Author Topic: ΠΑΟΚ-Μακεδονικός ( 89-67 ) (Σάββατο 25-11-2006, 19:00)  (Read 282 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

North_pole

• Guest
Δηλαδή ποιά είναι η θέση μας απέναντι στο μπασκετάκι; Θα πάει κανείς μας; Το έχουμε εγκαταλείψει; Αξίζει να ασχοληθούμε μ'αυτό, ή όχι; Μέχρι σήμερα κανείς δεν άνοιξε θέμα για το ματς με το Μακεδονικό; Δεν το πιστεύω!!! Τόσο πια το έχουμε απαξιώσει ή μήπως θεωρούμε ότι είμαστε σίγουροι για οτιδήποτε; Τρείς νέοι παίκτες (οχι κι ο Κούβελας νέος) θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση σήμερα στο παλατάκι. Αξίζει να είμαστε εκεί και να δούμε επιτέλους ποιά είναι η ομάδα μας. Αν αξίζει να τη στηρίξουμε ή όχι, πραγματικά δεν ξέρω.
« Last Edit: November 25, 2006, 16:57:15 by North_pole »

Offline Dragon4

• Αποστολή
  • **
89-67 nikhsame......an phge kaneis apo edw mesa as pei gia kosmo kai tous kainourious paiktes
MIA ZWH PAOKARA MESA STHN POYTANA THN ATHINA!!!!

DIMITRITCI

• Guest
siga siga mhn sproxnete oloi 8a grapsete :-\ kala giati toso endiafairwn?? >:(

http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/PAOK_Makedonikosalfa/135299.html
« Last Edit: November 25, 2006, 23:30:27 by DIMITRITCI »

North_pole

• Guest
Εγω πάντως πήγα. Ο Μακεδονικός ήταν σκορποχώρι και ο αγώνας κρίθηκε από το πρώτο δεκάλεπτο. Μου άρεσε η άμυνα που ήταν πιεστική, κλέψαμε μπάλες βγάλαμε αιφνιδιασμούς και πιστεύω ότι ο Πάρκερ ήταν σαφώς πιο έτοιμος από τον άλλο αμερικανό. Ο Κούβελας είναι έμπειρος και βοήθησε. Πώς να έχει κόσμο όταν δεν υπάρχει καν αναφορά ότι σήμερα παίζαμε αγώνα; Και μη χειρότερα! Στο ημίχρονο όπως και με Παναθηναικό τα γνωστά ποντιακά (αυτή τη φορά από κοριτσάκια) Νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε να δούμε με κάποιους πιο σοβαρούς αντιπάλους τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα, αλλά πιστεύω ότι έχει το χρόνο να δέσει ώστε στα play off να παρουσιάσει ένα καλό και μαχητικό σύνολο που θα μπορέσει να μπει τετράδα.

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
perimena na kerdizame me diafora opos kai egine.alla 22 pou tous rixame den einai tipota stous 39 pou mas eixan rixei.trith paizoume pali sthn pulaia me Unics Kazan perimeno kai edo nikh kai meta pame sthn larisa gia na paixoume me thn olumpia.an kanoume to 2 sta 2 einai oti kalutero gia na upodextoume sthn pulaia ta erpeta
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους βρηκαμε πτωμα και καναμε περιπατο...

ο μακεδονικος ειναι η χειροτερη ομαδα και νουμερο ενα φαβορι για υποβιβασμο...

2 ποντοι στο σακουλι και αυτο ειναι που μενει απο το παιχνιδι... κοιταμε μπροστα και με σοβαροτερους αντιπαλους θα κρινουμε τι γινεται τελικα με το μπασκετ ξεκινωντας απο τον αγωνα της τριτης...

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Den prosferetai se kritikh to xthesino mats. Oi alloi htan pethamenoi. Pantws h omada leitourgei apokleistika kai mono me atomikes prospatheies.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης