Αυτα τα φλασακια ειναι που με τρελλαινουν εδω μεσα!

Δυομιση χρονια μετα το προηγουμενο....και ξαφνικα "ειδα" μπροστα μου το Φασουλα να μου κανει κωλοδαχτυλο μεσα στο ΣΕΦ! Χαχαχαα........
Οποιαδηποτε αλλη "ΠΡΟΔΟΣΙΑ" ωχρυα μπροστα στον ...Παναγιωτη.
Στο ΠΑΟΚτσηδικο λεξικο διπλα στη λεξη "προδοτης" υπαρχει μονο το ονομα "Παναγιωτης Φασουλας". Ολα τα αλλα ειναι ιεροσυλλια! Τελος..
Τα γιγαντο-πανο που φτιαχτηκαν κατα την επιστροφη του στο Αλεξανδρειο (Ας ειναι καλα οι Βεροιωτες) ..τα εισητηρια που κυκλοφορουσαν στην μαυρη αγορα σε εξωφρενικες τιμες..το γηπεδο που εβραζε 2-3 ωρες πριν το ματς..η στιγμη που ο ψηλοπουστας βγηκε για προθερμανση στο παλε και ο κοσμος στις κερκιδες εγινε κανα 2 τονους ελαφρυτερος σε κερματα, κλειδια, μπρελοκ, παπουτσια..η στιγμη που ο παναγιωτης βγηκε στο ΣΕΦ στο δευτερο γυρο με το δαχτυλο υψωμενο σα γνησιος γαυρος στο γηπεδο για να παρει την εκδικηση απο τα μιλιουνια που χαν κανει το ΣΕΦ Αλεξανδρειο....στιγμες που δε θα ξεχαστουν απο οσους τις εζησαν, απο τους ιδιους που ειχαν κανει (δυστυχως) τον πειναλα πρωτο μαγκα στη Θεσσαλονικη και πρωτο δημοτικο συμβουλο της πολης.
"Δεν εισαι Μακεδονας - ουτε Σαλονικιος - εισαι μισθοφορος, παλιο........ γιος"
"Φασουλα φασουλα φασουλα
.... τη μανα σου κ τη μικρη αδερφουλα
..... και τον πουστη το μπαμπα σου
..... και το βρωμο πειραια σου
κι ενα και δυο κι ο λογος θα το φερει
.... και της Φιφης το κωλομερι
και δε θα βγω να παω αποψε τσαρκα
για να ...... του Ξανθου τη σαρκα"
16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΕ..........ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ!
(Α, ΡΕ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕς ΡΕ ΠΕΡΣΕΑ..)