Author Topic: Aπο 31/12/2006 ΝΕΑ "Δικέφαλος ΑΕ" η οποία θα εκμεταλλεύεται το εμπορικό σήμα & αυτοαπαλλάχθηκε ο Γου για κακοδιαχείριση  (Read 3897 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CLUB LARISA

• Guest
Dίκαιο έχουν τα παιδιά, η μπουτικ επι Βεζυρτζή δουλευε καλύτερα.....

:tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka:
« Last Edit: June 19, 2008, 15:55:38 by CLUB LARISA »

Offline quax69

• Αποστολή
  • **
    • a
kai dikaio na eixan kalytera 8a htan na ekanan tis erwthseis katey8eian sthn doihkhsh.

twra dinoun kai ena pathma sta eleina MME na arxisoun...
aderfia zeite

Offline blue_eyes

• Βασικός

Ο μπάρμπα-Γιάννης που πουλάει κασκόλ και σημαίες του ΠΑΟΚ έξω από την τούμπα ή μήπως η διοίκηση των ανακοινώσεων που μετά από ένα χρόνο δεν έχει καταφέρει να σηκώσει online την boutique?
Είπαμε, στήριξη στα όρια της ανοχής απ` όλους μας, αλλά και λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει. Ας ξεκινήσουν την «προσπάθεια καταπολέμησης» φροντίζοντας  πρώτα ώστε να μπορεί να εκμεταλλεύεται η ίδια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το λογότυπο της.

ε ρε δικεφαλε οταν βλεπω τοση ειρωνεια θα τους την πω γιατι θα σκασω..ακους εκει διοικηση των ανακοινωσεων

Offline savage republic

• Βασικός
Entaksei, uparxei kollhma tou blue_eyes me tous sundesmous. Alla h kitrinh den dikaiologeitai se kammia periptwsh. Megalo la8os.

makptol

• Guest
δεν ξερω αυτος ο τυπος που γραφει στο σαιτ με δινει την εντυπωση οτι ΜΕΓΑΛΟς ΤΟΥ ΚΑΥΜΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΤΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ γιαυτο ενω πολλες φορες γραφει
σωστα βγαζει εναντιον της διοικησης σε διαφορα οργανωτικα θεματα μια απιστευτη προκαταληψη σε σημειο
να λιβανιζει τους ΝΙκολακηδες και να τους θεωρει ποιο τιμια και αγνη προσπαθεια απο την τωρινη του Ζαγορακη
.....ΡΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ ΤΟΥ............... >:(

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
blue για τους συνδέσμους το είπες μία το είπες δύο δηλαδή οι σύνδεσμοι είναι το πρόβλημα και από εκεί χάνει λεφτά η ΠΑΕ; ΚΑΝΕΝΑΣ σύνδεσμος δεν πουλάει πράγματα με το λόγκο της ΠΑΕ . Τα μπλουζάκια είναι βασική πηγή εσόδων ενός συνδέσμου αν και το ξαναλέω ότι η κίνηση δεν είναι για τους συνδέσμους αλλά για τα μαγαζιά που πουλάνε προιόντα και η ΠΑΕ έχει χασούρα . Και ούτε στον μπάρμπα Γιάννη έξω από το γήπεδο
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

makptol

• Guest
δεν υπαρχει περιπτωση η διοικηση να στραφει εναντιων των συνδεσμων αλλους θελει να χτυπηση....
στην μετα ζαγορακη εποχη που λεει και ο λαγογιαννης ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΤΙΚΟ
ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.....και το λεω εγω που πολλες φορες γκρινιαξα παλιαοτερα για τους συνδεσμους και δεν ειμουνα ποτε γραμμενος καπου ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ..........

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Θέλω να γίνει σαφές κάτι σε ΟΛΟΥΣ.

Εδώ μέσα υπάρχουν ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ, όπως και ΜΗ Συνδεσμίτες.
Υπάρχουν ΦΥΤΑ
Υπάρχουν ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ
Υπάρχουν ΛΕΦΤΑΔΕΣ
Υπάρχουν ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ
Υπάρχουν ΠΑΟΚια
Υπάρχουν ΠΑΟΚάρες

Εάν θέλουμε να μπορούμε να συνυπάρχουμε είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ να ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.

Το να λες κάποιον ΠΑΟΚτσή "ντεμί" ΔΕΝ είναι ΣΕΒΑΣΜΟΣ.
Έχει γίνει ΣΑΦΕΣ ότι ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ δεν είναι ΕΠΙΤΡΕΠΤΟΙ.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

Είναι ΑΠΛΟ:
Εάν επιτραπούν οι χαρακτηρισμοί, δεν θα γίνει συζήτηση, θα γράφουμε μόνο συνθήματα και σλόγκαν.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ:

Να διαφωνείτε, αλλά ΚΟΣΜΙΑ.

Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ.

υγ/ Άσχετα με το τόπικ ποστ θα σβηστούν. Τα παράπονα σας στο ΣΩΣΤΟ τόπικ.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

northeagle_4

• Guest
 adefia o blue krazei to sigekrimeno arthro vasika ochi tous sindesmous min to pate allou kai ego otan to diavasa mesa mou evrisa ti na leme na kryvomaste ?

Offline blue_eyes

• Βασικός
και απο τον μπαρμπα γιαννη και απο τους συνδεσμους εχει χασουρα η ΠΑΕ..απο τον 1ο βεβαια να ειμαι δικαιος ειναι μεγαλυτερη

ο χαρακτηρισμος δικεφαλε ηταν γενικος..δεν πηγαινε προς συγκεκριμενα ατομα πχ εσενα, egoist κτλ
πηγαινε προς ατομα με καποια ιεραρχια σκεψεων οπως την ειχα γραψει, δεν ηταν προσωπικη επιθεση

CLUB LARISA

• Guest
Αδέρφια να το τελειώσουμε εδώ?Δεν αξίζει ρε μαγκες.Αυτό που κρατάω ΜΟΝΟ είναι ΠΏΣ μια ΛΑΘΟΣ ανακοίνωση μας κάνει πουτάνα κ σπέρνει διχόνοια...Καλό είναι να παραμένουμε ψύχραιμοι κ να μην εξωτερικεύουμε αυτά που 99 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 100 απο μας σκέφτεται....Η ίδια η ανακοίνωση εκθέτει για μένα αμετάκλητα αυτούς που την συνέταξαν.....Όλοι ξέρουμε....Ψυχραιμία...

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Μπλου,
το ξέρεις ότι με εσένα δεν έχω τίποτα προσωπικά είσαι και από τα παλαιότερα μέλη, ξέρεις πώς δουλεύει το φόρουμ.
Ακριβώς γι αυτό όμως πρέπει να γνωρίζεις ότι όταν εσύ γράψεις "ντεμί-ΠΑΟΚτσής" θα βγει ο άλλος και θα κάνει αντίλογο ΑΣΧΕΤΟ με το θέμα και θα αρπαχτούμε άγρια εδώ μέσα.
Δεν είναι δυνατόν να το ανεχτούμε αυτό το πράγμα, και οι mod άνθρωποι είμαστε.

Κι εγώ διαφωνώ κάθετα με το κείμενο αλλά δεν χαρακτήρισα κανέναν ντεμί. Στο κάτω κάτω κριτική στο κείμενο κάνουμε όχι στο συγγραφέα που δεν είναι καν εδώ για να κάνει αντίλογο...

Συνεπώς:
Παρακαλείστε ΟΛΟΙ να είστε λίγο προσεκτικοί, μη γράφετε το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό, δεν είναι τσατ εδώ. Ας διαφωνούμε κόσμια και ας σεβόμαστε το ΠΑΟΚτσηδιλίκι του καθένα. Είτε αυτός είναι άσπρος, είτε μαύρος.

Όλα αυτά τα ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΣΤ θα σβηστούν αργότερα.
Ευχαριστώ.

LoGotHeTiS

• Guest
Άν ο μπάρμπα Γιάννης πουλάει και πλαστά διαρκείας να μην τον πούμε τίποτα γιατί είναι ο μπάρμπα γιάννης..Μπαρμπα γιάννης και λαϊκίστικα σχόλια μπας και τσιμπήσουμε κανέναν..Όταν ένα εξάμηνο δεν είχε γράψει τίποτα το συγκεκριμένο site για τον φρουτάκια τώρα έρχεται και περιμένει καθημερινά στην γωνία να βρει κάτι να κράξει..

Offline Suicidal

• Βασικός

...kai dystyxws blepw oti ayto to topic 8a katantisei topic gia to paokg4.org....
lew egw o afelhs twra.
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

northeagle_4

• Guest
Οπως τα λεει o club Larissa ,ετσι ειναι αν θελεις να βλεπεις φαντασματα οχι μονο τα βλεπεις αλλα τα κυνηγας κιολας.ο μπαρμπα Γιαννης δεν θα πεινασει θα μπορεσει να συνεργαστει με την μπουτικ οπως γινετε σε ολες τις ευρωπαικες ομαδες και να πουλαει επισημα προιοντα στα σταντ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ και το ψωμακι του θα βγαλει.Κανεις δεν ειπε για συνδεσμους μα κανεις ,τωρα για την υπαρξη 2 site  της 4 επισημο και ανεπισημο ο νοων νοειτω.....

Offline blue_eyes

• Βασικός
λογοθετη συμφωνω  ;)

κλαμπ λαρισα ε οχι και να μην λεμε αυτο που σκεφτομαστε..και μαλιστα οταν το σκεφτομαστε ολοι οπως λες
στον χαρακτηρισμο δεχομαι την κριτικη δικεφαλου και ας τον σβησει δεν με ενοχλει αλλα αυτο που σκεφτομαι δεν γινετε να μην το γραφω/λεω οχι γιατι γουσταρω αλλα δεν ειναι υγιες ρε φιλε

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Η ανακοίνωση έχει σαφέστατες αιχμές προς τη διοίκηση Ζαγοράκη.
Αυτή τη φορά σίγουρα δεν υπάρχει δικαιολογία που να μπορεί να μας πείσει για το αντίθετο, ή (για να μιλάω για την αφεντιά μου μόνο) που να μπορεί εμένα να με πείσει.
Από εκεί και πέρα νομίζω το πιο σωστό είναι να γίνει μια επαφή με την ΠΑΕ όπως σωστά ειπώθηκε και το θέμα θα λυθεί σε χρόνο ντε-τε.

Θεωρώ ότι η κίνηση της ΠΑΕ έχει να κάνει με το ξεκαθάρισμα του ποιος έχει δικαίωμα να πουλάει προϊόντα της ΠΑΕ.
Κοινώς θεωρώ ότι το κασκόλ δεν είναι πρόβλημα, αλλά πχ φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας δύσκολα θα επιτραπεί.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
ετσι ειναι οταν η σειρα προτεραιοτητας ειναι:
1- εγω και η τσεπη μου
2- ο συνδεσμος μας
3- ο ΠΑΟΚ

πεφτουν οι μασκες σιγα σιγα..καλος χρυσος ο Θοδωρος αλλα αρκει να μην τα βαζει με τα δικα μας συμφεροντα
ντεμι-ΠΑΟΚτσηδες ε ντεμι-ΠΑΟΚτσηδες
Warned by Δικέφαλος: Ρε συ Μπλου, πόσες φορές θα το πούμε τελικά... κανείς δεν είναι ντεμί και κανείς δεν είναι φουλ. Καλοπροαίρετη κριτική, όχι αφορισμούς, σλόγκαν, κραυγές κτλ.

den exoume pei oti auti i selida den ekprosopi kanena sindesmo??
stin selida pou exei to arthro anaferomai
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Bayern4

• Guest
επειδη το θεμα αφορα την Μπουτικ, θα μιλησω για την μπουτικ.
οι υπολοιποι ειστε off-topic. ;D

ειμαι υπερ των εργων. τα λογια ειναι περιττα πολλες φορες.
πχ. δε θα ηθελα μια διοικηση να βγαζει ανακοινωσεις κατα της διαιτησιας, οταν αυτη η διοικηση δεν εχει καποιον στην Αθηνα να ασχολειται με τα θεματα superleague-epo.
καλο ειναι λοιπον, περα απο την ανακοινωση να ασχολειθει εντατικα με κινησεις επι του θεματος κ εγω ο Bayern4 να μη το μαθω ποτε, αλλά να το δω να συμβαινει(δηλαδη, πχ να μη πουλαει η κουτση-μαρια αναπτηρες με το σημα του ΠΑΟΚ εξω απο τη ΤΟΥΜΠΑ).
περα απο την εκπτωση που εχουν τα διαρκειας στη μπουτικ, καλο ειναι να κοιταμε κ ΤΙ προσφερει αυτη η μπουτικ.
η ποιοτητα, η πληροτητα αποθεματων, το ευρος των ειδων που εχει.
οπως ζητανε οι φιλοι απο το εξωτερικο πληροφοριες για τις μετοχες, τα διαρκειας κλπ, καλό ειναι να προσφερουμε κ το προιον που λεγεται φανελες, μπλουζακια, κασκολ, καπελα κλπ.
λειπει το online προιον. (εδω το επισημο site ολο το τριημερο ηταν down..)
δε μπαινω σε λογικη συγκρισης με αλλες ομαδες. πρεπει να πρωτοπορουμε μονοι μας κ οχι να ακολουθουμε τους αλλους.

αυτα. η διοικηση κανει πολλα λαθη κ καλο ειναι να ακουγονται.
οταν αναφερεις το γεγονος, ειναι αποδεκτο. τα σχόλια επι των γεγονότων ειναι υποκειμενικά.

manos4

• Guest
"'η διοικηση κανει πολλα λαθη κ καλο ειναι να ακουγονται.
οταν αναφερεις το γεγονος, ειναι αποδεκτο. τα σχόλια επι των γεγονότων ειναι υποκειμενικά.'
nai kanei lathi alla otan diaiologoyme se ola toys nikolakides kai prospathoyme na briskoyme aformes gia na epitethoyme ston zagor deixn9eme empathia....
ETSI DEN EINAI ?