Author Topic: ΠΑΟΚ - βάζελος 2-1 17/01/07 (Κύπελλο)  (Read 6234 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Απ: ΠΑΟΚ - βάζελος 17/01/07 19:00 (Κύπελλο)
« Reply #340 on: January 18, 2007, 18:18:30 »
eisitira - eisprakseis ?
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #341 on: January 18, 2007, 18:21:54 »
τα εισιτηρια 13.950 περιπου
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

dionyssis

• Guest
« Reply #342 on: January 18, 2007, 18:57:11 »
Pantos to gipedo DEN htan gemato logo grias vevea kai DEN to vlrpo gemato thn kyriakh logo tou goal pou dexthkame simera...nai kseneroma....san na gamas, gamas, gamas, h gomena ourliazei apo thn gavla kai ekei pou pas na xuseis xtipaei to thlefono...FUCK.
Min masate, ligo peksimo kai ksana mesa... :)

Ego pantos apo afti tin apopsi (sexoualiki) to vlepo diaforetika.....To ehis taraxei to xekolo ena imihrono kai sto deftero sou ta gyrizei kai se paei gia kolodahtylo..... E, molis tin psiliasteis ti fasi den kaneis to malaka kai tin afineis na kanei pehnidi.....

TI LES....? Etsi Dionisaki? thn afineis na kanei pexnidi sto kolodaxtulo?BRAVO Dionisaki.... ;D ;D ;D ;D
Vre........ Gebeliske pou pigan ta ypoloipa pou eiha grapsei? E ohi kai na mas vgei kai kanena onoma. IMARTON!!!!! 

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #343 on: January 18, 2007, 19:12:52 »
liga re gmt pali poli liga...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #344 on: January 18, 2007, 19:36:19 »
Ναι ρε γαμωτο...
Τελικα αυτοι ειμαστε δυστυχως
Αν παιξει καλη μπαλα η ομαδα τοτε θα ερθει και ο υπολοιπος κοσμος στο γηπεδο αλλιως παλι τα ιδια ατομα....
Να δειτε που αν αποκλειστουμε απο το κυπελλο θα επιστρεψουμε στα 5 και 3000 εισητηρια :-\
ΠΑΟΚ G4Α

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #345 on: January 18, 2007, 20:21:29 »
Ηταν μεγαλη ευκαιρια να προκριθει απο το πρωτο ματς η ομαδα. Ο βαζελος με ελλειψεις και νεκρος, ο κοσμος μας ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ, και πρωτο ημιχρονο με 2-0 μπροστα. Παρ'ολα αυτα η ομαδα ανεξηγητα  γυρισε πισω απο αρχη του β ημιχρονου και περιμενε εναν βαζελο που δεν τολμουσε στην αρχη βγει απο το καβουκι του. Ο τραυματισμος του Ζαγορ (που ηταν ο κορυφαιος της ομαδας και το α και ω στο ανυπαρκτο κεντρο μας) ηταν και το τελος της παρουσιας της ομαδας στον αγωνιστικο χωρο. Ο Μπαλαφας με τον Ηλιαδη ειχαν αστεια παρουσια και ηταν αρνητικοι ή αλλιως δεν θα παιξουν αξιοπρεπη μπαλα ποτε τους γιατι δεν το ξερουν το σπορ. Ο μεν Ηλιαδης τρεχει ασκοπα στο κεντρο χωρις να κλεινει χωρο ή να μαρκαρει έστω παικτη, ο δε Μπαλαφας περιμενουμε να μας κανει παιχνιδι οταν δεν ξερει να κατεβαζει την μπαλα και να ηρεμει την ομαδα. Αστειος και ο Χαραλαμπους ενω λιγος και ο Αραμπατζης. Ο Μουμιν καλο παικτακι που το γνωριζει το σπορ ενω συγκινητικος ο Σβουρας, καλος ο Μελισσης και φιλοτιμος ο Τοργκελε αν και δεν ξερει και πολυ μπαλα.Μιετσελ παικτουρα πρωτη ενω και ο Μπαρκαουαν πολυ καλος. Ο προπονητης μας εστησε σωστα την ομαδα αλλα την γυρισε πισω ανεξηγητα. Κατι τετοιο εχει γινει συνηθεια μια και εχει δειξει πολλες φορες μεχρι τωρα αρκετα φοβισμενος και ατολμος. Σε γενικες γραμμες η ομαδα εχασε μια μοναδικη ευκαιρια προκρισης με τις πιθανοτητες εναντιον της στον δευτερο αγωνα μια και το 2-1 ειναι πραγματικα ανεπαρκες σκορ. Κριμα γιατι αυτη η ομαδα μεχρι στιγμης εχει εναν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ λαο που δεν της αξιζει.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Pichichi

• Αποστολή
  • **
« Reply #346 on: January 18, 2007, 20:25:39 »
Ενταξει δεν πειραζει το παλεψαν το παιχνιδι.Συμφωνω σε πολλα απο αυτα που ειπατε.Η προκριση ακομα δεν τελειωσε!Πρεπει να ειμαστε παρα πολλοι στο οακα!Βασικα εισητηρια θα παρουμε και αν ναι ποσα?
KILKIS+LAMIA=GATE 4

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
« Reply #347 on: January 18, 2007, 20:49:03 »
2. tous pezoume sta isa k pernoume to matsaki k tin prokrisi alla hanoume ston agona protathlimatos stin toumpa.

vre ti mou thimizei. vre ti mou thimizei. pantws ama einai na dwsw to mats sto bazelo gia na parw to kipello sta paparia mou. Ama pswliasoume kai to gauro idiws tha leme oti opote itan simantiko tous pswliasame :P

northeagle_4

• Guest
« Reply #348 on: January 18, 2007, 21:47:50 »
 sovarefteite re,tetoies antallages ine dropi gia ton PAOK ti imaste bakaliko???piase mia prokrisi matsora ??? les kai echume anagi kanenan,tha ta palepsoume ke oti vgei. chilies fores na apoklistoume apo to kypello para na pernoun ta mounakia apotelesmata stin toumba........

GeorgT

• Guest
« Reply #349 on: January 19, 2007, 10:48:18 »
Διαβαστε τα καλυτερα νεα απο σπορταιμ για να σας φτιαξει η μερα:

Τον ξενέρωσαν

Το κλίμα λίγο πολύ είχε πυροδοτηθεί τις προηγούμενες μέρες όταν κατά την επίσκεψη του στην Θεσσαλονίκη για τις γιορτές των Χριστουγέννων ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έπεσε θύμα επίθεσης από μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ. Η αποκορύφωση ήρθε στο ματς του κυπέλλου το βράδυ της Τετάρτης. Ο ίδιος πάνω κάτω φανταζόταν τι τον περίμενε αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Διότι κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια με την συμπεριφόρά τους απέναντι στον Έλληνα επιθετικό.

"Πάνω κάτω φανταζόμουν τι θα γίνει, αλλά όχι σε αυτό τον βαθμό. Όχι να με βρίζει όλο το γήπεδο, με τέτοιο χυδαίο τρόπο, λες και είμαι κανένας εγκληματίας. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι φτάσαμε ως εκεί. Κάτι μέσα μου έχει σπάσει. Πικράθηκα και τώρα θέλω να το ξεχάσω το συντομότερο. Να μην ξαναζήσω τέτοιες στιγμές. Ότι έγινε, έγινε. Δεν θέλω ούτε να το θυμάμαι", έλεγε γεμάτος πικρία ο Σαλπιγγίδης στους συμπαίκτες του.

Μάλιστα λίγο αργότερα μιλώντας με ανθρώπους από το φιλικό του περιβάλλον σχολίαζε: "Θα περάσει κι αυτό. Όλοι αυτοί που με βρίζουν όμως, ας αναρωτηθούν τι συνέβαινε στην ομάδα και γιατί έφυγε ο Σαλπιγγίδης ή καλύτερα πως έφυγε. Τέλος πάντων. Δεν θέλω να σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από την δουλειά μου και την ομάδα μου. Θέλω να ηρεμήσω".

Δε πηραζει δημητρακη ετσι κ αλλιως το βλεπω σιγα σιγα απο "παοκτσης" (μη χεσω) να γινεσαι "βαζελακι"

παρτε και το λινκ αν δεν πιστευεται:

http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=39688

The_Cure

• Guest
« Reply #350 on: January 19, 2007, 11:56:12 »
Διαβαστε τα καλυτερα νεα απο σπορταιμ για να σας φτιαξει η μερα:

Τον ξενέρωσαν
ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΣ

"Πάνω κάτω φανταζόμουν τι θα γίνει, αλλά όχι σε αυτό τον βαθμό. Όχι να με βρίζει όλο το γήπεδο, με τέτοιο χυδαίο τρόπο, λες και είμαι κανένας εγκληματίας. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι φτάσαμε ως εκεί. Κάτι μέσα μου έχει σπάσει.
ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ... Πικράθηκα και τώρα θέλω να το ξεχάσω το συντομότερο.
ΕΛΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΥΚΟΛΑ.... Να μην ξαναζήσω τέτοιες στιγμές.
ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΗΝΑ,ΘΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙΣ.... Ότι έγινε, έγινε.
ΕΤΣΙ ΛΕΣ???ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ.... Δεν θέλω ούτε να το θυμάμαι"
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΟΤΑΝ ΕΒΑΖΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ Ή ΑΛΛΙΩΣ:ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ Σ'ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΗ έλεγε γεμάτος πικρία ο Σαλπιγγίδης στους συμπαίκτες του.

Μάλιστα λίγο αργότερα μιλώντας με ανθρώπους από το φιλικό του περιβάλλον σχολίαζε: "Θα περάσει κι αυτό. Όλοι αυτοί που με βρίζουν όμως, ας αναρωτηθούν τι συνέβαινε στην ομάδα και γιατί έφυγε ο Σαλπιγγίδης
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ...ΛΕΦΤΑ,Ε??? ή καλύτερα πως έφυγε
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ.... Τέλος πάντων. Δεν θέλω να σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από την δουλειά μου και την ομάδα μου. Θέλω να ηρεμήσω"
Ε,ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΑΝΕΒΕΙΣ ΣΑΛΟΝΙΚΑ.ΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ!!!.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΣΤΑ ΣΟΥ....
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΠΟΤΕ!!!
ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΛΑΤΡΕΨΑΝ,ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΝΕΙΣ....

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
« Reply #351 on: January 19, 2007, 13:23:48 »
 :wow:

po po th gavla na to ebgaze kapia efimerida ston aera to posting tou THE CURE

PAOK PANO APO OLLA

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #352 on: January 19, 2007, 15:44:21 »

k epeidh kalws anhsuxoume gia thn prokrish, as akeftoume ti exoume apokleisei gia plaka k pws prepei na pame sto oaka...

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
« Reply #353 on: January 19, 2007, 16:01:22 »
http://www.youtube.com/watch?v=n6xMxczjUA8

k epeidh kalws anhsuxoume gia thn prokrish, as akeftoume ti exoume apokleisei gia plaka k pws prepei na pame sto oaka...

Giati to ekanes afto re Maraki ? Ti mas thimizis mesimeriatika... Sto 1-0 imouna mesa, sto Highbury htipousa noumero sti skopia.

Afou meta apo deka hronia ke plisiazontas sta 37 kataferno na me pernoun ta siropia, milame gia sovari arostia. ANIATI !!

Ooooo PAOKara  :lalalalala:

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #354 on: January 19, 2007, 16:07:33 »
oxi 8a kollhsoume sta vazelia k sta korakia! ainte re pame na tous arpaxoume apo to laimo!

northeagle_4

• Guest
« Reply #355 on: January 19, 2007, 16:10:14 »
 opa megale !!!kai esy ???seires prepei na imaste 250 :) kai ego toumba imoun sto proto ke sto 1-1 me vryza kaname to KΨΜ cabrio sto mavrodentri kozanis :P

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
« Reply #356 on: January 19, 2007, 16:13:29 »
246 (konto)siroula ;D ;D

852AK...

northeagle_4

• Guest
« Reply #357 on: January 19, 2007, 16:17:49 »
a !!! opote isoun idi fantaros ego sto mesodiastima parousiastika :)
  ta vazelakia tha liosoun ,tha ginei kamia anakoinosi gia ta eisitiria sto OAKA epitelous ???ego aneveno methavrio me gay ,gyrnao triti mallon stin chavouza ,perimeno exelikseis me oaka ke meta kapaki pali aneveno toumba gia to 3 sta 3 to 2007 me vazelako

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #358 on: January 19, 2007, 17:23:46 »
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=71557

• ×ùñßò ïðáäïýò ôïõ ÐÁÏÊ èá ãßíåé ç ñåâÜíò ôïõ ÏÁÊÁ ãéá ôï Êýðåëëï, üðùò äßíåé ôï äéêáßùìá óôïí ãçðåäïý÷ï ï êáíïíéóìüò ôçò ÅÐÏ. ÅîÜëëïõ, ôçí ðñüèåóÞ ôïõ íá ìç äþóåé åéóéôÞñéá óôïí ÐÁÏÊ êáé íá ìçí ðÜñåé åéóéôÞñéá ãéá ôçí Ôïýìðá ôçí Ý÷åé êÜíåé ãíùóôÞ ï Ðáíáèçíáúêüò óôïí «ÄéêÝöáëï ôïõ ÂïññÜ» óôç óýóêåøç ðïõ Ýãéíå ðñéí áðü ôï ðñþôï ìáôò.

Apo tous Lagous den perimena tipote kalutero. Flwroi htan kai flwroi 8a meinoun...
Elpizw na mhn tous perasei omws...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #359 on: January 19, 2007, 17:32:30 »
a, re vazelia! vlepw na klaite polu!