Author Topic: Eυχές για ονομαστικές εορτές - γενέθλια - επετείους εγγραφής μελών του forum  (Read 106552 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Χρονια πολλα σε ολους οσους ξεχασα (αυτη ειναι η αληθεια). Blaxter & vorious παντα δυνατοι κυριοι! Να χαιρεστε τις οικογενειες σας.

Offline t.b

• Αλλαγή
Χρονια πολλα σε ολους οσους ξεχασα (αυτη ειναι η αληθεια). Blaxter & vorious παντα δυνατοι κυριοι! Να χαιρεστε τις οικογενειες σας.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Χρόνια Πολλά στον τεράστιο euris4..
Να είσαι πάντα γερός και ευτυχισμένος ρε βιονική γούνα και να μην κωλώνεις πουθενά..!!!!
ΠΑΟΚάρα πωρταλθ.. πωτραθλ.. πρωλατθ.. ε αυτό τελοσπάντων που έχω να πάρω 30 χρόνια.. :'(

Offline savage republic

• Βασικός
Χρόνια Πολλά στον τεράστιο euris4..
Να είσαι πάντα γερός και ευτυχισμένος ρε βιονική γούνα και να μην κωλώνεις πουθενά..!!!!
ΠΑΟΚάρα πωρταλθ.. πωτραθλ.. πρωλατθ.. ε αυτό τελοσπάντων που έχω να πάρω 30 χρόνια.. :'(

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Χρόνια Πολλά και Καλά (με μια μικρή καθυστέρηση λόγω εορτών και οικογενειακών αλεβουζάν) στο αδερφάκι μου τον losangeles..
Να είσαι πάντα υγιής και ευτυχισμένος αδερφέ, να είσαι πάντα στις επάλξεις και να σε χαίρονται τα ταλιμπανάκια σου, η οικογένειά σου και όλοι όσοι σε αγαπάμε..!!!!

Offline petran4

• Αλλαγή
Χρονια πολλα πολυχρονος  t.b  οτι αγαπας κι ο ΠΑΟΚ πρωταθλητης ;)
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΤΒ BROTHER!

Offline savage republic

• Βασικός
Χρονια πολλα πολυχρονος  t.b  οτι αγαπας κι ο ΠΑΟΚ πρωταθλητης ;)

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
συνηθως δεν λεω χρονια πολλα εδω μεσα αλλα ρε του μπου για σενα θα κανω μια εξαιρεση

χρονια πολλα και ομορφα λοιπον και καποια μερα να δουμε ολοι μαζι το 14 κρεμασμενο αναποδα στα καγκελα της 4 να σπαρταραει σαν το ψαρι και να προσπαθει να αποφυγει τις χλεπες και τα κλωτσομπουνια

Offline Vorious

• Αλλαγή
Χρονια Πολλα Τιμπιραρε και να δεις που καποιο μουνι δε θα φυγει ατιτλο!
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Χρονια καλα αδερφε t.b και οτι αγαπας να το εχεις.. κανονισε μουνι τα επομενα γενεθλια σου να τα γιορτασεις ατιτλος  :'( :'(

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Χρονια καλα αδερφε t.b και οτι αγαπας να το εχεις.. κανονισε μουνι τα επομενα γενεθλια σου να τα γιορτασεις ατιτλος  :'( :'(

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **

Offline t.b

• Αλλαγή
Κανονιστε μουνια να μεινετε ατιτλοι για να εχουν να μου την λενε τα αδερφια μου!
Πρωταθλημα γαμιολες η θανατος....
Ευχαριστω ρε τσακαλια!!

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Lennidio χρονια πολλα, γερος δυνατος και καλό νιμου στο τσοπου σου παντα να εχεις...

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
Χρονια πολλα αδρφε αν κ λιγο καθυστερημενα,καλα μουνια στο μπουτσο σου και καλες πιτσες στο στομαχι σου  :D

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
Χρόνια Πολλά, καλα και ΠΑΟΚτσήδικα στην ηλικία μυστήριο του φόρουμ.
Τι 30, τι 40, τι 50...

Βόριους? θα παρεις καμια αδεια για τα γενεθλια?  :'( :'( :'(