Γιατι ρε πστ μου οποτε γεμιζει η Τουμπα ολα πανε στραβα?Γιατι γιατι γιατι?Μια ζωη ρε γαμω τη γκινια μου....
Υ.Γ. Γεια σου Ντουμι με τη φοβερη προετοιμασια σου... Μετα το 45 η ομαδα βαδιν... Μετα μας φταιει ο Βουκοτιτς!
Σαφώς και φταίει ο Βούκοτιτς φίλε ... ποιός Ντούμι μας λές; Το τελευταίο δεκάλεπτο γιατί έτρεχες αν δεν είχες δυνάμεις; Απλά σου έκοψε την ομάδα ο Σέρβος με την αδιαφορία του και τις κακές αλλαγές του.
Άκουσα τον Βούκοτιτς στη συνέντευξη τύπου και δεν πίστευα στ'αυτιά μου ... "εντάξει ... συμβαίνουν αυτά ... ο Ριβάλντο μεγάλος παίκτης ... ο Μελίσσης έκανε το ίδιο λάθος με τον Παναθηναϊκό" μόνο αυτός δεν φταίει.
Δεν φταίει που γύρισε την ομάδα πίσω στο δεύτερο ημίχρονο με τον βάζελο και με τον γαύρο.
Δεν φταίει που έβγαλε τον Μουμίν, τον καλύτερο κατ'εμέ παίχτη του ΠΑΟΚ χθές και έβαλε τον Γεωργιάδη.
Δεν φταίει που τον Γεωργιάδη τον έβαλε αριστερό χάφ, μετά δεξί χάφ και μετά αριστερό μπάκ.
Δεν φταίει που ο Μουμίν βοηθούσε τον Ζαγοράκη στο κέντρο στο μαρκάρισμα του Ριβάλντο και φεύγοντας ο Μουμίν ο Ζαγοράκης τον έχασε τον Ριβάλντο και φάγαμε τα γκόλ.
Δεν φταίει που την δεύτερη αλλαγή την έκανε στο 80, αντί να φρεσκάρει την ομάδα, να βοηθήσει με κάποιο ξεκούραστο παίκτη απ'το 60-65.
Δεν φταίει που την τρίτη αλλαγή την έκανε στο 87, λες και κερδίζαμε 1-0 και θέλαμε να κάνουμε καθυστέρηση για να κερδίσουμε χρόνο. Όταν χάνεις και θέλεις να γυρίσεις το μάτς, τις αλλαγές σου τις ρίχνεις μέχρι το 70 για να έχεις χρόνο να γυρίσεις το μάτς ... όχι στο 87 ... πορτοφολά Σέρβε!!!!
Μάλιστα τον ρώτησε δημοσιογράφος γι'αυτό και αυτός απέφυγε να απαντήσει ... άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Ο μεγάλος Ριβάλντο ... σαν να έλεγε ... εμείς δεν έχουμε Ριβάλντο .. αυτούς έχουμε ... αυτό το αποτέλεσμα μας αξίζει. Ρε π@ύστη Σέρβε ... αυτούς τους παίκτες τους αντιμετωπίζεις με συνεκτικότητα, με ψυχή, με αλληλοκάλυψη. Στο Euro η Ελλάδα δεν είχε Ζιντάν, δεν είχε Ανρύ, δεν είχε Μπέκαμ, δεν είχε τίποτα ρε!!! Με τον ίδιο Ζαγοράκη σημαία ρε ... τον μέτριο παίκτη της Ευρώπης το πήραμε, λόγω ψυχής, προσπάθειας, προσήλωσης, αλληλοκάλυψης.
Σε όλα αυτά ποιά η απάντηση;; Εεεεε ... συμβαίνουν αυτά ... Απαράδεκτος ο Βούκοτιτς. Πρέπει να φύγει .... χθές!!!!