bILLY nomizw oti h stash sou einai la8os... katarxas ayto einai apeilh kai den nomizw oti sto forum h sygkekrimenh apeilh exei vgei se kalo...
apo ekei kai pera kai egw symfwnw na min ginontai politikes syzhthseis, alla na me sygxwreseis giati to 8ema ayto den einai apla politiko. einai koinwniko, einai kati pou mas afora OLOUS. kai fysika einai ena TERASTIO KEFALAIO kai gia ton idio ton PAOK...
den einai mia syzhthsh kybernhtikh i to ti 8a ginei sto PASOK.
kai pragmatika pisteyw oti eidika sto sigkekrimeno 8ema prepei na paroun olh 8esh... giati an xtypa ksylo ginei to kako me thn onomasia, meta amayrwnetai kai parallhla svinetai ousiastika ena megalo kommati kai ths Elladas alla kai tou PAOK...
ayta apo emena!
Φίλε Ταζ,
Θα κάνω τον συνήγορο του διαβόλου και ας μην μου αρέσει καθόλου γιατί φοβάμα οτι θα ξανααρχίσουμε να σκοτωνόμαστε (οι moderators ειναι ετσι και γιουβέτσι και είναι φασίστες/αναρχικοί/ οικολόγοι εναλλακτικοί/ δωδεκαθεϊστές/ παιδεραστές και δεν συμαζεύεται... )και δεν λέει..... (βασικά έχει κουράσει...)
Λοιπόν, όπως εσύ θεωρείς το όνομα της ΠΓΔΜ εξαιρετικά σημαντικό και υψίστης εθνικής σημασίας εγώ μπορεί να θεωρώ οτι το πώς θέλει να λέγεται ένα οικονομικά και πολιτικά μικροσκοπικό κρατίδιο- προτεκτοράτο, στα πρόθυρα τη διάλυσης είναι ήσσονος σημασίας και αποτελεί στάχτη στα μάτια μας για να περάσουν άλλα σημαντικότερα εσωτερικά θέματα (π.χ. ασφαλιστικό, παιδεία) Νομίζω οτι είναι αυταπόδεικτο πως το θέμα είναι καθαρά πολιτικό και έχει να κάνει με την ιδεολογία και τις ιδεοληψίες του καθένα μας....
Μπορεί λοιπόν καθώς συζητάμε να αρχίσουμε να κολλάμε ο ένας στον άλο ταμπέλες και να τσακωνόμαστε... Η μπορεί να μπει κάποιος τρίτος και να αρχίσει να βρίζει... Οπότε θα πρέπει οι moderators να παρακολουθούν το topic και να κάνουν τον μπαμπούλα... Και αυτό έκαναν μέχρι τώρα... Ένα ωραίο πρωί ξύπνησαν και αποφάσισαν οτι δεν έχουν πια χρόνο ή βαρέθηκαν να κάνουν τον μπαμπούλα-νηπιαγωγό και μας παρακάλεσαν να πάψουμε να συζητάμε πολιτικά.... Για να είμαι ειλικρινής, εμένα τουλάχιστον δεν μου αρέσει καθόλου ως ιδέα και διαφωνώ κάθετα (το γιατί ειναι μεγάλη κουβέντα και δεν νομίζω οτι έχει αξία να την ξεκινήσουμε...) Παρόλαυτα όμως
σέβομαι οτι ο άλλος μπορεί να μην έχει τον χρόνο ή την διάθεση να κάνει τον "μπάτσο" του φόρουμ οπότε ακολουθώ την παραίνεση του και κόβω τα πολιτικά σχόλια... Είναι τόσο απλό.... Δεν μπορώ εγώ ή ο καθένας εδώ μέσα να αποφασίσει πώς θα διαθέτει τον χρόνο του ο κάθε moderator... Αφού θέλουν να τον διαθέσουν έτσι ας τον διαθέσουν έτσι....
Αυτά τα ολίγα, πολύ φιλικά....