Επειδή δεν μου πάει πλέον να κράζω παίκτες και ειδικά τον κούλη ο οποίος απ'οτι μου έχουν πει έχει να πληρωθεί από τον αύγουστο του 2004,θα κάνω αγωνιστικά σχόλια και ας με πείτε προπονητή της κερκίδας.Πρώτον,αυτό το πράμα με τον ηλιάδη δεξί χαφ δεν μπορώ να το καταλάβω.Έγινε και στην ξάνθη και χθες.Βάζεις μελίσση πίσω δεξιά και αραμπατζή στα χαφ,στο αιγάλεω μια χαρά τα πήγαν οι 2 τους.Δεύτερον,κυνηγάς να πάρεις το παιχνίδι,θέλεις να πιέσεις,βάζεις τσίγκα μέσα και μου τον βάζεις δεξί χαφ και περνάς τον χαραλαμπίδη δεύτερο επιθετικό?Έλεος,τον είχανε για πλάκα τον κύπριο τα στόπερ του πανιωνιου με τις γιόμες που κάναμε και ο τσίγκας είναι πολύ μα πολύ αργός για δεξί χαφ.Τρίτον,ο βαγγελής δηλάδη που μπήκε στο 81 τι θα έκανε?Θα οργάνωνε το παιχνίδι,θα έβγαζε κάθετες πάσες κτλ?Εντάξει,βάλτον αλλά βάλτον στο 60 για να έχει και χρόνο να κάνει το παιχνίδι του.Στα τελευταία λεπτά,βάζεις γιασεμάκη να γεμίσεις τουλάχιστον την περιοχή(αφού μόνο γι'αυτό μπορεί να κάνει ο συγκεκριμένος) και οτι γίνει.Αυτά τα σχόλια για τον βουκοτιτς,προς θεού δεν λέω ούτε να φύγει κτλ,απλά αναφέρω τι δεν μου άρεσε.