Author Topic: Ιωνικός - ΠΑΟΚ 0 - 2 (17/3/2007) επεισόδια, 3 συλληφθέντες, αρπαγή πανό  (Read 5189 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Ρε φίλε πως γυρνάει κάποιος τούμπανο μέσα σε 30 δευτερόλεπτα ?
τον βάζεις στον τόρνο σφίγγεις και τουμπανιάζει ?

DIMITRITCI

• Guest
Τωρα γυρισαμε απο το ματς οπου ειχαμε και καποιες συναντησεις απο εδο μεσα αλλες τις περιμεναμε και αλλες απροσμενες.
alkaholik χαρηκα  !!!

ton ton filo mas ton alkaholik pws ton eides???8a ton sthleis pali STUTTGART????
kala pou kerdisame alios 8a etrwge DOUUUU......

northeagle_4

• Guest
 Για αυτα στο γηπεδο nikaiwths3 τα ειδα και εγω 5-6 δικοι μας ηταν ,τωρα το να αναταλλασεις κατι ψιλες δεν μπορω να καταλαβω πως το ερμηνευεις ετσι.Για τα αλλα δεν αναφερομαι σε ιωνικους αρα δεν σε αφορα,ισως και στην κωλοοδο να κανω λαθος γιατι δεν ημουν εκει οπως ειπα εξαρχης.
   αν και ανταποκριθηκες δεν απαντησες παντως στο ερωτημα μου για τους γαυρους στο γηπεδο σου.παλια που ηρθα παλι δεν ηταν ετσι χαλια.
  να ξεκαθαρισω οτι εκτιμω οτι αν και "πειραιωτης" στηριζεις ιωνικο και δεν πας με το ρευμα των ηλιθιων για να μην νομιζεις οτι ειμαι εμπαθης με την παρτι σας.

DIMITRITCI Ναι ρε συ στο ασχετο εντελως αναφεραμε κατι και ηταν διπλα μας  ;D εφυγε μια χαρα με παρεα τον πετρουσιωτη
« Last Edit: March 18, 2007, 00:52:24 by northeagle_4 »

trelos sporos

• Guest
opws sto apollon-gay oi perissoteroi einai dikoi mas etsi kai sto iwnikos-paok oi perissoteroi tha nai gay. opios xerei na pei kati pio analytika gia ayta exw ap to gipedo kai gia mesa as pei. sto libero kati eipan gia mia sillipsi.

northeagle_4

• Guest
το παλικαρι ομως μας ελεγε οτι οι ιωνικοι δεν γουσταρουν τους γαυρους,τοτε γιατι τουσ αφηνουν στο γηπεδο με μπλουζες και φορμες του γκευ ??? με την καλαμαρια αντιθετα εμεις τα παμε πολυ καλα

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Τρίχες δεν τα πάνε καλα, μπαίνουν μέσα οι γαύροι και κάνουν οτι θέλουν.

nikaiwths3

• Guest
το παλικαρι ομως μας ελεγε οτι οι ιωνικοι δεν γουσταρουν τους γαυρους,τοτε γιατι τουσ αφηνουν στο γηπεδο με μπλουζες και φορμες του γκευ ??? με την καλαμαρια αντιθετα εμεις τα παμε πολυ καλα

Είσαι ψεύτης φίλε, αυτά για γαύρους δεν ισχύουν και ούτε θα καθίσω να δικαιολογηθώ για τίποτα. Πες περαστικά στον XXXXXXXX και στο XXXXXXXXX που ήρθαν σε 30 δίπλα σου και με τις υγείες...Λυπάμαι αλλά η παραμονή μου στο φόρουμ τελειώνει κάπου εδώ. Δεν δέχομαι να με λένε γαύρο τη στιγμή που έχω δόσει μάχες καθημερινές με αυτούς. Φαίνεται ότι ξεχνάς τις επιστολές των Μακεδόνων κάποτε...

« Last Edit: March 19, 2007, 07:56:02 by BillYpoglwssioS »

northeagle_4

• Guest

Είσαι ψεύτης φίλε, αυτά για γαύρους δεν ισχύουν και ούτε θα καθίσω να δικαιολογηθώ για τίποτα. Πες περαστικά στον XXXXXXX και στο XXXXXXXXXX που ήρθαν σε 30 δίπλα σου και με τις υγείες...Λυπάμαι αλλά η παραμονή μου στο φόρουμ τελειώνει κάπου εδώ. Δεν δέχομαι να με λένε γαύρο τη στιγμή που έχω δόσει μάχες καθημερινές με αυτούς. Φαίνεται ότι ξεχνάς τις επιστολές των Μακεδόνων κάποτε...

Φιλε σου ειπα απο την αρχη οτι δεν εχω καποι στραβωμα με Ιωνικο αλλα ουτε και με εσενα πρωσοπικα και μπορεις να ανατρεξεις σε παλιοτερες φορες που μιλησαμε.Αυτα που ειδα λεω και τιποτα παραπανω.
 Για το σκηνικο που παραθετεις και αν θυμαμαι καλα τους κανατε και αλλη καλη φαση τα ξερω και για αυτο σε ειπα στην αρχη οτι εκτιμω την επιλογη σου.Αν δεν με παρεξενευαι το σημερινο δεν θα το ανεφερα,στον κορυδαλλο ειναι στανταρ φαση με τους γαυρους αλλα στον ιωνικο μετα απο τετοιες φασεις γιατι ???απο εμενα εισαι ευπροσδεκτος παντως και για μην κουραζουμε ας το κλεισω εδω.
« Last Edit: March 19, 2007, 07:56:35 by BillYpoglwssioS »

gate4A

• Guest
δεν γνωριζω τι παιζει με τους ιωνικους γνωριζω ομως οτι δεν εχω συνελθει ακομα   καλα ρε παιζουμε με ομαδα που εχει πεσει απο τον πρωτο γυρο και κανουμε τετοια εμφανιση .αν δεν ηταν ο δικος τους τοργελε θα ειχα παθει καρδιακο τι ξαφτιλα ηταν η σιμερινη το καταλαβενετε η εγω ειμαι αλλου ααααα και με γκολ οφ σαιντ

Offline sabbath

• Αλλαγή
ενα μεγαλο μπραβο στους αθηναιους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που σ αυτους τους δυσκολους καιρους δεν λειπουν απο κανενα παιχνιδι και δινουν το παραδειγμα...

οπως επισης και ενα μπραβο στα αλανια που κατεβηκαν απο θεσσαλονικη...
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

nikaiwths3

• Guest
Τη φάση ούτε εγώ τη ξέρω, προτίμησα να βγω μια βόλτα μετά το ματς παρά να πάρω τον ανιχνευτή μου να ψάχνω Παοκτσήδες. Και δεν μπαίνω στο τρυπάκι πόσες πέσανε....Η ουσία είναι ότι δεν υπήρχε λόγος οι 5-10-15 όσοι ήταν να έρθουν έξω από τη Θύρα6. Δεν έχουμε κάτι ούτε με τον Παοκ,ούτε με τη Θεσσαλονίκη. Οι βρισιές είναι καθαρά οπαδικές όπως και εσείς βέβαια. Δεν σκοπεύουμε να δώσουμε το δικαίωμα στους αλβανούς να λένε ότι τα αρχαία δικαστήρια τους είναι στη Πλάκα,ούτε στους βούλγαρους και τα σκόπια για Λευκό Πύργο. Τώρα οι γαύροι,οι βάζελοι και λοιποί να πάνε να γαμηθουνε, δεν θα φάνε αυτοί στη μάπα τη Β εθνική ούτε θα κλάψει κανείς τους με τη κατρακύλα μας.

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Ρε νικαιώτη εφόσον δεν ήταν γαύροι αυτοι στην κερκίδα σου, γιατί είχατε αφηνιάσει απο την πρώτη στιγμή με την πάρτη μας ?
Αυτο δεν έχει ξαναγίνει ποτέ με μας στην νίκαια, τι σας έπιασε ξαφνικά ? Κάνατε λες και είχατε τίποτα προηγούμενα μαζί μας, σαν να ήταν κανένα τοπικό ντέρμπι, πχ σαν να ήμασταν κορυδαλιώτες.
Γιαυτό σου λέω δεν παίζει να μην είχατε γαύρους μέσα, αλλιώς πες μου τι πάθατε ξαφνικά με μας.

nikaiwths3

• Guest
Ρε νικαιώτη εφόσον δεν ήταν γαύροι αυτοι στην κερκίδα σου, γιατί είχατε αφηνιάσει απο την πρώτη στιγμή με την πάρτη μας ?
Αυτο δεν έχει ξαναγίνει ποτέ με μας στην νίκαια, τι σας έπιασε ξαφνικά ? Κάνατε λες και είχατε τίποτα προηγούμενα μαζί μας, σαν να ήταν κανένα τοπικό ντέρμπι, πχ σαν να ήμασταν κορυδαλιώτες.
Γιαυτό σου λέω δεν παίζει να μην είχατε γαύρους μέσα, αλλιώς πες μου τι πάθατε ξαφνικά με μας.

Ξέρεις τι είναι να παίζεις το τελευταίο σου ματς στην Α εθνική στο γήπεδο που μεγαλούργησες και ο αντίπαλος να φωνάζει 40 λεπτά πριν το ματς "εκεί στη Β εθνική"??? Εύχομαι μη το νιώσεις ποτέ.....

Λέω τελευταίο γιατί το γήπεδο κλείνει για εργασίες και με την αεκ θα παίξουμε περιστέρι και με γαύρο καραισκάκη >:(

Είναι και η κονόμα στη μέση βλέπεις....

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Κοίτα εμένα αυτά στην Β εθνική δεν μου αρέσουν, αν είναι για κανένα σκουλίκι να πέφτει οκ, αλλιώς δεν μου πολυαρέσει αν και το φώναξα γιατι είδα οτι είχατε λυσάξει λες και ήρθε ο μεγαλύτερος σας εχθρός όλων των εποχών.
Τώρα βέβαια είναι επόμενο να τα ακούσεις αυτά απο οποιονδήποτε αντίπαλο, δηλαδή το περιμένεις κατι τέτοιο.
Δεν νομίζω οτι ήταν αυτός ο λόγος, αλλα αφου θέλετε να δημιουργείτε προηγούμενα για να ξεσπάσετε οκ.

nikaiwths3

• Guest
Πάντως τα σκουλήκια φέτος δεν φωνάξαν τέτοια συνθήματα, ίσως επειδή νιώσαν τη γλύκα! ;D

Φαντάσου του χρόνου τι έχει να γίνει αν κάνει καμιά γκέλα η ομάδα, πλέον ο κόσμος είναι πολύ νευρικός.....Γυαλίζει το μάτι!

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
 na pw kati ligo, pentaka8aro offside vevaia to 2o goal tou mieciel alla to prwto, entaxei den xwraei syzhthsh gia to an perase h oxi. h fash auth tou 1ou goal mou 8ymise to persino goal pou evale o yasumov kai o amyntikos tou iwnikou evgale th mpala apo apostash ish peripou me authn apo thn opoia thn evgale shmera o ramirez,omws h epoptria,nai gynaika htan, den eide tipota!!! deja vu pou lene, mono pou twra dikaiw8hkame

nikaiwth, den me les, eseis afou exete pesei ma8hmatika edw kai kairo, giati den vazete mesa tipota pitsirikades? h mhpws vazete? gia pes mas
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

nikaiwths3

• Guest
Αύτο είναι που μας την έχει βαρέσει, αντί να βάλουν πιτσιρικάδες βάζουν παίχτες που το καλοκαίρι θα φύγουν. Αντί να γίνεται προετοιμασία για τη Β παίζουν το πουλάκι τους....Όμως η πίστωση χρόνου τελείωσε,δεν σκοπεύουμε να γίνουμε Απόλλωνας ή Εθνικός. Η θα πάρουμε το πρωτάθλημα και θ'ανέβουμε τρένο ή θα σκάψουν το λάκκο τους. Περίμενουμε πως και πως τον Ντα Κόστα που ναι δανεικός στη Λάρισα και 5 καλές προσθήκες.

northeagle_4

• Guest
Πάντως τα σκουλήκια φέτος δεν φωνάξαν τέτοια συνθήματα, ίσως επειδή νιώσαν τη γλύκα! ;D

Φαντάσου του χρόνου τι έχει να γίνει αν κάνει καμιά γκέλα η ομάδα, πλέον ο κόσμος είναι πολύ νευρικός.....Γυαλίζει το μάτι!

Και δις την ενιωσαν αλλα ετσι οπως πανε του χρονου θα σας αντικαταστησουν στην β :)
 ειλικρινα αν και ο ΠΑΟΚ δεν βλεπεται ,εχεται καλο κορμο ομαδας και ο μαυρουκος μπροστα το ξερει το τοπι αν τους κρατησετε στην Β πιστευω οτι θα ανεβειτε μαζι με την γρια που θα παρει πρωταθλημα.

nikaiwths3

• Guest

στην Β πιστευω οτι θα ανεβειτε μαζι με την γρια που θα παρει πρωταθλημα.

Την γριά δεν θέλω να πέσει γιατί είναι υποψήφια για άνοδο,ενώ τα χαιδάρια και τους θρασύμβουλους τους έχω.Μακάρι ν'ανέβει ο ΠΑΣ μην έχουμε τον Κούγια στα πόδια μας...

Ρε θηρίο που θυμήθηκες την Καλάβρια;

northeagle_4

• Guest
Ειναι τετελεσμενο γεγονος η πτωση της γριας,δεν μπορει να ανατρεψει το κλιμα.ισως ειναι καλο να υπαρχουν μαζι σας γιατι θα λειτουργεισεται πιο ανταγωνιστικα και με καλυτερο προγραμματισμο θελω να πιστευω για εσας.αλλωστε 3 ανεβαινουν.
 τωρα το ειδα....ο ντα κοστα ειναι δανεικος ??? λεπτομεριες εχει οψιον αγορας η αελ ???