Author Topic: Πότε πήγατε για πρώτη φορά στην Τούμπα?  (Read 4305 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

trelos sporos

• Guest
Πρέπει να ήτανε πριν6-7 χρόνια ήμουν 7-8 χρονών. Εντοματαξύ η αδερφή μου τότε 9-10 χρωνών φώναζε μουνη@ μουνη@ χωρίς να ξέρει τι σημαίνει

pes tin endekada.

xexe  ;) to piasa to yponooymeno

;)

Kala re seis, sumfwna me ayta pou leei kai genika me to styl pou grafei einai den einai 14-15 xronwn, amesws gia pesimo ormhksate, eleos re seis, ti epithetikothta einai auth, den tolmaei pia anthrwpos na grapsei....
Kathe neo melos antimetwpizetai me foverh kaxupopsia gia arakste ligo.

e katse re file otan kanei register ti mera tou mats me ton astera kai sto prwto tou post zitaei video me to ntou pws thes na ton antimetwpisoume dld?

Offline Suicidal

• Βασικός
ELA LEME, elei3e....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline TEO

• Αποστολή
  • **
Ηταν η επόμενη μερα και είμαι 14 χρωνών. δεν κατάλαβα τι το κακό εχει  :-\   επίσης είμαι αδερφός της μαριας αλλά δεν ήθελε να το πώ γιατί ντρέπεται για μένα φνταστείτε να ήμουν γαύρος μωλότοφ στον ύπνο μου θα μου είχε ρίξει

Offline geros

• Αποστολή
  • **
εγώ πάλι πρώτη φορά που πήγα γήπεδο ήταν την χρονιά που είχαν γίνει τα ντράβαλα με το χανούμι και είχε διακοπεί το παιχνίδι. Θυμάμαι που πήγαινα στην 7 γιατι οι 4-5-6 ήταν κλείστες, μετά νομίζω ανοίξαν οι 5-6. δε θυμάμαι καλά, Το ματς ήταν με τον Πανηλειακό νομίζω και το θυμάμαι γιατι ο Ζουμπούλης είχε βάλει ενα γκολ στο 19 δευτερόλεπτο. 

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ηταν η επόμενη μερα και είμαι 14 χρωνών. δεν κατάλαβα τι το κακό εχει  :-\   επίσης είμαι αδερφός της μαριας αλλά δεν ήθελε να το πώ γιατί ντρέπεται για μένα φνταστείτε να ήμουν γαύρος μωλότοφ στον ύπνο μου θα μου είχε ρίξει

Ok file, kalws hr8es sto forum

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
egw prwti forw piga sto nao mas otan imoun 16 xronwn prin 3 xronia dld sto paixnidi paok-gay=1-1.tote pou proigithike o gay me pseftiko penaltu opws panta sta mats metaksu mas sti toumpa kai isofarise me tin arxi tou defterou imixronou o mpastardos o salpi.
i porwsi pou eixe gia to sugkekrimeno mats ekeines tis imeres o kosmos itan apistefti.tha me peite me ton gay panta etsi itan alla de ksexasw oti ta eisitiria eixan eksantlithei 1 vdomada prin toulaxiston.kai episis prepei na nai to teleftaio sold out pou xoume kanei.pragmatika itan fiska o naos tigka entelws.aporw pws de kerdisame ekeino to mats.3 vdomades prin prospathousa na peisw ton patera m n anevoume mazi gia na doume ekeino to paixnidi.apo to toso polu priksimo e ti allo na kane...
paizei na mai o pio neoteros pou xw dei paixnidi sto nao.e ti na kanoume stin athina ti gamimeni zoume...
« Last Edit: December 05, 2007, 11:06:04 by nikos 1988 »
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Tatas

• Guest
proti fora pou piga toumpa e? sindiastike me ton logo pou eimai PAOK... einai ayto pou leme o PAOK kanei opadous apo tous opadous tou...  itan ena pexnidi me tin aek 0-0... pitsirikas tote.. 6 7  xronwn.. etyxe apo sponta na paw.. tote agorasa kai to proto mou kaskol... tote me pire kai o minos sineneteuksi stin et3 os paoktshs apo tin patra xexe... pitsiriki tote... ntrepomoun kiolas :)  o pateras mou tote ekane to lathos(opos leei simera) na me paei... mias kai vrethikame thessalonikh me kati gnostous paoktsides.. leei lathos giati apo tote... mexri na megalwsw ton epriza na me paei... kai na pw tin alithia liges fores arnithike parolo pou htan 1000km kathe fora...   tora pia... taksidevo monos m :)
OOOOOOOOOOOO PAOKARA EXO TRELA MES STO MYALOOOOO OPOU KAI NA PEZEIS PANTA THA SE AKOLOUTHW GIA SENA THA PETHANW KAI GIA SENA MONO ZW

MetroStar

• Guest
Πρωτη φπρα Τουμπα πήγα με τον Εθνικό Πειραιώς όταν παίζαμε. Ποιο ματς ακριβώς δε θυμάμαι. Η το 0-0 ήτανε του 98 η το 0-1 του 97.

mpougatsas

• Guest
Πρώτη φορά πάτησα το πόδι μου στο ΝΑΟ την περίοδο 1988-89 σε παιχνίδι ΠΑΟΚ-Πανιώνιος.. είχαμε νικήσει 2-1. Δε θυμάμαι σχεδόν τίποτα άλλο.. ήμουν δεν ήμουν 6 χρονών τότε..  :spray:

apaoki13

• Guest
Αν είχε γαμώψοφο το θυμάμαι. Είχα πάει με πυρετό ή εκείνη τη χρονιά ή την επόμενη.

mpougatsas

• Guest
κρύο-βροχή κάτι είχε.. κάτω απ΄το σκέπαστρο μου φαίνεται είμασταν.. στην πούδρα ;D ;D
Αν θυμάται κανείς μεγαλύτερος οτιδήποτε γι'αυτό το παιχνίδι θα θελα να τ ακούσω..

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Εγω παλι ημουν δεν ημουν 15 χρονων.Πηγα με εναν γειτονα μου που ηταν ΠΑΟΚ και μεχρι τοτε τα ματς του ΠΑΟΚ τα εβλεπα απο την τηλεοραση.Δεν θυμαμαι να σας πω σε ποιο ματς ηταν.Το μονο που θυμαμαι ειναι ενα ριγος να με διαπερνα καθως εμπαινα στην θυρα 4.Ενθουσιαστηκα,τρομαξα,ξεσηκωθηκα,ερωτευτηκα ολο αυτο το γηπεδο,ολους αυτους τους τρελους φιλαθλους, τα χρωματα.τον αερα που ειχε στην ατμοσφαιρα..
Απο τοτε κολλησα....και δεν προκειτε να ξεκολλησω ποτε.Χωρις αυτο μου στερουν το οξηγονο....

SID4

• Guest
ΠΑΟΚ-ΝΑΠΟΛΙ 1988

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
σεζον 2006-2007 η με γαυρο ή με οφη ενα 4-1 δε θυμαμαι ποιο ηταν πρωτο :)
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Τι τύχη! Στα 18 ΠΑΟΚ-αρσεναλ.Θυρα 4α
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline T.manos4

• Αλλαγή
Στο παιχνιδι με καλαματα πριν απο αυτο με αρσεναλ στο χα"ιμπουρι το ιστορικο.  το 94~95 ηταν αν θυμαμε καλα. 4-0 ειχε τελειωσει και στο τελος ολο το γηπεδο φωναζαμε ''ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙΣ-ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ''
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
Ηταν πριν 11 χρονια σε αγωνα  με την Ξανθη για το κυπελλο, λιγες μερες μετα τον θανατο του Παναγιωτη...
2-0 ειχε ληξει με γκολ Φρατζεσκου και Βελλη

Αυτο που θα θυμαμαι ομως ειναι: ΚΑΤΣΟΥΡΗ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΣΗΣ!!
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Πρωτη φορα το 95 σε φιλικο αγωνα προς τιμη του κουδα..φιλικο ελλαδα-γιουγκοσλαβια 0-2
Σε ματς του ΠΑΟΚ το 98 τελευταια αγωνιστικη ΠΑΟΚ-πανιωνιος 3-0 στην θυρα 7 με 3.000 περιπου εισητηρια...
ΠΑΟΚ G4Α

Maria

• Guest
Α εγω δν εχω πει!...

31 Μαρτίου 2002 με το βαζελο... μολις είχα κλείσει τα 10... Βασικά τελικά νομίζω ότι ήμουν υπερβολικά μεγάλη! Και ήμουν στην 5 πολυ κοντα στην 4! φυσικα και το πήραμε 4-1

το πρώτο συνθημα που φώναξα στο γήπεδο..
σ όποιο γήπεδο κι αν πάμε τα σπαμε...

και θυμαμαι που φώναζα ένα μπουρδέλο είσαστε κ ρωτάει ο θείος μου τον πατέρα μου "λέει και τέτοια η μικρή?" και του φωνάζω εγώ ναι ναι!

λολ....

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
Εγω ιούλιο 1997 στο 5-3 με τη σπαρτακ τρναβα που χάναμε 0-3,απίστευτη εμπειρία τρελλάθηκα
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ