Author Topic: ΠΑΟΚ - βάζελος 2 - 1 Σάββατο 3/2/2007 στις 19.00  (Read 5787 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Απ: ΠΑΟΚ - βάζελος 2 - 1 Σάββατο 3/2/2007 στις 19.00
« Reply #320 on: February 05, 2007, 18:56:19 »
ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΑΣ(ΑΘΗΝΑ) ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΡΩΜΙΟΣ(ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ) ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!
krhtike se paw!! xwris sxolia. pera apo tainies kai malakies prepei kapoioi na ma8oun apo pou erxomaste kai poioi eimaste
Στον κοσμο αλλος κανενας

Photis

• Guest
« Reply #321 on: February 05, 2007, 19:01:19 »
Exo mia aporia.....GIATI ASXOLOUMASTE ME TON NINI?Dikos mas ine tpt???Aste ton vazelo na asxoleitai me ta vrefi tou... :'(

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #322 on: February 05, 2007, 19:02:42 »
Κοίτα, άμα προσπαθούσαν να πουλήσουν μαγκιά και να κάνουν μανούρα, τότε λίγες φάγανε. Άμα όμως ήρθανε να παρακολουθήσουνε το ματς και απλά εκδηλώθηκαν στις φάσεις, τότε ο κόσμος φέρθηκε σωστά.-

imago

• Guest
« Reply #323 on: February 05, 2007, 19:13:59 »
Κοίτα, άμα προσπαθούσαν να πουλήσουν μαγκιά και να κάνουν μανούρα, τότε λίγες φάγανε. Άμα όμως ήρθανε να παρακολουθήσουνε το ματς και απλά εκδηλώθηκαν στις φάσεις, τότε ο κόσμος φέρθηκε σωστά.-

Σε περίπτωση που ήταν γαύροι, εγώ θα πρότεινα, να τους δώσουν και δημοσίως συγχαρητήρια για το θάρρος τους, δίνοντας παράλληλα και μαθήματα οπαδικής κουλτούρας στα πλαίσια της συνεννόησης και αλληλοκατανόησης...Ξεχνάτε τα συνθήματά τους στο γήπεδο???...τις άνανδρες επιθέσεις σε ανυπεράσπιστα οχήματα...???τα αιτήματα για ντόπιγκ και τις κατηγορίες για τσιράκια του κόκκαλη που κάθονται στον οσφπ και τα δείνουν όλα με τον παο???

Υ.Γ. βέβαια μανούρα δεν θα κάνανε ποτέ οι λαγοί, άλλο εάν ακριβώς αυτό θα ισχυριστούνε για να μεγιστοποιήσουνε το κατόρθωμά τους...Τέλος πάντων, μαλακία έκαμαν και δεν τους έβγαλαν πρώτο θέμα στην τηλεόραση, ούτως ή άλλως σταμπαρισμένους μας έχουνε. Ή γίνει κάτι ή δεν γίνει ξέρετε για τί μας έχουνε.
« Last Edit: February 05, 2007, 19:16:09 by imago »

S.F.MALGARON

• Guest
« Reply #324 on: February 05, 2007, 19:34:01 »

Αδερφε εκδηλωθηκαν κατα λαθος, κρυφα εβλεπαν το ματς, στο γκολ του ΠΑΟΚ πανυγηρισαν, το δευτερο
    δεν το ειδαν ;D , εφαγαν οσο επρεπε να φανε, ουτε παραπανω ουτε λιγοτερο,εμενα με ειχαν σπασει το
    αυτοκινητο στο ΟΑΚΑ και μολις ειδα τι εγινε ορμηξα και εριχνα, αλλα μολις ηρθε ολη η θ6 ειδα οτι δεν παει
    αλλο, αυτο εχει ξαναγινει σε γαβρο εξω απο τη ΤΟΥΜΠΑ, οπως και στο παλε με σκουληκι, δεν γινεται 100
    να χτυπανε εναν, δεν ειναι μαγκια.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #325 on: February 05, 2007, 19:56:54 »
o νινις ειναι μια χαρα ελληνας.ειναι στην ελλαδα απο 3 χρονων εχει αποκτησει την ελληνικη κουλτουρα ξερει τελεια την ελληνικη γλωσσα,εμαθε ποδοσφαιρο στην ελλαδα,ειναι πολυ περισσοτερος ελληνας απο κατι ελληνες του εξωτερικου που δεν εχουν πατησει στην ποτε στην ελλαδα..για μενα το θεμα δεν πρεπει να το βλεπουμε φυλετικα γιατι ετσι γεννιεται ο ρατσισμος..ειναι τοσο ελληναρας οσο ο πυρος δημας,αλλα ξεχασα ο δημας εχει δηλωσει οπαδος των οπαδων του ΠΑΟΚ και δεν τον πειραζουμε ενω ο νινις ειναι βαζελος..
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

imago

• Guest
« Reply #326 on: February 05, 2007, 20:05:49 »
ειναι πολυ περισσοτερος ελληνας απο κατι ελληνες του εξωτερικου που δεν εχουν πατησει στην ποτε στην ελλαδα..

εγώ θα πρότεινα να μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τους Έλληνες του εξωτερικού, ιδιαίτερα όταν έχεις σκοπό να μας πείσεις ότι οι αλβανοί δεύτερης γενιάς στην Ελλάδα είναι πιο Έλληνες από εμάς.

Και εγώ έχω γεννηθεί στο εξωτερικό, έχω "αποκτήσει την γερμανική κουλτούρα", ξέρω τέλεια την γερμανική γλώσσα, τελείωσα την εκπαίδευσή μου σε αυτή την χώρα. Μήπως δεν είμαι άλλο Έλληνας και είμαι "μια χαρά Γερμανός"???

Επιτέλους, το θράσσος των διεθνιστών δεν έχει όρια. Ο Πύρρος Δήμας είναι Έλληνας πολίτης, τίμησε την Ελλάδα και εκδηλώνει τον πατριωτισμό του με κάθε ευκαιρία, δεν απαντάει στην ερώτηση για το εάν θέλει να παίξει στην Εθνική Ελλάδας με "δεν ξέρω"!!!

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #327 on: February 05, 2007, 20:17:42 »
εγω δεν μιλησα για ολους τους ελληνες του εξωτερικου..γιατι δεν υπαρχουν ελληνες του εξωτερικου οι οποιοι δεν ξερουν γρι ελληνικα?που δεν εχουν πατησει ποτε στην ελλαδα και ουτε καν ενδιαφερονται να πατησουν και εχουν αποκτησει αλλη υπηκοοτητα?

αυτους τους θεωρεις περισσοτερο ελληνες απο ενα παληκαρακι που ειναι στην ελλαδα απο 3 χρονων εχει ολα τα στοιχεια που ειπα παραπανω και αργοτερα και θα την ελληνικη υπηκοοτητα??
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

kostas4

• Guest
« Reply #328 on: February 05, 2007, 20:23:20 »
και επειδη καταλαβαινω για ποιους μιλαει ο sabbath για να μην τον παρεξηγησουνε οι ελληνες που μενετε σε αλλες χωρες,οπως το αντιλαμβανομαι εγω,εννοει καποιους κυριως στην αμερικη που ακουνε ελλαδα και πλεον αναρωτιουνται τι ειναι αυτο.
αλλα φιλε sabbath οχι και ελληνας ο νινης.αυτος αν αποφασισει να παιξει στην εθνικη αθηνων θα το κανει μονο για το συμφερον του και τιποτε αλλο

giorgos4

• Guest
« Reply #329 on: February 05, 2007, 20:25:37 »
Φιλε σαμπαθ και αν το δουμε λογικα παλι λαθος εισαι!
Την αλλη φορα γραψε καλητερα την γνωμη σου γιατι ετσι γινεται μπερδεμα.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #330 on: February 05, 2007, 20:29:11 »
και επειδη καταλαβαινω για ποιους μιλαει ο sabbath για να μην τον παρεξηγησουνε οι ελληνες που μενετε σε αλλες χωρες,οπως το αντιλαμβανομαι εγω,εννοει καποιους κυριως στην αμερικη που ακουνε ελλαδα και πλεον αναρωτιουνται τι ειναι αυτο.

αυτο ακριβως εννοω αδερφε και ενοειτε οτι σ αυτην την κατηγορια δεν συμπεριλαμβανεται κανενας σ αυτο το forum..
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Poet

• Guest
« Reply #331 on: February 05, 2007, 20:36:48 »
Όπως και να έχει, εμένα δεν μου αρέσουν τα πεσίματα. Όπως εγώ πάω με τα φιλαράκια μου ΟΑΚΑ, ξεκάρφωτος, παίρνω το αμάξι μου, το αφήνω Κηφισιά, παίρνω τον ηλεκτρικό και πάω ΟΑΚΑ, μπαίνω μέσα στους Παναθηναϊκούς ή τους Αεκτσήδες και βλέπω το μάτς, και σε κάποια φάση μπορεί να μου ξεφύγει κανένα .... άαααχχχ ρε πστ .... και τότε δεν θέλω να πέσουν 2.000 άτομα πάνω μας και να μας κάνουν πατσά έτσι και γώ αντίστοιχα πρέπει να είμαι ανεκτικός με άλλους σαν και μένα που το κάνουν αυτό και ας είναι αντίπαλοι!!! Δεν είπαμε να έρθουν και να κάνουν κερκίδα, αλλά δεν είναι δα και μαγκιά να σου την πέφτουν απ'όλες τις μεριές!!!! Μπορεί πολλοί να διαφωνείτε ... ΠΑΟΚ ρε ... και τις κουφάλες ... κλπ. κλπ. ΑΛΛΑ εγώ εμμένω και επιμένω και ελπίζω κάποια μέρα, αντί να πηγαίνουμε προς τα μπροστά ... να πάμε σε αυτό το θέμα λίγο προς τα πίσω ... τον καιρό που κατεβαίναμε 7 και 8 χιλιάδες άτομα στο Καραϊσκάκη ή τη Φιλαδέλφεια και δεν έκανες την προσευχή σου ούτε φιλούσες τους δικούς σου όταν έφευγες επειδή μπορεί να ήταν και η τελευταία φορά που τους έβλεπες. Ένα παιχνίδι είναι ... ένα παιχνίδι, τίποτα παραπάνω!!!!! Ένα παιχνίδι ...

S.F.MALGARON

• Guest
« Reply #332 on: February 05, 2007, 20:41:28 »
αλλα φιλε sabbath οχι και ελληνας  ο νινης.αυτος αν αποφασισει να παιξει στην εθνικη αθηνων θα το κανει μονο για το συμφερον του και τιποτε αλλο

Αδερφε εντελως φιλικα, δεν το κανεις μονο εσυ,  αλλα ρε παιδια ΕΛΛΑΔΑ η' τουλαχιστον Ελλαδα
  οπως και ΠΑΟΚ με κεφαλαια, εντελως φιλικα  ;)

Ειδικα παοκ γραφουν μονο τα σκουληκια, μην το κανουμε και εμεις, αρχικα ειναι Π.Α.Ο.Κ.

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #333 on: February 05, 2007, 20:58:31 »
αλλα φιλε sabbath οχι και ελληνας ο νινης.αυτος αν αποφασισει να παιξει στην εθνικη αθηνων θα το κανει μονο για το συμφερον του και τιποτε αλλο

Γιατί οι άλλοι παίζουν για την μεγάλη ιδέα του Έθνους; Τι σημαίνει Έλληνας, να κουνάς σημαιάκια στην παρέλαση;
Και κατα δεύτερον με τέτοιες συμπεριφορές και αντιλήψεις πως να μην διχάζεται μέσα του που ανήκει.................;
Τους Κωσταντινοπολίτες στην Τουρκία τους φώναζαν Ρωμιούς και τους διώκανε. Ηρθαν στην Ελλαδάρα σας και τους φώναζαν Τουρκόσπορους.
Τους Πόντιους αδελφούς μας τους έσφαζαν στον Πόντο επειδή ήταν Ρωμιοι Χριστιανοί , ήρθαν στην Ελλάδα της Αθηναικής ευρωλιγούρας και τους έλεγαν Ρώσσους. Οι Βορειοηπειρώτες τράβηξαν τα πάνδεινα επι Χότζα και διαδόχων του, γιατί ήταν Ελληνες Χριστιανοί και τώρα έρχονται στην Ελλάδα και τους λέμε Αλβανούς.
Τι να πώ!!!!   Ας διαλέξουμε ποια Ελλάδα θέλουμε, της Ψαροκώστενας που αρχίζει και τελειώνει στην Χαβούζα της Αθήνας ή την Ελλάδα της οικουμένης!

Πάντως PAOKτής και με ρατσιστικές διαθέσεις δεν γίνεται. Να λες PAOK και να φωνάζεις Αλβανέ δεν θα γίνεις Ελληνας ποτέ,  είναι κωμικό. Λες και είμαστε Αθηναιόπουλα ή κατηχητόπουλα ή τα προσκοπάκια της Βασιλικής αυλής.

Στα στήθη ο πονεμένος αετός της Ρωμιοσύνης που κοιτάζει δεξιά και αριστερά δηλαδή την οικουμένη όλη, έμβλημα πόνου και αγωνίας της ξενιτιάς και της προσφυγιάς και συγχρόνως διαπιστευτήρια εθνικής συνήδεισης δεν γίνεται.  

..... ΄΄ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΑΚΡΥΖΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΑΣ΄΄

........ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΙΧΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ......................!
ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Last Edit: February 05, 2007, 21:01:39 by ÊÑÇÔÉÊÏÓ »

mpompos

• Guest
« Reply #334 on: February 05, 2007, 21:07:57 »
Diafww me to synthima kai egw. ALLA NA AGIASEI TO XERI SE AYTON POU TOU PETAKSE TO POTIRI.
Arketa me ton Ninh re seis den asxolithikame edw mesa.
Exoume kai emeis pitsirikades kai den eida oute mia fora tetoio pathos gia tous dikous mas.
Sta @@ sas na einai o Ninis kai kathe Ninis, den einai ston PAOK den asxoloumaste.

S.F.MALGARON

• Guest
« Reply #335 on: February 05, 2007, 21:11:03 »
  :tsigaro:

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #336 on: February 05, 2007, 21:22:38 »

Arketa me ton Ninh re seis den asxolithikame edw mesa.

Εμείς αδελφέ μου δεν ασχολούμαστε με τον Νίνι αλλά αυτοί που δημιούργησαν το θέμα και έχουμε γίνει ρεζίλι στα κανάλια. Δεν μας ενδιαφέρει ο Νίνης και κάθε μή παίχτης του ΠΑΟΚ.
Αλλά δεν μπορούν να μείνουν ασχολίαστες θέσεις και απόψεις που προσβάλουν την μνήμη των PAOKτζήδων.
Η Τούμπα είναι φτιαγμένη απο τα χέρια προσφύγγων που τους χλέυαζαν σαν  Τούρκους γιατι είχαν Πολίτικη προφορά ή Ποντιακή διάλεκτο.
Και τώρα εμείς που έχουμε φάει στο πετσί μας, το Τούρκοι, Βούλγαροι , Αλλοδαποί, κ.α θα λέμε δεν θα γίνεις Ελληνας ποτέ Αλβανέ..................!

Τέλος πάντων ας βάλουμε ένα τέλος, αρκετά είπαμε !!!!! Γιατί τα θέματα αυτά πληγώνουν! ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ !!!!
« Last Edit: February 05, 2007, 21:25:22 by ÊÑÇÔÉÊÏÓ »

S.F.MALGARON

• Guest
« Reply #337 on: February 05, 2007, 21:38:40 »
     Kρητικε εισα ψυχαρα και τα λες πολυ καλα, απεκτησε και το φορουμ το δικο του "ζουραρι" :D ,
     απλως στο γηπεδο καμια φορα παρασυρεσαι και απο τον οχλο και γενικα δεν σημαινει οτι παντα
     εννοεις αυτο που φωναζεις, οπως πιο παλια βριζαμε τους νεκρους του γαβρου και μετα σταματησαμε.... ,
     απλα με το δεν θα γινεις Ελληνας ποτε ο ΠΑΟΚτσης εβγαλε πιστευω τη τρελα του οχι συγκεκριμενα
     επανω στο Νινη γιατι εχει κατι μαζι του, αλλα γενικα γιατι αρχιζει και του τι δινει η υποθεση με τους
     Αλβανους στην καθημερινοτητα οπου βλεπει να εχουμε γινει.... η θα γινουμε Κοσσοβο μια μερα.....

ΥΓ:         Και μακαρι να ειναι Βορειοηπειρωτης και Ελληνας το παληκαρι.

YΓ:        Μην το συνεχισουμε γιατι θα ειμαστε και οff topik και θα πλακωσουν τ" αφεντικα ;D

« Last Edit: February 05, 2007, 21:41:31 by S.F.MALGARON »

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #338 on: February 05, 2007, 21:46:55 »
Καλώς αδελφέ S.F.MALGARON ΠΑΟΚ μια Ζωή!!!!!!!!

billaras

• Guest
« Reply #339 on: February 06, 2007, 17:53:43 »
paidia ma alitheuei auto pou leei ovezirtzis gia ton agona me ta skoulikia stin toumpa einai megali malakia

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/141755.html