0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Capricorn on July 10, 2013, 23:27:39πολύχρονος georgie!
πολύχρονος georgie!
Χρονια πολλα και καλα στον screwdriver,και εκ των υστερων στο ζωντανο αλμανιακ της μεταλ και οχι μονο μουσικης Βαλαντηκαθως και στον χιλιομετροφαγο aderfia_zeite !!!!!!!!Σας ξεχασαμε εντελως χτες την τρελα μου μεσα !
Quote from: Suicidal on July 16, 2013, 16:58:52Χρονια πολλα και καλα στον screwdriver,και εκ των υστερων στο ζωντανο αλμανιακ της μεταλ και οχι μονο μουσικης Βαλαντηκαθως και στον χιλιομετροφαγο aderfia_zeite !!!!!!!!Σας ξεχασαμε εντελως χτες την τρελα μου μεσα ! Χρόνια πολλά και στους τρεις, να'στε καλά, γεροί και ό,τι επιθυμείτε, ΠΑΟΚ και αγάπη
Quote from: Català on July 16, 2013, 20:31:38Quote from: Suicidal on July 16, 2013, 16:58:52Χρονια πολλα και καλα στον screwdriver,και εκ των υστερων στο ζωντανο αλμανιακ της μεταλ και οχι μονο μουσικης Βαλαντηκαθως και στον χιλιομετροφαγο aderfia_zeite !!!!!!!!Σας ξεχασαμε εντελως χτες την τρελα μου μεσα ! Χρόνια πολλά και στους τρεις, να'στε καλά, γεροί και ό,τι επιθυμείτε, ΠΑΟΚ και αγάπη
Quote from: Suicidal on July 16, 2013, 16:58:52Χρονια πολλα και καλα στον screwdriver,και εκ των υστερων στο ζωντανο αλμανιακ της μεταλ και οχι μονο μουσικης Βαλαντηκαθως και στον χιλιομετροφαγο aderfia_zeite !!!!!!!!Σας ξεχασαμε εντελως χτες την τρελα μου μεσα !
Quote from: Gewlogos on July 17, 2013, 14:01:33Quote from: Català on July 16, 2013, 20:31:38Quote from: Suicidal on July 16, 2013, 16:58:52Χρονια πολλα και καλα στον screwdriver,και εκ των υστερων στο ζωντανο αλμανιακ της μεταλ και οχι μονο μουσικης Βαλαντηκαθως και στον χιλιομετροφαγο aderfia_zeite !!!!!!!!Σας ξεχασαμε εντελως χτες την τρελα μου μεσα ! Χρόνια πολλά και στους τρεις, να'στε καλά, γεροί και ό,τι επιθυμείτε, ΠΑΟΚ και αγάπη
ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου αλανιαΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΕ
Quote from: Valantis on July 17, 2013, 14:15:30Quote from: Suicidal on July 16, 2013, 16:58:52Χρονια πολλα και καλα στον screwdriver,και εκ των υστερων στο ζωντανο αλμανιακ της μεταλ και οχι μονο μουσικης Βαλαντηκαθως και στον χιλιομετροφαγο aderfia_zeite !!!!!!!!Σας ξεχασαμε εντελως χτες την τρελα μου μεσα ! Quote from: Català on July 18, 2013, 08:07:40Χρόνια πολλά και τις καλύτερες ευχές μου στον αδερφό Joker. Να χαίρεσαι ό,τι αγαπάς, να είσαι πάντα καλά και στα χαρακώματα φίλε
Χρόνια πολλά και τις καλύτερες ευχές μου στον αδερφό Joker. Να χαίρεσαι ό,τι αγαπάς, να είσαι πάντα καλά και στα χαρακώματα φίλε