Author Topic: Eυχές για ονομαστικές εορτές - γενέθλια - επετείους εγγραφής μελών του forum  (Read 106797 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Και απο μενα τις καλυτερες ευχες μου..

zagorakis

• Guest
Χρονια πολλα στα αδελφια euris4 και στον CRUSADER. Να εισται καλα ρε αλανια και οτι γουσταρετε να το εχετε. ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ.

Offline savage republic

• Βασικός
Χρόνια πολλά στις ΠΑΟΚΑΡΕΣ του φόρουμ. Άντε ρε συ crusader, γράψε και κάτι, μην μπανίζεις μόνο τα τόπικ.

Jordan-4

• Guest
PΟΛΥΧΡΟΝΗ Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ TIS ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ MAA ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ "ΑΧΑΡΙΣΙΤΙ" ΤΟΝ EFXARISTOUMEEEEEEEEEEEEEEEEEE ΝΑ ΖΗΣΗΣ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ POLIXRONOS

zagorakis

• Guest
Χρονια πολλα στα αδελφια kp-83 και grmakis4. Να εισται παντα καλα. ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ.

zagorakis

• Guest
Χρονια πολλα στον αδελφο CLUB. Οτι επιθυμεις να το εχεις. Να εισαι παντα γερος και σε περιμενουμε συντομα  ;) Ξερεις εσυ το που. ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ.

Offline bane

• Αλλαγή
ωπ γιορταζεις ρε μαν. τις καλυτερες ευχες μου αδερφε μου να σε συνοδευουνε παντου
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Χρονια πολλα αδερφε Κλαμπ και ο,τι επιθυμεις να το βρεις μπροστα σου, μα πανω απο ολα υγεια.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
χρονια πολλα  φιλε  club..........
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Χρονια πολλα με υγεια, χαρα και φραγκα abogado μου τρισμεγιστε, φιλε και αδερφε μου. Ευχομαι οτι επιθυμει η ανωμαλη ψυχη σου να το βρεις το '11 που ειναι και του παιχταρα το νουμερο και φερνει γουρι :'( ;D
Ολα τα barefoot kαι τα jamon για παρτυ σου καυλιαρη μου, να γουσταρεις, να παρταρεις και να μην σου λειπει τιποτα. Σου ευχομαι οτι καλυτερο, με πολλα χιλιομετρα για την αρρωστια μας και γουστα πανευρωπαικα, πανκαφτικα και λυσασμενα. Να σε χαιρομαστε εμεις και οι δικοι σου :-* :-* :-*

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
χρονια πολλα κλαμπ.παντα γερος και δυνατος ευχομαι.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Χρόνια πολλά κι από μένα στον αρρωστημένο και μαχόμενο θεματοφύλακα της ιερής ασπρόμαυρης ιδέας. Να είσαι γερός και πάντα αμάσητος ρε συν/φε!
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline Català

• Αλλαγή
Χρόνια πολλά και κυρίως ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΑ αδερφέ, γερός και μαχητικός.
Και τον Μάη ΠΑΟΚ-Liverpool   :P

Offline cure

• Αλλαγή
Χρόνια πολλά αδερφέ μου Club και σου εύχομαι ό,τι ποθείς να το έχεις. Για τον ΠΑΟΚ μας εύχομαι να μη σε κουράσουν στη ψυχή αυτά που έρχονται, αλλά να συνεχίσεις να υπερασπίζεσαι τα ιερά μας πιστεύω, περισσότερο λυσσασμένος από ποτέ.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline scouser4

• Αλλαγή
Χρόνια πολλά καλά κ ασπρόμαυρα ρε αδέρφι!

ΠΑΟΚ ΟΛΕΟ ΠΑΟΚ ΟΛΕΟ ΜΕΣ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ  :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag:

Offline toy

• Αλλαγή
Χρόνια πολλά και καλά αδερφέ για την οικογένεια σου και για την ομαδάρα σου πάντα τα καλύτερα
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

northeagle_4

• Guest
Χρονια πολλα συνονοματε και συνομηλικε πλεον  ;D,ολα τα καλα να σε βρουνε και μην μασας τιποτα.Παντα με υγεια ,γερος και τετοια μυαλα !!

yg. και βαλε μπρος την επιχειριση,ξες εσυ  ;D ;D

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
Χρονια σου πολλά ρε φίλε...ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΠΑΟΚ

Offline savage republic

• Βασικός
Χρόνια πολλά με τον ΠΑΟΚ στην καρδιά, ψυχανώμαλο τρελλάκι! Πρόσεχε τι εύχεσαι για φέτος, γιατί θα το πάθεις! ;)

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ CLUB ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΦΩΤΙΑ!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ