κοιτάξτε εμένα βασικά όλα αυτά δεν με αγγίζουν... και μόνο που μιλάμε για γαύρους δηλαδή, τζάμπα χάνουμε το χρόνο μας. και εξηγούμαι... 8/10 πανιά που έχουν πάρει οι γαύροι τους τα έχουν παραδώσει οι μπάτσοι, αλλά φυσικά αυτό δεν το αναφέρουν πουθενά...στο ματς της ριζούπολης με το βάζελο θυμάσται όλοι πιστεύω τί πλάτες τους έκανε η αστυνομία έτσι ώστε να κάνουν το γήπεδο κόλαση, με τον ΠΑΟΚ βέβαια οι σχέσεις τους προχώρησαν περισσότερο αφού οι συνδεσμίτες του γαύρου με τα φωσφοριζέ διακριτικά δεν είχαν κανένα πρόβλημα να έρθουν συνοδευόμενοι από αστεράτο μπάτσο και να υποδείξουν στους ματατζήδες ποιοί οπαδοί του ΠΑΟΚ κατά την ταπεινή άποψη τους έπρεπε να συλληφθούν, πράγμα που τελικά και έγινε... βέβαια οι σχέσεις τους με την αστυνομία έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο που δεν θα ξεχάσω ποτέ ρεπορτάζ έξω από την ευελπίδων την επομένη αγώνα κυπέλλου με το χανούμι, που συλληφθέντας οπαδός της αεκ οδηγείται στο δικαστήριο για να δικαστεί και ενώ κρατείται από 2 μπάτσους γνωστός γαύρος με δική του οπαδική εκπομπή τον κοπανάει ανενόχλητος... βέβαια όλοι αυτοί έχουν έναν θείο που τους πληρώνει, τους παρέχει και την απαραίτητη αστυνομική προστασία και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν αρκεί βέβαια οι πράξεις τους να μην εξοργίζουν και να μην εκνευρίζουν τον πρόεδρο γιατί εκεί κάπου χαλάν τα πράγματα... το να καθόμαστε όμως όλοι εμείς εδώ και να προσπαθούμε να απολογηθούμε στο φίλο νικαιώτη, (που εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με την πάρτη του και για μένα είναι καλοδεχούμενος στο φόρουμ και όχι προπαγανδιστής και ρουφιάνος όπως κάποιοι άλλοι φίλοι είπαν παραπάνω) το θεωρώ τουλάχιστον αστείο... είπαν δηλαδή σε ένα φόρουμ κάποιοι γαύροι ότι οι ΠΑΟΚτσήδες είναι ρουφιάνοι και ξέρω γω και θα κάτσω εγώ να τους πάρω σοβαρά... ποιός ξέρει μπορεί να το κάναν για να καλύψουν και την μαλακία των φίλων τους που εδρεύουν στην οδό παπαναστασίου, έτσι κι αλλιώς πέρσι ο υποβρύχιος στο super 33 σύχναζε...