Author Topic: Eυχές για ονομαστικές εορτές - γενέθλια - επετείους εγγραφής μελών του forum  (Read 105450 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός

Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους τους εορτάζοντες,υγεια σε ολους και ΠΑΟΚ. Παντα γεροι αλανια

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας, χρονια πολλα και απο μενα σε οσους γιορταζαν

Homo χρόνια πολλά και καλά αδερφέ, και να με βλέπεις πιο συχνά για να μη μπερδεύεις εμφανισιακά με γείτονες  ;D

:smack: ;D ;D ;)  :thumbok:

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Homo χρονια πολλα bro.
Χρονια πολλα και στα υπολοιπα παιδια που γιορταζαν την 21 μαιου..

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Homo χρονια πολλα bro.
Χρονια πολλα και στα υπολοιπα παιδια που γιορταζαν την 21 μαιου..

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Τεραστιε καυλιαρη grande presidente χρονια σου πολλα και καλα αδερφε μου και οτι επιθυμεις να το εχεις.. ρε τι παλικαρια βγαζει ο νομος Ηλειας.. το καψιμο το ιδιο! 33 πηγες ρε μλκ? προσοχη απο δω και περα ο λαβυρινθος καραδοκει

Offline bozik

• Αλλαγή
χρονια πολλά αδερφέ king,ότι επιθυμείς
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline savage republic

• Βασικός
Τεραστιε καυλιαρη grande presidente χρονια σου πολλα και καλα αδερφε μου και οτι επιθυμεις να το εχεις.. ρε τι παλικαρια βγαζει ο νομος Ηλειας.. το καψιμο το ιδιο! 33 πηγες ρε μλκ? προσοχη απο δω και περα ο λαβυρινθος καραδοκει

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
και ενα εισιτηριο για το μετρο δεν κερασες κ παραλιγο να με γραφανε γκαντεμη  :'( :'( :'( :'(

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Χρόνια σου πολλά τεράστιε καυλέα
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
πατριωτακι κινγκ χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα, υγεια, ΠΑΟΚ και ο,τι αλλο επιθυμεις σου ευχομαι!!!!!!!!

Offline t.b

• Αλλαγή

Offline Català

• Αλλαγή
Γαμημένε μουλωχτέ για αυτό βιαζόσουν να την κάνεις πριν πάει 12, να γλιτώσεις το κέρασμα  :'(
Χρόνια πολλά ομορφάντρα μου, γερός και τρελός πάντα εύχομαι, και φέτος το καλοκαίρι μόνο περιποιημένα πατουσάκια, δαχτυλάκια κτλ  :)

CLUB LARISA

• Guest
Xρόνια καλά google, πάντα καλότυχος κ υγιής. Και γαργάρες στα atm της ετε στην αγ παρασκευη στην γωνια της εκκλησίας. Να κόβουν χαρτι κ να μην τελειώνουν ποτέ.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
τεράστιε King τις καλύτερες ευχές μου

;D ;D ;D ;D

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Μεγαλε μυδοκυνηγε της χαβουζας...σου ευχομαι χρονια πολλα,χρονια καλα γεματα δυναμη,τυχη και φραγκα...

οτι επιθυμεις αλανι...

αφιερωμενο

northeagle_4

• Guest

Offline petran4

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline bane

• Αλλαγή
επειδη ειχα καιρο να μπω χρονια πολλα σε ολα τα αδερφια που γιορταζαν τις προηγουμενες μερες και σπεσιαλ στον αδερφο κινγκ που ενω ολοι μαζευομαστε στην καλλιθεα αυτος εχει σημειωσει πολλες απουσιες
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Ευχαριστω πολυ ολους ΑΔΕΡΦΙΑ...

Για αλλη μια φορα καταφερατε να με συγκινησετε..

Να ειστε ολοι καλα αλανια!  :-* :-* :-*

υγ. Μεγαλωσαμε αλλα στα παπαρια μας.. Γενεθλια με κανονια, γιατι ΠΑΟΚ εισαι.  ;D :'(

*Bane εχω τον κουρεα ρε μλκ, οποτε δεν καθετε το ξερεις οτι σκαω..  ;)

« Last Edit: May 26, 2013, 23:24:16 by king »