Author Topic: Λουκέτο...  (Read 1762 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
Απ: Λουκέτο...
« Reply #20 on: April 04, 2007, 10:46:44 »
  Ασοβαρα πραγματα,αρπα κολλα νομοι και διαταξης ειλικρινα δεν ξερω που παμε και σε τι καταστασεις,χτυπανε τα ευκολα και δεν απεχει πολυ η στιγμη οπου οπαδος η' συνδεσμιτης θα ειναι συνονυμο του κακοποιου ηδη υπαρχουν πολλα παπαγαλακια που το αναπαραγουν.κατα τα αλλα τα πραγματα με τα σεκιουριτι θα ειναι ετσι οπως τα λεει ο ιρον και ειμαι σιγουρος οτι αν κανουν συνδεσμιτες σεκιουριτι και μαλιστα με "σκληρο" εργο δεν θα αργησει η στιγμη που σε καθε ομαδα θα σφαζονται και μεταξυ τους.
  Κατα τα αλλα σε αυτην την χωρα απο οσους εχουν βημα δεν ακουγεται κατι ουσιοδες ευτθχως που υπαρχουν και καποιοι εισαγομενοι να μιλησουν με καποια λογικη.Βγαζω απλα το καπελλο στον Λιενεν
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=30586

North_pole

• Guest
« Reply #21 on: April 04, 2007, 18:02:19 »
Λουκέτο πρέπει να μπει στις ίδιες τις ΠΑΕ και ας είναι κι η δική μας μέσα.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #22 on: April 04, 2007, 19:45:48 »

MPOUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA , MAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

*****************************************************************************************

PROSOXH PATOPIANEI......

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #23 on: April 04, 2007, 19:46:59 »
Μπράβο μλκς..Το λύσατε το πρόβλημα..

Μπράβο και στο 80% του forum..Που πάει και τους ψηφίζει..

Περαστικά μας..

trelos sporos

• Guest
« Reply #24 on: April 04, 2007, 22:12:20 »
xalaroste re ceis siga min efarmostei o nomos . ola opws prin tha nai. gia kameres kai onomastika eisitiria ayta mas ta lene toso kairo kai akoma ta vazoun.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #25 on: April 05, 2007, 01:37:17 »
πιος νομος...απλα καταργησαν το νομο που ειχε φερει ο βενιζελος με τα μητρωα μελλον και οτι καπιος συνδεσμος πρεπει να αναγνωριζεται απο της παε η τον α.σ...  ηρθαμε ετσι οπως ηταν οι συνδεσμοι  πριν 5-6 χρονια....δεν μπαινει λουκετο σε κανενα συνδεσμο,κοροιδευουν για μια ακομη φορα την κοινη γνωμη...και οτι ντεμεκ δουλευουν για να λυσουν το προβλημα της βιας....στους συνδεσμους του ΠΑΟΚ συγκεκριμενα δεν νοιαζει και σε κανεναν αν θα παιρνει εισητηρια απο την παε η θα αναγνωριζεται η οχι απο τον γουμενο..μπατμαμ κ.τ.λ...ουτος η αλλος εχει αφθονα εισητηρια στο γηπεδο και διαρκειας....τωρα βεβαια για τους γαυρους που παιρναν το 20% απο καθε εισητηριο που πουλουσαν ,θα υπαρξει ενα καποιο προβλημα αλλα ειπαμε αυτοι θα γινουν η σεκιουριταδες η θα τους βολεψει αλλου ο θειος για να μην φωναζουν....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

polaret

• Guest
« Reply #27 on: April 05, 2007, 02:28:02 »
Επιτελους παρθηκε και μια σωστη αποφαση

Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ειμαι πλεον δεν τους χρειαζομαι
 και γηπεδο εχω και πρωταθληματα παιρνω, θελω μονο αυτους που θα φερνουν λεφτα και δεν θα με ζοριζουν και θα κανουν επισοδια στα ευρωπαικα παιχνιδια

IronEagle

• Guest
« Reply #28 on: April 05, 2007, 02:54:25 »
xalaroste re ceis siga min efarmostei o nomos . ola opws prin tha nai. gia kameres kai onomastika eisitiria ayta mas ta lene toso kairo kai akoma ta vazoun.

Simera pro'i' pro'i' eixame episkpesi apo astinomikous ston sindesmo, opou mas zeiti8ike to katastatiko, kai ari8mos adeias leitourgeias tou sindesmou !!!  Epeisis mas zeiti8ike eygenika,  kapoia stigmi na "katebei" i fotinei tampela pou anagrafei " Fan-Club PAOK Arseniou The Iron Eagle " !!!

Opote mallon sobaro 8a to 8eorousa !!!

Y.G.: Nice photos, distixos (opos sxedon panta) off topic !!! Edo kolaei kai to perifimo "Edo o kosmos kaigete, kai to mouni..... !!! "

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #29 on: April 05, 2007, 03:43:08 »
Le fabuleux destin d'Amelie Poulain ....
(twra e3ygounte ola.)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

billaras

• Guest
« Reply #30 on: April 05, 2007, 04:48:52 »
paidia giati exo mperedeuti poli tora teleuetea....oloi oi sindesmoi mas tha klisoun???p.x neapoli ktl???
oi pezete kamia alli vromodoulia....?

JOHNNYS-4-

• Guest
« Reply #31 on: April 05, 2007, 07:49:48 »
re paidia perimenei kaneis tpt diaforetiko? pios kanei tis fasaries? oi syndesmoi :tikitaka:

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #32 on: April 05, 2007, 10:05:28 »
GIA OLA FTAINE OI OPADOI BGALTE KI ALLOYS NOMOYS NA PANE FYLAKH...

Eyxaristw..
De 8a parw allo..
Na to xaireste k to prwta8lima k to kratos sas..
 :emetos:

North_pole

• Guest
« Reply #33 on: April 05, 2007, 21:08:53 »
Μήπως για κάποιους "οι σύνδεσμοί τους" είναι πάνω από τις ομάδες; Μήπως κάποιοι θεωρούν ότι προέχει το καλό του συνδέσμου τους από το καλό του ΠΑΟΚ; Μήπως κάποιοι ταυτίζουν τον ΠΑΟΚ με τον όποιο σύνδεσμο; Και τι έγινε αν κλείσουν κάποιοι σύνδεσμοι; Θα χάσει η Βενετιά βελόνι; Ο ΠΑΟΚ να είναι καλά και όλα τ'άλλα γά..τα με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα.

northeagle_4

• Guest
« Reply #34 on: April 05, 2007, 23:42:50 »
Σημερα ειχα μια κουβεντα με εναν δικηγορο και με λιγα λογια μου εξηγησε οτι δεν μπορουν να κλεισουν οι συνδεσμοι ετσι ευκολα εφοσον πληρουν τους ορους.Γενικα λεει οτι αν προσφυγει ενας συνδεσμος στην δικαιοδυνη για να προσβαλλει την υπουργικη αποφαση εχει το δικαιωμα να λειτουργει μεχρι να τελεσιδικησει η υποθεση η οποια κατα πολυ μεγαλο ποσοστο θα αναστειλει το λουκετο.το μονο μου λεει που μπορουν να κανουν ειναι να κοψουν τις σχεσεις παε και σ.φ δηλαδη θεματα εισητηριων,πανο,εκπροσωπησης κτλ 
   κατα τα αλλα φιλε North_pole εγω δεν ημουν ποτε συνδεσμιτης και πιθανοτατα να μην γινω και ποτε αλλα
1)    το δικαιωμα της υπαρξης τους δεν μπορει να το αφαιρεση κανενας σε μια λεγομενη δημοκρατια
2)    Μερικοι συνδεσμοι ειναι κομματι της ιστοριας του ΠΑΟΚ και εχουν προσφερει σε δυσκολες στιγμες
3)    Το θεμα των συνδεσμων εγω το βλεπω πολυ διαφορετικα και εννοω την δραση τους στο γηπεδο                                                                   
       (πανο,χαρτακια,ατμοσφαιρα,διαδωση συνθηματων)  και
4)    Αν δεχθεις σιγα σιγα την ταυτιση του σθνδεσμιτη με εγκληματια δεν θα αργησει η ωρα του μη οργανομενου οπαδου,σιγουρα                             
       πρεπει πολυ συνδεσμοι να καθαρισουν αλλα δεν ειναι ολοι ετσι

North_pole

• Guest
« Reply #35 on: April 06, 2007, 03:26:07 »
Αυτά που λες για το δικηγόρο τα ξέρω καθώς τα άκουσα και από τον Κούγια προχθές. 
1. Εφόσον πληρούν τους όρους
2. Μερικοί σύνδεσμοι ΔΕΝ είναι κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ και ΔΕΝ έχουν προσφέρει σε δύσκολες στιγμές
3. Καμία αντίρρηση
4. Κάποιοι όμως είναι έτσι!
Αυτά είναι τα λόγια που δεν λές μέσα από αυτά που λες. Το νόμισαμ έχει δύο όψεις και εμείς σχεδόν ποτέ δεν ασχοληθήκαμε με την "άλλη" όψη, τη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #36 on: April 06, 2007, 07:05:40 »
GIA OLA FTAINE OI OPADOI BGALTE KI ALLOYS NOMOYS NA PANE FYLAKH...

Eyxaristw..
De 8a parw allo..
Na to xaireste k to prwta8lima k to kratos sas..
 :emetos:

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #37 on: April 06, 2007, 07:12:18 »

4)    Αν δεχθεις σιγα σιγα την ταυτιση του σθνδεσμιτη με εγκληματια δεν θα αργησει η ωρα του μη οργανομενου οπαδου,σιγουρα                             
       πρεπει πολυ συνδεσμοι να καθαρισουν αλλα δεν ειναι ολοι ετσι
μα πιος συνδεσμιτης ???και ναχαμε να λεγαμε...οπαδος =εχθρος που μιλαει πολυ....και τους την μπαινει....κοιταξτε το μπινελικι που τρωει ο ορφανος ΕΔΩ ΜΕΣΑ ,γι αυτα που εχει πει για τον ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ....δεν αργει να γινει οργανομενο μπινελικι στο γηπεδο...ε αυτο δεν θελουν....και ο υπουργος και τα αφεντικα του

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #38 on: April 06, 2007, 13:05:35 »
Kala milame me8ayrio 8a ginei xamos sthn Xio. Exoyn hdh skasei MAT, POLICE, Synoriakoi, mystikoi, asfalites klp me stoxo na syllavoyn hooligania (opos o 37xronos ths Toympas me tis strakastroykes). Einai kai idionymo to adikhma, milame 8a stenaksoyn oi fylakes...

ps:Fhmes oti 8a syllhf8ei kai o Skartados-logo makrinhs synonymias- elegxontai os analh8eis...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #39 on: April 06, 2007, 13:17:17 »
ps2: epishs h astynomia fovatai pos oi hooligans toy "Vrontados" 8a enisxy8oyn kai me ksenoys hooligans me paromoies epidoseis, sygkekrimena fovoyntai toys halk-kooligans toy Aginioy, metaksy ton opoion kai merikoi eponymoi
http://www.smirlis.gr/photos/smirlis1.asp# kai meta klik sto ΑΝΑΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΑΛΚΟΥΝΙΑ (1)

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ