Author Topic: Ολύμπια Λάρισας - ΠΑΟΚ ( 95 - 98 ) Σάββατο 2/12 17:00  (Read 860 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

goudas4

• Guest
Na min ksexname kai to basketaki mas twra pou arxise na anevainei i omada.
Niki loipon aurio ston kampo kai pame me kektimeni taxitita na gamisoume kai ta skoulikia tin epomeni agwnistiki.

Episis poli kali eukairia gia tous Paoktsides tis Thessalias na doun tin Paokara kai tin stiriksoun me ti dinamiki tous parousia sto gipedo aurio!!

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
ton agona ton deixnei h et1
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

SKAILS

• Guest
prepei na paroume diplo opwsdhpote

evosmoslemmy

• Guest
megali prosoxi se osoys pane stin larisa.ta tiria meta apo tin magia poy tos kaname sto stathmo tha mas perimenoyn kai eyto to mats einai mia kali eykeria gia aytoys na prospathisoyn na paroyn revans.megali prosoxi lipon
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ...
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ...
ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΖΟ.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
δυστυχως δε θα βρεθω στο γηπεδο λογω καποιων υποχρεωσεων....

καλη τυχη στην ομαδα και πιστευω οτι αυτη τη φορα θα κερδισει τον αγωνα με τα τυρια...

αντε γμστε τους.... αυτο τους αξιζει σε ολα τα αθληματα....

Offline savage republic

• Βασικός
45-42 xanoume sto hmixrono.

Offline savage republic

• Βασικός
Enw xaname 73-61 peripou pente lepta prin apo th lhksh, kataferame na isofarisoume kai na pame to paixnidi sthn paratash (78-78)

Offline savage republic

• Βασικός
95-98 teliko. Megalh nikh, alla ama pame etsi sto Beligradi, mas perimenei megalh poutsa apo ton Gourovic.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
bravo megali niki poloi kali oi dio amerikanoi ama den itan autoi giaxarantan diplo mes sto velgradi tora ainte PAOK

PAOK-PARTIZAN IDIA XROMATA IDIA THRISKEIA

Offline toubaliban

• Αποστολή
  • **
Στο Βελιγράδι πάμε για να μην ξεφτιλιστούμε. Σήμερα μου ανέβηκε η πίεση με αυτά που έβλεπα στην άμυνα και στην επίθεση από τους ψηλούς. Δηλώνω ότι ξέρω καλύτερο μπάσκετ από τον Κούβελα και αυτοπροτάσομαι στην ΚΑΕ.
Με 3 παίχτες πήραμε ένα χαμένο παιχνίδι. Απλά μπράβο στον Καλαμπόκη και στα 2 μαυράκια. Τίποτα άλλο. Πάμε παρακάτω.
ΠΑΟΚ και στην Αθήνα
Πιστεύω στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
DE VALATE MIALO DE VALATE MIALO POUTSA STO PODOSFAIRO POUTSA KAI EDW

goudas4

• Guest
Akomi mia diskoli kai agxwtiki niki gia tin omada se ena mats pou kanonika tha eprepe na eixe katharisei poli nwritera!
Auto pou kratame einai mono i niki kai i kali apodosi twn Amerikanwn kai tou Kalampoki. Kata ta alla i omada itan maura xalia. Xreiazomaste oposdipote mia metagrafi koinotikou (kai na figei o Tomas) sti thesi "3".
Auto pantws pou me ekane entipwsi einai pws an kai exoume arketo lao stin Larisa kaneis den vrethike sto gipedo na stirixei tin omada. Alla den peirazei eipame, sinexizoume...

kostas4

• Guest
δεν ειδα το παιχνιδι αλλα θελω να μου πει καποιος που το ειδε τι εγινε με τον σκεπανοβιτσ.μονο 3 ποντους εβαλε και ισως σημερα βγηκε και κατι καλο,οτι ακομα και χωρις ποντους απο αυτον αλλα και τον πασαλιτσ η ομαδα σκοραρε.αν ειχε μεινει και ο πανκο στην θεση του τομας θα ειχαμε αρκετα δυνατη ομαδα αλλα που λεφτα και που προετοιμασια με τον μπανε.
για να λετε ομως οτι η ομαδα ητανε τραγικη...οντως βελιγραδι για να μην ξεφτιλιστουμε παμε

Offline bozik

• Αλλαγή
ο σκεπανοβιτς αδερφε επαιξε λιγο,εγω αυτο που ειδα ειναι οτι ο Πιλαφιδης δεν μπορει να κανει διαχειριση του υλικου ξυπνισε στο τελος και εβαλε τα δυο μαυρακια μαζι και καθαρησαμε το ματς οταν δεν καναμε οργανομενες επιθεσεις αλλα παιζαμε ατομικα  ,εδωσε παρα πολυ χρονο στον πιτσιρικο τον Βασιλειου και εγω αρχισα να ψαχνομαι μηπως ειναι τιποτα συγγενεις...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline toubaliban

• Αποστολή
  • **
Ο Σκεπάνοβιτς έβρισε τον Πάρκερ και τον πέταξε έξω ο Πιλαφίδης. Μάλιστα κάθισε στην άκρη του πάγκου και όλα αυτά στην αρχή του ματς.
Να δούμε τι θα γίνει με τον κωλοχαρακτήρα αυτόν. Δεν παλεύεται και άλλη αλλαγή στο 3. Ο Τόμας έπρεπε να έχει φύγει χθες κιόλας. Αυτός και ο Κούβελας μου κάθονται στο λαιμό. Με Πάνκο και έναν ακόμα (πχ. Διαμαντόπουλο) αντί για το κρέας τον Κούβελα και τον άμπαλο τον Τόμας, χτυπάγαμε τριάδα εύκολα με προπονητή κάποιον εκτός του Μπάνε.
Τέλος για τον Βασιλείου, ήταν ο μόνος που έπαιξε καλή άμυνα και έσταξε και 5 ποντάκια. Μια χαρά για ένα παιδί που έπαιζε στους εφήβους πέρυσι.
ΠΕΤΑΜΑ Ο ΤΟΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΠΑΟΚ και στην Αθήνα
Πιστεύω στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ

giannis80

• Guest
O Κούβελας κάνει καλή δουλειά στην άμυνα,εντάξει είναι άμπαλος αλλά βοηθάει,θα πάρει κανα ριμπάουντ,θα σπρώξει,θα κάνει κάνα φάουλ,θα φθείρει γενικά τον αντίπαλο καλό ψηλό.Εμένα αυτό που μου την δίνει είναι που δεν έχουμε τόσα χρόνια κανέναν αράπακλα ψηλό για πεντάρι,να του πιάνουν τα @@  κάτω από το καλάθι και να μην καταλαβαίνει τίποτα.Αντ' αυτού,τόσα χρόνια οι ψηλοί μας είναι συνήθως γιούγκοι, γύρω στο 2.08 που σουτάρουν και 3ποντα,κάτι απίστευτα εκνευριστικό.Θα μου πείτε,επιλογές του Μπάνε που είχε για σύστημα το 3ποντο και Άγιος ο Θεός.Τέλοσπάντων.Η ομάδα είναι καλή,αλλά μέχρι ένα σημείο φθάνουν οι δυνατότητές της.Ας προσπαθήσουν να μπουν 4αδα,το οποίο δεν είναι τίποτα ακατόρθωτο, για να παίξεις με το σκουλήκι την τρίτη θέση.

Athinaios--4

• Guest
Re paidia min trelaineste tora me ton Kouvela. To paidi paleuei ,sproxnei ,pairnei rebound kai genika kanei douleia.
Auta elegan kapoioi mesa sti vdomada gia ton Kalampoki oti einai ampalos. Gia auton ton PAOK oloi einai xrisimoi.

North_pole

• Guest
Δεν γίνεται ομάδα χωρίς "άμπαλους". Είναι αυτοί που όλοι κατηγορούνε εύκολα αλλά όλοι τους θέλουν να πλαισιώνουν τους σταρ. Μακάρι να είχαμε στην ομάδα μας κανα δυό σταρ, και οι άμπαλοι είναι πολύ καλοί. Βλέπω την ομάδα να παίζει καλά. Με τρεις νέους παίκτες (χωρίς προετοιμασία) νομίζω  ότι πρέπει να είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοσή τους. Ο Ουάσιγκτον φάνηκε να βρίσκει τη θέση του στην ομάδα και νομίζω ότι εκτός από πάθος (που έχει και το δείχνει) θα δείξει στη συνέχεια πολύ περισσότερα. Μακάρι να είχαμε ξεκινήσει από το καλοκαίρι με Πιλαφίδη και να μην είχαμε χάσει τόσους μήνες με αμφίβολες επιλογές. Ο Διαμαντόπουλος μπορεί να σου κερδίσει κάποια παιχνίδια αλλά μπορεί και να σου κάνει άνω κάτω την ομάδα (τι προτιμάτε;) Μην ξεχνάτε ότι όλα κρίνονται στα play offs. Τότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, σωστοί και ψύχραιμοι.

jmjyiannis

• Guest
Paidia, gia na mi kseftilizoume ti leksi "ampalos" sas thimizo ena onoma. Tsekos.

Athinaios--4

• Guest
nai file exeis dikio gia ton Tseko alla opos eipe kai o Northpole prin min xexname oti mia omada xreiazetai kai stous star kai tous rolistes.
Kai tote o Xristaras empaine san back-up tou Fasoula kai edine oti eixe. Kapoies fores mas itan polytimo.
To oti den exoume star mesa stin raketa den ftaiei o Kouvelas . Autos oti exei to prosferei