Author Topic: Aπο 31/12/2006 ΝΕΑ "Δικέφαλος ΑΕ" η οποία θα εκμεταλλεύεται το εμπορικό σήμα & αυτοαπαλλάχθηκε ο Γου για κακοδιαχείριση  (Read 3819 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Den gnwrizw ti rolo barane ta atoma tou sugkekrimenou site kai se ti aposkopoun, an aposkopoun se kati. Auto pou einai kseka8aro einai oti h anakoinwsh exei safeis aixmes kata ths dioikhshs. Terastio la8os na petame spontes stous an8rwpous tis PAE giati den aksizoun tetoia metaxeirhsh. To site to diabazw taktika kai ta perissotera ar8ra tou me briskoun apoluta sumfwno. Gnwmes, kritikh, protaseis kai sustaseis prepei na akougontai apo olous. Oxi omws spontes, mpixtes kai uponooumena. Eimaste PAOKshdes, den eimaste oute loukrities bazeloi, oute upox8onia skoulikia.
Twra oso gia to online proswpo ths PAE, ka8ws kai thn eikona ths mpoutik, exoun apoluto dikio. Eisai megalh epaggelmatikh omada to 2008. Einai aparadekto na mhn exeis e-shop kai episimo site ths prokophs. Nai, o Zagor exei polla sto kefali tou kai einai logiko na exei amelhsei to sugkekrimeno 8ema. Isws kai na mh gnwrizei to poso shmantiko einai. Prepei omws na beltiw8ei to online proswpo tou PAOK oso to dunato pio grhgora.
Epishs nomizw pws h PAE 8a prepei na dieukrinhsei ti akribws skeftetai na kanei me ta dikaiwmata tou logo ths omadas. Kai gw den nomizw na apagoreutei stous sundesmous na xrhsimopoioun to shma tou PAOK, alla kalo 8a htan na uparksei mia dieukrinhsh gia na mhn exoume tzampa prostribes.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline bozik

• Αλλαγή
άλλο ένα δείγμα οργάνωσης τις παε....όπως ξέρετε ....υπήρχε η δικέφαλος...η συγκεκριμένη εταιρία είχε κάνει συμφωνίες με διαφορες εταιρίες και σουπερμάρκετ(καρφούρ)να εμπορεύονται προϊόντα τις μπουτικ....η εταιρία δικέφαλος έχει κλείσει και οι συγκεκριμένες εταιρίες όμως χωρίς να έχουν κάνει καμια συμφωνία με το τωρινό καθεστώς τις μπουτικ συνεχίζουν να πουλάνε τα προϊόντα....έτσι λοιπόν έγιναν εξώδικα γι αυτό το λόγο προς τις συγκεκριμένες εταιρίες....για να μπορέσει να ξεκαθαρίσει τελείως το τοπίο και  να κάνει η καινούρια εταιρία νέες συμφωνίες............τώρα το paokg4 μπερδεύει συνδέσμους τον κ.νικόλα και ότι τους έρθει στο μυαλό...για να μας το παίξουν ψαγμένοι....ψαγμένος είναι αυτός που ψάχνετε για να μάθει την αλήθεια... εκτος και αν το ξέρουν το θέμα και την διαστρεβλώνουν την αλήθεια...αυτό να δεις πως λέγεται; ::)   εεεεε πανταζηζετε λιγο....
« Last Edit: June 19, 2008, 19:04:41 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Suicidal

• Βασικός
mhn sas pw oti to post tou skyclad4 einai to poio psyxraimo kai neutral pou exw diabazei teleytaia.
baraei kat'ey8eian psaxnw koitazontas thn pragmatikotita sta matia.
KAI sxetika me to ar8ro tou paokg4.org KAI gia thn katastash ths boutique kai ths internetikhs parousias (site, e-shop)

bozik, poly endiaferon ayto pou les me tis etairies kai ta supermarket.
3eroume poies einai aytes oi etairies kai sm ektos twn carfour pou anaferes?

yg: PSYXRAIMIA ADERFIA , OLOI PAOK EIMASTE !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline bozik

• Αλλαγή
αδερφέ δεν ξέρω....λογικά σε οποιο πολυκατάστημα βλέπεις προϊόν του ΠΑΟΚ ...για τα καρφούρ μου ήρθε στο μυαλό επειδή και εγώ είδα να πουλάνε φανέλα και είχα σκεφτεί ότι τα πουλάνε παράνομα...δεν εχω πληροφορηση για αλλες εταιριες...τα αλλα τα ακουσα απο τσορμπατζογλου-λιμπερο...που δεν ηθελε να διαφιμηση εταιριες...ααααα εχουμε και γιουσουρουμ-που πουλαει...δεν θυμαμαι ::)
« Last Edit: June 19, 2008, 19:17:09 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

apaoki13

• Guest
Η μη λειτουργία online μπουτίκ ήταν και για εμένα στα πλην της διοίκησης. Πιστεύω ότι κάνουν πολύ δουλειά για το μέγεθος του συμβουλίου και τις δυνατότητες της ΠΑΕ στο παρών στάδιο όμως η μπουτίκ έπρεπε να είναι στις προτεραιότητές τους για οικονομικούς κυρίως λόγους.
Όταν λοιπών θέλεις να κάνεις αντιπολίτευση είναι φυσιολογικό να βρίσκεις τον ποιο εύκολο στόχο για να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Πρώτα αφήνουμε υπονοούμενα για την δημιουργία εταιρείας στο όνομα μελών της διοίκησης η οποία θα διαχειρίζεται την μπουτίκ (λες και αν θέλανε να φάνε τα λεφτά δεν θα μπορούσαν να φτιάξουν την εταιρεία και να μην ακουστεί πουθενά) και μετά χτυπάμε στο γεγονός ότι η μπουτίκ δεν έχει την εικόνα που όλοι θα θέλαμε. Η δική μου άποψη είναι ότι όσο ασχολούμαστε με αυτά τα πράγματα τόσο θα ενταθούν τα χτυπήματα.

Δεν πειράζει αυτοί στηρίζουν μέχρι ανοχής... κι εμείς μέχρι ηλιθιότητας. Αυτή την περίοδο προτιμώ να με λένε ηλίθιο  :trelos: παρά "σκεπτόμενο"  :tikitaka: ΠΑΟΚτσή. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι η δεύτερη κατηγορία είναι ότι πιο ζημιογόνο υπάρχει.

Bayern4

• Guest

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5

Κι εγώ διαφωνώ κάθετα με το κείμενο αλλά δεν χαρακτήρισα κανέναν ντεμί. Στο κάτω κάτω κριτική στο κείμενο κάνουμε όχι στο συγγραφέα που δεν είναι καν εδώ για να κάνει αντίλογο...

edw htan mexri pou... aftodiagrafhke.

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Η μπυρα ΠΑΟΚ κυκλοφορει ακομα;;

ναι αλλά πραγματικά αν δεν ήμουνα κολλημένος δεν θα την έπινα με τίποτα :P
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

fatal_invasion

• Guest
nai kanei lathi alla otan diaiologoyme se ola toys nikolakides kai prospathoyme na briskoyme aformes gia na epitethoyme ston zagor deixn9eme empathia....
ETSI DEN EINAI ?
Επέτρεψε μου να διαφωνίσω φίλε.Απαιτείς πολλά παραπάνω από το άτομο που αγαπάς,από το άτομο που θεωρείς δικό σου και εμπιστεύεσαι..
Λάθος μεν,από την υπερβολική αγάπη δε..
Υπάρχονυ φυσικά και οι εμπαθείς.1000 καλοί χωράμε..

Bayern4

• Guest
Η μπυρα ΠΑΟΚ κυκλοφορει ακομα;;

ναι αλλά πραγματικά αν δεν ήμουνα κολλημένος δεν θα την έπινα με τίποτα :P

κ τα λεφτα σε ποιον πανε;; ???

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
αυτό αδερφέ δεν το ξέρω όμως θα ρωτήσω το παιδί που έχει το μαγαζί από που τις παίρνει και θα σε πω

αλλά μήπως εσύ ενοείς τα κουτάκια γιατί εγώ λέω για γυάλινα μπουκάλια εκτός και αν είναι τα ίδια που είναι και το πιο πιθανό

Offline bozik

• Αλλαγή
σε αυτες τις εταιριες εγιναν τα εξοδικα(νομιζω ειναι η βεργινα μπυρα) που συνεχιζουν να πουλανε το σημα χωρις να εχουν το δικαιωμα....

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
Και εχω την εντυπωση οτι πριν κανα δυο βδομαδες ειχε ξαναγινει ερωτηση σε καποιο topic συγκεκριμενα για την μπυρα... Αν θυμαται καποιoς mod ας το postαρει. Μου φαινεται οτι στην ΠΑΕ διαβαζουν πολυ paokworld...
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ

manos4

• Guest
ston marinopoylo poylane edw kai toylaxiston 2 xroniampyra PAOK...

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Πάντως είναι πολύ σωστή κίνηση . Μια παρέα πίνουμε ΠΑΟΚ αν και ψιλομάπα με μόνο σκοπό να κερδίζει και κάτι η ομάδα . Τώρα δεν φτάνει που η μπύρα δεν είναι καλή να μην πληρώνουν κιόλας ε πάει πολύ .  :P

CLUB LARISA

• Guest
Λένε οτι τα μεγάλα μυαλά έχουν πρακτικές λύσεις στο problem solving.....Ενα απ αυτά ο Γιάννης Παπαδόπουλος που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του οφείλει πολλά, πρότεινε κάτι χθες στον Α.Σ. που μόνο μια ερώτηση μου γέννησε στο μυαλό : Εσείς ρε ΟΡΝΕΑ του Α.Σ. που 200 χρόνια παραπονιέστε οτι δεν εισπράττετε τις χρήσεις του σήματος, δεν μπορούσατε να το σκεφτείτε αυτό?Αλλά ποιός να το σκεφτεί, ο μπακαλόγατος που το μόνο για το οποίο κάνει είναι να ανοίγει κονσέρβες ή "οι παραταξεις" που την πέφτουν στα γραφεία για να προσελκύσουν μέλη και την είδαν pioneers του εκσυγχρονισμού του Συλλόγου χωρίς δραχμή στη τσέπη και γεμάτοι ιδεογράμματα και μπλα μπλα μπλα μπλα........

http://www.metropolisradio.gr/6988
Πέρασαν οι πρότασεις του Γιάννη Παπαδόπουλου

Η πρόταση του Γιάννη Παπαδόπουλου ήταν απλή και περιεκτική: Να αναλάβει την δέσμευση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να καταβάλλει το ποσό των 650.000 που θα ψήφιζε να διαγραφεί ο ΑΣ ΠΑΟΚ όταν στο μέλλον υπήρχε αποκατάσταση των οικονομικών. «Αν καλυφθεί ένα σημαντικό μέρος της νέας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου που θα ψηφιστεί την Τετάρτη, τότε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να καταβάλλει και τα 650.000 ευρώ στον Ερασιτέχνη. Επίσης να καταβληθεί μέρος του ποσό εφόσον βγουν αποφάσεις σε κάποιες από τις αγωγές κατά φυσικών προσώπων που έγιναν από τον ΠΑΟΚ. Αλλά σήμερα αυτό το ποσό πρέπει να διαγραφτεί για να διευκολυνθεί το έργο της ΠΑΕ», τόνισε ο Παπαδόπουλος και αυτό ήταν ουσιαστικά εκείνο που ψηφίστηκε ομόφωνα στο τέλος.
Ακόμη ο Γιάννης Παπαδόπουλος πρότεινε και φηφίστηκε επίσης παμψηφεί, η εκχώρηση δικαιωμάτων του ΑΣ ΠΑΟΚ (σήμα, ενοικιαστήρια κτλ) να γίνονται στο μέλλον με εγγυητές φυσικά πρόσωπα, ώστε να αποφευχθούν γεγονότα του παρελθόντος με εταιρίες τύπου «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ», η οποία χρεοκόπησε ζημιώνοντας τον ΠΑΟΚ, χωρίς να λογοδοτήσει κανένα φυσικό πρόσωπο.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Απλη λογικη, τα αυτονοητα προτεινε ο ανθρωπος και μπραβο του ακομα μια φορα. Γιατι τοσα χρονια καποιοι εκει μεσα (και αλλοι απ'εξω) αγρον αγοραζαν, εξυναν τα παπαρια τους και μασουσαν... 
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

ant

• Guest
το χειροτερο απ' ολα ειναι οτι μπορουσαμε νομικα(οπως ειπε ο παπαδοπουλος)να βαλουμε εγγυητες φυσικα προσωπα στις συμφωνιες με την παε του μπατατογουμενου και δεν το καναμε ενω θα γινει τωρα με προτροπη της παε.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ