ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΑΟΚ...ηταν εκτος εδρας: Καβαλα -ΠΑΟΚ 0-0 τη σαιζον 76-77 ή 77-78. Με προβληματισε η ακριβης ημερομηνια γιατι και τις 2 αυτες χρονιες φεραμε το ιδιο σκορ, 0-0. Μαλλον το πρωτο ειναι σωστο, γιατι θυμαμαι οτι εκανα εκδρομη απο χωριο της Καβαλας στο οποιο τοτε ζουσα, ειχα παει με εναν θειο μου και ειχα κρεμασει στο παρμπριζ ενα χαρτονι που ελεγε ΠΑΟΚ ΖΗΤΩ!

.
Απο Αυγουστο του 1977 μετακομισαμε οικογενεικως στη Σαλονικη, αρα πρεπει να ηταν τη χρονια 76-77, που ακομα ζουσα σε χωριο. (ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ,

για αυτο την ψωνιζω οταν μιλατε για "βλαχους")
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...ηταν ΠΑΟΚ-Πανιωνιος 5-0. Τη σαιζον 1978-79. 8υμαμαι το πρωτο ημιχρονο ηταν 0-0, βαλαμε 5 γκολ στο δευτερο, εκ των οποιων τα 3 σε ενα δεκαλεπτο!Σιφουνας ΠΑΟΚ!
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΝΤΕΡΜΠΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...ηταν με τον γαυρο, 2-0. Την ιδια σαιζον, 78-79. Εχω και φωτογραφιες! Αξεχαστη ατμοσφαιρα, ειχα παθει πλακα.Απο αυτο παιχνιδι θεωρω οτι κολλησα το μικροβιο. Ειχαμε κερκιδα στην 7. Νομιζω πως η 4Α ηταν ή κλειστη ή γκρεμισμενη. Ισως απο τον σεισμο? Αν θυμαται κανεις παλιος να βοηθησει τι ακριβως ειχε γινει τοτε. (Ειναι αλλη φαση η καταρρευση της θυρας 8, που ξαναχτιστηκε). Αλλο που θυμαμαι απο εκεινο το παιχνιδι ηταν η απορια μου (ημουν καπου 11 χρονων τοτε) προς το μεγαλο μου ξαδερφο (γεια σου Μιμμη!):
-Μιμμη, τι θα πει "μπουρδελα"?η ερωτηση επεσε μετα το συνθημα που πρωτακουσα τοτε "ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ". Νωριτερα ειχα ακουσει και το ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ αλλα αυτο το καταλαβα με τη μια

Αντε να βρω και την ιστορικη φωτο να τη δημοσιευσω, αφου ...σβησω τα προσωπα