Αγωνιστικά μ'ενδιαφέρει πρώτ΄απ΄όλα το ΜΗΔΕΝ στην άμυνα. Ακόμη και με 0-0 μετά από 15 μέρες στο ΟΑΚΑ προκρινόμαστε και με 1-1! Φυσικά και η νίκη θα είναι καλύτερη αλλά από την άλλη πρέπει όλοι να έχουμε υπόψη μας ότι υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι. ΚΑΝΕΝΑ σκορ δεν μας εξασφαλίζει πρόκριση. Από την άλλη ακόμη και η ήττα μπορεί να ανατραπεί στον επαναληπτικό (δύσκολο αλλά το έχουμε ξανακάνει).
Εξωαγωνιστικά περιμένω καλή ατμόσφαιρα, χωρίς ενέργειες που μπορεί να μας τιμωρήσουν. Αν και δεν θέλω να ασχοληθώ με το Σαλπι, προτείνω σε αυτούς που θα ασχοληθούν να το κάνουν για το καλό του ΠΑΟΚ και όχι για την προσωπική τους εκτόνωση. Φωτοβολίδες δεν πρέπει να πέσουν στον αγωνιστικό χώρο και προσοχή στα μπινελίκια. Μπορούμε να γίνουμε καυστικοί και να χτυπήσουμε τον Σαλπι και οποιονδήποτε εκεί που πονάει χωρίς χυδαιότητες. Υπήρξαν κατά καιρούς πανέξυπνα συνθήματα που έθιγαν πρόσωπα και καταστάσεις και που δεν περιείχαν καμμία βρισιά. Δεν θέτω ηθικά το θέμα, γιατί η ηθική του καθενός μας διαφέρει. Το θέτω μόνο και μόνο για το συμφέρον της ομάδας που διανύει την πιο κρίσιμη περίοδο στην ιστορία της.
Το Κύπελλο, το Κύπελλο θα πάρουμε, να πίνουμε, να πίνουμε Σαμπάνια, του γάβρου θα ..μήσουμε τα 11 τσογλάνια (γιατί αυτούς τους έχουμε γραμμένους) Είμαι λίγο ντεμοντέ, το ξέρω.