Author Topic: NTOY ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ ΣΕ ΒΟΛΛΕΥ(αρης-ηρακλης)ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΠΑΟΚΤΣΗ ΑΠΟ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ.Φυλακισμενοι ΠΑΟΚτσηδες. Θα κανουμε κατι?  (Read 2626 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Argonath4

• Guest
mporei na ermineysei kapios poio lita tin poinh toy 15xronou?

Oute na to skeftese...akous ? Min sou mpainoun tipota xazes idees.

Makria apo tetoia, eidika otan eisai akoma anilikos.

trelos sporos

• Guest
den to rotisa me vasi ayto alla telospantwn.
tha mou pei kaneis ti einai ta anamorfwtika metra?
« Last Edit: February 22, 2007, 22:37:13 by trelos sporos »

peja_4

• Guest
Μαγκες αντε να οργανωθουμε ρε!
Παλι το Σαββατο παιζουμε εμεις 16:45 στην Τουμπα
και τα σκουληκια στις 17:00 στο Παλε.
Πρεπει να κανουμε κατι για τον οπαδο μας.
Πειτε εφικτες ιδεες και τις καλυτερες να τις
υλοποιησουμε.
Μια αποψη μου ειναι να συνταξουμε ενα κειμενο
που να δειχνει το ποσο ηλιθιος ειναι ο νομος και
να ενημερωσουμε με φειγ βολαν τους ΠΑΟΚτσηδες.
Επομενη κινηση μπορει να ειναι πορεια διαμαρτυριας.
Φυσικα και να κανουμε ενα πανο συμπαραστασης-στηριξης-αγανακτησης.

Offline bozik

• Αλλαγή
πουτανας γιοι ρουφιανοι αριανοι συνεχιζεται.....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline bozik

• Αλλαγή
  17 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΑΣ...

http://www.paokfans.gr/news.html
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΕΙΣΤΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥΣΤΟΦΑΡΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ
« Last Edit: April 02, 2007, 18:17:08 by hkp »

Offline bozik

• Αλλαγή
πουτανας γιοι ρουφιανοι αριανοι, συνεχιζεται....

thanasis

• Guest
Παιδιά εγώ συμφωνώ με το συλαλητήριο αλλά όχι ειρηνικό αλλιώσ δεν θα κάνουμε τίποτα πρέπει να σπάσουμε πολλά για να γίνει κάτι και το ξέρετε, δεν καταλαβαίνουν αλλιώσ αυτοί. Βία αυτοί βία και μείς

trelos sporos

• Guest
simfono me to thanasi . alliws de vlepw na provaletai kiolas . via sti via tou orfanou

Offline bozik

• Αλλαγή
πουτανας γιοι ρουφιανοι αριανοι, συνεχιζεται....
καλυτερη σας φιλοι οι αστυνομικοι.....

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
malakia na menei kapios gia 17 mines mesa....malakia...sigoura kai oloi exete dikio...

alla kaneis den milaei gia tin alli pleura?kapia stigmi prepei na stamatisoun aftes oi malakies kai na pigenei o POLUS kosmos aneta stoi gipedo me to amaxi tou ta paidi tou ktl.....an ekane i den ekane episodia o sigekrimenos kai an briskete adika mesa den to kserei kaneis apo osous grafooume sto topic.. to mono sigouro einai oti gia na stamatisoun aftes oi paparies prepei na iparxoun sklira metra gia na fovitheis avrio methavrio na kaneis malakies sto gipedo..fonazoun ta skoulikia oti adika einai o apodos mesa....fownazoume emeis adika gia ton diko mas....e telika pios skata kanei tis malakies mwre?

My Own WoRST ENeMy.....

Offline bozik

• Αλλαγή
http://www.paokfans.gr/apotoma.html            Επειδή η λαίλαπα που άναψε ο φασιστικός και μεσαιωνικός νόμος του δήμιου Ορφανού έφτασε και στα μέρη μας, είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρξουν (επιτέλους) οργανωμένες, σοβαρές και μαζικές αντιδράσεις από όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ και ειδικά από τους συνδέσμους της ομάδας μας. Εδώ και τώρα απαιτείται μία ξεκάθαρη πολιτική που θα υπογραμμίσει το έλλειμμα δημοκρατίας, την ανισονομία και την πολιτική ρατσισμού που παράγει αυτό το νομικό τερατούργημα που θυμίζει διατάξεις-παρωδίες δικτατορικών καθεστώτων για την εξόντωση πολιτικών αντιφρονούντων. Στην τελική, αν δεν ενδιαφέρεται κανείς μας, σαν άνθρωπος, για το αδιάψευστο γεγονός ότι ο φασιστικός και μεσαιωνικός νόμος του Ορφανού, είναι υπεύθυνος για μερικές από τις πιο άδικες φυλακίσεις στην Ελλάδα (οπαδοί του ΟΣΦΠ για κατοχή κροτίδων, οπαδοί της ΑΕΚ για εξύβριση και απειλή, οπαδός του ΠΑΟΚ για βεγγαλικά) της τελευταίας 30ετίας και βάλε, ας κινητοποιηθούνε επιτέλους οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ για να σταματήσει η ταύτιση, που μαεστρικά και ανενόχλητα αναπαράγει ο δήμιος Ορφανός σε κάθε του δήλωση, πως οργανωμένος οπαδός = χούλιγκαν.

Επίσης, η καταδίκη του οπαδού μας πρέπει να μας παραδειγματίσει όλους και να μας προτρέψει στο να σκεφτόμαστε προτού αρχίσουμε να μιλάμε. Να σκεφτόμαστε πολύ, ειδικά αν έχουμε το προνόμιο να είμαστε πρόεδροι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτό το λέμε, γιατί είναι βέβαιο πως η καταδίκη του οπαδού μας οφείλεται εν μέρει και στο κλίμα της γηπεδικής τρομοϋστερίας, που δημιούργησαν πανεύκολα τα αθλητικά ΜΜΕ, αλλά και ο Βεζυρτζής και ανάγανε με τον τρόπο τους σε μεγάλα επεισόδια ένα παπούτσι και ένα ποτήρι. Όσο για αυτούς που κοιμούνται ήσυχοι και νιώθουν περήφανοι για τα επιτεύγματα τους έχουμε να κάνουμε μία ερώτηση. Ο οπαδός του ΠΑΟΚ, που καταδικάστηκε σε 5 μήνες φυλακή, σε ποιόν ακριβώς άσκησε βία; Άσκησε βία στους διαιτητές, στους αντίπαλους παίκτες ή στους μπάτσους; Μήπως άσκησε βία στον ουρανό και μόλυνε το περιβάλλον; Αν κάποιος δει τα αποτελέσματα που έχει φέρει ο φασιστικός και μεσαιωνικός νόμος του δήμιου Ορφανού, θα αντιληφθεί εύκολα ότι μεγαλύτερο κίνδυνο διατρέχουν όσοι δεν κάνουν επεισόδια, παρά όσοι κάνουν. Ειδικά αν έχεις την ατυχία να σε συλλάβουνε μπάτσοι, για άσχετη ή αστεία αιτία, σε έναν αγώνα που όντως είχε επεισόδια ή απλή ρίψη αντικειμένων, τότε δεν γλυτώνεις με τίποτα. Πηγαίνεις στο δικαστήριο σαν πρόβατο στη σφαγή. Από τη μία μεριά το δικαστήριο πρέπει να σε δικάσει με τις τρομοκρατικές διατάξεις του φασιστικού και μεσαιωνικού νόμου και από την άλλη θα δικαστείς με συνοπτικές διαδικασίες κάτω από κλίμα τρομακτικής καταστολής. Το λέμε για τελευταία φορά. Ο νόμος του Ορφανού είναι ένας διαρκής κίνδυνος για όλους όσους πάνε στο γήπεδο. Για εμάς, για τον διπλανό μας, για όσους πετάνε χάρτινες κορδέλες, για όσους ανάβουν πυρσούς και για όσους βρίζουν. Για όσους δηλαδή κάνουν πράγματα που θεωρούνται αυτονόητα στο γήπεδο. Άρα είναι αυτονόητο πως πρέπει να αντιδράσουν ΟΛΟΙ όσοι πάνε στο γήπεδο.

peja_4

• Guest

Offline bozik

• Αλλαγή
υπαρχει φωτογραφια απο το αλλο το πανι με τα κιτρινα γραμματα ???ξερεις τη εγραφε ???

LoGotHeTiS

• Guest
« Last Edit: February 25, 2007, 13:26:04 by logothetis »

Offline bozik

• Αλλαγή
ΑΡΝΤΕΜΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΛΑΓΟΙ-------ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΕΣΑΝ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ                                                     ετσι λεει ???

Offline bozik

• Αλλαγή
17 μηνες σκουλικια θα ειναι και για σας δυσκολοι......καταδοτες......ρουφιανοι.....

peja_4

• Guest
Ρε σεις τι εγινε?
Τρεχαν τα σκουληκια παλι εξω απο το γηπεδο τους?
Οι φιλοι τους οι αστυνομικοι που ηταν?

jocker_4A

• Guest
« Last Edit: February 26, 2007, 14:58:18 by HOMO PAOKUS »

Offline bozik

• Αλλαγή
κατι ακουσα για 7 συλλήψεις.......