena mikro xorio antisteketai...

AYTOS O PITSIRIKOS EXEI TO STIGMA.
EINAI KI AYTOS ENAS APO TOYS  EKLEKTOYS.

Sto akoysma oti metakomizei den noio8ei oti apoxorizetai filoys, gnostoys kai syggeneis.
KATALAVAINEI POS PLHSIAZEI STON NAO. H PROFHTEIA  8A EKPLHRO8EI. 8A EINAI KONTA STN IDEA TOY, ANAMESA STOYS ALLOYS EKLEKTOYS. ENOOEITAI POS H 8ESALLONIKH EINAI TAYTISMENH ME TON PAOK, AYTO TO KSEROYN KAI OI PETRES. O PAOK OMOS PAEI KAI PIO MAKRIA APO THN THESSALONIKI

Kata thn prosopikh moy antikeimenikh kai oloswsth gnomh, h sygkekrimenhh fash toy ergoy einai apo monh ths arketh gia na parei h seira kati antistoixo ton kinhmatografikon oscar.

PAOKARAAAAAAAA

PS: Ola ta parapano ta leo sovara ektos apo to oscar.... :-)
« Last Edit: April 22, 2007, 15:52:19 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

goudas4

• Guest
« Reply #29 on: April 22, 2007, 13:18:44 »
Re paidia eleos aporw giati peiraxtikate toso poly kai krazete merikoi epeidi anoikse auto to topic!
Kala ekane o dani-4- kai to anoikse etsi na ftiaxei ligo i diathesi mas re seis!
Egw proswpika goustarw na akouw pantou PAOK opou ki an einai auto! Kai xarika pou akousa ton mpompira na leei oti kserei ti Thessaloniki epeidi ekei paizei o PAOK!!!
Kai stin teliki an elege p.x. to paidaki pws kserei ti Thessaloniki epeidi ekei paizei o aris ypirxe endexomeno pisteuw na anoiksoume topic kai na krazoume kamia 10 selides edw mesa ta skoulikia kai to katestimeno!!!

PAOK PANTOU RE!!! EMEIS EIMASTE I THESSALONIKI RE!!!