Author Topic: Πότε πήγατε για πρώτη φορά στην Τούμπα?  (Read 4345 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline TEO

• Αποστολή
  • **
Πρέπει να ήτανε πριν6-7 χρόνια ήμουν 7-8 χρονών. Εντοματαξύ η αδερφή μου τότε 9-10 χρωνών φώναζε μουνη@ μουνη@ χωρίς να ξέρει τι σημαίνει

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
kalosorises sto forum file....

Offline TEO

• Αποστολή
  • **
Καλώς σας βρήκα

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Πρέπει να ήτανε πριν6-7 χρόνια ήμουν 7-8 χρονών. Εντοματαξύ η αδερφή μου τότε 9-10 χρωνών φώναζε μουνη@ μουνη@ χωρίς να ξέρει τι σημαίνει

pes tin endekada.

trelos sporos

• Guest
me ton patera mou stin 1 twra xronia de thimamai akrivws  97' - 99' kapou kei prepei na tan, to matsaki paok-kalamata kai eixe lixei 4-0 i 4-1 kai thimamai oti vazame ta goal averta sto prwto imixrono.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

pes tin endekada.

xexe  ;) to piasa to yponooymeno

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή

pes tin endekada.

;)

trelos sporos

• Guest

pes tin endekada.

;)

raptopoulizeis asxima aderfe ;D ;D

Offline Suicidal

• Βασικός
exoun :thumbok: gnwsh :thumbok: blepw oi fylakes....
kai ginan kai polloi blepw  ;D

ap'tis polles tis maties 8a sas fygei kana "mati" esas tous dyo  :D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

charisps

• Guest
...πρέπει να ήταν το 1973 ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 2-1. Πω πω πώς πέρασαν τα χρόνια ρε μάγκες??!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
ΤΟ 73 ΗΤΑΝ 3-5 ΤΟ ΣΚΟΡ  :-[

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
edit: plaka ekana ennoeite, alla mallon pareksigithike.  :P
« Last Edit: December 04, 2007, 12:18:09 by king »

charisps

• Guest
..ρε homo  θύμησε μου πότε ήταν. Ειχαμε νικήσει 2-1 με πέναλτυ στα τελευταία λεπτά του Ασλανίδη

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
...πρέπει να ήταν το 1973 ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 2-1. Πω πω πώς πέρασαν τα χρόνια ρε μάγκες??!!!

Swstos prepei na eisai charisps! Ego ekana la8os, eipes Panioniios alla ego ego skefthka to katarameno 3-5 apo Panahaiki.
Ayto prepei na les esy:
http://www.rsssf.com/tablesg/grk73.html

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΑΟΚ
...ηταν εκτος εδρας: Καβαλα -ΠΑΟΚ 0-0 τη σαιζον 76-77 ή 77-78. Με προβληματισε η ακριβης ημερομηνια γιατι και τις 2 αυτες χρονιες φεραμε το ιδιο σκορ, 0-0. Μαλλον το πρωτο ειναι σωστο, γιατι θυμαμαι οτι εκανα εκδρομη απο χωριο της Καβαλας στο οποιο τοτε ζουσα, ειχα παει με εναν θειο μου και ειχα κρεμασει στο παρμπριζ ενα χαρτονι που ελεγε ΠΑΟΚ ΖΗΤΩ!  :P .
Απο Αυγουστο του 1977 μετακομισαμε οικογενεικως στη Σαλονικη, αρα πρεπει να ηταν τη χρονια 76-77, που ακομα ζουσα σε χωριο. (ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ, ;D  για αυτο την ψωνιζω οταν μιλατε για "βλαχους")

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
...ηταν ΠΑΟΚ-Πανιωνιος 5-0. Τη σαιζον 1978-79. 8υμαμαι το πρωτο ημιχρονο ηταν 0-0, βαλαμε 5 γκολ στο δευτερο, εκ των οποιων τα 3 σε ενα δεκαλεπτο!Σιφουνας ΠΑΟΚ!

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΝΤΕΡΜΠΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
...ηταν με τον γαυρο, 2-0. Την ιδια σαιζον, 78-79. Εχω και φωτογραφιες! Αξεχαστη ατμοσφαιρα, ειχα παθει πλακα.Απο αυτο παιχνιδι θεωρω οτι κολλησα το μικροβιο. Ειχαμε κερκιδα στην 7. Νομιζω πως η 4Α ηταν ή κλειστη ή γκρεμισμενη. Ισως απο τον σεισμο? Αν θυμαται κανεις παλιος να βοηθησει τι ακριβως ειχε γινει τοτε. (Ειναι αλλη φαση η καταρρευση της θυρας 8, που ξαναχτιστηκε). Αλλο που θυμαμαι απο εκεινο το παιχνιδι ηταν  η απορια μου  (ημουν καπου 11 χρονων τοτε) προς το μεγαλο μου ξαδερφο (γεια σου Μιμμη!):
-Μιμμη, τι θα πει "μπουρδελα"?
η ερωτηση επεσε μετα το συνθημα που πρωτακουσα τοτε "ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ". Νωριτερα ειχα ακουσει και το ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ αλλα αυτο το καταλαβα με τη μια  ;D

Αντε να βρω και την ιστορικη φωτο να τη δημοσιευσω, αφου ...σβησω τα προσωπα  :P

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

apostolos

• Guest

pes tin endekada.

;)

Kala re seis, sumfwna me ayta pou leei kai genika me to styl pou grafei einai den einai 14-15 xronwn, amesws gia pesimo ormhksate, eleos re seis, ti epithetikothta einai auth, den tolmaei pia anthrwpos na grapsei....
Kathe neo melos antimetwpizetai me foverh kaxupopsia gia arakste ligo.

Offline nf

• Αποστολή
  • **
paok barca 1-0 (epanaliptikos h prwtos agwnas 1-6 nomizw) mallon 1977 den thimamai
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
..ρε homo  θύμησε μου πότε ήταν. Ειχαμε νικήσει 2-1 με πέναλτυ στα τελευταία λεπτά του Ασλανίδη

Έψαξα τα βιβλία μου και πράγματι είχαμε κερδίσει με 2-1 τον Πανιώνιο στις 7/1/1973. Το δεύτερο γκολ ήταν με πέναλτυ του Ασλανίδη.

@charisps, με έφαγες για τρεις μήνες.

Παρακαλώ, μην γελάσει ή κράξει κανείς... Στην Τούμπα ήταν το 1973 ΠΑΟΚ - Παναχαϊκή 3-5 (ναι, ναι, τότε που χάσαμε το πρωτάθλημα). Εκτός έδρας και εντός Θεσσαλονίκης την ίδια χρονιά στο Καυταντζόγλειο Ηρακλής - ΠΑΟΚ 1-3 και εκτός έδρας χωρίς συνοδεία κάποιου συγγενή στη Δράμα στις αρχές του 1982 Δόξα - ΠΑΟΚ 0-1 με πολύ ξύλο έξω από το γήπεδο.

Homo, με το δικό μου ντεμπούτο στην Τούμπα το μπέρδεψες?

Επειδή ήταν διαφορετικές οι εποχές, ο πατέρας μου με έπαιρνε από μικρό στα γήπεδα (Καυταντζόγλειο - Τούμπα) μαζί με τον Θείο μου και τον ξάδελφο μου (@Chapman), που με περνάει 2 χρόνια. Και για να πω όλη την αλήθεια ο πατέρας μου συμπαθούσε περισσότερο τον Ηρακλή, παρά τον ΠΑΟΚ. Αλλά στο 1-3 στο Καυταντζόγλειο, του το ξέκοψα. ΠΑΟΚτσής θα γίνω και έγινα.

Όσοι κάνετε οικογένεια και παιδιά, από 5-6 χρονών να τα φέρνεται στο γήπεδο. Σε παιχνίδια με μικρούς αντιπάλους στην αρχή και αργότερα στα μεγαλύτερου ενδιαφέροντος. Αυτά τα παιδιά, λένε στο σχολείο τις εμπειρίες τους στα άλλα και κάνουν τους συμμαθητές τους ΠΑΟΚτσάκια.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
paok barca 1-0 (epanaliptikos h prwtos agwnas 1-6 nomizw) mallon 1977 den thimamai

Το πρώτο παιχνίδι ήταν στην Τούμπα στις 16-9-1975. Το δεύτερο στην Βαρκελώνη (Νόου Καμπ) στις 1-10-1975.

Απο Αυγουστο του 1977 μετακομισαμε οικογενεικως στη Σαλονικη, αρα πρεπει να ηταν τη χρονια 76-77, που ακομα ζουσα σε χωριο. (ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ, ;D  για αυτο την ψωνιζω οταν μιλατε για "βλαχους")

Τσάμπα την ψωνίζεις. Δεν πρέπει να αρπάζεσαι με το "Βλάχος", αλλά με το "Χωριάτης". :P
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
edit: plaka ekana ennoeite, alla mallon pareksigithike.  :P

Οχι ρε συ, φυσικα και το καταλαβαμε πως εκανες πλακα

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ