Author Topic: Χοσέ Σατίρο Ντο Νασιμέντο, ή αλλιώς 'Ίντιο'  (Read 788 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

LoGotHeTiS

• Guest
Για να το χουμε κρατημένο αυτό το πρωτοσέλιδο για να καταλάβουμε τι πρόλογο μας πουλάνε.. (Μακάρι να βγω λάθος,αλλά..)

Offline blue_eyes

• Βασικός
Παντως μοιαζει για 35 χρονων..τι φατσα ειναι αυτη. Για την αξια του ειδωμεν

steavmaster-4-

• Guest

peja_4

• Guest
Εδειξε οτι κατεχει τη θεση, αλλα θελει
πιο πολυ τρεξιμο, ας ελπισουμε να τραβηξει...

steavmaster-4-

• Guest
tha doume stin synexeia...........

steavmaster-4-

• Guest
EXEI AKOMA POLI DROMO.................                       :prosk:ANTE PAOKARA :spray:  :spray: DEN EIMASTE KALA

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
ine grigora na vgazoume simperasmata 8a di3i o xronos

salonikiog4

• Guest
egw ton auton ton pextara pou mono se megales omades agwnizete opws dilwse,ton thimame na exei elaxisti simmetoxi sto mats,na kanei 2 pases kai 5 apomakrinseis pou kai i mariori tis kanei!aftes einai oi metagrafes tou paok?tetoious pektes katantisame na fernume!na milame gia ton intio???ase re marie twra pou kalos fanike. . malakas einai!mono epidei einai vrazilianos ton  ferame!!

PAOK-PREZA . . PAOK PAOK KIPELLO

steavmaster-4-

• Guest
AKOMA NWRIS EINAI RE SY FILE ENA MATS EPAI3E...............

Athinaios--4

• Guest
Iremiste re paidia. Tha ton doume stin poreia. Ena apo ta sxolia pantos pou exei kanei o Georgiou kai apo ta elaxista pou symfono mazi tou einai oti ''to dexi back einai axristes metagrafes otan exeis allou provlimata. Dexi back mporoun na paixoun oloi. Koita na kalypseis prota tis alles adynamies sou.''

Offline savage republic

• Βασικός
Εμένα πάλι μου άρεσε ο Ίντιο. Έδειξε να έχει καλά πατήματα στο μικρό χρονικό διάστημα που έπαιξε.

Offline babis36

• Αλλαγή
Εμενα μου αρεσε οτι επιχειρησε εστω μια αποτυχημενη καθετη πασα σε επιθετικο μας. Ηταν καλης εμπνευσης και στο δευτερο ημιχρονο που ηταν ολοι κρυμμενοι αυτος εστω εκανε μια πασα καθετη σε επιθετικο ρε γαμω την παναχαικη μου.Συνολικα ακομα παντως ειναι πολυ νωρις και ο παικτης συμφωνω με τον Κουδα ηταν τρακαρισμενος.

Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
  emena m fanhke oti ehei kalh texnikh (e ti skt vrazilianos einai) alla tou leipei xronos symmetoxhs. me stenaxwrese apisteuta se kapoia fash p ton ekane mia prospoihsh o tsigkas kai anti na metatopisei to varos apo to ena podi sto allo, gyrise plath gia na allaxei kateu8unsh!!! an o tsigkas dn htan toso vlakas, 8a empaine amarkaristos sthn perioxh
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline tsag

• Αλλαγή
είναι νωρίς ακόμα λέμε!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
oti kai na sas edeikse apokleietai na fanike an exei talento i oxi mesa se 10-15 lepta.tha deiksei

Offline blue_eyes

• Βασικός
Μας εβγαλε οντως τα ματια..
Για να το χουμε κρατημένο αυτό το πρωτοσέλιδο για να καταλάβουμε τι πρόλογο μας πουλάνε.. (Μακάρι να βγω λάθος,αλλά..)

γαμω τον αντιθεο ρε ινδιανε που πας..που πας ρε καραμητρο; Στην μπαλα πανε εκει ρε αντιχριστε..

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Den ftais esy pou hr8es alla kane mas thn xarh kai pare ton
POULO
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Σε ερώτηση που του έγινε για τα πολύ εύκολα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του δήλωσε: «Όντως τα γκολ που δεχτήκαμε ήρθαν από τραγικά δικά μας λάθη. Αν, όμως, ο Ίντιο στα 34 του δεν ξέρει ότι πρέπει να μαρκάρει τον αντίπαλο που έχει χρεωθεί τότε τι να πω  για τους άλλους.
Στο τρίτο γκολ υπήρχε παίκτης στον οποίο ήταν χρεωμένος ο Φέρστερ, αλλά δεν το μάρκαρε, αλλά ούτε τον έπιασε κάποιος άλλος στη συνέχεια... Μου κάνει εντύπωση ότι δεχθήκαμε και τα 3 γκολ από δικά μας λάθη».

xaxaxaxaxaxaxa geia sou re parasxo me tin ilikrinia sou xaxaxaxa poli se paw re parasxe mi se fame gamwto.

LoGotHeTiS

• Guest
Eύγε Ιωσηφίδη...Ξέρετε από μπάλα..Εύγε σπόρια..Εύγε και σε μας με τις κωλοφυλλάδες μας..

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
TRAVA PISW STIS FYTEIES [/size]
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης