Author Topic: Πότε πήγατε για πρώτη φορά στην Τούμπα?  (Read 4344 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline TEO

• Αποστολή
  • **
Α εγω δν εχω πει!...

31 Μαρτίου 2002 με το βαζελο... μολις είχα κλείσει τα 10... Βασικά τελικά νομίζω ότι ήμουν υπερβολικά μεγάλη! Και ήμουν στην 5 πολυ κοντα στην 4! φυσικα και το πήραμε 4-1

το πρώτο συνθημα που φώναξα στο γήπεδο..
σ όποιο γήπεδο κι αν πάμε τα σπαμε...

και θυμαμαι που φώναζα ένα μπουρδέλο είσαστε κ ρωτάει ο θείος μου τον πατέρα μου "λέει και τέτοια η μικρή?" και του φωνάζω εγώ ναι ναι!

λολ....
2-2 ήρθε ζώο το 4-1 δεν είχαμε παει ήταν καλοκαίρι και είχαμε μείνει στο χωριό....

PAOK_VOLOS

• Guest
Οχι ρε πστ μου!Σήμερα έχω επέτειο 'Βάπτισμα του PAOK_VOLOS στην ΤΟΥΜΠΑ' ;D ;D ;D ;D

9/2/1997
ΠΑΟΚ-Καλαμάτα 2-0

moutsouris2

• Guest
Διαβάζοντας τις αναμνήσεις των παιδιών παραπάνω, από την πρώτη τους στη Τούμπα πραγματικά αισθάνομαι σαν απόμαχος. Η δική μου πρώτη είναι πολύ πίσω. Σε πραγματικά μαγικά χρόνια, που μάλλον ξαναέρχονται. Αν δεν κάνω λάθος (λόγω και ηλικίας χαχαχα) ήταν το 1980. ΠΑΟΚ-αεκ 4-0. Ένα γκολ ο Ορφανός το τέταρτο νομίζω ο Βασιλάκος που είχε μπει αλλαγή στη θέση του Κούδα.
Πάρα πολύ κόσμο ρε παιδιά!!! Όσα χρόνια και να περάσουν αυτό το παιχνίδι δεν ξεχνιέται, αυτό το γήπεδο δεν ξεχνιέται.
Α ρε Παοκάρα, Εμείς μαζί για μια ζωή!!!!!

Offline tsag

• Αλλαγή
Με τη πουστοβαζέλα τότε: 16/11/97 Τούμπα - ΠΑΟΚ ΠΑΟ 2-1
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ωραιο τοπικ, δεν το ειχα παρει γραμμη.
Λοιπον προσπαθω τωρα να αναμοχλευσω την μνημη ενος κατα συρροη μπεκρουλιακα, με οτι αυτο συνεπαγεται  ;D
Η παρθενια μου στην Τουμπα ειχε σπασει στο ουεφα με την Ναπολι, τωρα δεν καθομαι να το ψαξω, αλλα νομιζω ηταν το '88. Οποτε ειμουν στα 12-13. Εκεινο το παιχνιδι μαλλον ειναι η αιτια για την τρελα που εχω με τον ΠΑΟΚ εως σημερα. Πραγματικη εμπειρια ζωης, χωρις υπερβολες.
Η πρωτη φορα που ειχα δει ΠΑΟΚ ηταν ενα παιχνιδι με την καλαμαρια που ειχαμε παιξει στην Καβαλα λογω τιμωριας εδρας και πρεπει να ηταν την ιδια αγωνιστικη περιοδο. 1-1 σκορ και θυμαμαι καθαρα οτι ειχαμε τον Small και τον Oswald. Επισης ειχαμε φαει πολυ βροχη, και με ειχε φωτογραφια φατσα καρτα στην κερκιδα το περιοδικο Δικεφαλος. Θυμαμαι το ειχα παρει στο σχολειο και το εδειχνα ολο περιφανεια σαν μαχημο πλεον ΠΑΟΚσακι.
Στον κοσμο αλλος κανενας

trelos sporos

• Guest
Α εγω δν εχω πει!...

31 Μαρτίου 2002 με το βαζελο... μολις είχα κλείσει τα 10... Βασικά τελικά νομίζω ότι ήμουν υπερβολικά μεγάλη! Και ήμουν στην 5 πολυ κοντα στην 4! φυσικα και το πήραμε 4-1

και θυμαμαι που φώναζα ένα μπουρδέλο είσαστε κ ρωτάει ο θείος μου τον πατέρα μου "λέει και τέτοια η μικρή?" και του φωνάζω εγώ ναι ναι!

λολ....
2-2 ήρθε ζώο το 4-1 δεν είχαμε παει ήταν καλοκαίρι και είχαμε μείνει στο χωριό....
:prosk:

bagos1

• Guest
Εγώ είχα πάει πρώτη φορά στην Τούμπα σε ενα ματς κάπου στις αρχές του 80 ΠΑΟΚ ΑΕΚ και ειχε λήξει απο οτι θυμάμαι ισόπαλο. Πρίν να πάω στον αγώνα πιτσιρικάς γαρ -και για πρώτη φορά θα πατούσα το πόδι μου σε γήπεδο- υποστήριζα τον Ηρακλή ελέω οικογενειακού περιβάλοντος και λόγο χατζηπαναγή, περιττό να πω τι πολιτισμικό σοκ έπαθα όταν πέρασα το κατώφλι της 4 με τα παοκτσάκια φιλαράκια μου και φυσικά και εγώ όπως και τόσοι άλλοι έγινα οπαδός των οπαδών μας .

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
Εγω πρωτη φορα πηγα σ ενα φιλικο μ Αιντχοβεν που κερδισαμε 3-0 τον Ιουλη του '99.Ημουν στην Θ6 κ σ ολο το ματς οπως καθε πιτσιρικας που παει πρωτη φορα Τουμπα παρατηρουσα τι γινοταν στην θρυλικη Θ4.
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

Offline corrupt

• Αλλαγή
Α εγω δν εχω πει!...

λολ....
:prosk:

χεχε, αγαπημένα αδερφάκια...   :D :D :D

Σε ένα καμμένο παιχνίδι με τον αθηναικό στυ Θύρα 3, στα τέλη των 90'ς  (97 ή 98, δεν πολυθυμάμαι) νίκη 1-0 με γκολ στην εκπνοή του αγώνα... Είχα φάει ένα ξενέρωμα τότε... Γαλουχημένος για χρόνια από αδερφή και πατέρα με τη μεγάλη ομάδα του Πρέλεβιτς, του Μπουντούρη, του Ρεντζιά, του Πέτζα, του Μακρέι, του Φάντεμπεργκ, του Μπαλογιάννη κλπ. κλπ. και έχοντας ήδη πάει σε καμμιά 15αριά ματς στο Παλέ και έχοντας ζήσει την απίστευτη κερκίδα του, όσο και αν σας φανεί περίεργο στην Τούμπα είχα ξενερώσει...!

Κάτι η κερκίδα που ήταν ψιλοξενέρωτη (έβρεχε κιόλας), κάτι που η ομάδα δεν τραβούσε, πολύ θέλει να ξενερώσει ο μπασκετικός...; ::) ;D  Με την πάροδο του χρόνου φυσικά άλλαξα άποψη, αλλά σε αντίθεση με τη μεγάλη πλειονότητα των απανταχού ΠΑΟΚτσήδων, η πρώτη μου εμπειρία από Τούμπα ήταν μάλλον  απογοητευτική!
« Last Edit: February 10, 2009, 03:24:33 by corrupt »

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Πω πω ρε παιδια.....στα περισοτερα πρωτα σας ματς στην Τουμπα ειμουν μεσα και τα θυμαμαι σχεδον ολα....

Εμενα το πρωτο μου ματς ηταν καπου το 1988 η 1989 με την παναχαικη.....πανε πολα χρονια ρε πουστη μου....μεγαλος ποθος να ζησω ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.....απο τοτε το πιστευα σαν γνησιος ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ.....χεχεεχε....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Diego-4

• Guest
Είχα ιστορικό βάπτισμα , στο ΠΑΟΚ - Paris Saint Germain ...

INVADER

• Guest
Οι γονεις μου απο το 70 στην Γερμανια κι εγώ μεγαλωμενος στο χωριο με την γιαγια δεν ειχα δυστιχος την δυνατοτητα να βγω ουτε εξω απο το χωριο, στα 14 εφυγα για την  Γερμανια στα 18  παω φανταρος. 
Φανταρακη στο Κιλκις και ετσι παω Τουμπα πρωτη φορα με τα χανουμακια το 1995 στο ΠΑΟΚ:αεκ 1-3.
Οποιος καταλαβε καταλαβε εκεινο το βραδυ το τη ξηλο ειχαν φαει τα ΜΑΤ και τα χανουμακια δεν περιγραφεται.........

Πη Αλφα Ομικρον και Καπα εχουν ΙΣΤΟΡΙΑ Βουλινε Μαλακα

Diego-4

• Guest

Σε ένα καμμένο παιχνίδι με τον αθηναικό στυ Θύρα 3, στα τέλη των 90'ς  (97 ή 98, δεν πολυθυμάμαι) νίκη 1-0 με γκολ στην εκπνοή του αγώνα... Είχα φάει ένα ξενέρωμα τότε...

Με γκόλ του Πίρβου , το θυμάμαι το ματσάκι.

Offline Suicidal

• Βασικός
Zoltan Kovac, αδερφέ..... στην εστία πρός την 4....
;D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Diego-4

• Guest
Αφου το λές εσύ ! ;D

Offline savage republic

• Βασικός
στο 90 με προβολή από σέντρα από τ' αριστερά (Καραδήμος; )

Offline Suicidal

• Βασικός
για καραδήμο δεν παίρνω όρκο, αλλά για τον πανηγυρισμό του, μόλις μπαίνει η προβολή,
τρέχει προς την 4 και πέφτει στο χορτάρι ακριβώς μπροστά από το σημαιάκι του κόρνερ....

αντε το ψοφίσαμε με το οφτόπικ πάλι  ;D

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Kovac .-
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
Απ: Πότε πήγατε για πρώτη φορά στην Τούμπα?
« Reply #118 on: September 06, 2009, 04:56:20 »
Το '79, με τον Παναθηναικό, το γνωστό ματς με τον Λίτσα, ήταν η πρώτη φορά που μπήκα μέσα. Ακόμα θυμάμαι τους αγανακτισμένους ανθρώπους που χτυπούσαν τα διαφημιστικά στο τέρμα πάνω διάζωμα στην 8 μάλλον επειδή δεν είχαν τύμπανο. Ο θόρυβος του γηπέδου και αυτά που γίνανε μετά το ματς στους δρόμους δεν ξεχνιούνται.
Το '90, με τον Ολυμπιακό, είχα μεγαλώσει και είχα συνηθίσει τον θόρυβο, τα επεισόδια και τα δακρυγόνα μετά τα ματς. Δεν ξεχνιέται όμως η απόλυτη σιγή 40.000 ανθρώπων για μερικά δευτερόλεπτα, όταν μπήκαν τα ΜΑΤ στην 4.
Σαν κτίριο έχει αλλάξει μόνο επιφανειακά. Μπήκαν καθίσματα, βάφτηκε, μπήκε σκέπαστρο στα επίσημα, κτίστηκε το κτίριο στην 1, μπήκαν τουρνικέ, άλλαξαν οι διαφημίσεις στις πινακίδες και στα μεγάφωνα.
Έξω από το γήπεδο τα πάντα κτιστήκαν, η χωμάτινη αλάνα όμως έμεινε ίδια, όπως και η λαική κάθε Τετάρτη.

Θυμάμαι πιτσιρίκι, όταν κοιτούσα τους τεράστιους προβολείς έξω από το γήπεδο, στα βραδυνά παιχνίδια, πίστευα πως κάτι πολύ σημαντικό πρέπει να γίνεται εκεί μέσα για να έχουν τέτοια φώτα. Έτσι το συνδύασα: Μεγάλα φώτα - μεγάλη ομάδα. Αργότερα, όταν μεγάλωσα και έφυγα στο εξωτερικό, το γήπεδο της τούμπας ήταν πλέον φωτεινή ανάμνηση, ο φάρος της ζωής μου...

Offline PAtsOuKas

• Αποστολή
  • **
Απ: Πότε πήγατε για πρώτη φορά στην Τούμπα?
« Reply #119 on: September 06, 2009, 17:02:53 »
Είχα ιστορικό βάπτισμα , στο ΠΑΟΚ - Paris Saint Germain ...

Κι εγω το ιδιο Diego.. Κοινα βαφτησια καναμε..
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!!!!!!!!!!