Author Topic: Aπο 31/12/2006 ΝΕΑ "Δικέφαλος ΑΕ" η οποία θα εκμεταλλεύεται το εμπορικό σήμα & αυτοαπαλλάχθηκε ο Γου για κακοδιαχείριση  (Read 3900 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
συμφωνώ και λέω ότι αν είναι να γλιτώσει και αυτός τότε εγώ επιλέγω διάλυση της παε... δηλαδή συνέχεια αυτή η δουλειά θα γίνεται? θα έρχονται θα κλέβουν, θα κονομάνε, εμείς θα τρέχουμε σαν τους μαλάκες, ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα τεταρτοπεμπτοέκτος, θα φεύγουνε, θα έρχοντε άλλοι και φτου κι απ' την αρχή...
από τη στασιμότητα λοιπόν που οδηγεί σε απαξίωση και παρακμή εγώ προτιμώ τη διάλυση και την αναγέννηση... τουλάχιστον θα έχω την αίσθηση ότι αυτό που αντικρύζω θα είναι ΠΑΟΚ...

Offline arwstos

• Αλλαγή
ειναι αργα για δακρυα στελλα.
ειναι πολυ αργα.

κι εγω οπως και πολλοι αλλοι εδω μεσα ειχαμε γινει γραφικοι με το
να λεμε οτι ο πρωτος στοχος ιεραρχικα πρεπει να ειναι (μετα τη λευτερια στον ΠΑΟΚ)
να τιμωρηθουν οι κλεφτες.

εφοσον ομως ο δρομος αυτος δεν ακολουθηθηκε απο τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΦΟΡΕΑ,
τον Α.Σ. ΠΑΟΚ εδω και μηνες για να μη πω χρονια, τοτε τι περιμενουμε ?
ο ισολογισμος του περσινου Δεκεμβριου ηταν για να τον
πανε μεσα το Γουμενο (ανατρεξτε στην ερευνα του @toy που προωθηθηκε και στο site της G4)
με μια οργανωμενη κινηση απο τον Α.Σ. και με τη δυσαρεσκεια του 99% του κοσμου του ΠΑΟΚ
στα υψη τους πρωτους μηνες του 2006, η διοικηση Γουμενου θα επεφτε για πλακα μεσα σε λιγους μηνες αμα
γινοταν κινηση για πρωτοδικειο, και χωρις να παραιτηθουν αυτοι που ηταν στην παε.
και θα ειχαμε διοικηση πρωτοδικειου απο τη περασμενη ανοιξη.
και χωρις κανενα νταλαβερι με Γουμενο. τις μετοχες θα τις ειχαν αυτοι
(εκτος κι αν επιχειρουνταν παραλληλα να γινουν ανενεργες) αλλα απο τη διοικηση
θα ειχαν φαει σουτι με το νομο. και αφου ειχες διοικηση πρωτοδικειου χωρις συνδιαλλαγη-συμφωνια
τον κυνηγουσες με την ησυχια σου.

εμεις ομως ειχαμε αντ'αυτου τα πληρεξουσια της πουτσας για να κερδιθουν πιο ευκολα
οι εκλογες του Α.Σ. και μετα τα πληρεξουσια εκαναν φτερα.

μετα ειχαμε τις επιτροπες σωτηριας (κουβεντα για πρωτοδικειο ουτε τοτε, γιατι ? για να λεμε οτι μας κοροιδεψε ο
Γουμενος ?)
και αφου εφυγε ο Σαλπιγιδις οι ιθαγενεις ακουσαμε τη λεξη "εισαγγελεας" απο το στομα
του αξιοτιμου κυριου Κατσαρη. φυσικα ακομη περιμενουμε...

και αφου φτασαμε και παλι στο παρα πεντε για αφαιρεση βαθμων κλπ, αναγκαστικα επρεπε κατα καποιο τροπο
να συμφωνησουν σε καποια πραγματα μαζι του αυτοι οι 11.
αν πας να κανεις συμφωνια με καποιον, ειναι δεδομενο οτι και αυτος κατι θα ζητησει.
δηλαδη τι θα εκανε ο Γουμενος ?
θα ελεγε σας δινω τις μετοχες, παραιτουμαι και απο τη διοικηση για να γινει πιο ευκολα και
πιο γρηγορα η διοικηση πρωτοδικειου και εσεις μετα κυνηγηστε με δεν εχω προβλημα.

ουτε εμενα μου αρεσει οτι οι 11 προταθηκαν απο το Γουμενο. (αν και αρκετοι εχουν την εκτιμηση μου)
ουτε ομως θα μ'αρεζε οι 11 να εχουν προταθει απο Κατσαρη με λιγο απο αντιπολιτευση του Α.Σ. (ΜΛΒ, Χ.Δ. κλπ)
καθαρη λυση θα ηταν μια πολυπληθης Γενικη Συνελευση του Α.Σ. να ψηφισει αυτους που ο Α.Σ.
θα πηγαινε να προτεινει στο πρωτοδικειο.
καθαρη λυση θα ηταν οι μετοχες εστω και με οff the record συμφωνια αφου φυγουν απο τα χερια
του Γουμενου (και αν φυγουν) να ειναι στα χερια της Γενικης Συνελευσης του Α.Σ.
οτι αποφασιζει η Γ.Σ., αυτοι που τις εχουν τυπικα αφου θα ειναι και ΠΑΟΚτσηδες να εκτελεσουν
πιστα την αποφαση που θα ψηφιστει.

για το τι θα γινει με τη νεα Δικεφαλος Α.Ε., για το ποσα χρονια θα δοθει
παλι το σημα, με τι ανταλλαγμα, ορους κλπ παλι η αποφαση θα περασει απο τα χερια του Α.Σ.

οταν ο Αθλητικος Συλλογος ΠΑΟΚ γινει υγιης και καθαρος
(και μπορει να γινει μονο με τη μεγαλη συμμετοχη του κοσμου),
τοτε ναι θα εχουμε υγιεις και καθαρες λυσεις.

προς το παρον, ας αρκεστουμε στους συμβιβασμους που καποιοι μας αναγκασαν,
και μαλιστα μας καναν να νιωθουμε και ευχαριστημενοι, ας στηριξουμε το αγωνιστικο
και παραλληλα να παρακολουθουμε και να κρινουμε αυστηρα τον οποιοδηποτε.

για μενα, η απαλλαγη Γουμενου-Παγωνη ηταν δεδομενη εδω που φτασαμε.
απο εδω και περα θελω να δω σοβαροτητα και πραξεις απο τη διοικηση πρωτοδικειου.

για το Γηπεδο τα εχουμε πει: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ.
οποιος δεν το καταλαβαινει(ειτε λεγεται Βεζυρτζης, ειτε Οικονομιδης ειτε Μαστακουνας)
και επιχειρησει οτιδηποτε περναει αυτοματα στην αντιπερα οχθη.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline polman

• Αποστολή
  • **
Ωραία αυτά που λέτε και συμφωνώ με την γενική σας ιδέα. Αλλά επειδή τα πήρα λίγο στο κρανίο και προφανείς κανείς δεν με διάβασε δέστε τι είναι ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Άλλοι τρώνε 4 χρόνια για να μάθουνε πως δουλεύουν και βγαίνει ο καθένας και λέει την μαλάκια του. sorry δλδ. Να βοηθήσω προσπαθώ, δεν θέλω να το παίξω έξυπνος, στα @@ μου δλδ κιόλας. Δεν θα κερδίσω τπτ. Αλλά ο γούμενος δεν γίνετε να κυνηγηθεί από εμάς, όχι γιατί δεν έχουμε τα αρχίδια αλλά γιατί δεν ξέρουμε ΤΙΠΟΤΑ πάνω στο θέμα των ΑΕ. Εκεί χρειάζοντε εξεδεικευμένοι άνθρωποι να κάτσουν να το ψάξουν το θέμα. Και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην βρουν παράνομες διαδικασίες εκ μέρους. Ξέρετε κανέναν να σας έχει κλείσει μέσα επειδή αγοράσετε κάτι στο όνομα της (τυχόν) επιχείρησης που έχετε? ΟΧΙ. Και εγώ θέλω να παει μέσα, να σαπίσει στην φυλακί το τομάρι. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς οι οπαδοί και ιδιαίτερα οι σύνδεσμοι είναι να ΖΗΤΑΝ έλεγχο. Και όχι να βγάζουμε αυθαίρετε συμπερέσματα του τύπου
kai suggnwmi giati 8a xazepsoume entelws me tis malakies pou akoume. kaneis apo ti dioikisi prwtodikeiou den einai metoxos. pws ginetai na psifisan tin apallagi twn proigoumenwn dioikisewn mono oi ka8usterimenoi dimosiografoi pou grafoun autes tis malakies mporoun na kseroun...
γιατί πολλοί απλά στις ΑΕ τις αποφάσεις τις παίρνει το Δ.Σ. και όχι οι μέτοχοι. Οι μέτοχοι ψηφίζουν στη Γ.Σ. και παίρνουν λεφτά. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.
Δεν ξέρω πολλά στο θέμα, αλλά έχω περάσει ένα μάθημα δίκαιο των επιχειρήσεων και τα μισά από όσα γράφουμε εδώ είναι αερολογίες και δεν μπορούν να γίνουν. Ούτε καθηγητής σας θέλω να γίνω.
Δείτε το post μου εδώ όποιος θέλει με πιστεύει
Ως για τα λεφτά που λέτε συνεχώς ότι φάγανε. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Βασικό στοιχείο μιας ΑΕ είναι το μέρισμα στους μεγαλομετόχους ύστερα από απόφαση ΔΣ. Αυτό δεν είναι υπαιξέρεση. Το αν ο Γούμενος χρέωνε τις πίτσες στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Άσχετο τώρα για ότι ο ΠΑΟΚ για εμάς τον λαό δεν είναι μια ΑΕ αλλά ιδέα. Οι μεγαλύτεροι επιχειρηματίες έχουν γραμμένα τα ΠΑΝΤΑ στην εταιρεία τους. Σπίτια, αυτοκίνητα, ακόμα και τον........σκύλο τους. Αυτό για την βελτίωση των οικονομικών μεγεθών της ΑΕ τους.
Αν υπάρχουν π.χ. 3% πιθανότητα να έρθει ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ με λεφτά, η πιθανότητα να μην είναι λαμόγιο είναι 0,1%. Κανείς δεν βγάζει τα λεφτά του 100% νόμιμα. Και ας υποθέσουμε ότι έρχεται ένας επενδυτής σκάει 30 μύρια ευρώ, χτίζει και ένα γήπεδο, ο ΠΑΟΚ παίρνει το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο, πάει τελικό cl (σαν τον γάυρο ) και θέλει να πάρει τα λεφτά του πίσω ως ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ, θα μας αρέσει εμάς? Θα μας αρέσει που θα πάρει 40 μύρια από έσοδα της ΠΑΕ. Προφανώς και ΟΧΙ.
Το σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι busines. Πρέπει να το δεχτούμε. Είτε μας αρέσει είτε όχι.
Αυτά δεν τα λέω φυσικά για να αθωώσω τον Γουμενάκο ή τον μπάτμαν. Και εγώ μέσα θέλω να πάνε. Αλλά από πλευράς νόμου κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου ευκόλο και χρειάζεσαι πολύ καλή ομάδα(δικηγορική + λογιστική), χρόνο και χρήμα για να γίνει. Χρειάζεται το 1/8 των μετόχων της ΑΕ για να ξεκινήσει. Είναι πολλά.
Βέβαια υπάρχουν και κάποια προφανή όπως η μη καταβολή ΦΠΑ, τα οποία θα μπορούσε να κυνηγήσει ο Βεζυρτζής.

edit: και την παραπάνω παράθεση του gate4 δεν την έκανα για να το θίξω προσωπικά. Είναι 13 χρόνια μεγαλύτερος και έχει φάει αρκετά παραπάνω ώρες στα τσιμέντα της Τούμπας και το σέβομε απόλυτα αυτό. Απλά ήταν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Δεν μου αρέσουν οι μαγκιές από το πληκτρολόγιο
« Last Edit: December 19, 2006, 00:28:32 by polman »
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline arwstos

• Αλλαγή
...
Αυτά δεν τα λέω φυσικά για να αθωώσω τον Γουμενάκο ή τον μπάτμαν. Και εγώ μέσα θέλω να πάνε. Αλλά από πλευράς νόμου κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου ευκόλο και χρειάζεσαι πολύ καλή ομάδα(δικηγορική + λογιστική), χρόνο και χρήμα για να γίνει. Χρειάζεται το 1/8 των μετόχων της ΑΕ για να ξεκινήσει.
...

1/8 = 12,5%
ο Α.Σ. εχει το 10% των μετοχων. ο Καλυβας εχει καποιο ποσοστο και αυτος.
και αν δε ξεπερνουσαν το 12,5% μονοι τους, σιγουρα με καποιους μικρομετοχους ακομη θα το ξεπερνουσαν
στο χαλαρο.

polman, το ιδιο πρεπει να εννοειτε για τους μετοχους και το Δ.Σ.
οι μετοχοι μιας εταιριας εχουν δικαιωμα να απαλλαξουν ή να ριξουν ευθυνες στο Διοικητικο
Συμβουλιο της Εταιριας για κακοδιαχειρηση, για υπεξαιρεση, για... , για ...
δε λεμε οτι εχουν ευθυνες οι μετοχοι.
οι μετοχοι μπορουν να κινησουν τις διαδικασιες.
« Last Edit: December 19, 2006, 00:40:32 by arwstos »
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
kai suggnwmi giati 8a xazepsoume entelws me tis malakies pou akoume. kaneis apo ti dioikisi prwtodikeiou den einai metoxos. pws ginetai na psifisan tin apallagi twn proigoumenwn dioikisewn mono oi ka8usterimenoi dimosiografoi pou grafoun autes tis malakies mporoun na kseroun...
γιατί πολλοί απλά στις ΑΕ τις αποφάσεις τις παίρνει το Δ.Σ. και όχι οι μέτοχοι. Οι μέτοχοι ψηφίζουν στη Γ.Σ. και παίρνουν λεφτά. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.

συμφωνώ σχεδόν με όσα λες, αλλά κάνεις ένα λάθος... οι μέτοχοι είναι αυτοί που δίνουν συγχωροχάρτι στα διοικητικά συμβούλια... όταν έρχεται η ώρα να κλείσουν οι χρήσεις και τερματίζεται η θητεία του εκάστοτε διοικητικού συμβουλίου οι μέτοχοι καλούνται να ψηφίσουν ώστε να απαλλάξουν τα δοικητικά συμβούλια από οποιαδήποτε ποινική ευθύνη που θα προκύψει στο μέλλον... αν εγώ σήμερα που είμαι μέτοχος σε απαλλάξω, δεν μπορώ σε 5 χρόνια να βγω και να πω ότι πριν μια πενταετία έκανες κακοδιαχείριση και έφαγες λεφτά... έτσι λοιπόν και η διοίκηση γούμενου απαλλάχτηκε από οποιαδήποτε ευθύνη για κακοδιαχείριση... για την απαλλαγή της ψήφισαν οι μέτοχοι, δηλαδή ο γούμενος και ο παγώνης...
αν κάνω πάλι κάποιο λάθος παρακαλώ όποιος γνωρίζει παραπάνω για το θέμα ας με διορθώσει...

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Το ποιος ψήφισε την απαλλαγή έχει ελάχιστη σημασία παιδιά.
Για το ρέκορντ, τα πράγματα είναι όπως τα λέει ο CRUSADER. Εάν οι μέτοχοι θεωρήσουν ότι το ΔΣ έκλεψε δεν το απαλάσουν και το τρέχουν στα δικαστήρια. Στην ΠΑΕ οι μέτοχοι είναι και το ΔΣ συνεπώς απαλλάξανε τον εαυτό τους.
Αυτό όμως έχει πολύ λίγη σημασία.
Και έχει λίγη σημασία γιατί ο Γούμενος θα την έκανε αυτή την κίνηση ούτως η άλλως.
Αυτό όμως που έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία είναι η ΕΠΟΜΕΝΗ διοίκηση.
Αυτή δηλαδή που θα έρθει και θα υπογράψει το χαρτί που θα λέει ότι αναλαμβάνει μια εταιρία που δεν έχει υποστεί κακοδιαχείρηση.
Η κίνηση του γούμενου δεν έχει ουσία από μόνη της.
Η ουσία βρίσκεται στο ότι την έκανε.
Ο γούμενος πιστεύω δε θα προχωρούσε ποτέ σε αυτήν την κίνηση εάν δεν είχε το "οκ" από την επόμενη ότι δεν θα τον κατηγορίσουν για κακοδιαχείρηση.
Με δυο λόγια:
Ο γούμενος αυτή τη στιγμή λέει και επίσημα ότι παραχωρεί μια ΠΑΕ που το ΔΣ της έχει κινηθεί σωστά.
Αυτός που θα έρθει να την αναλάβει αυτόματα θα παραδεχτεί ότι το παραπάνω ισχύει.

Ο γούμενος είναι σταθερός στις θέσεις του εδώ και πόσους μήνες.
Το έχει πει ξεκάθαρα:
Ελάτε πάρτε τον ΠΑΟΚ αλλά να ξέρετε, το προηγούμενο ΔΣ (δηλαδή αυτός κι ο γέρος) θα βγει λάδι.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Argonath4

• Guest
Egw dystyxws den katexw oute nomika oute oikonomika themata...

As ypothesoume omws oti i epomeni dioikhsh (twn 11 dld) exei ypograpsei kapoio xarti opou apodexete pws analamvanei mia epixeirhsh pou den exei ypostei kakodiaxeirhsh.

Yparxei dynatothta nomika na allaksei thn apofasi-stasi tis i epomeni dioikhsh (twn 11) kapoia stigmh argotera ? Nomizw pws nai...nomika parathyra kai alla tetoia kolpa yparxoun, arkei na theleis kai na mporeis na ta vreis.

Epishs an den kanw lathos ekeino to gamhmeno porisma tou SDOE den exei vgei akoma...An to porisma vgei meta thn ypografi aftou tou xartiou kai ANAFEREI kakodiaxeirhsh-ypekseresh tote ti THA kanei i dioikhsh twn 11?? Tha exei tin idia aksia auto to xarti pou athwonei tous goumeno-pagwnides me to porisma tou SDOE ?

An i idia i politeia kinigisei tous goumeno-pagwnides gia merika apo ta egklhmata tous ( opws me ta 5,5 dis tou mpatman) ti aksia tha exei auto to xarti pou <tha ypograpsei?> i dioikhsh twn 11?
Enoeite pws an ginei kati tetoio...perimenoume apo tin dioikish twn 11 na parastei stin diki kai na yperaspistei ta symferonta tou PAOK. An oxi, dld opws oi goumeno-pagwnides stin diki me ton mpatman, tote exoume mia apo ta idia...

Offline polman

• Αποστολή
  • **
Έκατσα και έψαξα και βρήκα τις σημειώσεις μου οπότε ορίστε μερικά πράγματα για Α.Ε. που μας ενδιαφέρουν.
Κάποια νούμερα δεν τα θυμόμουν καλά. Έχει δίκιο crusader και συγνώμη gate4. Τα παρακάτω είναι 100% σίγουρα πάντως.

Για να συγκλιθεί έκτατη γενική συνέλευση από Δ.Σ.  πρέπει να το ζητήσει το 1/20 του μετοχικού κεφαλαίου.
Για να παρθεί απόφαση στη Γ.Σ. χρειάζετε το 2/3 του εκπροσωπούμενου Μ.Κ. (εξού και το περιβότητο 66,7%)
Το Δ.Σ.
Ελάχιστος αριθμός μελών Δ.Σ. = 3
  • 6 χρόνια θητεία
  • Μπορούν να είναι μέτοχοι ή τρίτοι
  • Μπορούν να ανακληθουν οποιαδήποτε στιγμή
  • Μπορεί σε έκτακτες περιπτώσεις να ανακληθεί από δικαστίριο ύστερα από αίτηση του 1/10 των μετόχων. (αυτό που έχουμε τώρα)
Οι μέτοχοι:
  • Δικαίωμα ψήφου
  • Δικαίωμα μερίσματος
  • Ελέθευρη μεταβίβαση των μετοχών τους
  • Δικαιώματα μειοψηφίας
Το 1/20 του μετοχικού κεφαλαίου μπορεί:
  • Σύγκλιση έκτατης Γ.Σ.
  • Δικάιωμα ελέγχου (αίτηση για διορισμό ειδικών ελεγκτών από το δικαστήριο)
  • Δικαιώμα πληροφόρησης
Το 1/3 του Μ.Κ.
  • Ελέγχου
  • Πληροφόρησης
  • Δικαιώμα έγερσης εταιρικής αγωγής κατά Δ.Σ. που έχει ζημειώσει

ΕΛΕΓΧΟΙ που μπορούν να γίνουν στη εταιρεία:
1. Τακτικός έλεγχος
Ο τακτικός έλεγχος γίνετε από δύο τουλάχιστον ελεκτές ή έναν ορκτωτό λογιστή. Δλδ η εταιρεία πρέπει να έχει ελεκτές. Από τα καθηκοντά τους είναι η παρακολούθιση της λογιστικής και διαχειριστικής κατάστασης εταίριας, ο έλεγχος του ισολογισμού και του ισολογισμού αποτελεσμάτων χρήσεων. Επίσης είναι υποχρεώμένοι να αναφέρουν στο υπουργείο Εμπορίου (ανάπτυξης) σε περίπτωση παράβασης του νόμου ή του καταστατικού. Τέλος μπορούν να ζητήσουν την φυγή των γιασεμάκη, τοργκελε, χαραλαμπίδη, χαραλάμπους κλπ  ;D
2. Κρατικός έλεγχος
Ασκείται από το υπουργείοτ Εμπορίου.
Κατά την λειτουργία της Α.Ε. (που μας ενδιαφέρει εμάς) η κρατική εποπτεία ασκείται κυρίως όσον αφορά την τήρηση των διατάξεων του νόμου, του καταστατικού, των αποφάσεων των γενικών συνελεύσεων, την εξακρίβωση της αλήθειας του ισολογισμού, την εξακρίβωση καταβολής κεφαλαίου σε περίπτωση αύξησης κ.λ.π.
3. Έκτατος έλεγχος
Όπως είπαμε μπορεί να ζητηθεί από το 1/20 του κατεβεβλημένου εταιρικού κεφαλαίου, εάν πιθαναλογούν ότι με τις πράξεις που καταγγέλουν παραβιάζετε ο νόμος, το καταστατικό ή η απόφαση της Γ.Σ. Ο υπουργός Εμπορίου μπορεί να ζητήσει και ο ίδιος έλεγχος αν θεωρεί ότι υπάρχουν σοβαροί έλεγχοι. Στις περιπτώσεις αυτές το δικαστήριο είναι υποχρεωμένο να διατάξει έλεγχο.

Ισολογισμός
Το Δ.Σ. της Α.Ε. (γιαυτό μπερδεύτηκα) οφείλει να συντάσει απογραφή, ισολογισμό και τον λογαριασμό "αποτελέσματα χρήσεως" που τον συνοδεύει στο τέλος κάθε εταιρικής χρήσης. Γίνετε κάθε 12 μήνες το πολύ.
Υπάρχουν ορισμένες αρχές
Αρχή της αλήθειας
Αρχή της σαφήνειας
Αρχή του ενιαίου (δλδ συμπεριλαμβάνετε όλη τη εταιρική περιουσία)
Αρχή της ομοιογένειας (δεν υπάρχουν ανομοιογενή στοιχεία)
Αρχή της συνέχειας ( Τα περιουσιακά στοιχεία πρέπει να μεταφέροντε στους λογαριασμους της νέας εταιρκής χρήσης)
Ο ισολογισμός υποβάλλεται σε έγκριση στη Γ.Σ. μέσα σε 6 μήνες από το τέλος της εταιρικής χρήσης, αφού προηγουμένος ελεγχθεί από δυο τουλάχιστον ελεγκτές ή από ένα ορκωτο λογιστή.

Κέρδη
Κέρδη στην Α.Ε. υπάρχουν μόνο όταν το ενεργητικό ξεπερνά το παθητικό της. Το οποίο δεν νομίζω να συμβαίνει στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Για τις ακριβες ποινηκές ευθύνες και την πτώχευση δεν ξέρω. Είναι καμιά 200αρια σελίδες, δεν παίζει να τα διαβάσω...

Δικέφαλε είσαι σίγουρος ότι η διοίκησ Βεζυρτζή υπέγραψε τον ισολογισμό? Γιατί δεν βρίσκω κάπου να λέει ότι υπογράφει το Δ.Σ. Το Δ.Σ. την συντάσει.

Υ.Γ. Ε ρε που καταντήσουμε γαμώτι μου
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
αυτός που υπογράφει τον ισολογισμό είναι ο λογιστής και ο οικονομικός διευθυντής της εταιρίας... άρα λογικά υπέγραψε ο γιαννακάκης και μια και δεν πιστεύω να έχουμε από τον δεύτερο λογικά θα υπέγραψε κανας γούμενος... επίσης αν θυμάμαι καλά οι ισολογισμοί της παε δεν κλείνουν δεκέμβριο αλλά ιούνιο, συνεπώς πρέπει να τους είχε υπογράψει η προηγούμενη διοίκηση... βασικά δεν ξέρω αν υπάρχει κιόλας η δυνατότητα να κινηθούν νομικά εναντίον της προηγούμενης διοίκησης (γιατί εναντίον του γούμενου σαν μεγαλομέτοχο κομματάκι δύσκολα να κινηθούνε) αλλά ακόμα κι αν βρεθεί η δυνατότητα εγώ αναρωτιέμαι... ποιός θα κυνηγήσει από τη σημερινή διοίκηση την προηγούμενη... ο μπιτσιάνης ή ο παντελιάδης...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Re paidia tzampa sizitame tosi ora. afou o zigeridis ton ditikon sinikoion eipe KSEKATHARA simera se 3 radiofonikous stathmous oti KAI PALI MPOROUME NA KINIGISOUME TON GOUMENO, DEN ALLAZEI TPT. apla ginete ligo pio xronovoro alla stin ousia DEN ALLAZEI TPT. auto pou egine simera egine ANAGASTIKA oste na pistei o goumenos na dosei tis metoxes tou. tora otan akouo oti kapoioi protiman tin katastrofi tou paok, to na ginoume mia topiki omadoula tis thessaloniki, oli i makedonia na einai osfp k aek k ola auta ...gia na mpei o goumenos filaki, e tote ti na po, ta sxolia peritevoun. giati file crusader poios me diaveveonei emena pou akoma k an pesoume 4 ethniki tha analavoun aksiotimoi paragontes? ektos an ennoeis na analavoun oi filathloi k na exoume dioikisi antistixi me Skorda.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
όχι κανείς δεν μπορεί να σε διαβεβαιώσει ότι όλα θα πάνε καλά και συμφωνώ μαζί σου ότι είναι πολύ άσχημο να καταντήσεις ομαδούλα, αλλά πες μου σε παρακαλώ τί εννοούμε ακριβώς όταν ζητάμε λευτεριά στον ΠΑΟΚ... γιατί εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει τί ακριβώς ζητάμε... ο καθένας μας ερμηνεύει το παραπάνω όπως αυτός το αισθάνεται και φωνάζει, διαδηλώνει, μανουριάζει κτλ. για μένα λοιπόν αυτή τη στιγμή για να ελευθερωθεί ο ΠΑΟΚ ή πρέπει να σκάσει κανας τρελός λεφτάς και να πει δε γαμιούνται όλοι και δε με νοιάζει τίποτα ή να διαλυθεί αυτό το μπουρδέλο που λέγεται παε...τότε και μόνο τότε θα έχει καθαρίσει ο ΠΑΟΚ και θα μπορούμε να κάνουμε όνειρα για κάτι καλύτερο...όλα τα άλλα για μένα είναι ημίμετρα και όλα τα άλλα κρύβουν εκπλήξεις που θα τις βρούμε μπροστά μας στο μέλλον...
όσο για το γούμενο μπορεί να φύγει, μπορεί ο ΠΑΟΚ να καθαρίσει αλλά μέχρι να πάρει αυτό που του αξίζει ο παλιόπουστας η δική μου η ψυχή δεν θα ησυχάσει ...

apostolos

• Guest
Ex
« Reply #51 on: December 19, 2006, 04:35:48 »
Το 1/20 του μετοχικού κεφαλαίου μπορεί:
  • Σύγκλιση έκτατης Γ.Σ.
  • Δικάιωμα ελέγχου (αίτηση για διορισμό ειδικών ελεγκτών από το δικαστήριο)
  • Δικαιώμα πληροφόρησης

Kala re 8a trelathoume? Dhladh toso kairo sthn ousia pou ginontai TA AISXH sthn PAE, apo epoxhs Batatoudi akoma, to 5% twn metoxwn mporei na zhthsei elegxo? Dhladh o misos erasitxenhs mono? H kapoioi mikrometoxoi?

KAI TOSO KAIRO AKOUME MALAKIES OTI PREPEI OI MEGALOMETOXOI NA AFHSOUN NA MPOUN OI ORKWTOI LOGISTES MONO, KAI KATI TETOIES PIPES.....KAI POLITIKH BOULHSH KAI KOURAFEKSALA

Kai meta psaxnoume na vroume ti ftaiei...

An eimastan dunatoi tosa xronia ston erasitexnh tipota apo ola ayta den tha eixe ginei. Ki akoma ki apo edw kai sto ekshs to idio isxuei. Gia o,ti prokeitai na epakolouthhsei,

APOKLEISTIKOS YPEY8HNOS EINAI O PAOKtshs POU DEN EINAI GRAMMENOS STON ERASITEXNH PAOK!!!

Ola ta alla ta akouw verese. Oute kanas Vezurtzhs de ftaiei, oute o Goumenos kai o Batman. Exw sixathei thn polulogia kai ta megala logia kai ta goumene fyge kai alhth Vezurtzh kai kai kai.....Esu PAOKTSI POTE THA KOITAKSEIS TON KA8REFTH KAI THA RIKSEIS MIA XLEPA TO PRWI? KAI MIA MOUTZA KAPAKI?

To ksero sou tou kefali ta ftaiei ola kai o wxaderfismos kai to de variesai. KOUBENTA NA MHN KSANAKOUSW LOIPON GIA KANENAN, OUTE KAN GIA TO XONTRO. OSO PARAMENEIS PAOKTSI AUTO TO AVOULO, MAL8AKO, XEIRAGWGOUMENO PLASMA, GOUMENOI MONO SOU AKSIZOUN  KAI AUTOUS 8A EXEIS. PARTO XAMBARI.
« Last Edit: December 19, 2006, 07:18:52 by apostolos »

Offline toy

• Αλλαγή

Την απαλαγή των μελών του Δ.Σ. για τα πεπραγμένα της χρήσης την παίρνουν στην Γ.Σ. οι μέτοχοι της εταιρίας κατόπιν ψηφοφορίας .
Διάβασε προσέκτικα αυτό που λέει ο g4 και θα καταλάβεις
« Last Edit: December 19, 2006, 08:47:22 by toy »
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

gate4

• Guest
miden na se rwtisw kati texniko giati den exw epafi me ta mme. auto gia to goumeno oti einai o monos pou noiazetai gia to kalo tou PAOK, poios to exei pei? o idios i kapoios allos?

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
koita oti psaxnei gia ependiti einai i alitheia giati thelei na glitosei ton kolo tou apo ta xreh oxi tpt allo...to thema einai oti oi ependites pou tha milan mazi tou tha gelan...

Offline univ

• Αποστολή
  • **
Τι Δικεφαλος α.ε. , τι ΠΑΕ ΠΑΟΚ ? εμενα το ιδιο μου κανει. Ο μπατατουδης γιατι εχει μεχρι τωρα το 30% της δικεφαλος? μαζι με την παε δηλαδη που <<πουλησε>> στους γουμενοπαγωνηδες δεν <<πουλησε>> και τις μπουτικ? Τι σοι εξυγιανση θα καναμε δηλαδη και τι σοι εσοδα θα ειχαμε ? Μονο απο τα εισητηρια? αν παρατηρησουμε το καλυτερα οργανωμενο κομματι της παε ειναι  το εμπορικο οσον αφορα τα προιοντα της μπουτικ. Ο χοντρος απο την πρωτη στιγμη εκλεβε με το που πατησε το ποδι του στην τουμπα, ειτει νομιμα ειτε παρανομα. Μαζι μ αυτον βεβαια τα λεφτα απο τις φανελες του ζαγορακη και του σικαμπαλα πού τρεξαμε να αγορασουμε τα ετρωγε και ο δασκαλος του ο μπατμαν. Οτι εχει αγοραστει τα τελευταια 3 χρονια απο την μπουτικ πηγαινει 50% στους γουμενοπαγωνηδες, 30% στον μπατμαν και 20% σε παε και ας. Και ερχομαι τωρα στον γλου και την συμφωνια του με τον χοντρο. Συμφωνησε να ειναι επισημος ιματοποιος η ξερω γω πως στον πουτσο το λενε μεχρι το 2010 νομιζω ενω ηξερε οτι 31 του δεκεμβρη του 2006 ληγει η αδεια παραχωρησης σηματος με την δικεφαλος αε  , δηλαδη με την εταιρια με την οποια εχει υπογραψει για αλλα 3 χρονια. Αν δω δηλαδη και η καινουρια εταιρια να υπογραφει με τον γλου γιατι να μην πω οτι παλι μεσα στο κολπο ειναι ο μπατμαν ο χοντρος ο γλου και ολα τα καλα φιλαρακια μαζι? Μηπως κατι ξερανε χοντρος και γλου και μπατμαν και συμφωνησανε για 3 χρονια? Λογικα περαν την ληξης της αδειας του σηματος απο τον ας χοντρος και γλου θα υπογραψανε κατι σαν ιδιωτικο συμφωνητικο με το οποιο ο γλου περνει εγγυησεις οτι θα συνεχισει να ειναι αυτο που ειναι(πως στο πουτσο το λενε τελοςπαντων) μεχρι το τελος του συμβολαιου. Πως λοιπον ο απελθων προεδρος- χοντρος μπορει και εγγυαται κατι τετοιο?

Εν κατακλειδι μας παιζουνε σαν ενα μπαλακι του πινγκ πονγκ... Παρε εσυ τωρα αλλα μετα θα μου δωσεις εμενα για να μην φανει οτι την εχει ο αλλος που του την εδωσε εκεινος. Και επαναλαμβανω για μενα η δικεφαλος α.ε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα.
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Ο Γλου ήδη έριξε την σπόντα. Προχθές νομίζω είπε ότι "εμείς σαν Puma δεν έχουμε πρόβλημα να βοηθήσουμε χαρίζοντας έναν παίκτη στον ΠΑΟΚ, αλλά ξέρετε οι πωλήσεις από τη μπουτίκ δεν πήγανε όσο καλά θέλαμε..."

Τώρα το ιδιωτικό συμφωνητικό που μπορεί να έχει υπογράψει ο γούμενος μέσω της Δικέφαλος ΑΕ με τον γλου δε νομίζω να έχει ιδιαίτερη αξία εάν η Δικέφαλος ΑΕ χάσει τη μπουτίκ.
Συνεπώς το μόνο που θα μπορεί να ζητήσει ο γλου από τον γούμενο θα είναι να ντύνει τον ίδιο τον χοντρό με την κολεξιόν της πούμα.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero

Συνεπώς το μόνο που θα μπορεί να ζητήσει ο γλου από τον γούμενο θα είναι να ντύνει τον ίδιο τον χοντρό με την κολεξιόν της πούμα.

vgazei i puma tetoia megethi? Ego nomizo psonizei apo to "Rouxa gia paxoules" stin ionos dragoumi

Offline univ

• Αποστολή
  • **
Σαν επιχειρηματιας ο γλου δηλαδη γνωριζοντας οτι ο χοντρος ειναι υπατμον και οτι τελειωνουν τα ψωμια του γιατι εκανε αυτο το ανοιγμα που οπως λεει δεω του εδωσε τα προβλεπομενα? Απο εκει ξεκινουνε οι αποριες μου
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

gate4

• Guest
O idios filarako stin perifimi paremvasi tou ston stelio, oi dekades gnostoi-agnostoi akroates kai ta spor apeires fores otan grafane oti o monos pou psaxnei alithina gia ependiti einai o gou. Kolokatastasi e?

thanx indeed.