Author Topic: Γιώργος Κασναφέρης και η παραπομπή του απο τον Γκαγκάτση για δυσφήμιση του αθλήματος στο ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός  (Read 974 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline Català

• Αλλαγή
Zaxari! Kai panw pou diavaza se topic tou gavrou, oti den uparxei topic gia ton kasnaferi.Yparxei kai eiani stin arxi akoma
Afto einai polu kalo, an kai ka8olou epikairo, gia na pw mia polu wraia istorioula, mallon peristatiko, pou 3erw apo standar pigi.Exw tin entupwsi oti tin exw 3anapei edw, den eimai sigouros, alla kalo einai na uparxei outws h allos se topic gia ton kasnaferi.
O aderfos mou, pou einai vazelos, exei enan filo episis vazelo kai psilokollimeno, oxi toso me skinika, oso me tin omada, akolou8ei ki etsi, alla isixa.
Afto to palikari loipon, douleve se afto pou stin Thessaloniki lene ''staseis'' (den 3erw pws to lene stin Xavouza), diladi sta meri ekeina pou pigainoun ola ta periodika kai oi efimerides, kai ta pairnoun kai ta moirazoun meta aftoi se periptera, psilikatzidika ktl. Afti i douleia einai polu gamisi genika, an skeftei kaneis oti oi efimerides vgainoun polu prwi k prepei na tis exeis moirasei to polu mexri tis 11.Pou simainei oti 3ekinanae xaramata.
Afto to palikari loipon, moirazoun mia mera stin Eru8raia an den kanw la8os, perioxi polu kirile genika(ekei menei o giorgakis o papandreou na sas dwsw na katalavete) einai san tin kifissia peripou. Enw einai loipon se ena psilikatzidiko kai MOLIS exei afisei to paketo me tis a8litikes, niw8ei apo pisw tou tin parousia enos atomou, na travaei viastika enan 'prwta8liti'.Enstiktwdws gurnaei kai vlepei enan tupo upervolika gnwsti fusiognwmia, ton opoion omws den mporei me tipota na 8umh8ei logw tou oti einai akoma polu prwi kai einai kotopoulo apo ton ipno.
O tupos plirwnei gia ton 'prwta8liti' kai feugei.tote o psilikatzis tou leei tou dikou mou
-Ton eides ton magga?
-Re su poios einai, spaw to kefali mou, leei o mikros
-O kasnaferis re!tou leei o psilikatzis, peripteras, ti itan telospantwn
-nai re,bravo!leei o mikros
-ka8e mera erxetai kai agorazei, leei o psilikatzis.An den exei to 'Fws', to sizitaei kapws, an den exei 'prwta8liti', mou kanei manoura!

Afti einai i mikri mou istorioula, kai vazw oses upografes 8elete apo katw, oti einai gnhsia.Nomizw egine prin enamisi, to polu duo xronia
'Thn afierwnw ston lao twn upalliliwn, pou tin perasmeni kuriaki sto derdy me to vazelo sto karaiskaki, fwnazan
'einai poutana tou kasnaferi i mana'
8a mas trelanoun oi gavroi!

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
  xaxa den vlepw logo na mh to pistepsw! einai allwste hliou faeinoteron oti opote paizei o cash-na-fereis ton gay trwei agrio sprwximo enw emas mas phdaei opou mas vrei...
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline makis

• Αποστολή
  • **
oloi oi an8rwpoi kapoia omada ipostirizoun
mporei na exei kapsei ton paok polles fores alla nomizw oti otan 8elei einai
apo tous kalous diaitites pou exoume
tora ta peri paragkas einai megali kouventa

North_pole

• Guest
Ο Καζναφέρης είναι ο καλύτερος Έλληνας διαιτητής. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι βλέπει τα πάντα στο γήπεδο. Σφυρίζει όμως ότι θέλει και όχι ότι βλέπει. Είναι εμπαθής με τον ΠΑΟΚ, από τότε που έφαγε το ξύλο (απόδειξη ότι με τη βία δεν κερδίζεις τελικά τίποτε). Ολοι ξέρουμε ότι είναι γαύρος (τουλάχιστον έτσι κυκλοφορεί και η ιστοριούλα το επιβεβαιώνει). Τέλος, νομίζω ότι δεν είναι πλέον στον Σύνδεσμο διαιτητών Αθηνών, αλλά έχει δηλώσει άλλη κατοικία (Αργολίδα μου είπαν) για να μπορεί να σφυρίζει παντού και πάντα (έγινε έτσι και all weather).  Ακόμη κι εκεί όπου εξόφθαλμα έχει κακή διαιτησία τον ευνοούν τα αποτελέσματα, έχει σαφή κάλυψη από παρατηρητές και αρχιδιαιτητές και κάποια "λάθη" που κάνει απλά δείχνουν ότι θέλει να έχει κάλυψη έναντι όλων των ομάδων και να μη στιγματίζεται ως αντι...οτιδήποτε. Είναι πανέξυπνος αλλά έχει και πλάτες. Πιθανότατα όταν σταματήσει να γίνει αρχιδιαιτητής, πρόεδρος ΕΠΟ, σίγουρα θα έχει μια καριέρα πολιτικά προσδιορισμένη. Φιλάει το κομποσχοίνι του στην αρχή του αγώνα (ζητάει άραγε συγχώρεση για τα λάθη που πρόκειται να κάνει) και γενικά περνάει πολύ το θρησκευτικό συναίσθημα αν και είναι γνωστό ότι οι μεγαλύτεροι υποκριτές είναι βαθιά θρησκευόμενοι (προς αποφυγή παρεξήγησης δεν εννοώ πώς όσοι είναι θρησκευόμενοι είναι και υποκριτές) Οσο καλή θέληση κι αν υπάρχει στο να κατανοήσουμε τον άνθρωπο Καζναφέρη, οι πράξεις του δεν μας βοηθούν.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
  ehw thn entypwsh xwris na eimai sigouros north, oti o kasnaferhs ontws allaxe syndesmo diaithtwn alla sthn poreia katargh8hke h entopiothta
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
  Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε ο διατητής του ντέρμπι Γιώργος Κασναφέρης καθώς κατηγορήθηκε ότι το κινητό του έχει τον ύμνο του Ολυμπιακού. Ο Κασναφέρης απέρριψε τις κατηγορίες τονίζοντας, ότι στην σύσκεψη πριν το ντέρμπι για τα μέτρα ασφαλείας, δεν ήταν το δικό του κινητό που χτύπησε με τον συγκεκριμένο ύμνο.
  "Θέλω να αποκαταστήσω την αλήθεια. Δεν θα ήμουν τόσο αφελής ώστε να είχα τον ύμνο του Ολυμπιακού στο κινητό μου. Για το μόνο που δεν διακρίνομαι είναι για την αφέλεια και τη βλακεία μου. Άλλο αν χτύπησε ένα τηλέφωνο κι άλλο αν χτύπησε το δικό μου τηλέφωνο. Το κινητό μου ήταν στο αθόρυβο.

Όντως χτύπησε ένα κινητό ενός ανθρώπου πίσω από τον κύριο Μώραλη, αλλά δεν κατάλαβα αν ήταν ύμνος του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού. Σέβομαι οποιαδήποτε κρίση για τη διαιτητική μου απόδοση, καλή ή κακή, αλλά δεν μπορούν να λέγονται τέτοια πράγματα αόριστα", σχολιάσε ο Αθηναίος ρεφερί με δηλώσεις του στον ραδιαφωνικό σταθμό "Sportfm".

re ton a8lio...

SKAILS

• Guest
o kaznaferis gia mena einai para polu kalos diaithths,omws einai komplexikos me PAOK k mas gamaei opou as briskei,epeidh efage soutia sthn toumpa..gayros prepei na nai,alla mou fainetai asteio k emena na eixe ton umno tou gay sto kinhto tou,den ton exw gia toso malaka..

mitsos_g4

• Guest
o kaznaferis gia mena einai para polu kalos diaithths,omws einai komplexikos me PAOK k mas gamaei opou as briskei,epeidh efage soutia sthn toumpa..gayros prepei na nai,alla mou fainetai asteio k emena na eixe ton umno tou gay sto kinhto tou,den ton exw gia toso malaka..
sumfwnw mazi sou...den einai kai toso afelis...omws einai poli kompleksikos me tin PAOKARA mas...

BLaCK-WHiTe

• Guest
Ο Γκαγκάτσης αποκεφαλίζει Κασναφέρη!

Τιμωρία για τον Κασναφέρη Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Βασίλης Γκαγκάτσης με απόφασή του στέλνει τον Γιώργο Κασναφέρη στην πειθαρχική επιτροπή προκειμένου να απολογηθεί για το... σόου που έδωσε στην Τούμπα στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό. Η κατηγορία είναι δυσφήμηση του αθλήματος.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: "Με απόφαση του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Βασίλη Γκαγκάτση, παραπέμφθηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. ο διαιτητής Γ. Κασναφέρης για δυσφήμιση του αθλήματος (αγώνας Super League ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός)".

Πλέον τα πράγματα για τον διεθνή ρέφερι γίνονται ιδιαίτερα δύσκολα, καθώς έχει αρκετές φορές φέτος απασχολήσει με τις αποφάσεις του. Χαρακτηριστικό είναι δε ότι έχει κληθεί να απολογηθεί στην επιτροπή και για τον αγώνα Παναθηναϊκός-Σκόντα Ξάνθη, όπου δεν είδε το πέναλτι του Ρίκκα στον Σαλπιγγίδη.

Οπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση πολύ δύσκολα θα συνεχίζει την καριέρα του ο Γιώργος Κασναφέρης και δεν αποκλείεται να ανακοινώσει ο ίδιος την αποχώρησή του από τον χώρο της διαιτησίας, όπως έκανε νωρίτερα φέτος και ο Βασίλης Τεροβίτσας.

Δώδεκα χρόνια Α' Εθνικής...
Ο Γιώργος Κασναφέρης, που το Φεβρουάριο θα κλείσει τα 41 χρόνια του, έκανε ντεμπούτο στις 13 Οκτωβρίου 1996, με το παιχνίδι Ολυμπιακός - Καλαμάτα 2-2.
Από τότε σφύριξε σε 115 παιχνίδια Α' Εθνικής, άλλοτε πολύ καλά και άλλοτε με πολλά παράπονα, κυρίως λόγω συμπεριφοράς, αλλά και λαθών.
Στην Τούμπα πέρασε πολλές δυσάρεστες στιγμές, όπως το Νοέμβριο του 2000, ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 2-4.
Βέβαια σε διεθνές επίπεδο δεν είχε ανάλογα προβλήματα, και σφύριξε με επιτυχία σε 28 παιχνίδια Κυπέλλων Ευρώπης, Κυρίως στο ΟΥΕΦΑ, ενώ είχε και δύο παιχνίδια σε όμιλους του Τσάμπιονς Λιγκ (Μπριζ - Θέλτα, Βαλένθια - Σπάρτακ Μόσχας)
Ακόμα σφύριξε οκτώ παιχνίδια Εθνικών ομάδων σε επίπεδο προκριματικών ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Διαιτήτευσε και τρεις τελικούς Κυπέλλου, το 2001 (ΠΑΟΚ), το 2004 (Παναθηναϊκός) και το 2005 (Ολυμπιακός).
Για ένα χρονικό διάστημα είχε αλλάξει Σύνδεσμο, από την Αθήνα στην Αργολίδα, αλλά μετά από μερικούς μήνες η... μεταγραφή του ακυρώθηκε!
(27/12 14:26)

http://www.supersport.gr/soccer/anational/default.asp?aid=140034

GeorgT

• Guest
Τώρα το ότι πιθανότατα το τελευταίο του παιχνίδι ήταν μέσα στη τούμπα καλό η κακό είναι; Αυτός ο λαμάκας μπορεί να νομίζει κ ότι δικαιώθηκε έτσι όπως έφυγε!!!

BLaCK-WHiTe

• Guest

Και τί μας νοιάζει τί θα νομίζει ο ίδιος ? ... Εδώ νομίζει ότι είναι άνθρωπος !
« Last Edit: December 27, 2007, 18:21:27 by tsakalaki »

eptalofitis

• Guest
Εδώ ταιριάζει η παροιμία "Κάλλιο αργά παρά ποτέ" έπρεπε να δώσει αφορμή για τρίτη συνεχόμενη παραπομπή και να γίνει κάτι δραστικότερο... τόσα χρόνια καρκίνος της ΠΑΟΚάρας μας επιτέλους να δωθεί ένα τέλος!!

ck

• Guest
Είναι καλύτερα να φεύγει με αφορμή ότι τον διώχνει η σταριτίστικη συμπεριφορά του στην Τούμπα. Την είδε πολύ ο τύπος, αλλά μου κάνει εντύπωση η αντίδραση της αθλητικής δικαιοσύνης. Ούτε γάτα ούτε ζημιά.

mitsos_g4

• Guest

Και τί μας νοιάζει τί θα νομίζει ο ίδιος ? ... Εδώ νομίζει ότι είναι άνθρωπος !
wraios :thumbok:

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
kalws timwreitai to arxidi giati tin eide o maradona tis ellinikis diaitisias.
sti TOUMPA malaka kasnaferi tha zitas anagkastiki tin epomeni fora apo ta tsimenta pou tha fas karagkiozi e karagkiozi.
otan eirwnevesai to megalutero lao tis elladas auta tha pathaineis.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!