α) οι κ.κ Χατζηγεωργίου και Πολίτης, προσπαθούσαν και γω δεν ξέρω πόση ώρα στο 2ο 10λεπτο να καταλάβουν γιατί ο Πιλαφίδης δεν βάζει μέσα τον Πάρκερ. Ναι, ρε μαλάκες, καλός παίκτης είναι, με καλό σουτ, μια χαρά παιδί, δεν έχει δώσει αφορμή για τίποτα, όχι δεν είναι "τιμωρημένος" ούτε τραυματίας ούτε θέλει να τον ξεκουράσει, απλά γαμάει τις γυναίκες σας και δεν τον έβαζε μέσα για να μην παρεξηγηθείτε. Τα 3 φάουλ που έκανε στα πρώτα 5' δεν τα είδατε?? Α σιχτιρ ολοι μαλακες να πουμε.
β)ΠΟΛΛΑ φαουλ, ψιλοεκτος τοπου και χρονου οι διαιτητες, σε μια φαση βαρεθηκα και με τις μαλακιες που λεγανε οι σπικερ-σχολιαστης και το εκλεισα. τελικά χάσαμε, ε? αναμενόμενο.
γ) Ρε συ, Χατζηγεωργίου... Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η φάση,
Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο κάρφωμα, Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο σπλιτ αουτ, Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο πικ εν ρολ, Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο κλεψιμο, Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η ταπα, Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η ενέργεια, Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο τζαμπ σουτ,
Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο φειντ αγουει, Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο σφυριγμα, Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο ταιμ αουτ,
Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο τσιζ κεικ α και γαμησου να πουμε μαλάκα μας επρηξες τα αρχίδια. Ζώο.
δ) Κούβελα, είδα χθες μια αγγελία που ζητάνε ξυλοκόπους. Αν σε ενδιαφέρει στείλε μου πμ. Σαν τον Τσέκο παίζεις ρε πούστη μου, και όχι, επειδή όλο το γήπεδο έπαιρνε φωτιά όταν έβαζε καλάθι ο Τσέκος δε σημαίνει ότι ήξερε μπάσκετ.