Author Topic: Περι Σκοπιανών και χρήση του ονοματος της Μακεδονίας  (Read 2471 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

imago

• Guest
ρε xxxxxxx μπορείς να γράφεις οτι xxxxxxxxx θέλεις όπως θέλεις, αλλά δεν θα προκαλείς με χαρακτηρισμούς όπως "στουρνάρια της αριστεράς".  Το μόνο που κάνεις όσο σε διαβάζω είναι να προβοκάρεις και να γαμάς όλα τα θέματα.  xxxxxxxxx 

Γιατί δεν μου λες κατευθείαν, τί πρέπει να γράψω κατά την γνώμη σου και τί όχι???

Υ.Γ. Billy μην σου περάσει τίποτε από το μυαλό, να σβήσεις κανένα ποστ με υβριστικό για μέλος του φόρουμ περιεχόμενο...εσύ αφαιρείς μόνο τα...άσχετα...
« Last Edit: February 05, 2007, 16:10:35 by BillYpoglwssioS »

Offline Suicidal

• Βασικός
8a sou'lega ki esena twra.... alla exei xarh.....

reeeeee mhn se pw twra, nomizeis oti eimaste 24/7 online ? to kerato mou.....
kai kof' tis eirwnies sou EPITELOUS ! gamw............
sygnwmh, phga na faw !

JAWOLL MEIN KOMMANDANT kai pali.........
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

imago

• Guest
άμα σε αποκαλέσω και εγώ παπάρα, πόσες μέρες βαν θα φάω???

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
ρε xxxxxxx μπορείς να γράφεις οτι xxxxxxxxx θέλεις όπως θέλεις, αλλά δεν θα προκαλείς με χαρακτηρισμούς όπως "στουρνάρια της αριστεράς".  Το μόνο που κάνεις όσο σε διαβάζω είναι να προβοκάρεις και να γαμάς όλα τα θέματα.  xxxxxxxxx 

Γιατί δεν μου λες κατευθείαν, τί πρέπει να γράψω κατά την γνώμη σου και τί όχι???

Υ.Γ. Billy μην σου περάσει τίποτε από το μυαλό, να σβήσεις κανένα ποστ με υβριστικό για μέλος του φόρουμ περιεχόμενο...εσύ αφαιρείς μόνο τα...άσχετα...

κυρία, κυρία, ο  azazel με πειράζει και με λέει νούμερο. Oταν imago βρίζεις εσύ πρώτος, μην κλαίγεσαι στους υπέυθυνους για τις απαντήσεις που παίρνεις. Προφανώς δεν θα σου πω εγω τι να πεις, αλλά 2 ποστ πιο πάνω εσύ ζητάς να μαζέψεις κάποιος τους αριστερούς απο τα κανάλια για να μην λένε αυτά που λένε.  Για πες μας λοιπόν κατά την γνώμη ποιοι πρέπει να βγαίνουν και ποιοι όχι;
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

imago

• Guest
Εγώ δεν έβρισα κανένα μέλος του φόρουμ με τον τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις να κάμεις με την προκλητική κάλυψη του συγκεκριμένου αντμιν.
Η αναφορά μου στα "στουρνάρια" της αριστεράς βρίσκεται σε πλήρη αντιστοιχία με τα ειρωνικά σχόλια σχετικά με το βίντεο που παρατέθηκε από άλλο μέλος του Φόρουμ, οπώτε είναι άστοχο να ισχυρίζεσαι ότι έβρισα πρώτος.
Σχετικά με τους χαρακτηρισμούς σου, είναι βέβαια σε όλους γνωστό ότι βρίζετε με χαρακτηριστική άνεση συμπατριώτες και συνοπαδούς για να προστατέψετε τους ταξικούς αδερφούς σας, και εγώ φυσικά θα μπορούσα να ανταποδώσω αλλά θέλω να αποτελεί τεκμήριο σε όλους, ποιοί είναι αυτοί εδώ μέσα που πραγματεύονται πολιτικές ιδέες με τρόπο μάλιστα διχαστικό για τον λαό του ΠΑΟΚ.
Ο δρόμος που επέλεξες θα συνεχιστεί, και όπως γνωρίζω και τον συγκεκριμένο αντμιν, μάλλον με άνισα μέσα...

Offline Suicidal

• Βασικός
eisai poly kourastikos ! den 8a sxoliasw TIPOTA apo to teleytaio sou post.
akous ekei o sygkekrimenos admin....MOUUUAAAAAAAAAXAXAXAXAXAXA

a re azazel koufala (mhn se pw pseftokoultouriareo kai mou 8ymwseis ki emena)
telika ta fragka pou me edwses gia na exeis eley8ero pedio a3izan etsi?

a, kai pou eisai image:
gia ban to zhzitame, alla van den pairneis me tipota. den exw tosa fragga,
den me plhrwnei kala o azazel.........

imago

• Guest
Το μόνο που κάνεις όσο σε διαβάζω είναι να προβοκάρεις και να γαμάς όλα τα θέματα.  xxxxxxxxx 

Billy, είσαι και εσύ "Νούμερο"...

Ναι, ναι ξέρω, η ίδια λέξη στην δική μου την περίπτωση δεν σε ανησυχεί. Μόνο μην την χρησιμοποιήσω εγώ. Για να δούμε τώρα πόσες μέρες βαν θα φάω, για να εκτεθείς ακόμη περισσότερο.

Αυτός ο τρόπος επικοινωνίας που εισήγαγε ο ένας από εσάς και κάλυψε ο άλλος, από εδώ και πέρα, και για να μιλάμε για σοβαρό φόρουμ, θα πρέπει προφανώς να γίνει ο κατεξοχήν τρόπος επικοινωνίας!!!
« Last Edit: February 05, 2007, 17:37:22 by BillYpoglwssioS »

Offline Suicidal

• Βασικός
lyssa3es me to van......
re den exw mia se lene.......
xooooooxoxoxoxo, oxi tipota allo , alla mhn ekte8w.

the number of the beast.

imago

• Guest
Θέλω να γίνω ήρωας, δώσε μου βαν!!!

Ο Billy επιτρέπει να βρίζουνε Δεξιούς και Εθνικόφρονες...

Offline Suicidal

• Βασικός
e na tote ! pare ena van na hsyxaseis.....

ante e8nikofron, sou phra kai aspromayro.
kalo pai3imo!

imago

• Guest
Από τους κανονισμούς λειτουργίας του φόρουμ:

Ar8ro 4) Oi moderators ka8ws kai o Administrator episkeutontai to forum se KA8HMERINH vash kai 8a sbinoun AMESA opoiadhpote sxolia kri8oun:
4a) ANTI-E8NIKA
4b) RATSISTIKA
4c) PROSWPIKES "VENTETES" anamesa se melh.

Ar8ro  Ta melh kalountai na SEVONTAI tis gnwmes OLWN twn melwn. Oi opoies antipara8eseis apopsewn prepei na ginontai se kosmia epipeda kai (kata protimish) me epixeirhmata. Melh ta opoia den symperiferontai kosmia, kindyneuoyn me diagrafh.

Ar8ro 9) Se kamia periptwsh de 8a epitrepsoume to forum mas na ginei xwros vrisimatos gia ton opoiodhpote. Protimame na exoume 15 melh ENERGA, para 215 pou na grafoun mia fora to e3amhno kai auto gia na vrisoun. Eimaste 3eka8aroi se auto to 8ema!

...τα συμπεράσματα δικά σας...

Υ.Γ. πέντε μέρες βαν τουλάχιστο...

Offline Suicidal

• Βασικός

...τα συμπεράσματα δικά σας...

ante paw na fygw giati mple3ame....

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
θέλω και γώ βαν.

Ασημί με ηλιοροφή κατά προτίμηση  ;D
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Suicidal

• Βασικός
pes 3 fores pseytokoultouriaraioi
kai kapws 8a se bolepsoume ki esena !  ;D

imago

• Guest
ante paw na fygw giati mple3ame....

Οκέυ, sorry Billy γύρνα πίσω...δεν το ξανακάνω...

IronEagle

• Guest
Panta i8ela na to grapso kai ego mia fora to parakato ......    :P    :P

EISTE OLOI OFF TOPIC......

8EMA TOU TOPIC
Περι Σκοπιανών και χρήση του ονοματος της Μακεδονίας

OTIDIPOTE ALLO 8ELETE NA SIZITIKSETE, pigenete STO TOPIC GIA TA  PARAPONA PROS TOUS MOD'S !!!!

Xexexexexexexeexexexe   ;D  epitelous to eipa kai ego mia fora    :P    :D  !!!!!

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
e na tote ! pare ena van na hsyxaseis.....

ante e8nikofron, sou phra kai aspromayro.
kalo pai3imo!

Γι αυτό σε πληρώνω ρε billy για να μοιράζεις βαν δεξιά και... ακόμα πιο δεξιά.  Σε κόβω ρε, θα τα βρω με άλλον admin για να πιάνουν τόπο και τα λεφτά.

imago

• Guest
Γι αυτό σε πληρώνω ρε billy για να μοιράζεις βαν δεξιά και... ακόμα πιο δεξιά.  Σε κόβω ρε, θα τα βρω με άλλον admin για να πιάνουν τόπο και τα λεφτά.

όχι, πες μου τώρα εσύ, σε ποιό από όλα τα προαναφερθέντα άρθρα του κανονισμού λειτουργίας, ΔΕΝ έγινε παράβαση εκ μέρους σου...
Δηλαδή δεν μιλάμε πλέον για κάλυψη, αλλά για σκάνδαλο...ημέτεροι κτλ.

Billy ξαναμπές στην κουβέντα, για εμένα έλιξε το θέμα ;D

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Δεν φτάνει που σου δώσανε βαν και μάλιστα ασπρόμαυρο, διαμαρτύρεσαι κι απο πάνω. 

imago

• Guest
Θέλω να παραδεχτείς ότι έχω δίκαιο. Έκαμες ή όχι παράβαση περισσότερων άρθρων του κανονισμού και έμεινες επιδεικτικά ατιμώρητος???

Δεν θέλω φυσικά με αυτό να αφήσω έμμεσα αιχμές κατά του mod billys, ο οποίος είναι υπεράνω υποψίας και χαίρει της εκτίμησης όλων μας.

Υ.Γ. Θέλω βαν 5 μέρες τουλάχιστο...