Author Topic: Eυχές για ονομαστικές εορτές - γενέθλια - επετείους εγγραφής μελών του forum  (Read 106396 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Català

• Αλλαγή
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΠΕΛΩΡΙΟ, ΤΙΤΑΝΙΟ, ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ, ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟ, XXXXXXX LARGE, ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΤΡΕΛΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΥΡΙΟ ΙΟΡΔΑΝΗ ΤΟΝ ΕΝΑ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΝΑ  ;D ;D
Να τα χιλιάσεις ρε ζωντανή παράνοια με πόδια
Άντε και καλά μυαλά (λέμε και καμιά μαλακία)

Offline scouser4

• Αλλαγή
Χρονια πολλα και καλα Τζο! ο θεος να τα κοβει απο τους μπατσους και να τα δινει σε σενα!

Offline banis

• Αλλαγή
αίμα ...  :'( :'( :'(

Χρόνια πολλά και σε Jo...   αλλά και σε skyclad... που λησμόνησα ...  ;)

northeagle_4

• Guest
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΠΕΛΩΡΙΟ, ΤΙΤΑΝΙΟ, ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ, ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟ, XXXXXXX LARGE, ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΤΡΕΛΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΥΡΙΟ ΙΟΡΔΑΝΗ ΤΟΝ ΕΝΑ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΝΑ  ;D ;D

:bwflag: :bwflag: :bwflag:

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
θα κεράσεις τίποτα ρε; θα στείλεις κανά κομμάτι τούρτα?

χρόνια πολλά τζο. είσαι πραγματικός τρελός. σε πάμε με 1000. αντί για ευχαριστίες πες μας καμιά ιστορία με το Μάκη
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline bozik

• Αλλαγή
χρονια πολλα τζορνταν,οτι επιθυμεις αδερφε
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline Vorious

• Αλλαγή
Χρονια Πολλα σε ενα απο τα εκλεκτοτερα μελη του PAOK και του World
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

CLUB LARISA

• Guest

Offline savage republic

• Βασικός
Τι άλλο να πούμε, τα είπε όλα ο Καταλά. Τζο, αδερφέ, ό,τι αγαπάς. Να χαίρεσαι τον ΠΑΟΚ και την οικογένειά σου.

Offline bane

• Αλλαγή
γιε μου χρονια πολλα ρε συ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **

Και του χρόνου και με μια κοράκλα να προσθέσω εγώ.. :D

Offline KATISI4

• Αλλαγή
τζο χρονια πολλα αλανι πολλα λεφτα υγεια και πολλες χαρες με την ομαδαρα μας

Offline t.b

• Αλλαγή
τζο χρονια πολλα αλανι πολλα λεφτα υγεια και πολλες χαρες με την ομαδαρα μας

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΠΕΛΩΡΙΟ, ΤΙΤΑΝΙΟ, ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ, ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟ, XXXXXXX LARGE, ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΤΡΕΛΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΥΡΙΟ ΙΟΡΔΑΝΗ ΤΟΝ ΕΝΑ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΝΑ  ;D ;D

Και του χρόνου και με μια κοράκλα να προσθέσω εγώ.. :D

η πιο τρελη ευχη απ τον λογικο τρελο του φορουμ τζο! υγεια στην οικογενεια και στη μεγαλη ΠΑΟΚΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ

Offline Suicidal

• Βασικός
Τι άλλο να πούμε, τα είπε όλα ο Καταλά. Τζο, αδερφέ, ό,τι αγαπάς. Να χαίρεσαι τον ΠΑΟΚ και την οικογένειά σου.

ετσι ακριβως !!!! πολυχρονος ρε ψυχακια !!!!
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Suicidal

• Βασικός
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΠ, καλα που το ειδαμε !!!!! Περυσι σε ξεχασαμε εντελως ρε πουστη μου....

Hotdog, πουλεναρα μου τρελη, τα χρονια μου πολλα και σε σενα ρε ασπρομαυρο κοντερ με ποδια!
οι μισοι μονο που μενουν "εξω" να ειχαν την μενταλιτα σου, οι μισοι μονο....

να ζησεις αδερφε μου!

ΧΟΤΝΤΟΓΚ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ! Εισαι η ποιο κρυφη πουτανα του φορουμ!  :D
Σαν χτες σε θυμαμαι σε κεινο το γαμημενο το πουλμαν πριν 10 χρόνια που γνωριστήκαμε καθ'οδον για γκρατς
και πλεον το κοντερ σου κοντευει εξαψήφιο αριθμό χιλιομετρων. πάντα πιστός, πάντα ταπεινός μαχητής στην ιδέα του ΠΑΟΚ, είσαι παράδειγμα για πολλούς!
Χρονια σου πολλά, γερά και καλά! Τα λέμε σε ένα μηνα από κοντά αδερφέ!

EDIT: Μπιλλ, επαναλαμβάνεσαι μηπως ; χαχαχαχαχα

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΕ hotdog, πανταχού παρόν με την ΠAOKάρα, οδηγέ 700 χιλιομέτρων με κομμένο από το συρματόπλεγμα του πετάλου στο Alkmaar χέρι, ταπεινέ άνθρωπε που ΜΕΧΡΙ και στο πάτωμα κοιμήθηκες για να με προσφέρεις το κρεβάτι σου στο Oslo.... σαν χθες σε θυμάμαι όταν γνωριστήκαμε σε εκείνο το διαβολικό πούλμαν για Graz, οι μισοί να είχαν την μουρλά σου και την αγνή αγάπη σου για τον ΠΑΟΚ....
ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ρε τιτάνα απ'το Reutlingen, υγεία και δύναμη να συνεχίζει το κοντέρ σου να γράφει χιλιόμετρα ! Χιλιόχρονος !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline savage republic

• Βασικός
Τεράστια ψυχή, Χοτντογκ! Να είσαι πάντα καλά, αδερφέ!

Jordan-4

• Guest
την πιο όμορφη ευχή φέτος την πείρα από τον "παοκοφιλο" στα "γενμετηλια" ρε ζούρλα ευχές δίνουμε δε κάνουμε γνωμάτευση ψυχικής σωματικής και "ακλιτεχνικις" ισορροπίας ρε ανισόρροπε.A η και δεν έχεις άδικο στα λεγόμενα σου όλο η τρελα σου σε αναγκάζει να βγαίνεις off side.ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΛΑΙΤΣ MAN λέμε τας φρένας λιμένας και τας γραμμάς κινητάς: ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΕΥΧΕΣ παοκ εκεί παοκ εκεί να μας φοβούνται και οι παλαβοί

Offline petran4

• Αλλαγή
Aν και καθυστερημενα τις ευχες μου και τα χρονια πολλα  αδερφε jordan παντα στις επαλξεις
ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕ
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!