Δυστυχώς και με μεγάλη μου έκπληξη βλέπω ότι πολλοί στενοχωρέθηκαν με το χθεσινό. Αυτό σημαίνει ότι το πίστευαν μέσα τους, ότι μπορούμε να πάρουμε το φετινό κύπελλο. Εγώ δεν μπορώ στ' αλήθεια να καταλάβω από που πηγάζει αυτή η αισιοδοξία.
Ακόμη και να περνούσαμε με κάποιο μαγικό τρόπο το βάζελο, κινδυνεύαμε να ρεζιλευτούμε από κανένα τυρόγαλο ή κανένα πανόπουλο. Δεν αντέχω να τρέμω να μη ξεφτιλιστώ σε τελικό με Λάρισα ή Γιάννινα
Αυτή η ομάδα είναι τραγική από την αρχή της σεζόν και πιστεύω ότι ίσως να είναι και η τραγικότερη ομάδα του ΠΑΟΚ που έχω δει ποτέ στη ζωή μου.
Μία ομάδα που δεν έχει καμία απολύτως ανάπτυξη, με ορισμένους ποδοσφαιριστές τουλάχιστον ηλίθιους (Χαραλάμπους, Μέγκαχεντ, Τόργκελε) και με έναν έμφυτο φόβο, που μας κληρονόμησαν οι προηγούμενοι γελοίοι προπονητές, που κάθησαν στον πάγκο του ΠΑΟΚ μετά τον Άγγελο.
Επίσης ένα κληροδότημα του μαλάκα του Μιχαηλίδη είναι μία ομάδα τελείως πεθαμένη και είναι η πολλοστή φορά που η ομάδα μας με το συγκεκριμένο γυμναστή φαίνεται να μη μπορεί να περπατήσει.
Απλά έχουμε την ευτυχία (κι αυτό χάρη στον Κωστίκο) να έχουμε στην ομάδα μας κάποιους απίστευτους πιτσιρικάδες, οι οποίοι αν δεν τους πουλήσουν θα μας χαρίσουν πολλές όμορφες στιγμές στο μέλλον.
Το μεγαλύτερο κέρδος για μένα της χθεσινής εμφάνισης είναι ότι άκουσα τον προπονητή μας να μιλάει στην καρδιά μου. Ούτε φταίει το δοκάρι, ούτε ο επόπτης, ούτε το αριθμητικό μειονέκτημα. Απλά με ένα αίσθημα έκπληξης και αηδίας μαζί γι' αυτό που είδαν τα μάτια του, τόνισε ότι δεν είναι δυνατό αυτό το πράγμα που βλέπουμε να είναι η εικόνα του ΠΑΟΚ! Και ότι χρειάζεται πολύ δουλειά για να παίξει ποδόσφαιρο αυτή η ομάδα!
Μία απορία που μου δημιουργείται συνεχώς. Αυτούς τους δύο τους άχρηστους και χαζούς στο μυαλό, Χαραλάμπους και Μέγκαχεντ.... πόσες φορές έχουν κρεμάσει την ομάδα, πόσες φορές ήταν εξωφρενικά απαράδεκτοι σε ενέργειές τους... και συνέχεια έχουν κι άλλη ευκαιρία... κι άλλη ευκαιρία...
ενώ ο Βαγγελής μία λάθος πάσα να κάνει, μένει έξω για 3 μήνες, κι ας μην έχουμε κάποιον να προωθήσει με καμιά σωστή πάσα το παιχνίδι.
Ο Χαραλάμπους όμως εκεί. Αν η ομάδα βγαίνει στην κόντρα όπως χθες και περιμένουν τρεις παίχτες μέσα στην περιοχή, αυτός θα κάνει σουτ! Σε προηγούμενο παιχνίδι "κόβει" ο Κωνσταντινίδης μέσα στην περιοχή και αντί να του δώσει μια συρτή πάσα στα 5 μέτρα τη σουτάρει σχεδόν σηκώνοντάς την από το έδαφος και στέλνοντάς την πλάγιο από την άλλη. Αλλά αυτό δεν μας πειράζει. Δεν κάνει για μπροστά το παιδί, τον βάζουμε μπακ. Εκεί όλοι τον κάνουν χαζό με τελευταίο παράδειγμα το νινι και μεγαλύτερο παράδειγμα της βλακείας του το περσινό εκτός με το βάζελο, που τους είχαμε γαμήσει εκεί μέσα και φάγαμε το γκολ επειδή ξέχασε να τραβηχτεί για οφ σάιντ.
Όσο για τον βλάκα τον Αιγύπτιο... δεν μπορώ να καταλάβω πόσες ακόμη χοντρομαλακίες πρέπει να κάνει για να μην το ξαναδώ μέσα στο γήπεδο και μάλιστα στην άμυνα, η οποία χρειάζεται μυαλό!!!!!!!!!! οέο!!!!!!!! τι είναι μυαλό Αμίρ;;;;;;;;;;; οέο
Άι σιχτίρ με τον μαλάκα να πούμε. Έχει δυνατό σουτ λέει ο άλλος. Βρε από τότε που μπήκε στην άμυνα, ο καημένος ο Μπαρκαουάν κάνει τη μια μαλακία μετά την άλλη. Του έχουν σπάσει τα νεύρα. Χθες μετά το 2-0 τον έβριζε. 2 γκολ τους έδωσε τους βάζελους. Τι άλλο να κάνει πλέον ο ανίκανος; Έβαλε ένα γκολ με σουτ στο περσινό φιλικό με τη γριά και τον βαφτίσαν όλοι παιχταρά...