0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Χρόνια πολλά σε όλους τους Μητσάρες μας εδώ στο φόρουμ και σε κάθε Δημητρούλα με άντρα-πατέρα-αδερφό-γιο ΠΑΟΚτσή, να είστε όλοι σας πάντα γεροί ρε αλάνια μου.Χρόνια πολλά ετεροχρονισμένα και στον μεγάλο λοστρέ Σπαρτιάτη Χρόνια πολλά και στην πόλη-έδρα του ΠΑΟΚ, τα χρόνια δεν είναι 101, είναι 87 Περιμένω τις ευχές για τον επιθετικό μας από τον γιαννιώτη για να συνυπογράψω
Χρόνια πολλά και απο μένα σε όσους και όσες γιορτάζουν σήμερα ... και στον Spartiati ... ετεροχρονισμένα ...
Quote from: Català on October 26, 2013, 11:14:38Χρόνια πολλά σε όλους τους Μητσάρες μας εδώ στο φόρουμ και σε κάθε Δημητρούλα με άντρα-πατέρα-αδερφό-γιο ΠΑΟΚτσή, να είστε όλοι σας πάντα γεροί ρε αλάνια μου.Χρόνια πολλά ετεροχρονισμένα και στον μεγάλο λοστρέ Σπαρτιάτη Χρόνια πολλά και στην πόλη-έδρα του ΠΑΟΚ, τα χρόνια δεν είναι 101, είναι 87 Περιμένω τις ευχές για τον επιθετικό μας από τον γιαννιώτη για να συνυπογράψωεπιθετικέ, να μην πιάσουν τα ράμματα ρε.
Χρονια πολλα στο καμαρι μου!!!!παντα γερος και να μου χαριζεις τα χαμογελα σου καθε μεραποτε σου μην κλαψεις απο πονο αγορι μου..κλαψε απο χαρα!!!Υ.Γ. ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!!!!!!χρονια πολλα σε ολους κ ολες που γιορταζουν
Χρονια πολλα στους Μητσους!Blaxter να χαιρεσαι το ΠΑΟΚτσακι σου!
Σάββα πασάκα μου, να σε χαιρόμαστε ρε κινητή τραγιάσκα ! Χρόνια πολλά κ καλά, και η σημαία ψηλά αδερφέ στο όμορφο χωριουδάκι που μένεις !
Quote from: Suicidal on October 30, 2013, 08:43:03Σάββα πασάκα μου, να σε χαιρόμαστε ρε κινητή τραγιάσκα ! Χρόνια πολλά κ καλά, και η σημαία ψηλά αδερφέ στο όμορφο χωριουδάκι που μένεις !