Aπ'οτι μου ειπε ενας φιλος,
ο Σαιτιωτης περσι και προπερσι ηταν 2ος σκορερ
στη Β'Εθνικη και ειχε βαλει 14 γκολ με Ολυμπιακο Βολου
και 12 γκολ με Νικη Βολου (+ 3-4 στο Κυπελλο).
και φετος πρεπει να εχει βαλει αρκετα (ισως καμια δεκαρια)
αν φυσικα τον θελει και ο Παρασχος νομιζω οτι
θα ειναι καλη λυση εστω και για αλλαγη και λογικα δε θα μας κοστισει
και πολυ εφοσον θελει και αυτος τοσο πολυ να ερθει στον ΠΑΟΚ.
Ο Σαϊτιώτης είναι από τους παίχτες που παρακολουθώ και εκτιμώ εδώ και χρόνια, φέτος που τον είδα/άκουσα πάλι με τον ΠΑΣ τον είχα από τους πρώτους υποψήφιους να κάνει άλμα σε μεγάλη ομάδα, προτού γίνει όλος αυτός ο χαμός με τις δηλώσεις και τον πούστο-Κούγια.
Το στυλ του είναι πολύ παρόμοιο με του Σάλπι, το "αγροτικό" του επίσης μου θυμίζει πάρα πολύ αυτό του Σαλπιγγίδη (ο ένας Καβάλα, Λάρισα και πρώτος σκόρερ, ο άλλος σε 4 ομάδες Β' εθνικής με ΠΑΡΑ πολύ καλή παρουσία, + την Ξάνθη, όπου δεν ξέρω ακριβώς γιατί δεν έπιασε).
Πρώτη φορά τον είχα δει σε ένα από τα πρώτα του παιχνίδια, Κασσάνδρα - αεκ στο κύπελλο, είχε τύχει να πάω με ένα φίλο μου χανούμι, Αύγουστος τώρα...και ένας Κασσανδρινός μας τον "διαφήμιζε" σαν το πολύ καλό παιχτάκι τους, από Τρίγλια κατάγεται αν δεν κάνω λάθος... Τότε παίζει να ήταν και 17 χρονών, ήταν και το πρώτο ματς που έπαιξε ο Κατσουράνης στην αεκ...
ΑΝ έρθει στον ΠΑΟΚ (μετά από όσα έγιναν) τον βλέπω άνετα και βασικό, σαν φορ-σφαίρα, και γιατί πολλές φορές στο ποδόσφαιρο πέρα από τα προσόντα ενός ποδοσφαιριστή (που έχει και από αυτά) παίζει ρόλο και η σπιρτάδα, η ποδοσφαιρική εξυπνάδα και η 'μαγκιά'.
...όσο για το αν είναι παίχτης που αξίζει ο ΠΑΟΚ να αγωνιστεί για να τον παρεί, ΝΑΙ ΑΞΙΖΕΙ (και όχι για τις δηλώσεις που έκανε, αυτές καλύτερα να μην τις είχε κάνει καθόλου...)