η κατάταξη δεν έχει να κάνει με την ρουφιανιά
εκτος απο αυτο μην ξεχναμε τι ομαδα παρελαβε και πως την καταντησε το αρχιδι σε μια εποχη που στο μπασκετ επεφτε πολυ χρημα και τηλεοπτικα και χορηγιες και και και αυτος εφερνε μοραλες,ρακα,ρικυ περαλ κτλ με γεματο παλε σε καθε ματς ποτε δεν εβαλε λεφτα και πουλησε στον μπατμαν με την πρωτη ευκαιρια κατι που ουσιαστικα κατεστρεψε το τμημα.ηταν η αρχη του τελους.Μην ξεχναμε οτι ο μπατμαν τοτε ηταν ηδη αδυναμος....
δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι, αλλά επειδή διαβάζω αρκετες ανακρίβειες θα το κάνω. την μεγάλη ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ τη διέλυσε ο απόστολος οικονομίδης. το ρουφιάνε ρουφιάνε πλήρωσε τον μπάνε το 95 το θυμάται κανείς ; ο αλεξόπουλος πήρε μία ομάδα το καλοκαίρι του 96 από πανελούδη - κατσαρή - βασ. οικονομίδη χωρίς τον για πολλά χρόνια φυσικό αρχηγό της και ημιδιαλυμένη μετά το 0-3 από τον πανιώνιο του ιβκοβιτς. θες από τύχη, θες από θεϊκες παρεμβάσεις, θες από ικανότητα, η ομάδα βγήκε όλες τις φορές (4) ευρωλίγκα, έπαιξε δύο τελικούς πρωταθλήματος και πήρε 1 κυπελλάκι. Α, και το κυριότερο ΗΤΑΝ ΥΓΙΗΣ και νοικοκυρεμένη.
και για να μην μακρυγορήσω καθήστε δείτε πόσο τη χρέωσαν οι μαλακίες βεζυρτζή-οικονομίδη τα προηγούμενα χρόνια. καλά για πανελούδη δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι...
και για να είμαι On topic συμφωνώ, ο σκάιλς είναι μπασκετική μεγαλοφυία, σίγουρα ότι καλύτερο έχω δει εγώ σε κόουτς (και πιστέψτε με έχω δει πάρα πολλά. )