Μετάλλιο, παρά την πνευμονία
Η Εύη Παπουτσή μιλά στο olaPAOK.gr για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε συμμετέχοντας με υψηλό πυρετό στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών, που πραγματοποιήθηκε στο Καυτανζόγλειο
Αν και εξαντλημένη από την αρρώστια που την ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες, η Εύη Παπουτσή κατάφερε να πάρει το ασημένιο μετάλλιο στο τριπλούν στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών, με επίδοση 12 μέτρα και 54 εκατοστά.
Η άλτρια του ΠΑΟΚ μίλησε στο olaPAOK.gr για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για τις... χαμηλές, κατά την άποψή της, "πτήσεις" που πραγματοποίησε, ενώ ευχήθηκε να είναι έτοιμη για τον Γκραν Πρι που θα γίνει στις 6 Ιουλίου στο Άργος Ορεστικό.
- Αν και άρρωστη κατάφερες να πάρεις μία τέταρτη θέση στο μήκος και μία δεύτερη στο τριπλούν. Τηρουμένων των αναλογιών τα πράγματα πήγαν καλά για εσένα;
- Ήμουν πολύ εξαντλημένη από την αρρώστια που με ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες. "Κατέβηκα" στους αγώνες για να πάρει βαθμούς η ομάδας. Δεν είναι αυτές οι επιδόσεις μου, ούτε στο μήκος, ούτε στο τριπλούν. Ειδικά στο τριπλούν έχω ατομικό ρεκόρ 13.12 και έκανα 12.54. Τηρουμένων των αναλογιών, όμως, τα πήγα καλά.
- Οι καιρικές συνθήκες σε επηρέασαν στα άλματά σου;
- Η αλήθεια είναι ότι ο αέρας "γυρνούσε" συνέχεια δεν μπορούσα να βρω την κατάλληλη φορά για να κάνω το άλμα μου. Ήμουν και άρρωστη και δεν βοήθησε καθόλου ο καιρός.
- Ποιοι είναι οι στόχοι σου για τη συνέχεια;
- Να γίνω καλά αρχικά και μετά να κάνω ό,τι μπορώ για να δυναμώσω. Στόχος μου είναι να συμμετάσχω στο Γκραν Πρι Ανδρών - Γυναικών, που θα πραγματοποιηθεί στο Άργος Ορεστικό στις 6 Ιουλίου.Εκεί, θέλω να κάνω άλματα κοντά στις επιδόσεις μου και στο μήκος να ξεπεράσω τα έξι μέτρα. Νομίζω είναι μία επίδοση που την έχω.
http://olapaok.gr/sport/Stivos/metallio_para_thn_pneymonia.1126631.html