Author Topic: Γιώργος Κασναφέρης και η παραπομπή του απο τον Γκαγκάτση για δυσφήμιση του αθλήματος στο ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός  (Read 984 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Matador

• Αλλαγή
Ουστ κοπριτη τριγονοκεφαλε, σου ευχομαι τα χειροτερα στην μιζερη ζωη σου.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

mitsos_g4

• Guest
edw pou ta leme to eixe parakanei teleutaia..itan proklitikos...kai me ta sfirigmata tou kai me tis eirwneies tou..

Offline bannon

• Αποστολή
  • **
το θέμα είναι πολιτικό - ιδεολογικό

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Νομίζω ότι έχει έναν τύπο που τον λένε Σάββα Θεοδωρίδη. Γιατί?
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
ΑΧΑΧΑΧΑ! Α ναι ρε, όπως έχει ο Αστέρας τον Μποροθρύλο!
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

BLaCK-WHiTe

• Guest
Είναι καλύτερα να φεύγει με αφορμή ότι τον διώχνει η σταριτίστικη συμπεριφορά του στην Τούμπα. Την είδε πολύ ο τύπος, αλλά μου κάνει εντύπωση η αντίδραση της αθλητικής δικαιοσύνης. Ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Γιατί τί περίμενες να του κάνουν ?? .. Το πρωτοπαλίκαρο της παράγκας ήταν. Ποιός θα τον πειράξει ?

Offline bozik

• Αλλαγή
ΑΧΑΧΑΧΑ! Α ναι ρε, όπως έχει ο Αστέρας τον Μποροθρύλο!
και το σκουληκι τον αγγελακη.....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
telika αυτόν τον άσχημο τον έφαγε η τουμπα.  Αυτό του αξιζε, να τελειώσει εκεί που εγραψε τις πιο "λαμπρες" σελίδες της καριέρας του. Θα προτιμούσα βεβαια στον τελευταιο του αγώνα στην τουμπα να φυγει ματωμενος και όχι ατσαλάκωτος. Σημασια έχει οτι ξεφορτωθηκαμε τον πιο υπουλο διαιτητη.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
emena pantws to autaki mou eixe akousei kati gia enasxolisi me tin politiki tou en logw diaititi.kai gia na min nomizete oti to lew gia na to paiksw kapoios se stul zagora,to eixa akousei apo ton libero se anametadwsi agwna marousi-roulis sto mpasket apo ntalouka (i kapws etsi opws ton lene ton dimosiografo auto) prin kana mina o opoios sxoliaze oti o kasnaferis itan sto kleisto mazi me ton antwniadi parea(palaimaxo tou vazelou-proedro stin enwsi amoivomenwn podosferistwn an thimamai kala) kai ena trito proswpo analogis kommatikis proeleusis(opws eixe pei o ntaloukas).kai eixan stisei arketi wra pigadaki me vovo ki enan akoma..
alla to na paratisei etsi eukola autos o arouraios ta diaititika xwris kamia kavatza otan stous xwrous tis diaitisias fenotan dunatos einai ligo parakseno

Offline babis36

• Αλλαγή
Ουστ κοπροσκυλο κασναπουστασταριο καλο ψοφο
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline toy

• Αλλαγή
Αντε να πάρει και επίσημα την κάρτα μέλους της θ7
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline iroko

• Αποστολή
  • **

BLaCK-WHiTe

• Guest
Παλιό..

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

Ο διαιτητής Κασναφέρης μετά τη λήξη του παιχνιδιού διαμαρτυρήθηκε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την καθυστέρηση που υπήρξε στην μετάβαση του ταξί που θα τον μετέφερε στο αεροδρόμιο. Βέβαια, προηγουμένως οι δεκάδες διμοιρίες ΜΑΤ είχαν φροντίσει με δακρυγόνα και "κούφια" εκφοβισμού να διώξουν τον κόσμο που διαμαρτύρονταν για την κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Τα απίστευτα όμως έχουν να κάνουν με τα όσα ο κ. Κασναφέρης έγραψε στο φύλλο αγώνα. Σύμφωνα με αυτό, τιμωρία επίκειται τόσο για το γήπεδο όσο και για τον ίδιο τον ΠΑΟΚ, μιας και εκτός από τις ύβρεις "Μπινέ πουτάνας γιε" που κατέγραψε, εμφάνισε τους Σ. Καλαφάτη, Σ. Λάζαρη και Μ. Φορτούλα να του επιτίθενται και να τον απειλούν. Βέβαια ο ίδιος έγινε ρόμπα όταν ενώπιον των δημοσιογράφων ο κ. Λάζαρης τον ρώτησε αν τον γνωρίζει ο κ. Κασναφέρης ποιος είναι, εκείνος απάντησε "όχι". Στο επόμενο εύλογο ερώτημα του κ. Λάζαρη πως είναι δυνατόν να γράφει στο φύλλο αγώνα ότι τον απείλησε κάποιος τον οποίον δεν γνωρίζει και ταυτόχρονα να τον κατονομάζει, ο διαιτητάκος απάντησε "Σε παρακαλώ πολύ".. Κανένα άλλο σχόλιο.... ...

είναι όπως αυτό που είπε στον Μίνο ... "Με κοιτάς πώς σε κοιτάω?" ... Τι ίδιες ατάκες έχει ακόμη 7 χρόνια μετά!

http://www.antiafieroma.info/osfp/g20001128paok_gay2_4_kaznaferhs2.htm