Author Topic: ΠΑΟΚ-σκουλήκι 1 - 0 (17/2/07)  (Read 8060 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

skoulikofagos

• Guest
Απ: ΠΑΟΚ-σκουλήκι 1 - 0 (17/2/07)
« Reply #280 on: February 18, 2007, 12:16:46 »
Συγχαρητήρια σε όλους μας! Παίκτες, προπονητική ομάδα και Λαό! Βουλώσανε τα στόματα των κιτρινιάρηδων που εδώ και 2 (τουλάχιστον) εβδομάδες ξερνούσαν από βλακείες και ανιστόρητες διαστρεβλώσεις της ποδοσφαιρικής αλήθειας, μέχρι την υπερβολική σιγουριά του σούπερ-γαμ** που πάει να σπρώξει και τελικά μένει με το (ανύπαρκτο) πουλί του στο χέρι! Γιατί δε λέμε τίποτα για το πέναλτι που αφειδώς κατελόγισε υπέρ τους αυτός ο λοβοτομημένος διαιτητής? Τέτοια πέναλτι, όσες φορές έχουν καταλογιστεί κατά του ερπετού ξεσηκώνουν θύελλα διαμαρτυριών για τη σφαγή του κιτρινιάρη και τις στημένες διαιτησίες κατά της υπέρ-ομάδας που προωθεί το καλό ποδόσφαιρο και μάχεται για το καλό του οπαδικού κινήματος! :'( (Τρομάρα τους!!!) Επειδή το' πιασε ο Ντάνι? Επειδή τελικά νικήσαμε? Την προκλητικότητα του Βαγγέλι και του κάπταιν-αέρα-πατέρα-Νεμπεγλέρα δεν πρέπει να την καυτηριάσουμε? Το ότι έπαιξαν ένα παιχνίδι χθες προβάλλοντας μόνο τη βλαχομαγκιά με την οποία επεβίωσαν στη Β' Εθνική πέρυσι δε σας θυμίζει τίποτα? Άντε να τους δω τώρα τι θα λένε από Δευτέρα!!! Πόλεμος μέχρις εσχάτων στο σιχαμένο συντοπίτη μέχρι να ξαναγυρίσει στα αλώνια της Β' Εθνικής όπου ανήκει!!!!  ;D

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #282 on: February 18, 2007, 12:36:34 »
το πεναντι οπως το ειδα απο το γηπεδο φανηκε να ειναι,,αλλα μετα απο την τηλεοραση που το ειδα τελικα ηταν εντελως ανυπαρκτο...

οσων αφορα τον αραμπατζη για μενα ηταν απο τους καλυτερους..αμυντικα αρκετα καλος κερδισε τις περισσοτερες μονομαχιες απο τους (ανυπαρκτους) παικτες του αρη..επιθετικα συνεργαστηκε πολυ καλα με τον γεωργιαδη απο δεξια,συνεχεια ανεβαινε ψηλα,γενικα ειχα πολυ καιρο να δω δεξι μπακ με δεξι εξτρεμ του ΠΑΟΚ να συνεργαζονται τοσο καλα και να δημιουργουν τοσα ρηγματα στην αντιπαλη αμυνα....

για μενα παντως ο αραμπατζης γενικα αν καταφερει και βελτιωσει την σεντρα του μετα τον σειταριδη θα ειναι το καλυτερο δεξι μπακ στην ελλεδα(αν δεν ειναι ηδη)..ειδικα στο δευτερο ημιχρονο οταν κανανε γιογιο την αμυνα του αρη με τον γεωργιαδη απο δεξια αλλα μετα βγαζει την απογοητευτικη σεντρα με ψιλοξενερωσε..αλλα ας μην ξεχναμε οτι το γκολ προηλθε απο δικη του σεντρα..οπως και το γκολ στην τουμπα με τον γαυρο παλι απο δικη του σεντρα..
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #283 on: February 18, 2007, 12:39:08 »
palikaria mipws kserei kaneis ti egrafe to pano pou shkw8hke sthn 4a? eimoun apo autous pou to shkosane kai den evlepa ti egrafe. file lemmy4agrinio otan evgaina apo to ghpedo akousa merika palikaria pou milousan sto kinhto kai mazevan atoma gia na kanoun ntou sth stauroupolh. twra parapanw leptomereies dn kserw.

PAOKARAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
afou den kserete ena pano na sikonete re...perimenes kai na mporeis na to diabasoun!loipon ton pano elege:
...SKOULIKIA TIN ISTORIA SAS TIN GRAFETE ME TON KOLO...![/b]
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #284 on: February 18, 2007, 12:55:31 »
O PAOK MILISE KAI EDI3E PIOS GAMA
« Last Edit: February 18, 2007, 13:10:34 by MaRiOs-Kypros »

S.F.MALGARON

• Guest
« Reply #285 on: February 18, 2007, 13:37:51 »
 Πολλα τα σκηνικα με τα σκουληκια..... παντως οπαδικα ανεβαινουν, πραγματα που ουτε θα τα φανταζομουν
 τα σκουληκια αρχισαν να τα κανουν, δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες γιατι δεν μας συμφερει......

ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ -  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΗ .........   

IronEagle

• Guest
« Reply #286 on: February 18, 2007, 13:45:09 »
Re si, as pei kapoios ti egine me ton Taso ton maskoforo stin 4 ? ? ?

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #287 on: February 18, 2007, 13:45:27 »
@S.F.MALGARON Kερδισμένα όλα?Αντικειμενικά..

Πάντως θεωρώ ότι την οπαδική τους άνοδο ίσως την διέκρινες επειδή από την μια αυτή παίζαν τον αγώνα της χρονιάς και από την δική μας πλευρά ο αγώνας με τα ερπετά έχει λιγότερη σημασία από ότι με την λάρισα,πλέον,οπαδικά..Ενδεικτικά είναι και τα εισιτήρια που με τις τρείς του ΠΟΚ ήταν περισσότερα..

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #288 on: February 18, 2007, 13:57:57 »
@malgara

apo thn stigmh pou les "den mas symferei" afhneis na ennoh8ei/oun htta/es,
opws 8eleis pes'to. anaferes 4 merh diaforetika, pes mas twra oti phge 0:4 to mats.....

etsi pou ta grafeis , etsi to katalaba egw.......
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

S.F.MALGARON

• Guest
« Reply #289 on: February 18, 2007, 14:05:43 »

Τελος μαλακια που το ανεφερα, αλλα καπου δεν παει αλλο, απο τοτε που αρχισαμε τις ισοπαλιες στα
  μαυροσουφεια βρωμουσε η δουλεια αλλα αντε, τωρα για μενα μονο που απαντησαν σε κατι ψιλο ντου
  και κανανε κατι σκηνικα εκτος χαριλαου, για μενα ειναι μεγαλη ηττα γιατι αλλιως τα γνωρισα τα σκουληκια
  και ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

gate4A

• Guest
« Reply #290 on: February 18, 2007, 14:10:09 »
stavroupoli memonomena pragmata sabbato bradi kyraiaki prin to mats skor 1-1 panepistimia akoystike kati kai otan phgan dikoi mas tipota gia ta alla 2 den xervw .den xerw an egine tipota meta to mats sthn stav

S.F.MALGARON

• Guest
« Reply #291 on: February 18, 2007, 14:19:14 »

Ρε αδερφε οταν βγαινεις 1-1 στις ΔΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ και στα πανεπιστημια πηγες αλλα αργησες , εισαι
 ικανοποιημενος? Ρε τα σκουληκια πρεπει να ειναι χεσμενα οπως παλια, οχι να κανουνε και σκηνικα, μην
 τρελαθουμε τελειως, παλια περνανε τηλεφωνα σε συνδεσμους του ΠΑΟΚ και παρακαλουσανε,μην κανετε
  τιποτα, εμεις δεν θελουμε φασαριες και τετοια, ρε ντου και γαμησι θελουν, πρεπει να παρουν απαντηση και
  πολυ δυνατη, δεν πρεπει να ξαναβγουν απο το καβουκι τους.

arta

• Guest
« Reply #292 on: February 18, 2007, 14:19:58 »
Αλάνια σας χαιρετώ όλους από Αρτα. Ειμαι καινουριος εδώ στο Φορουμ και ελπίζω και γουρλής από δω και πέρα.
Όσο για την ΠΑΟΚΑΡΑ τι να πούμε. Ότι ήτανε να ειπωθεί τα είπανε τα παλικάρια μασ μια ζαρά στα σκουλήκια.Εγώ
δυι πράγματα δεν μπορώ να χωνέψω ρε παιδιά και ήθελα να μοθ πείτε εσείσ που τα βλέπετε απο Θεσσαλονίκη.
Γιατί μασ πάει έτσι ο Κ Α Ρ Γ Ι Ο Λ Α Ρ Α Σ ο Κασναφέρης.Τί ήτανε αυτό το πέναλντι που έδωσε χτές ? Χ ηθελε να το πάει το ματς? όπως μασ γάμησε με το γαύρο δηλαδή και αυτός και οι επόπτεσ? και παρ'όλο που είδα όλο τον αγώνα χτές σήμερα διάβασα ότι έφαγε κόκκινη ο ΧΑραλάμπους. Ο πΑπαδόπουλοσ όχι? να'στε κάλα αλάνια χαίρομαι που σας γνωριζω όλους. ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑ......

gate4A

• Guest
« Reply #293 on: February 18, 2007, 14:25:21 »
swsta ta les alla eimaste poly anorganotoi gia auto ginontai ayta .pantws 8a exei synexeia. min xexnas oti rhgan na ginoyn 2 skinika thn prohgoymenh ebdomada kai htan se epifilakh ta skoyl

S.F.MALGARON

• Guest
« Reply #294 on: February 18, 2007, 14:37:43 »
 Επρεπε και εμεις να ειμαστε σε επιφυλακη και πιο προσεκτικοι, δεν μπορω να διαβαζω στης εφημεριδες για
 ΠΑΟΚτση σε νοσοκομειο, αλλοι κιτρινιζαν τα νοσοκομεια.
« Last Edit: February 18, 2007, 14:39:14 by S.F.MALGARON »

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
« Reply #295 on: February 18, 2007, 14:46:44 »
@malgara

apo thn stigmh pou les "den mas symferei" afhneis na ennoh8ei/oun htta/es,
opws 8eleis pes'to. anaferes 4 merh diaforetika, pes mas twra oti phge 0:4 to mats.....

etsi pou ta grafeis , etsi to katalaba egw.......

autoptis martiras se ena singekrimeno peristatiko. ime me to autokinito. pernao akrivos prosta apo club-papafi me 10des alla aftokinita dika mas. fanari benzinadiko feugoume euthia gia kentro. ligo meta apo kaukantzoglio deksia pezodromio 4-5 atoma dika mas perpatontas. se kapia fasi pefti pesimo apo peripou 10-15 atoma apo panepistimio meria. ginete petropolemos panepistimio-apenanti pleura (me antamivi apo tous ligous dikous mas).

Kapaki xtipame tilefono sthn parea mas pou imastan sto gipedo. afti 6 atoma me mixanakia. tous leme na prosexoun dioth itan na perasoun kai auth apo eki. apla pigan sto giradiko gia fagito ekso apo toumba kai etsi tous prolavame emis. --> oso gia ths leptomeries. me ixe piasi kokino sto gamimeno fanari giato analysi leptomerika. telika perasa me kokino giath ixame kai emis ta lavara mazi mas opote ksexorizame :)

pesane epomena tilefona peripou 1 ora kai 30 lepta argotera. H "dikh mou" afisan tous girous kai petaxtikan mia bolta apo eki. malon psaxnontan  xexexexe. peripou 20 lepta meta to proto tilefono pou kaname ixan ftasi. OLA ixan perasi den ipirxe pleon psixi.

se genikes grames to xaraktirizo logo iperarithmo san 0-1.  

gia olous tous allothriskous --> min nomizete oth itan tipota katorthoma. petres apo apostasi se perastikous. gia mena prosopika tipota to idiaitero. mono krima pou itan enas pateras me enan gio 6 xronon (peripou) sthn fasi. euxome to palikari na ine kala.
« Last Edit: February 18, 2007, 22:27:28 by hotdog »
PAOK PANO APO OLLA

SoTiRiS841

• Guest
« Reply #296 on: February 18, 2007, 14:54:04 »
ARIANOOIII MOUNIAA SKOULIKIA VROMERA!!!!!!!ANTEEE KI APO XRONU!!!!!
VAMOS PAOKARAAA

manos4

• Guest
« Reply #297 on: February 18, 2007, 15:03:59 »
opios xerei as pei ti egine me maskoforo efage xilo?
ti skinika pextikan me skoulikia?

an den exeis antipalo me ton opoio na asxolhueis trwgese me ta royxa soy............TASO MH MASAS.....
synexise thn kalh doyleia poy kaneis sthn kerkida........... ;D

Offline neapolitis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #298 on: February 18, 2007, 15:32:05 »
ΜΑΓΚΕΣ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ

ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 15 ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΒΑΝΤΖΩΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΛΠ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣ ΑΧΕΠΑ ΜΕΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ Κ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΠΕΤΡΕΣ ΣΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.1 ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ(Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΓΙΟΣ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ)ΑΛΛΑ ΕΛΑΦΡΑ ΣΚΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΗΓΟΥΝΙ ΤΟΥ Κ ΕΚΑΝΕ ΡΑΜΜΑΤΑ..ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ 80 ΑΤΟΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ Κ ΠΗΓΑΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΨΑΧΝΩΝΤΑΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΦΥΓΕΙ..

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #299 on: February 18, 2007, 16:28:51 »
Εγω πάντως είμαι εκτος 8εσσαλονίκης και δεν ξέρω τι γίνεται με σκηνικά καθημερινά.

Επειδη μεγάλωσα σε πόλη εκτος θεσσ και δεν ειχαμε ποτε σκουλίκια να χλευάζουμε μου φαίνεται αστείο το γεγονός οτι κάνουν ντού και τέτοια.

Σε ένα ματσ που ανέβηκα πρόσφατα ρώτησα έναν παοκι φίλο μου για σκουλίκια κλπ γιατι δεν ξέρω τι παίζει και είχα την απόψη οτι δεν πατάνε εξω απο το χαριαλου και να σας πω δεν με πολυενδιαφέρει κιολας και μου είπε οταν εισαι με παρεα 5 6 ατόμα δυσκολα σκουλίκι θα σου την πέσει.Ψάχνουν συνήθως κανα μεμονωμένο.Νταξει βέβαια παρέα που είμασταν ητανε γάματα παιδια που δεν παίζει να τους κανεις και τπτ.

Γενικα με σκουλίκι δεν πολυασχολουμε αλλα ενας σουπερας μου ελεγε οτι μας σπατε ενα συνδεσμο σας σπαμε 10  και τον λεω οπα ρε ΑΛΑΝΙ τον λεω πολυ γαμας και μου λεει οχι αδερφε λεεει ειστε ανοργάνωτοι τελείως λεει όπως ειπε και ο gate4.Τελοσπαντων εγω πιστευω οτι αν οργανωθουν/με θα ξανακλειστουν στην φωλεια τους απλα οταν βλεπω γήπεδο οτι μεταξυ μας σκοτωνόμαστε καθόμαι και λέω βρίσκουν και τα κάνουνε οι αλλοι.

Παντως στην κουβεντα που έιχα με αυτον ο οποίος με φώναζε και ΠΑοθ (ΛΟΛ) μου έιπε το μεγαλύτερο πρόβλημα μας μου λεει ξερεις ποιο είναι .Οτι θεώρειτε το οσφπ μεγαλυτερο εχθρο σας απο μας.Και του λέω ναι ρε φίλε εγω τον θέωρω και είχε λυσαξει....Τελος παντων έγω πιστευω οτι το μεγαύτερο τους πρόβλημα είανι οτι δεν κάνουν πιτσιρικιά αρη και κυρίως οτι δεν έχουν παρουσία σε άλλες πόλεις πέρα απο την 8εσσ και εκει κόντα.Βέβαια οταν βρέχει μερικές φόρες τους βλέπεις να βγαίνουν...

Πάντως να τελειώνουμε και με αυτό το θέμα ας ανέβουνε και οπάδικα μια φόρα μπας και καθήσουμε και ασχοληθούμε και λίγο.....

Και επειδη τώρα εχω ΟΡΕΞΗ να μαλώσω και παλι αρειανό δεν βρίσκω !!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΝΑΦΕΡΗΣ ΣΦΥΡΙΞΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.

Και με αγγελο το σκορ θα ητανε 4 0 . ΑΧΑΧΑΧα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Στα 17χρονα της Σταυρουπολης και να κόπσυνε τα τσιγαρα για να τους προλαβαίνουνε την αλλη φορα..